2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

işte kızlar niye fotoğraf çektirmiyorum dedim yaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben alıntı yapmayın bende silcem ..
öncesi ve sonrası mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
ececim memnunum..benim aldıgım modelin askı kısmı istersen seyyar oluyo yani altındaki halıyı kaldırıp ana kucagına falan yerleştirebiliosun..sen hangi modeli alıosun?
seninkinin aynısını aldım canım..hani geçende link vermiştin ya ondan aldım işte...

hafsacım çok tatlısın maşallah sende de kilo yok avatardaki resim daha olgun gözüküyormuş..genç kız gibisin tüüü tüüü maşallah...

hafsacım yaa..sen kaç yasındasın bole genc b yuze 2 bebiş sıgdırmışsın ne guzel..fizikte de b sorun goremedim ben ..masallah yane..

ececim evet b kaç gune gelir..cok memnun kalıcaksın emin ol..muzikli çıngırak hediyeside var arabalarına veya beşiğe asmak için..gule gule kullansın berragımız..

hafsacım çok tatlısın maşallah sende de kilo yok avatardaki resim daha olgun gözüküyormuş..genç kız gibisin tüüü tüüü maşallah...

yaa ewet kilonun öle bi avantajı oldu diyolar daha küçük göstermiş...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşarbın altından gıdım çıkmıyomu sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

hafsacım yaa..sen kaç yasındasın bole genc b yuze 2 bebiş sıgdırmışsın ne guzel..fizikte de b sorun goremedim ben ..masallah yane..

..

senceee kaç gösteriyorum..:hulya:

slmmmmmmm
bende geldim en nihayetinde ama mümüklü kabul ediyonuzmu

bu arada ececim maşallahınız var hakkaten böle karşımıza çıkıpta ay kilom var diyen olursa klava:
ona göre
hoşgeldin canım sefalar getirdin...tamam demiyorum kilom var ayyy korktum:mymeka:

slmmmmmmm

bu arada ececim maşallahınız var hakkaten böle karşımıza çıkıpta ay kilom var diyen olursa klava:
ona göre
hoşgeldin canım sefalar getirdin...tamam kilom var demiyorum ayyy korktum oklava yiyecem:mymeka:
teşekkür ederim canımmm...

demetim senin için de ekliyorum alıntı yapmazsanız sevinirim canlarımm..

canım yaa çok tatlısınızzzzzzz maşallahhhhhhhhhhh hemide 20 günlük heee

rulo tavuk göğsünü yaptım tarif istediler tamtamına 10 kadın 18 çocuk vardı benim ufaklık hariç kaydirigubbakcemile3akşama kocişlere bi daha yaptım hatta

ohhhhhh afiyet şeker olsun canım benimmm ellerine sağlıkkkkk
ya çok bereketli bi tatlı valla hemde çok hafifffkaydirigubbakcemile5

slmmmmmmm

ona göre

hoşgeldinnnnnnn kuşummmm kikoşummmmmmmmmmmmmŞeniz
özledim valla bacımmopuyorumnanaktan
nasılsın bakalım kızlarımız nasıll anniş nasıl spora devam mı nası gidiyooo
ayy amma sordum heeekaydirigubbakcemile3

işte kızlar niye fotoğraf çektirmiyorum dedim yaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben alıntı yapmayın bende silcem

öncesi ve sonrası mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hafsacımmmm maşallah sana bu ne güzellik
bebek gibi yüzün var Rabbim nazarlardan korusunopuyorumnanaktan

kızlarrrrr hepiniz benden çokk çokkkk küçüksünüz anam ben yaşlanmışım hee-tatlicadiarzu-

tabe tabe ne kilosu ben de şimdi oklava çıkarıcam kikole gibi...kilo daha olgun gösteriyor insanlarıı...ben ce 23 24 gösteriyon hafsacım...

ayy şımaracam haaa....o senin güzlliğin....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla hakkatten yaşımı gösteriyomuşum onu naladım....

24 bitecek aralıkta...

ben çok erken evlendim.....
18,5 yaşımda evlendim 2,5 yıl sonra anne oldum şimdide 5 yıllık evliyim...

bu arada kikoşi foruma giremiyo aramızdaki misafir o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…