- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.921
43 kilodan 72 kiloya çıktım şimdi de 62 kiloyum ama geçemezsin tatlım beni.lülülülülülü
kızımı bgn babası dr a götürdü ben gidemedim işten ötürü
6 kg 63 cm olmuş.
Karencİm kolların bacaĞın zayıf canım epeyce zayıf duruosun sen .gÖbekte yavasca gİdİcek İnŞ .
Adet odlun ya sen gÖbek İndİ mİ azcık bİrde kİlo gİttİ mİ
ayyy canım ya geçmiş olsun...inşaallah çabucak iyileşir İdilimiz...Günaydın kızlarr
İdil'in vucudundaki yaralar kapladı resmen gögüs bölgesiyle kollarını kollarının iç kısımlarından hafif intihap akmış moralim çok bozuk ya
çocuk gayet iyi keyfi yerinde ama ben o yaraları görünce mahvoluyorum
kaç kez doktora gittik bi faydası olmadı iyi bi doktor araştırıyoruz
Antalya Akdeniz üni.sinde bi doktor tavsiye ettiler eşim ondan randevu almaya çalışıyor şimdi oraya gidicez randevu alır almaz
bebek egzaması dedi burdakiler tedavi edilmezse ALLAH korusun astıma çeviriyormuş ne yapıcaz bilmiyorum ya karı koca kafayı yiycez rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin :a015:
kızlar amma kaynatmışsınız haaaa..bende şimdi hamile kaldığım zamanın resmini ve şu an ki resminmi ayarlıyorum birini telefona çektim şimdi birinide tarıyorum ..albüme koyacağım bakın bakalım aranızda en tombul kalan kimmiş..:)))))
geçmiş olsun camım...benneyaptımki
42 kilo da çok azmış ya ne o çocuk kilosu kadar ...şimdi de bir kaç kilo versen düzelirsin sıkma canını:teselli:....kızlarr kilolar aldı gidiyo bende evlendiğimde 42 kiloydum evlendikten sonra 6 ay sonra 50 kilo oldum tam iyiydim kızıma hamile kaldığımda 52 kiloydum doğumumu 75 kiloyla bitirdim ancak geriye veremedimbu kızımada 62 kiloyla hamile kaldım 75 doğuma girdim şimdi 66 kiloyumm aradaki fark uçuk eskisi gibi asla olamam resimlerimi gördükçe imreniyorum utanıyorum halimden
maşallah canım Tuannaya baya uzun boylu bir kız olacakkızımı bgn babası dr a götürdü ben gidemedim işten ötürü
6 kg 63 cm olmuş.
hadi bakalım merak etme kötü bişeyu çıkmayacak bizim temmuz bebişleri çok güçlü bebişler merak etme canım...geçmiş olsun tekrarsağol huricim perşembe gününe randevu vermil şimdi doktor
koy kız huriş gorelim senide..
koydum kız bakın bakalım yorumlarınızı yapın..ben mutfağa kaçıyorum tolamaya bi ucundan başlamam lazım ev aldı başını gidiyo ..sayfam açık ...hadi bakalım..kız huriş nerdesin yine nereyi yakmaya gittin..:=)
tamam canım senin çin de ekliyorum alıntı yapmazsanız sevinirim canlarım...ececik dün senle hafsayı kaçırmışım tatlım merak ediyorum ya bi koysan yine alırsın resmi
evet cnm dr da dedi epey uzun olucak gibi görünüyor şimdi
canım moral oluyorsunuz gerçekten...güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktantmm canım tşkler
hiç doğum yapmış gibi diilsin masallah
kızınla birlikte Allah ağzınızın tadını bozmasın
Günaydın kızlarr
İdil'in vucudundaki yaralar kapladı resmen gögüs bölgesiyle kollarını kollarının iç kısımlarından hafif intihap akmış moralim çok bozuk ya
çocuk gayet iyi keyfi yerinde ama ben o yaraları görünce mahvoluyorum
kaç kez doktora gittik bi faydası olmadı iyi bi doktor araştırıyoruz
Antalya Akdeniz üni.sinde bi doktor tavsiye ettiler eşim ondan randevu almaya çalışıyor şimdi oraya gidicez randevu alır almaz
bebek egzaması dedi burdakiler tedavi edilmezse ALLAH korusun astıma çeviriyormuş ne yapıcaz bilmiyorum ya karı koca kafayı yiycez rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?