2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

dediğine katılıyorum cnm doğumdan sonra bende verdim sonra sabitlendi kilom 2 aydir veremiyorum hatta alıyorum sonra o aldığımı ancak veriyorum

hafsacığım 2 çocuk annesine göre normal..
ama tabiki kıyafetlerin içindekini seb görüyorsun ..
zaten insanı sinir eden de o görüntü..
yani ben giyinince az çok kamufilaj oluyor görünmüyor ama soyunduğumda aynaya bakmıyorum resmen kocişten kaçıyorum..uzuzn süredir birlikte olmaıyoruz anlayışla karşılıyor bakmayın benim güldüğüme ben hakkatten problem yaptım..
aktarcı bayan soya filizi önerdi hepsi gidecek dedi ..yoğurtla ye yada olduğu gibi suyla ye dedi..bugün gidip alabilirim bakalım ..etkileyecekmi...
ama senin kisi normal be hafsa yani 2 çocuk doğurdun kolay mı...

çok geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda düzelir kuzun.

kızlar benim oğlumunda iki gündür burnu akıyor. yavrum hapşırıp duruyor. allahtan ateşi felan çıkmadı. gece her uyandığında burnunu açmak zorunda kaldık. tıkanıyor burnu. umarım daha fazla bir şey olmadan düzelir.

kızımı bgn babası dr a götürdü ben gidemedim işten ötürü
6 kg 63 cm olmuş.

maşallahh canım güzel toparlamış fıstıkk

diloş sen vermiştin kiloyu yeniden aldın canım sainirm
inş verirsin .

bende veremiyorum 62 yim şuan saibtlendim sanki Allahtan boyum uzun kurtarıyom oradan

canım 4 kilo kalmıştı ama 6 kiloya çıktı ramazanda çok yedim gecede yedim( malesef 2 kilo geri döndü ama hedefim 52 kilo bana çok yakışıyoduuuzemuszemus
tabi 14 kiloyu nasıl verceksemmmm:kedi:

evet canım 42 kiloyken ne yesem kilo almıyodumm gece bile annem mantılarla böreklerle ballı sütlerle beslerdi beni hatta nışanlanınca beni doktora götürdü bu kızı ne yaparsam yapayım kilo aldıramıyorum o zamanki zamanla çok kuvvetli bi vitamin vermişti doktor ssk karşılamıyodu dışardan getirmiştik o bile fayda etmedidüğün için kıyafet bakmaya gitmiştik 36 bedenler düşüdo resmen 34 beden anca oturuyodu üzerime

ahh canım inşallahh vercemm bakalım hiç olmassa 55 57 kiloya kadar bi düşsem başka bişey istemiyorum:umursamaz:

Sayfam açık ama bakamıyorum yaa işlerden fırsat bulup...

cnm çok geçmiş olsun.. Inşallah en kısa zamanda düzelir oğluşun..

geçmiş olsun bebişine...kızlar biliyomusunuz bende oğlumu sünnet ettirdim hafta sonu cmtsi günü önce korktum ama iyki yaptırmısım cunku baya kirec cıktı pipisinden artık rahatca yapıcak cişini tıkanma falan olmadan cok sükür erkek oldu oğlum teyzeleri

ya bizim doktorumuz hergün emmeden 3 4 kez burnunu acın (tıkalı olmasa da )diyor siz yapıyormusunuz;? acılmaz ve farkedilmezse ilerde orta kulak iltihabı yapıyormus bilginiz varmı?:uhm:

Kızlar şimdi eve gittim geldim kızı emzirmeye kaynanam yarın biz gezmeye gidicez idille dedi dedesi arabayla götürüp getirecek dedi
ızin falan istemek yok direk götürücem diyo arkadaşına gideceklermiş mesafede var biraz ayrıca çokcuk alerjik bildiğiniz gibi yaraları var
bizim ki gezmelere başlayacak artık eve girmez bi tip yüz versen sürekli götürür çocuğu
sinir etti beni cevap falan vermedim çıktım geri geldim işe
çok saygısız bi kadın ya cahilde değil emekli bankacı ama ben yaparım ben ederim havalarında çocuk benim değilmiş gibi davranıyor idille ilgili kararlar almaya bayılıyor sizce ne yapayım eşim asla izin vermez gezmeye gitmelerine falan ben devreye girmeden ona mı söylesem yoksa ben mi bişeyler desem
off benim derdim bana yeter bide bu kadınla uğraşıyorum yaa

oo hayırlı olsun canım minik oğluşun artık erkek oldu...
insan kaynana olunca eğitimli eğitimsiz fark etmiyor demek ki...biz de mi öyle olacağız yaa...canım bence eşin devreye girsin konuşsun..şimdi sen dersen kötü olur...

ilk defa görüyorum seni resimdeki sensin sanırım ole ise ona yorumum sonra aMA tanıstığıma memnun oldum vereliniortak
inan bankacı öğretmen fark etmez cahil cahşldir anlamıssındır benimki öğretrmen emeklisi bizimkinin de eve misafir getirme huyu var bide enaz 3 cesit sunmak ister herzaman yani sadece doruk umu deil beni de esir eder anlıyorum seni

canım en iyisini sen bilirsin ama madem kocan da bu duruma karşı çıkar diyorsun o söylesin. hem kendi oğlu söyleyince daha iyi olur. sorun yaşamazsınız. sen söylersen belki dinlemez ama oğulları söyledi mi iş değişir.

ya bizim doktorumuz hergün emmeden 3 4 kez burnunu acın (tıkalı olmasa da )diyor siz yapıyormusunuz;? acılmaz ve farkedilmezse ilerde orta kulak iltihabı yapıyormus bilginiz varmı?:uhm:

teşekkür ederim.
en iyisini yapmışsın. bizim doktorumuz da bir sorun varsa mutlaka sünnet edilmeli demişti. ama bir sorun yoksa bir yaşından önce önermiyorlarmış artık.

bu ne demek ya ...
geçen akşam kınada benim kaynanada yaptı hemen hemen benzer bişey..
yani tamam kınaya gitmişiz çocuğu sarmışız..arabaya koymuşuz üstelik rüzgarlığını örtmüşüz yani iyice eğilip açamayan yüzünü göremiyo..ipekte maşallah uyuyo..
kaynanam aldı kucağına uyandırdı gezdirmeye başladı kucağında ipek oynamaya başladı ..
oha yani tamam kınaya geldik diye hastası var yosması var milletin içine öyle sokulurmu tamama heves ediyosun da otur arabanın yanına al kucağına madem hevesin var...

anne zaten yeni hastalık atlattı şimdi birinden hastalık geçer antibiyotik vermek zorunda kalırım.kucağına alana alma diyemezsin en iyisi gel koyalım arabasına dedim.doğru diyosun dedi hemen koyduu....
sen söyleyemiyorsan bile eşine söylet...
ya sen onun annesisin yapma güzelim çok mu muhtaçsın ona ya ...hem sen işten çıkmıyormuydun ......

Son düzenleme:
walla ben önce esime söledim ki oda cok kızıyor bu tür seylere kızdı anasına ama bir kere deil ki anacım hep böle bende bazen kendim sölüyorum ama cok kızgınsam esime sölüyorum cok da yüz göz olmamak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…