- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.901
ayy benimde uykum geldiiii
saat iki olmuş kızım 3 de uyanacak ben en iyisi gideyim biraz uzanayım size iyi geceler canlarımmmopuyorumnanaktangüzel rüyalar görün inşaallah...
hadi millet cümleten hayırlı geceleerrrrrr......
ben artık dayanamıycaaaaammmmm....mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
ah canım yaaa..simdie kadar bende ne kazandıysam ortak hesaptı bizimkisi ama ben tum ihtyaclarımı kendi maaşımdan alıodum istemiodum eşimden..bana da zor oldu işi bıraktıktan sonra..eşin bile olsa zor oluyo haklısın..
kap alyayı gel borek yapayım size..kafa dagıtırıs..diloş kız sende davetlisin kapın kızları gelin ..
maşallah Eylülümüze ne kadar tombik olmuş öyle..ilk resimde ne güzel gülmüş yerim ben o yanaklarını...
karencim maşallah kızına çok şıkız bu arada...
maşallah nurcum çok tatlı çıkmış kızın..kıyafetleri çok şık ne güzel yakışmışlar...
geçmiş olsun canım...
geçen hafta soğuktu havalar yaktım bir kaç gün...Samsun da bu hafta sıcak baya yakmaya gerek yok battaniyeyle bile terliyordu kıızım..çok da sıcağa alıştırmamak lazım çabuk hastalanıyorlar o zaman...
Geçmiş olsun canım..bıngıldağın kapanması kötü bişey mi hani büyüdükçe kapanıyor ya..Önemli bişey değildir inşaallah canımm..
canım iki hafta önce kızılcahamama gelmiştik yakın olsaydık görüşmek isterdim doğrusu....
maşallah canım Zeynep Berra'ya ne tatlı çıkmış... gerçekten Karenin Serra'yla çok benziyorlar....
iyi akşamlar kızlar
teşekkür ederim teyzoşları
diloş, hafsa minikler süper 41 kere maşallah
buluşmaya bende varım
iyi akşamalr ecetuba ne kilosu hiçbişi yok gibi gayet iyisin bu aradas kızın sana benziyormuşş biraz gerilere gittim bebişleri gördüm dilara nur karen inş. unutmamışımdır hafsa hepsi çok tatlı maşallah
hoşbulduk canımm
nabersiniz bakalım
valla bebişler çok tatlı olmuşlar tammmmm yemelikkkkkkkcokacimcoookŞenizopuyorumnanaktan
diloşum lokum lokummm bu eylül hüppp diye yutarım onuuuuopuyorumnanaktan
karencimm serramızda tam bi küçük hanfendüüüü onu da yedimmm
nurrrrr ilaydamızda çokkkk tatlııı hele bıcı bıcı yaparkenki haliiiiiiiopuyorumnanaktan
bu arada o süngeri küvetin içine koyup içine de üstüne çıkacak kadar sıcak suyla doldurup yıkarsan üşümez prensesimiz annesi malum artık havalar soğuduŞeniz
hafsacımmm yerim ben zeynep berrayı maşallah prensesimizeeee heminde kocamannn
boncuklar tüm kuzularaa
günaydınlarr....
Günaydın kızlarr
İdil'in vucudundaki yaralar kapladı resmen gögüs bölgesiyle kollarını kollarının iç kısımlarından hafif intihap akmış moralim çok bozuk ya
çocuk gayet iyi keyfi yerinde ama ben o yaraları görünce mahvoluyorum
kaç kez doktora gittik bi faydası olmadı iyi bi doktor araştırıyoruz
Antalya Akdeniz üni.sinde bi doktor tavsiye ettiler eşim ondan randevu almaya çalışıyor şimdi oraya gidicez randevu alır almaz
bebek egzaması dedi burdakiler tedavi edilmezse ALLAH korusun astıma çeviriyormuş ne yapıcaz bilmiyorum ya karı koca kafayı yiycez rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin :a015:
günaydınlarr....
Günaydın kızlarr
İdil'in vucudundaki yaralar kapladı resmen gögüs bölgesiyle kollarını kollarının iç kısımlarından hafif intihap akmış moralim çok bozuk ya
çocuk gayet iyi keyfi yerinde ama ben o yaraları görünce mahvoluyorum
kaç kez doktora gittik bi faydası olmadı iyi bi doktor araştırıyoruz
Antalya Akdeniz üni.sinde bi doktor tavsiye ettiler eşim ondan randevu almaya çalışıyor şimdi oraya gidicez randevu alır almaz
bebek egzaması dedi burdakiler tedavi edilmezse ALLAH korusun astıma çeviriyormuş ne yapıcaz bilmiyorum ya karı koca kafayı yiycez rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin :a015:
anneannesi bugün oğlumu yıkayacak artık tamamen iyileşti tabii bende hala grip belirtileri olduğundan ben yaklaşamıyorum... oğlumu koklamak istiyorum yaa((
kızlar amma kaynatmışsınız haaaa..bende şimdi hamile kaldığım zamanın resmini ve şu an ki resminmi ayarlıyorum birini telefona çektim şimdi birinide tarıyorum ..albüme koyacağım bakın bakalım aranızda en tombul kalan kimmiş..:)))))
geçmiş olsun camım...benneyaptımki
canım ya ne zor bi durumdur o. Çabuk yileşir bebişi seversin inş.
yok güzelim tombullukta beni kimse geçemez.
sağol huricim perşembe gününe randevu vermil şimdi doktor
inşallah cnm inşallahh...
bu arada ben de varımm ben de....opuyorumnanaktan
43 kilodan 72 kiloya çıktım şimdi de 62 kiloyum ama geçemezsin tatlım beni.lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?