- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.641
slmlaaar,
siteye noldu anlamadim, zor girdim,
kiz huriiiii alemsin yaaa, ipektos senin aynisinin tipkisi hahaha
kibeleeeeem canım nasılsın? Biraz da sizin topiği karıştırayım :)
aynen allahtan o konuda çok şanslıyım ...hiç kimse işime karışmıyor..ama karışmadıkları gibide sorduğumda akılda vermiyorlar o da çok sinir bozucu...
alın bakalım iipek ve ben arada ki fark
temmuzun o güzel sıcağında doğum yapan annelere bir sorum olacak benim cevaplarsanız çok çok mutlu olacağım?
anneler şimdi bende İnşallah olursa temmuz annesi olmayı çok çok arzu ediyorum.fakat kafamda çok soru işaretleri var.bunuda ancak sizin topiğinizde dindirebilirim,kendime cevap bulabilirim diye düşünüyorum.merak ettiğim şeylerse şunlar...
bana bazı arkadaşlar yazın sıcağında hamile olmak çok zor oluyor.kışın doğum yapmak daha avantajlı,hem bebek yaza kadar büyümüş,ele avuca gelmiş oluyor diyorlar.tamam belki haklılar ama ben kışın o soğugunda doğum yapmayı pek avantaj göremiyorum.bide merak ettiğim diğer şey ise yazın bebekleriniz doğdu.peki kışa kadar en az ya 2 aylık oldular ya 3 4 peki kışın sizin için bunun zorluğu daha çok mu?olacak.Çünkü bebek tam sevilme gezme zamanına gelince eve hapsolacağız.ama kışın d.yapanlar yaza kadar bebekleri ancak toparlandığı için daha mı? şanslı oluyorlar merak ediyorum.son sorumda bebklerinizi doğduğu zaman yazın yani yatak odanızda yanınızdamı? yatırdınız özellikle oda takımı alanlar yoksa kışa kadar kendi odasındada yatsa sorun oluyormu? beni aydınlatırsanız çok sevinirim...şimdiden hepinize bebeklerinizle kolaylıklar diliyorum...sağlıkla büyüsünler İNŞALLAH....:ecrin_bebek:
işte annesi babası ve ipek bakın bakalım acaba hangimize daha çok benziyor ipek böceğimiz hehehehehehe
farkı fiyatı hemiiiii heheaynen allahtan o konuda çok şanslıyım ...hiç kimse işime karışmıyor..ama karışmadıkları gibide sorduğumda akılda vermiyorlar o da çok sinir bozucu...
temmuzun o güzel sıcağında doğum yapan annelere bir sorum olacak benim cevaplarsanız çok çok mutlu olacağım?
anneler şimdi bende İnşallah olursa temmuz annesi olmayı çok çok arzu ediyorum.fakat kafamda çok soru işaretleri var.bunuda ancak sizin topiğinizde dindirebilirim,kendime cevap bulabilirim diye düşünüyorum.merak ettiğim şeylerse şunlar...
bana bazı arkadaşlar yazın sıcağında hamile olmak çok zor oluyor.kışın doğum yapmak daha avantajlı,hem bebek yaza kadar büyümüş,ele avuca gelmiş oluyor diyorlar.tamam belki haklılar ama ben kışın o soğugunda doğum yapmayı pek avantaj göremiyorum.bide merak ettiğim diğer şey ise yazın bebekleriniz doğdu.peki kışa kadar en az ya 2 aylık oldular ya 3 4 peki kışın sizin için bunun zorluğu daha çok mu?olacak.Çünkü bebek tam sevilme gezme zamanına gelince eve hapsolacağız.ama kışın d.yapanlar yaza kadar bebekleri ancak toparlandığı için daha mı? şanslı oluyorlar merak ediyorum.son sorumda bebklerinizi doğduğu zaman yazın yani yatak odanızda yanınızdamı? yatırdınız özellikle oda takımı alanlar yoksa kışa kadar kendi odasındada yatsa sorun oluyormu? beni aydınlatırsanız çok sevinirim...şimdiden hepinize bebeklerinizle kolaylıklar diliyorum...sağlıkla büyüsünler İNŞALLAH....:ecrin_bebek:
SELAMmMmMm hihoyyyt
akşam çaya misafirim var , eşimin okuldan ev arkadaşı ve eşi gelecekler .. çocuğu tanıyorum da eşiyle ilk defa tanışıcaz .. benim sorunlu geçen hamileliğim süresince gelemediler , hem tanışma hem de paşam için hayırlı olsunda gelmiş olacaklar
menüm :
teaaa hamişken iyi olduğum bi ara yapıp dolaba attığım paçanga böreğimi çıkarıcam
eşim ev yapımı su böreği alacak
belki biraz da patates salatası
tereyağlı bitter çikolatalı cevizli bir kurabiye tarifim varki akıllara zarar, ondan yapıcam
bir de yiyenin tadı damağında kalan ne bulduysan kat karıştır kekimden yapıcam
