2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Aradım şimdi eşimi sen bişey söyleme ben hallederim akşam biyere götüremez gidecekse o gitsin idili ananesine bırakırız yarın dedi kesin akşama olay çıkarıır bu kadın idilin anneme gitmesini hiç istemiyor

bu arada yorumlar için çok teşekkürler
mervecim eve gelen misafirin haddi hesabı yok zaten bu kendi alışmış gezmeye kızımıda götürecek olur olmaz yerlere birde misafir olunca bakamıyor çocuğa çocukta sinirlenip ağlıyor sonra bi telefon koş sevgi çocuk durmuyo günde 3 kez eve gidp geldiğimi biliyorum ya bende el işçisiyim sonuçta ama ALLAH tan patronum bişey demez sağolsun

teşekkür ederim.
en iyisini yapmışsın. bizim doktorumuz da bir sorun varsa mutlaka sünnet edilmeli demişti. ama bir sorun yoksa bir yaşından önce önermiyorlarmış artık.

canımcım bizde adanada bir prof.a sorduk ya hatırlasın ya hiç hatırlamasın dedi yani 2 _ 6 yas tehlikeli psikolojileri acısından bilgin olsun

Yok canım ya ben çıkmıyorum işten şimdi çıkmam imkansız zaten ev aldık yeni onun borçları var çalışmam lazım yani aslında çalışmasamda olur eşimin geliri yeter ama rahat bi yaşam için idilin geleceği için bişeyler yapmak istiyoruz.
Bu arada senin kaynanayla kayınpeder benimkilere ne kadar çok benziyo yaa

canımcım bizde adanada bir prof.a sorduk ya hatırlasın ya hiç hatırlamasın dedi yani 2 _ 6 yas tehlikeli psikolojileri acısından bilgin olsun

psikolojisi açısından doğru ama fizyolojik olarak uygun bulunmadığını söyledi. ama zaten anestezi ile yatırma taraftarı oldukları için çocuk bir şey de hatırlamaz, acıyı hissetmez. ben en erken 5 yaşında felan yaptırmayı düşünüyorum. okula başlamadan bir kaç ay önce olabilir.

neymiş bu kadın da annene gitmeni istemiyor ya ah ah hep böleler canm senin ailen olmasa memnun olurlar heralde ben doğum yaptığım zaman anladım bunu..

aman canım ya sen öle bi yaraya dokundun ki herkeste çesit çeşit kanıyor seni sakinleştirmeye calısırken daha da sinirlendirmemisizdir umarım... esin halledecektir bence...

Mervecim benim daha bir haftalık gelinken balayından gelince dediler resmen canım seninkiler yine doğuma kadar beklemiş bari
Benim kaynanamlar kayınpederim karşıların çekip beni senin annen dengesiz sana çok düşgün senin evine gelince yemek yapmıyor yardım etmiyor dediler mecburmu benim annem yemek yapmaya işimi yapmaya ki bu yalanın daniskası 4 döner sen çalışıyorsun diye eve gelince ne diyeceksin işte çekiyorsun mecburen

geçmiş olsun canım kocaman adam oldu hee :)))

hürrem canım bence kendin güzel bi şekilde kendin konuşş eşini konuşturmaa bece ne yap biliyomusun başımdan çok geçti tecrübee bu:)) akşam eşinde evdeyken onun yanında hep beraberken sen söyle istemiyorum anne de çocuk zaten rahatsız daha fazla hırpalanamayım iyileşsin henüz gezmeye çok erken etrafta bir sürü mikrop v.s bide başımıza domuz gribi felan çıktı gibi bişeyler söyle ama bunları söylerken eşinde yanında olsun bence minnacık dahaa heryere gidilmezki el kadar bebeklee bu senin çocuğun kimse karışamaz tamam bakıyor olabilir ama bu ona bu hakkı vermezz herşeyi ben yaparım bilirim havalarıı aslında sen çalışıyosun ben yerinde olsam bakıcıya baktırtırım yinede o kaynanana muhtaç olmam gelçi sen bilirsin yinee ama bunu kendin yüzüne söylee hep beraberkenn böylelikle bişey deyemez üstelersede istemiyoruz götürmeni dersin olur biter haa seni dinleyipte halen götürecekse al eşini karşına adam akıllı konuşş annesini güzelce iza ettsin ağız tadınız bozulmasınnlmaz:

Bende biraz sözüm olsun istiyorum dilaracım
kadının beni tınmamasına sinir oluyorum gerçi bende onu tınmıyorum pek onun için yapıyor
yine de akşam olsun bakalım o konuyu açmazsa ben açar söylerim artık

tatlım kaç aylık bebiş bende ettirecem ama korkuyom nasıl sorun var mı rahat mı ne kadar sürdü sünnet narkoz falan veriyolar mı çok ağlıyo mu bebiş

PART 1

KAYINVALIDE BUGUN GELIR! NA NA NA NAAAAA

evin gelini sabahtan beri temizlik yapar ki, benim kimseye ihtiyacim yok, evim piril piril ne utum var ne camasirim demek icin.

kizimin gecen haftaki resimlerini yukluyorum.

tatlım kaç aylık bebiş bende ettirecem ama korkuyom nasıl sorun var mı rahat mı ne kadar sürdü sünnet narkoz falan veriyolar mı çok ağlıyo mu bebiş

canım 3.5 aylık ben evde yaptıdım sağlık memuru yaptı esimin arkadasının ogluna da yapmıstı 2.5 aylıktı o bebekte... pipisine iğne yaptı uyusturdu narkoz falan yok yani iğnede ağladı bi tek 5 dk sonra sustu bide artık iğnenin etkisi gecince agladı ama hemen fitil verdik atesi falan olmadı ama 1 gün ağlıyorlar sonra geciyor dün pamsuman yapıldı yine evde yarında sargıyı cıkartıcak.rahat oldu yani inşallah senin oğlusununda ole olur canım ama altını falan bağladım yani acmaya gerek kalmıyor ayrıca 15 dk sürdü güvendiğiniz biri olsa hastaneden daha iyi bence bide el alıskanlığı olan biri olursa cok iyi oluyor doktora yaptıranlar hep sikayetci yani forumda ole okudum ama inan korkulcak bişe yok..buarada gaz koklatanlarda var yani narkozdan daha iyi diyorlar sen ne zaman düşünüyosun bebişin kac aylık?

kızlar size sorum var sizinde hamilelikten kalan duygusallığınız devam ediyo mu benim halan devam olur olmaz herşeye ağlıyorum.

canım bizimde 3 ay 20 günlük ya bilmiyorum korkuyorum işte çok ağlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…