- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.881
demet ecetuba hafsa kikoş iyi geceler tatlı rüyalar bebeişlere hemde size kikoş fotoyu koyöayacak belli
iyi geceler,tatlı rüyalar canımopuyorumnanaktan..görüşmek üzere...vereliniortakdemet ecetuba hafsa kikoş iyi geceler tatlı rüyalar bebeişlere hemde size kikoş fotoyu koyöayacak belli
bulduğun zaman eklersin canım sinir olma relax relax...kızlar yatın yatın ben foto bulamıyom valla
bu ablamın pc si az önce baktık ama şimdi nerde fotolar bulamadım sinir oldum
bulduğun zaman eklersin canım sinir olma relax relax...
he vallaa...
heee biz nasılsa sabaha kadar burdayız deemiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım evet bolero..elbisesi çok güzel hediye geldi Almanya'dan...ece o fotadaki berrağın üstündeki kıyafete bayılıyorum...boleromu o
he vallaa...
teşekkür ederim canım evet bolero..elbisesi çok güzel hediye geldi Almanya'dan...
yi teyzesi yiiii...bu arada çikolatalı gofreti yedin mi?ben yedim pişman oldum:çok üzgünüm:yirim ben onu Şeniz Şeniz Şeniz
yi teyzesi yiiii...bu arada çikolatalı gofreti yedin mi?ben yedim pişman oldum:çok üzgünüm:
kızlar benim büyük kızın ateşi yükselmiş az ilgileneyim hadi iyi geceler size
oo sen beni geçmişin afiyet olsun canımm...yoo ne pişmanlığı üzerine bide eti burçak yidiiiimmm ayıptır sölemesi.....:kedi: :kedi: :kedi:
oo sen beni geçmişin afiyet olsun canımm...
yaa yavruummmm...
eskilerimiz derler ya hasta olduğuna mı yanayım huy edindiğinemi diye hakkatten bu durum yani....allah yardımcın olsun....
oy demet huy mu değiştiriyolar.baktı ağlayınca ilgi var ondanmı yapıyo acaba .
huydur demetim huuyyyyy
bunlar malum çok bilmiş geldiler dünyaya nazlarıda huylarıda pek çok olur şimdi
teşekkür ederim canımm:kedi:
tamam canım söylerim..gerçekten ruhun genç sen yaşlanmazsın...senden çok şey öğrendim mesela hatırldıklarımı söyleyeyim battaniye bi de ramazanda pratik bir pizza tarifi vermiştin..senden daha çok şey öğrenecem canım benim seni çok seviyorum...
yaa ne oldu öyle Öykü Zehramıza naz yapıyor herhalde benim kızımda preşembe günü öyleydi pestilimi çıkardı vallaa...en yakın zamanda düzelir inşaallah...
yaa kesinlikle bende....
ewet o pizzayı eşimde çok sevdi benimde işime geliyo
hemencecik hazırlıyorum hem artık eskisine görede daha çok bayat ekmek kullanıyom...
hakikaten bu enerjini hiç kaybetme inşallah...
demet ecetuba hafsa kikoş iyi geceler tatlı rüyalar bebeişlere hemde size kikoş fotoyu koyöayacak belli
kızlar benim büyük kızın ateşi yükselmiş az ilgileneyim hadi iyi geceler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?