- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.941
öncesi çok çıtıpıtı sonrası yüz yine ayni hafifce kilo var .ama çok değil canım. masallah 2 cocuk annesisin hiç belli değil
Günaydın kızlarr
İdil'in vucudundaki yaralar kapladı resmen gögüs bölgesiyle kollarını kollarının iç kısımlarından hafif intihap akmış moralim çok bozuk ya
çocuk gayet iyi keyfi yerinde ama ben o yaraları görünce mahvoluyorum
kaç kez doktora gittik bi faydası olmadı iyi bi doktor araştırıyoruz
Antalya Akdeniz üni.sinde bi doktor tavsiye ettiler eşim ondan randevu almaya çalışıyor şimdi oraya gidicez randevu alır almaz
bebek egzaması dedi burdakiler tedavi edilmezse ALLAH korusun astıma çeviriyormuş ne yapıcaz bilmiyorum ya karı koca kafayı yiycez rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin :a015:
kızımı bgn babası dr a götürdü ben gidemedim işten ötürü
6 kg 63 cm olmuş.
diloş sen vermiştin kiloyu yeniden aldın canım sainirm
inş verirsin .
bende veremiyorum 62 yim şuan saibtlendim sanki Allahtan boyum uzun kurtarıyom oradan
tunişime masallah..zarif kızımız uzun boylu olcak heralde..:=)kilosuda yerinde masallah annesi..yorumlar icinde tesekkurler canım..
diloşum sende pek zayıfmıssın ya..ben ilkokuldaydım heralde 42 kilo oldugumda..:=)ben 50 ile evlendim 55 le hamile kaldım..simdi 60..:=( gidecekkk bu kilolaaarrr...kız huriş nerdesin yine nereyi yakmaya gittin..:=)
ayyy canım ya geçmiş olsun...inşaallah çabucak iyileşir İdilimiz...
şimdi bakacağım albüme bakalım aradaki farka.lülülülülülü..
42 kilo da çok azmış ya ne o çocuk kilosu kadar ...şimdi de bir kaç kilo versen düzelirsin sıkma canını:teselli:....
maşallah canım Tuannaya baya uzun boylu bir kız olacak
kızlar benim oğlumunda iki gündür burnu akıyor. Yavrum hapşırıp duruyor. Allahtan ateşi felan çıkmadı. Gece her uyandığında burnunu açmak zorunda kaldık. Tıkanıyor burnu. Umarım daha fazla bir şey olmadan düzelir.
oo hayırlı olsun canım minik oğluşun artık erkek oldu...geçmiş olsun bebişine...kızlar biliyomusunuz bende oğlumu sünnet ettirdim hafta sonu cmtsi günü önce korktum ama iyki yaptırmısım cunku baya kirec cıktı pipisinden artık rahatca yapıcak cişini tıkanma falan olmadan cok sükür erkek oldu oğlum teyzeleri
insan kaynana olunca eğitimli eğitimsiz fark etmiyor demek ki...biz de mi öyle olacağız yaa...canım bence eşin devreye girsin konuşsun..şimdi sen dersen kötü olur...Kızlar şimdi eve gittim geldim kızı emzirmeye kaynanam yarın biz gezmeye gidicez idille dedi dedesi arabayla götürüp getirecek dedi
İzin falan istemek yok direk götürücem diyo arkadaşına gideceklermiş mesafede var biraz ayrıca çokcuk alerjik bildiğiniz gibi yaraları var
bizim ki gezmelere başlayacak artık eve girmez bi tip yüz versen sürekli götürür çocuğu
sinir etti beni cevap falan vermedim çıktım geri geldim işe
çok saygısız bi kadın ya cahilde değil emekli bankacı ama ben yaparım ben ederim havalarında çocuk benim değilmiş gibi davranıyor idille ilgili kararlar almaya bayılıyor sizce ne yapayım eşim asla izin vermez gezmeye gitmelerine falan ben devreye girmeden ona mı söylesem yoksa ben mi bişeyler desem
off benim derdim bana yeter bide bu kadınla uğraşıyorum yaa
Kızlar şimdi eve gittim geldim kızı emzirmeye kaynanam yarın biz gezmeye gidicez idille dedi dedesi arabayla götürüp getirecek dedi
İzin falan istemek yok direk götürücem diyo arkadaşına gideceklermiş mesafede var biraz ayrıca çokcuk alerjik bildiğiniz gibi yaraları var
bizim ki gezmelere başlayacak artık eve girmez bi tip yüz versen sürekli götürür çocuğu
çok saygısız bi kadın ya cahilde değil emekli bankacı ama ben yaparım ben ederim havalarında çocuk benim değilmiş gibi davranıyor idille ilgili kararlar almaya bayılıyor sizce ne yapayım eşim asla izin vermez gezmeye gitmelerine falan ben devreye girmeden ona mı söylesem yoksa ben mi bişeyler desem
oo hayırlı olsun canım minik oğluşun artık erkek oldu...
saol canım
Kızlar şimdi eve gittim geldim kızı emzirmeye kaynanam yarın biz gezmeye gidicez idille dedi dedesi arabayla götürüp getirecek dedi
Sayfam açık ama bakamıyorum yaa işlerden fırsat bulup...
cnm çok geçmiş olsun.. Inşallah en kısa zamanda düzelir oğluşun..
ya bizim doktorumuz hergün emmeden 3 4 kez burnunu acın (tıkalı olmasa da )diyor siz yapıyormusunuz;? acılmaz ve farkedilmezse ilerde orta kulak iltihabı yapıyormus bilginiz varmı?:uhm:
bu ne demek ya ...Kızlar şimdi eve gittim geldim kızı emzirmeye kaynanam yarın biz gezmeye gidicez idille dedi dedesi arabayla götürüp getirecek dedi
ızin falan istemek yok direk götürücem diyo arkadaşına gideceklermiş mesafede var biraz ayrıca çokcuk alerjik bildiğiniz gibi yaraları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?