ha bir de tarifini ablamdan aldığım mavi haşhaşlı tatlıyı yapıcam
diloşummmmm nerdesin sen Şeniz, gerçi sana nerdesin diyene bak dimi :kedi: özledim seni gel bi daha öpücemmmŞeniz
işte annesi babası ve ipek bakın bakalım acaba hangimize daha çok benziyor ipek böceğimiz hehehehehehe
ooo demetim ne güzel bir tarif ağzım sulandı cokacimcoooktatlıyı da yazayım du
4 yumurta
4 kahve fincanı şeker
4 " " un
1.5 çay bardağı süt
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
1.5 pk kakao
bunları kek yapımı sırasına göre mikserle karıştır canım
büyük dikdörtgen borcama dök pişir
pişince biraz ılısın 1.5 su bardağı süt dök
süt oda sıcaklığında olsun soğuk olursa borcamın giderlaelaelaelaelae
sonra üsütüne krem şanti sür
en üstüne de çikolata sosu yap dök
1 gece beklet dolapta
süper oluyocokacimcoook
başka bir alternatif rulo tavuk göğsü
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
250 g margarin
1 litre süt, vaniya
yağı tencerede erit onu ekle kokusu çıkana kadar kavur sonra sütü yavaş yavaş karıştırarak ekle kaynayana kadar karıştır kaynayınca kapat altını şekeri ve vanilyayı ekle ben birde içine sakın koyuyorum damla sakız yoksa falım atıyorum iyice mikserle
1 paket eti kakaoluyu rondodan geçir un haline getir
büyük fırın tepsisine aliminyum folyo ser kenarlara taşsın tepside boş yer kalmasın
sonra bisküviyi yay iyice
tavuk göğsünü bisküvinin üzerine yay
tepside iyice ılısın beklet
kıvrılacak kıvama gelince üzerine istersen ceviz serpiştir
bir kenarına muz diz ve dikkatlice rulo yap folyoyla iyice sar at buzluğa
ertesi gün misafirler gelmeye 1 saat kala çıkar normal dolaba al ki azıcık açılsın
dilim dilim servis yap görüntü de lezzette süper oluyo:lepi:
canım yaa kıyamam hayat ne kadar garipmafoldumbenkızlar resim albümlerini karıştırayım bi düzelteyim dedim .bi resim gördüm çok duygulandım ağladım..
annemle lale çiçekleri dolu bi yerdeyiz.resimin arkasında 1987 kızımla uzaklara gittik yazıyordu...
çok kötüyüm ağlıyorum......
ah canım benim Allah sabrılar versin..Annesizlik çok kötüdür benim annem kanadım kolum başım sıkışsın anında yanımda Allah hepimizin annelerine sağlıklı uzun ömürler versinn...bende çok seviyorum birde ezelin müziğini.
Huricim bende geçen resimlere bakayım annemin resmini koyayım dedim ama yapamadım,bakamıyorum çünkü onu çok özledim keşke yaşasaydı ve torununu görseydi,sevseydi.ama doğumhanede yanımda olduğuna okadar eminim ki
İnşallah sizin anneleriniz yaşıyordur hep beraber olursunuz
tıpkısının aynısı..canım sen de çok tatlıymışın...ipekte ne güzel çıkmış resimde öyle maşallah...aynen allahtan o konuda çok şanslıyım ...hiç kimse işime karışmıyor..ama karışmadıkları gibide sorduğumda akılda vermiyorlar o da çok sinir bozucu...
canım inşallah her şey istediğin gibi olur...benim için iyi ve zor yönler oldu temmuzda doğum yapmanın..iyi yönü kızımı alıp dışarı rahat çıkabildim ama hemen geri dönüyorduk durmuyordu minik yaramazım:ecrin_bebek:..kötü yönü ev çok sıcaktı kapıları açamadım rüzgar alır diyee patladık sıcaktankafamçokkarıştıgece emzirirken bir bunaltı geliyordu bana aman Allahım...bi de gelen giden çok oldu yani hiç boş kalmadım ve çok yoruldum kış olsaydı bu kadar gelen olmazdı..inan çok zor oluyor doğum sonrası misafir ağırlamak hele de gelenler ehl_i keyifse...evimi batırıp gittiler çok bunaldımm...temmuzun o güzel sıcağında doğum yapan annelere bir sorum olacak benim cevaplarsanız çok çok mutlu olacağım?
katılıyorum canım güzel özet yazmışsın...canım benim allah öncelikle hakkında hayırlısını versin...gönlün ne zaman anne olmak isterse o zaman nasip etsin...sağlığı yerinde bir evlat nasip etsin...
bana sorarsan ben ikinci çocuğumu kışın doğurmak isterim...
sana iyi ve kötü yönlerini şöyle söyleyeyim...
