- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.841
seninkinin aynısını aldım canım..hani geçende link vermiştin ya ondan aldım işte...ececim memnunum..benim aldıgım modelin askı kısmı istersen seyyar oluyo yani altındaki halıyı kaldırıp ana kucagına falan yerleştirebiliosun..sen hangi modeli alıosun?
hafsacım çok tatlısın maşallah sende de kilo yok avatardaki resim daha olgun gözüküyormuş..genç kız gibisin tüüü tüüü maşallah...
hafsacım yaa..sen kaç yasındasın bole genc b yuze 2 bebiş sıgdırmışsın ne guzel..fizikte de b sorun goremedim ben ..masallah yane..
..
hoşgeldin canım sefalar getirdin...tamam demiyorum kilom var ayyy korktum:mymeka:slmmmmmmm
bende geldim en nihayetinde ama mümüklü kabul ediyonuzmu
bu arada ececim maşallahınız var hakkaten böle karşımıza çıkıpta ay kilom var diyen olursaklava:
ona göre
hafsacım yaa..sen kaç yasındasın bole genc b yuze 2 bebiş sıgdırmışsın ne guzel..fizikte de b sorun goremedim ben ..masallah yane..
ececim evet b kaç gune gelir..cok memnun kalıcaksın emin ol..muzikli çıngırak hediyeside var arabalarına veya beşiğe asmak için..gule gule kullansın berragımız..
hoşgeldin canım sefalar getirdin...tamam kilom var demiyorum ayyy korktum oklava yiyecem:mymeka:slmmmmmmm
bu arada ececim maşallahınız var hakkaten böle karşımıza çıkıpta ay kilom var diyen olursaklava:
ona göre
teşekkür ederim canımmm...hafsacım yaa..sen kaç yasındasın bole genc b yuze 2 bebiş sıgdırmışsın ne guzel..fizikte de b sorun goremedim ben ..masallah yane..
ececim evet b kaç gune gelir..cok memnun kalıcaksın emin ol..muzikli çıngırak hediyeside var arabalarına veya beşiğe asmak için..gule gule kullansın berragımız..
bence 25 veya 28 hafsa..
demetim senin için de ekliyorum alıntı yapmazsanız sevinirim canlarımm..
rulo tavuk göğsünü yaptım tarif istediler tamtamına 10 kadın 18 çocuk vardı benim ufaklık hariç kaydirigubbakcemile3akşama kocişlere bi daha yaptım hatta
slmmmmmmm
ona göre
işte kızlar niye fotoğraf çektirmiyorum dedim yaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben alıntı yapmayın bende silcem
öncesi ve sonrası mafoldumben mafoldumben mafoldumben
tabe tabe ne kilosu ben de şimdi oklava çıkarıcam kikole gibi...kilo daha olgun gösteriyor insanlarıı...ben ce 23 24 gösteriyon hafsacım...yaa ewet kilonun öle bi avantajı oldu diyolar daha küçük göstermiş...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşarbın altından gıdım çıkmıyomu sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
senceee kaç gösteriyorum..:hulya:
hafsacımmmm maşallah sana bu ne güzellik
bebek gibi yüzün var Rabbim nazarlardan korusunopuyorumnanaktan
kızlarrrrr hepiniz benden çokk çokkkk küçüksünüz anam ben yaşlanmışım hee-tatlicadiarzu-
kız kikoş hoşgeldiinn..
demetim guzel içten yorumların için çok tesekkurler canım arkadasım:=)
ya walla daha kucuk yazacaktım ama ortalama en genc ve en buyuk yası yazmaya calıstım..
23 sun dimi kızzz:=)
ayy şımaracam haaa....o senin güzlliğin....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yaşlanmadık demet büyüdük lütfen o kelimeyi kullanmayalım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?