- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.861
teşekkür ederim tatlım güzel yorumların için...aa ne yaşlanması senin ruhun genç çok neşeli pozitif birisin canımm..anneme seni anlatıyorum kızının resimleriini de gösterdim çok beğendi ne güzel,ne becerikli öyle demet dedi...canım yaa çok tatlısınızzzzzzz maşallahhhhhhhhhhh hemide 20 günlük heee
kızlarrrrr hepiniz benden çokk çokkkk küçüksünüz anam ben yaşlanmışım hee-tatlicadiarzu-
erken evlenmişin canım ... sen benden küçükmişin ben 25 yaşımdayım...ben de 21 yaşımda evlendim 4. yılımda anne oldum...valla hakkatten yaşımı gösteriyomuşum onu naladım....
24 bitecek aralıkta...
ben çok erken evlendim.....
18,5 yaşımda evlendim 2,5 yıl sonra anne oldum şimdide 5 yıllık evliyim...
bu arada kikoşi foruma giremiyo aramızdaki misafir o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .
hoşbulduk kızLAR
biz malesef fena hastayız irem ve ben gripiz elifnazda göz nezlesi galiba gözünden acayip çapak akıyo kıpkırmızı
e doğal olarakta 2 gündür spor yok
bugün mağazaarı dolandık ama hiç bişe olmadı olanda beni iğrenç gösterdi e malum baya dobiş oldum boyda olmayınca e bide kapalı olunca dahabi fena oluyo
neyse hafsacım hakkaten çok çıtı pıtı çok şekersin yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş canım
ayyy canım geçmiş olsun çabucak geçer inşaallah...ben seni gördüm albümde hiç de kilolu değilsin canımmyerimsenibenhoşbulduk kızLAR
biz malesef fena hastayız irem ve ben gripiz elifnazda göz nezlesi galiba gözünden acayip çapak akıyo kıpkırmızı
bugün mağazaarı dolandık ama hiç bişe olmadı olanda beni iğrenç gösterdi e malum baya dobiş oldum boyda olmayınca e bide kapalı olunca dahabi fena oluyo
neyse hafsacım hakkaten çok çıtı pıtı çok şekersin yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş canım
erken evlenmişin canım ... sen benden küçükmişin ben 25 yaşımdayım...ben de 21 yaşımda evlendim 4. yılımda anne oldum...
valla hakkatten yaşımı gösteriyomuşum onu naladım....
24 bitecek aralıkta...
ben çok erken evlendim.....
18,5 yaşımda evlendim 2,5 yıl sonra anne oldum şimdide 5 yıllık evliyim...
bu arada kikoşi foruma giremiyo aramızdaki misafir o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .
teşekkür ederim tatlım güzel yorumların için...aa ne yaşlanması senin ruhun genç çok neşeli pozitif birisin canımm..anneme seni anlatıyorum kızının resimleriini de gösterdim çok beğendi ne güzel,ne becerikli öyle demet dedi...
hah giirdi
kızlar hakikatten iltiftlarınız için teşekkür ederim ama önemli olan insanın kendini güzl hissetmesi ya ben hala o aşamaya gelemedim....
kızlar 3 gündür kızıma bi haller oldu
dün ağlamaktan bayılacaktı nerdeyse
tamam karnı ağrıdı diyelim
yaptırttım kakasını
fitil attım neyse geçti
ama o ağlamayı huy edindilmaz:
gitti melek gibi kızım yerine yaramaz mızmız bi kız geldi:sinifsinif:
en ufak bişeyde dudak bükerek bi başlıyo ağlamaya birdaha da susturana kadar canım çıkıyo ama ne ağlamak buz gibi terler döküyorum çok telaş yapıyorum ağladığında:1no2:
hoşbulduk kızLAR
valla ekleyebilirsem şimdi bende foto ekleyecem ama valla rüğyanızda kabus görürsünüz ona göre
oy demet huy mu değiştiriyolar.baktı ağlayınca ilgi var ondanmı yapıyo acaba .maşallah canımm
nice uzun yıllara eşinle yavrularınla birlikte inşallahhhh
niye giremedi ki acep
oyyyy öperim anneciğinin ellerindennnnn çok teşekkür ettiğimi söylee:kedi:Şeniz
valla ruhum genç çok şükür halakaydirigubbakcemile3
a aaaa o nedemek öyle yahu aynalara küsmüsün hııılmaz:
yaptırttım kakasını
fitil attım neyse geçti
en ufak bişeyde dudak bükerek bi başlıyo ağlamaya birdaha da susturana kadar canım çıkıyo ama ne ağlamak buz gibi terler döküyorum çok telaş yapıyorum ağladığında:1no2:
teşekkür ederim canımm:kedi:maşallah sanada sende daha küçük duruyon.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tamam canım söylerim..gerçekten ruhun genç sen yaşlanmazsın...senden çok şey öğrendim mesela hatırldıklarımı söyleyeyim battaniye bi de ramazanda pratik bir pizza tarifi vermiştin..senden daha çok şey öğrenecem canım benim seni çok seviyorum...oyyyy öperim anneciğinin ellerindennnnn çok teşekkür ettiğimi söylee:kedi:Şeniz
valla ruhum genç çok şükür halakaydirigubbakcemile3
yaptırttım kakasını
fitil attım neyse geçti
tamam canım söylerim..gerçekten ruhun genç sen yaşlanmazsın...senden çok şey öğrendim mesela hatırldıklarımı söyleyeyim battaniye bi de ramazanda pratik bir pizza tarifi vermiştin..senden daha çok şey öğrenecem canım benim seni çok seviyorum...
yaa ne oldu öyle Öykü Zehramıza naz yapıyor herhalde benim kızımda preşembe günü öyleydi pestilimi çıkardı vallaa...en yakın zamanda düzelir inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?