YAZIN DOĞURURUSAN
dışarı fazla çıkamıyorsun o güzelim havada
çocuğu giyindirsen mi soyundursan mı bilemiyorsun birisi diyo bu çocuk pişmiş öte ki diyo bu çocuk buz gibi
isilik oluyor bi kere sıcaktan
hamilelik döneminde eğer çok kilo aldıysan ve benim gibi evin yüksekteyse evden çıkamıyorsun sıcaktan ama evdede duramıyorsun sıcaktan
sıcakta hamilelik gerçekten çok zor..
biz burda sıcaktan sohbet edemiyorduk...
ve benim kızım kışın ek gıdaya başlayacak ama güzelim yaz sebze meyvalarını geç tadacak
KIŞIN DOĞURURSAN
dışarı çıkmasanda olur hava zaten soğuk canında istemeyecek ...
çıksan bile kapalı alışveriş merkezlerine gideceksin oralarda zaten emzirme odaları mevcut
kışın az giyindi çok giyindi derdi yok giydir giydirebildiğin kadar yak soba kalorifer
sende evde olduğun için kendin iyileşmen de daha kolay olacak ..
ne kadar sıcak o kadar mikrop soğukta daha çabuk iyileşir yaraların...
hergün yıkamak yıkanmak zorunda değilsin.
bahar yaz dönemi tazecik hormonsuz ve süper sebze ve meyvaları yiyebileceksiniz
ve bizim gibi bir dönem denize girememezlik durumun olmayacak ben ayağımı sokamadım bu sene...
en önemlisi bebejk evde düzene oturacak ....
benim kız öğlen ve akşam üstü uyuyor gece uykusuna 9 da yatıyor ve kendi kendne uyuyor ama yazın bu saateler ya dışarda oluyorsun ya biri geliyor falan ...
evde olmak çocuğuda sakin ve düzenli yapar ..
tabi bunlar benim fikirlerim....
yatak konusu ben kızızma ayrı oda yaptım ama 4 ay bitip ek besine yani en azından prinç maması falan başlayana kadar yanımda odada sepette yatıyor ...asla koynuma almıyorum 4 ay bitince odasında yatıracağım ...
ayy bu kız hem sana hem babasına benziyor ama en çok sana.Allah üçünüze da hayırlı uzun ömür versin canımmm:asigim:işte annesi babası ve ipek bakın bakalım acaba hangimize daha çok benziyor ipek böceğimiz hehehehehehe
canım geçende sormuştun ben Samsunluyum...huriş kız aynı sen walla yoruma bıle gerek yokk
canım geçende sormuştun ben Samsunluyum...
aa demek öyle canım 19 mayıs mezunusun yanii ne güzel...gel buyur misafir ederim seniiii:)ana gercektenmı hıc hatırlamıyorum ya ıkı cocuk benı maffettı hafızam bıle gıdıpp gelmeye basladı(((cnm kusura bakma hafta ıcı arabayla gelırsek bende gelıcemde samsuna otobus olursa bebekle zor olcak gorumcem dıyetısyenlık kazandı unıversteye yerlestı bende samsun mezunuyum ozledım cokta ondan sormustum ....
Bence en güzeli nisan doğumları 2 ay sonra piknikler tatiller(Biz yazın evde bekledik sonra kışa giriyoruz aman hasta olmasın terledi üşüdü şu dönem hele tam karambol 9 aydır memleketim izmire gidemiyorum denize hasretim yavv .kurban bayramına ümitliyim çok soğuk olmazsa tabii.
Bu arada bebkleri nasıl uyutuyorsunuz? ben poposuna vuruyorum biraz beşiği sallıyorm sallanan beşik değil ama ben sallatıyorumm:)Ama kayınvalidem hemen sallıyordu ayağında kocamda öyle yapıyor alıorum elinden kırmadan bişey uyduruyorum alışmasından korkuyorum bazen işime gelmiyor değil uff kararsızım
bugün doktora gittik rotavirüs aşısı oldu kızım biraz ağladı emerken aşıyı doktorun müzikli oyuncağı onla sustu da aşıyı emdi...boyumuz 61.5 cm kilomuz da 6.950 kg olmuş maşallah kızıma....
teşekkür ederim canımm...maşallah canım
rica ederim canımm..iş derken ev işini diyorsan biraz daha iyi tembellikten kurtuldum...kendi işim ben öğretmenim ama bu sene çalışmıyorum izindeyim kızım için..seneye nasıl başlarım bilemiyorum bu günlerin tadını çıkarmak istiyorummm...bizde fotoğraf yorumların için teşekkür ederiz canım
bu arada işten hiç bhsetmedin nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?