2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

neyse ben kaçar kızlar..kociş gelmiş caddedeymiş...gündüz çıkamadım ama belki akşam çıkarım öpüldnüz....

kibeleeeeem canım nasılsın? Biraz da sizin topiği karıştırayım :)

Anjelic'im hosbulduuukk..

Canim cok benziyorrrr.

canim en iyisi ne kiz ne yaz. mart sonu nisan ortasi gibi dogum yapmak. havalar hafif soguk. ama yakinda isinacak. hamileligin de serinlige denk geliyor. dogum yapiyorsun zaten ilk basta bir yere cikamiyorsun (he he ben ilk hafta cikmaya basladim ama geneli cikmiyor) bebek soyle 40 gunluk olana kadar bahar yaz geliyor. guzelce bebegi cikarip yuruyuslere gidersin.

ha bir de su var. sen yeni basladin galiba hamile kalmayi. oyle sip deyince kalinmiyor. ben de onceden su tarihte doigurmak istiyorum derdim 7 ay ugrastim:) yani keske herkes her istedigi ay ya da aylarda kalabilse. insallah gonlune gore olur.

bebegimi benim odamda besigi var. onda yatiriyorum. gerekirse alip koynumda uyutuyorum. ozellikle sancisi vs varsa hastaysa benim koynumda daha rahat uyuyor. inlemiyor en azindan. ama hasta vs degilse yataginda yatiriyorum. genelde emerek uyuyor.

işte annesi babası ve ipek bakın bakalım acaba hangimize daha çok benziyor ipek böceğimiz hehehehehehe

canim ya hem sana hem babaya. cok guzel bir poz yakalamissiniz. kaan kocatepe'nin sitesinde de var. hem oglu hem kendinin ayni yasta ayni yere bakarken ki fotosu.

farkı fiyatı hemiiiii hehe
hiçbi fark göremiyorum

canım inşallah allah önce gönlüne göre ve hayırlı bi evlat nasip etsin
bence temmuz anneliği çok zordu
çünkü ben antalyadaydım ve buranın sıcağı ve nemi fena bezdirdi beni
hem hamileliğin sonları hemde lohusalığı mahvetti sıcaklardan tabi geceleri nemden uyuyamıyordum valla
çocuğuda ne giydirsek pişirdik evet hergün yıkadık ama illaki pişti işte giydirdik isilik doldu vücuduna soyduk gazgdan mahvettik tam çocuk kendine gelicek bu seferde havlar soğudu şimdi bide ona bi ayak uydurma sorunu yaşıcaklar
temmuz bebekleri ama malesef
hepimizinki hemen hava değişiminden etkilenip hastalandılar
bence kış bebeğide zor oluır en iyisi bahar aylarınınki
benim ilk kızım eylül 14 doğumlu ve hiç bi zorluğunu yaşamadım ve ilk doğum enfeksiyonunun dışında bebeğimi öle hasta ettiğimi bilmem
hakkatende bahara emeklemey başladı yazada yürüdü önemli olanda oydu zaten
inşallah fikir verbilmende yardımcı olabilmişimdir
oda konusundaa bizimde ayrı odamız var ama şimdilik yanımızda beşiğinde yatıyo

stoşum bende seni özledimm sen gezentisin sanırım gez canım bu son güzel havalrın tadını çıkar ben evdeyim akşama kadar iş yapıyorum iş manyağı oldum sağolsun koçiş kaynanamdan beter her yeri kontrol ediyo:bbo: bi dakka durdurmuyo beni sabah 9 da kalkıyorum yada 8 de kahvaltı yapıyoruz bi başlıyorum mutfağı topluyorum tezgahı felan sonraa kızı giydiriyorum okul için saçıydı başıydı tekrar okul öncesi bişeyle yediriyorum ona araya bıcırık giriyo emzirme üst baş derken oda çıkıyo aradan okul saati hadi okula koştur okuldan gel evi topla sil süpür toz al çamaşır yada ütü böyle gidiyo saat 4 doğru yemek yapmaya koşturuyorumm bi kaç yemek hemen saat 5 oluyoo hadi tekrar okula gel kızı soy giyindir biraz onla ilgileniyorum günlük ne yaptı onu öğreniyorum haydi yemek yeme fastı yiyoduk ediyoduk derken saat 8 oluyoo aralardada bebişle hep ilgielniyorum tabiD amna işte böylee koştuyorumm biraz uzun oldu emme neyseDD((((
işte annesi babası ve ipek bakın bakalım acaba hangimize daha çok benziyor ipek böceğimiz hehehehehehe

