2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hürrem geçmiş olsun canım inşallahh iyi bi doktordurda çabucak iyileşir kızın allah kimseye dermansız dert vermesin üzme kendini gayet iyi diyosun şuan tedavileri yapınca çabuk düzelir:teselli:

kızlarr kilolar aldı gidiyo bende evlendiğimde 42 kiloydum evlendikten sonra 6 ay sonra 50 kilo oldum tam iyiydim kızıma hamile kaldığımda 52 kiloydum doğumumu 75 kiloyla bitirdim ancak geriye veremedim bu kızımada 62 kiloyla hamile kaldım 75 doğuma girdim şimdi 66 kiloyumm aradaki fark uçuk eskisi gibi asla olamam resimlerimi gördükçe imreniyorum utanıyorum halimden

diloş sen vermiştin kiloyu yeniden aldın canım sainirm
inş verirsin .

bende veremiyorum 62 yim şuan saibtlendim sanki Allahtan boyum uzun kurtarıyom oradan

tunişime masallah..zarif kızımız uzun boylu olcak heralde..:=)kilosuda yerinde masallah annesi..yorumlar icinde tesekkurler canım..

diloşum sende pek zayıfmıssın ya..ben ilkokuldaydım heralde 42 kilo oldugumda..:=)ben 50 ile evlendim 55 le hamile kaldım..simdi 60..:=( gidecekkk bu kilolaaarrr...kız huriş nerdesin yine nereyi yakmaya gittin..:=)

günaydın kızlar

çok yorgunum valla.geçmişi okumaya çalışayı belki toparlarım o sırada

QUOTE=HURREM_S;9704669]Günaydın kızlarr
İdil'in vucudundaki yaralar kapladı resmen gögüs bölgesiyle kollarını kollarının iç kısımlarından hafif intihap akmış moralim çok bozuk ya
çocuk gayet iyi keyfi yerinde ama ben o yaraları görünce mahvoluyorum
kaç kez doktora gittik bi faydası olmadı iyi bi doktor araştırıyoruz
Antalya Akdeniz üni.sinde bi doktor tavsiye ettiler eşim ondan randevu almaya çalışıyor şimdi oraya gidicez randevu alır almaz
bebek egzaması dedi burdakiler tedavi edilmezse ALLAH korusun astıma çeviriyormuş ne yapıcaz bilmiyorum ya karı koca kafayı yiycez rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin :a015:[/QUOTE]

ay çok üzüldüm.inşallah anlayan bi doktor bulursunuz.alerji uzmanı bakın.yoksa başka bir şehire götürmeyi deneyin.çok küçük belki o hissetmiyordur ama ilerlemesin.
geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer.

43 kilodan 72 kiloya çıktım şimdi de 62 kiloyum ama geçemezsin tatlım beni.lülülülülülü

ne bu yine kilo takıntıları başlamış. 43 kg mi en son 15 sene önce göredüm ben şimdi çooook var

Karencım kolların bacaĞın zayıf canım epeyce zayıf duruosun sen .gÖbekte yavasca gıdıcek ınŞ .
Adet odlun ya sen gÖbek ındı mı azcık bırde kılo gıttı mı

Karencİm kolların bacaĞın zayıf canım epeyce zayıf duruosun sen .gÖbekte yavasca gİdİcek İnŞ .
Adet odlun ya sen gÖbek İndİ mİ azcık bİrde kİlo gİttİ mİ

evet tatlım 1.5 kilo gitti adetimden sonra ..gercekten karnımda azcık indi ama halihazırda daha 5 kilom var..onu da kamuflajla idare eiorum işte:=)) yasasın serra!!

ayyy canım ya geçmiş olsun...inşaallah çabucak iyileşir İdilimiz...

şimdi bakacağım albüme bakalım aradaki farka.lülülülülülü..
42 kilo da çok azmış ya ne o çocuk kilosu kadar ...şimdi de bir kaç kilo versen düzelirsin sıkma canını:teselli:....
kızımı bgn babası dr a götürdü ben gidemedim işten ötürü
6 kg 63 cm olmuş.
maşallah canım Tuannaya baya uzun boylu bir kız olacak

ececik dün senle hafsayı kaçırmışım tatlım merak ediyorum ya bi koysan yine alırsın resmi

evet cnm dr da dedi epey uzun olucak gibi görünüyor şimdi

sağol huricim perşembe gününe randevu vermil şimdi doktor
hadi bakalım merak etme kötü bişeyu çıkmayacak bizim temmuz bebişleri çok güçlü bebişler merak etme canım...geçmiş olsun tekrar

koy kız huriş gorelim senide..

kız huriş nerdesin yine nereyi yakmaya gittin..:=)
koydum kız bakın bakalım yorumlarınızı yapın..ben mutfağa kaçıyorum tolamaya bi ucundan başlamam lazım ev aldı başını gidiyo ..sayfam açık ...hadi bakalım..
yani benim resimimidede aradaki 20 kiloluk farka yok bişey canım çok fitsin derseniz..tam yakarım bu topiği hehehehehehesırnaşık şey
gelcem birazdan..

ayrıca albümdeki resimim az önce çektim yani 1 saat önce felan..

ececik dün senle hafsayı kaçırmışım tatlım merak ediyorum ya bi koysan yine alırsın resmi

evet cnm dr da dedi epey uzun olucak gibi görünüyor şimdi
tamam canım senin çin de ekliyorum alıntı yapmazsanız sevinirim canlarım...
...

Son düzenleme:
tmm canım tşkler
hiç doğum yapmış gibi diilsin masallah
kızınla birlikte Allah ağzınızın tadını bozmasın

canım üzülme önemli bişey değildir umarım.....çok geçmiş olsun....

hacettepede de çok iyi proflar var..
hem ankarada yakın bi araştır istersen burayıda....

huriş kız yorum ekledim...walla dürüst davrandım...:hulya: :hulya:

öncesi çok çıtıpıtı sonrası yüz yine ayni hafifce kilo var .ama çok değil canım. masallah 2 cocuk annesisin hiç belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…