- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.961
teşekkür ederim.
en iyisini yapmışsın. bizim doktorumuz da bir sorun varsa mutlaka sünnet edilmeli demişti. ama bir sorun yoksa bir yaşından önce önermiyorlarmış artık.
bu ne demek ya ...
geçen akşam kınada benim kaynanada yaptı hemen hemen benzer bişey..
yani tamam kınaya gitmişiz çocuğu sarmışız..arabaya koymuşuz üstelik rüzgarlığını örtmüşüz yani iyice eğilip açamayan yüzünü göremiyo..ipekte maşallah uyuyo..
kaynanam aldı kucağına uyandırdı gezdirmeye başladı kucağında ipek oynamaya başladı ..
oha yani tamam kınaya geldik diye hastası var yosması var milletin içine öyle sokulurmu tamama heves ediyosun da otur arabanın yanına al kucağına madem hevesin var...
anne zaten yeni hastalık atlattı şimdi birinden hastalık geçer antibiyotik vermek zorunda kalırım.kucağına alana alma diyemezsin en iyisi gel koyalım arabasına dedim.doğru diyosun dedi hemen koyduu....
sen söyleyemiyorsan bile eşine söylet...
ya sen onun annesisin yapma güzelim çok mu muhtaçsın ona ya ...hem sen işten çıkmıyormuydun ......
canımcım bizde adanada bir prof.a sorduk ya hatırlasın ya hiç hatırlamasın dedi yani 2 _ 6 yas tehlikeli psikolojileri acısından bilgin olsun
Aradım şimdi eşimi sen bişey söyleme ben hallederim akşam biyere götüremez gidecekse o gitsin idili ananesine bırakırız yarın dedi kesin akşama olay çıkarıır bu kadın idilin anneme gitmesini hiç istemiyor
bu arada yorumlar için çok teşekkürler
mervecim eve gelen misafirin haddi hesabı yok zaten bu kendi alışmış gezmeye kızımıda götürecek olur olmaz yerlere birde misafir olunca bakamıyor çocuğa çocukta sinirlenip ağlıyor sonra bi telefon koş sevgi çocuk durmuyo günde 3 kez eve gidp geldiğimi biliyorum ya bende el işçisiyim sonuçta ama ALLAH tan patronum bişey demez sağolsun
geçmiş olsun bebişine...kızlar biliyomusunuz bende oğlumu sünnet ettirdim hafta sonu cmtsi günü önce korktum ama iyki yaptırmısım cunku baya kirec cıktı pipisinden artık rahatca yapıcak cişini tıkanma falan olmadan cok sükür erkek oldu oğlum teyzeleri
Kızlar şimdi eve gittim geldim kızı emzirmeye kaynanam yarın biz gezmeye gidicez idille dedi dedesi arabayla götürüp getirecek dedi
İzin falan istemek yok direk götürücem diyo arkadaşına gideceklermiş mesafede var biraz ayrıca çokcuk alerjik bildiğiniz gibi yaraları var
bizim ki gezmelere başlayacak artık eve girmez bi tip yüz versen sürekli götürür çocuğu
sinir etti beni cevap falan vermedim çıktım geri geldim işe
çok saygısız bi kadın ya cahilde değil emekli bankacı ama ben yaparım ben ederim havalarında çocuk benim değilmiş gibi davranıyor idille ilgili kararlar almaya bayılıyor sizce ne yapayım eşim asla izin vermez gezmeye gitmelerine falan ben devreye girmeden ona mı söylesem yoksa ben mi bişeyler desem
off benim derdim bana yeter bide bu kadınla uğraşıyorum yaa
geçmiş olsun bebişine...kızlar biliyomusunuz bende oğlumu sünnet ettirdim hafta sonu cmtsi günü önce korktum ama iyki yaptırmısım cunku baya kirec cıktı pipisinden artık rahatca yapıcak cişini tıkanma falan olmadan cok sükür erkek oldu oğlum teyzeleri
tatlım kaç aylık bebiş bende ettirecem ama korkuyom nasıl sorun var mı rahat mı ne kadar sürdü sünnet narkoz falan veriyolar mı çok ağlıyo mu bebiş
canım 3.5 aylık ben evde yaptıdım sağlık memuru yaptı esimin arkadasının ogluna da yapmıstı 2.5 aylıktı o bebekte... pipisine iğne yaptı uyusturdu narkoz falan yok yani iğnede ağladı bi tek 5 dk sonra sustu bide artık iğnenin etkisi gecince agladı ama hemen fitil verdik atesi falan olmadı ama 1 gün ağlıyorlar sonra geciyor dün pamsuman yapıldı yine evde yarında sargıyı cıkartıcak.rahat oldu yani inşallah senin oğlusununda ole olur canım ama altını falan bağladım yani acmaya gerek kalmıyor ayrıca 15 dk sürdü güvendiğiniz biri olsa hastaneden daha iyi bence bide el alıskanlığı olan biri olursa cok iyi oluyor doktora yaptıranlar hep sikayetci yani forumda ole okudum ama inan korkulcak bişe yok..buarada gaz koklatanlarda var yani narkozdan daha iyi diyorlar sen ne zaman düşünüyosun bebişin kac aylık?
kızlar size sorum var sizinde hamilelikten kalan duygusallığınız devam ediyo mu benim halan devam olur olmaz herşeye ağlıyorum.
canım bizimde 3 ay 20 günlük ya bilmiyorum korkuyorum işte çok ağlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?