kızz hurişş aynı sen hee iyi tuturmuşsun kıvamınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooo demetim ne güzel bir tarif ağzım sulandı cokacimcoook
canım yaa kıyamam hayat ne kadar garipmafoldumben
ah canım benim Allah sabrılar versin..Annesizlik çok kötüdür benim annem kanadım kolum başım sıkışsın anında yanımda Allah hepimizin annelerine sağlıklı uzun ömürler versinn...
tıpkısının aynısı..canım sen de çok tatlıymışın...ipekte ne güzel çıkmış resimde öyle maşallah...
canım inşallah her şey istediğin gibi olur...benim için iyi ve zor yönler oldu temmuzda doğum yapmanın..iyi yönü kızımı alıp dışarı rahat çıkabildim ama hemen geri dönüyorduk durmuyordu minik yaramazım:ecrin_bebek:..kötü yönü ev çok sıcaktı kapıları açamadım rüzgar alır diyee patladık sıcaktankafamçokkarıştıgece emzirirken bir bunaltı geliyordu bana aman Allahım...bi de gelen giden çok oldu yani hiç boş kalmadım ve çok yoruldum kış olsaydı bu kadar gelen olmazdı..inan çok zor oluyor doğum sonrası misafir ağırlamak hele de gelenler ehl_i keyifse...evimi batırıp gittiler çok bunaldımm...
katılıyorum canım güzel özet yazmışsın...

ayy bu kız hem sana hem babasına benziyor ama en çok sana.Allah üçünüze da hayırlı uzun ömür versin canımmm:asigim:

dılara cnm ya ıkı cocuk gercekten zor oluyormus bende katılıyorum sana Allah tan benımkı aksama kadaar sabhatan ya o benı rahatlatıyor ama cok zor gerceken servıs ısını hallettım bende baklaım pazartesı srvıscıyle tanısıp ılk gunumuze baslıcaz bakalım
ıkı gundur oglumda uyumuyor gzl bgn hele hıc uyumadı desem yerı var sımdı mama verdım ılk defa fıtım verdım yrm anında ıszdı ((( yawrum ya hasatta da deıl anlamadım gıttıı

canım geçende sormuştun ben Samsunluyum...

ana gercektenmı hıc hatırlamıyorum ya ıkı cocuk benı maffettı hafızam bıle gıdıpp gelmeye basladı (((cnm kusura bakma hafta ıcı arabayla gelırsek bende gelıcemde samsuna otobus olursa bebekle zor olcak gorumcem dıyetısyenlık kazandı unıversteye yerlestı bende samsun mezunuyum ozledım cokta ondan sormustum ....

Bence en güzeli nisan doğumları 2 ay sonra piknikler tatiller (Biz yazın evde bekledik sonra kışa giriyoruz aman hasta olmasın terledi üşüdü şu dönem hele tam karambol 9 aydır memleketim izmire gidemiyorum denize hasretim yavv .kurban bayramına ümitliyim çok soğuk olmazsa tabii.
Bu arada bebkleri nasıl uyutuyorsunuz? ben poposuna vuruyorum biraz beşiği sallıyorm sallanan beşik değil ama ben sallatıyorumm:)Ama kayınvalidem hemen sallıyordu ayağında kocamda öyle yapıyor alıorum elinden kırmadan bişey uyduruyorum alışmasından korkuyorum bazen işime gelmiyor değil uff kararsızım

aa demek öyle canım 19 mayıs mezunusun yanii ne güzel...gel buyur misafir ederim seniiii:)

bugün doktora gittik rotavirüs aşısı oldu kızım biraz ağladı emerken aşıyı doktorun müzikli oyuncağı onla sustu da aşıyı emdi...boyumuz 61.5 cm kilomuz da 6.950 kg olmuş maşallah kızıma....

aaa neden canım ayakta sallamak kötü bişi değilki tabi ev hanımıysan işten gelipte sallaması tabikide zor olur
ama şahsen ben iki kzımıdz ayakta sallamaktan çok büyük haz alıyorum ve benim içinde sanki kolaylık oluyo
bazen salıncakta bazen dediğin gibi kıçından pışpışlayarak bazende ayakta sallıyorum

bizde fotoğraf yorumların için teşekkür ederiz canım
bu arada işten hiç bhsetmedin nasıl gidiyo

bizde fotoğraf yorumların için teşekkür ederiz canım
bu arada işten hiç bhsetmedin nasıl gidiyo
rica ederim canımm..iş derken ev işini diyorsan biraz daha iyi tembellikten kurtuldum...kendi işim ben öğretmenim ama bu sene çalışmıyorum izindeyim kızım için..seneye nasıl başlarım bilemiyorum bu günlerin tadını çıkarmak istiyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…