2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayy benimde uykum geldiiii

saat iki olmuş kızım 3 de uyanacak ben en iyisi gideyim biraz uzanayım size iyi geceler canlarımmmopuyorumnanaktangüzel rüyalar görün inşaallah...

hadi millet cümleten hayırlı geceleerrrrrr......

ben artık dayanamıycaaaaammmmm....mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

haydin o zaman doooğru yataklaraaakaydirigubbakcemile

hepimize tatlı rüyalarrrrrrrrrrŞeniz

akşam okumammışım burayıı :) siz hele bi buluşma yeri ayarlayın belli olmaz süpriz yapabilirim

ye teyzesi ben hep yiyorum herkesin yerineeesırnaşık şey

iyi akşamlar kızlar
teşekkür ederim teyzoşları
diloş, hafsa minikler süper 41 kere maşallah
buluşmaya bende varım

teşekkür ederim canlarımmmŞeniz maşallah bebişlerimizee

fındıklı lokummm :)))) sağol dimet teyzemiz elini öpmeye geliriz büyüğünce

Günaydın kızlarr
ıdil'in vucudundaki yaralar kapladı resmen gögüs bölgesiyle kollarını kollarının iç kısımlarından hafif intihap akmış moralim çok bozuk ya
çocuk gayet iyi keyfi yerinde ama ben o yaraları görünce mahvoluyorum
kaç kez doktora gittik bi faydası olmadı iyi bi doktor araştırıyoruz
Antalya Akdeniz üni.sinde bi doktor tavsiye ettiler eşim ondan randevu almaya çalışıyor şimdi oraya gidicez randevu alır almaz
bebek egzaması dedi burdakiler tedavi edilmezse ALLAH korusun astıma çeviriyormuş ne yapıcaz bilmiyorum ya karı koca kafayı yiycez rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin :a015:

canım çok çok geçmiş olsun..

anneannesi bugün oğlumu yıkayacak artık tamamen iyileşti tabii bende hala grip belirtileri olduğundan ben yaklaşamıyorum... oğlumu koklamak istiyorum yaa ((

kızlar amma kaynatmışsınız haaaa..bende şimdi hamile kaldığım zamanın resmini ve şu an ki resminmi ayarlıyorum birini telefona çektim şimdi birinide tarıyorum ..albüme koyacağım bakın bakalım aranızda en tombul kalan kimmiş..:)))))

geçmiş olsun camım...benneyaptımki

yok güzelim tombullukta beni kimse geçemez.

gecmiş olsun hurremcim...

koy kız huriş gorelim senide..

albumumdeki fotoyu gordugunuzde fitsin diosunuz ama serra kucagımda olmasa tepecik halinde gobusum var benimde..ha gayret diorum benmkide gidecekkaydirigubbakcemile2

geçmişi oku oku bitiremedim
resim koyan karen,hafsa,nur,diloş hepsini yerim ben .artık daha güzeller ve anlamlı bakıyor meleklerimiz .

hürremcim geçmiş oslun ya inş gecici bi durumdur. acil şifalar

43 kilodan 72 kiloya çıktım şimdi de 62 kiloyum ama geçemezsin tatlım beni.lülülülülülü

önceden çok zayıfmışsın yaa o ne öylee.... walla 4-5 kilo kadar fazlam var beni çooook rahatsız eden ama o kadar da olmak istemem cnm yaa... 43 kiloo ayyy en son tartı da ne zaman o kadardım haytırlamıyorumm benn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…