2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

şu an hasta yatağına serilen büyük bezlerden serdim yatağın üstüne kızında altını açtım attım üstüne çünkü sabah 9 dan beri uyuymuyor susmuyor akşama misafir gerlecek ..şimdi sesi kesti bende mutfaktayım bi bakayım dedim.ter bi tarafımdan çıkıyo yaaaa...artık gündüzleri uyuymayacakmı acaba.benim kızızn hızına yetişemiyorum ben ya bu kız 5 aylıkken yürümeye başlar ....

ay nihayet uyudu kızızm ama miğdesi 3kg sütle doldu hiç durmadan emdi mübarek....
şimdi terminatör huri mutfağa gider hemen yemeklerimi halledeyimde uyandığında sorun olmasın.....
ayy gündüzleri uyumazsa ben naparım beaaaaadelikafadulden

kızlar bi akıl verin kucağımda uyuyo yatağa koydum mu uyanıyor...kaynanayı çağarsammı acaba

amannn diyim kaynana maynana durduk yerde sarma başına belayı...hemde lohusa lohusa....:bbo: senin kıza da gelince ben bi yöntem buldum her uyandığında başka bi yerde yatır,ama beşiğinde değil... benim kız iki gündür bu yöntemle uyuyo beşiğe koydum mu uyanıyo...ewde iki beşik var ikisin de de uyumuyo ama kendi yatağımın üstünde,ablasının yatağının üstünde hattta koltuğun üstünde bile mışıl mışıl uyuyo ...aklında bulunsun dene bence...zemuszemusopuyorumnanaktan

Huricim kizin ve sen ne tatli cikmissiniz. Allah muhabeetinizi artirsin.

ay Derincim ya cok duygulaniyorum seni ve bebegini gorunce. senelerden sonra surpriz yaparak geldigi icin, annesinin gozlerini yolda koymadigi icin. 41.5 kere masallah.

ancak yukledigin fotograflar kucuk cikiyor. kuculturken boyut secebiliyorsun. boyutu buytsene biraz.

canim aynen oyle. o ayaklarini yukari kaldirdigimiz zaman daha iyi kaka yapiyor gaz cikariyorlar. insan kabiz oldugunda da tuvalette ileri geri yukari asagi hareket ettirirse o bolgeyi normal insanda da bagirsaklar rahatliyor. aslinda altini acmadan o hareketleri yaptirmak lazim. zaten civik kakalari. puskurtme kabiliyetleri yuksek.

kızlar bi akıl verin kucağımda uyuyo yatağa koydum mu uyanıyor...kaynanayı çağarsammı acaba

canim benim kiz da oyle. port bebe mi diyorlar TR de ana kucagi mi ne araba koltugu sepet gibi sey var ya hep onda uyuyor. duz yerde asla yatmiyor. nasil yataga alistiracam sasirdim. ben varken duz yatakta yatiyor. yokken hemen uyaniyor.

kibele çok sdağol canım evet canım inanki okadar mutluyuzki hele eşim sürekli ağlıyor kızımızı severken çok duygulanıyor 12 sene çok çektik çünki benim içi,n çok yorucu ama herşeye değer minik kızım uykusuzluk benide etkileyen sadece kızınasa sanada maşallah canım canım o büyütmeyi bilemiyorum hatta tickeri bike yapamadım ing olmadığı için

herkese merhaba
fırsat bulup giremiyorum artık nete
bebeklerim artık ikiside aynı anda uyanıp aynı anda açıkıp aynı anda ağlıyorlar ve bende kafayı yemek üzereyim birde sütüm çok gaz yapıyor ne zaman süt versem acayip gazlanıyorlar ve ağlıyorlar

arkadaşlar gaz için ne önerirsiniz ne verebilirim kuzucuklarıma doktor metsil damla verdi onu veriyorum ama sanırım yetmiyor

canım yapmışsındır ama masaj yap dicem karnına ılık havlu koy bacaklarını karınlarına doğru ittir birde metsil çok hafif bi ilaç benim kızda hiç işe yaramadı babuline diye bitkisel bi şurup var o çok rahatlatıyo ben arada ondan veriyorum geçmiş olsun inşallah atlatırsınna.s.

slm kızlar
dr.dan geldık sımdı genel bı kontrol masallah aldık tahlıl sonuclarımız yrn arayıp oğrencez alerjık durumu varmı falan hormon testı vs.
boyumuz 55cm kılomuzda 4450 olmus ahmet keremımızın adıoıda bgn koyduk kımlığını aldık gzl bı gundu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…