- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.101
depresyon gelıp gıdıyor o durumdayım yanı
canım 40 çıkmadı ramazan geliyor diye yarı 40 ı geçince yaptık mevlüdü biz.
8 günlükten sonra hep yalnız kaldım ben kımse kalmadı yanımda.normal doğum olunca çabuk kalktım ayağa.annem gelemiyor zaten. kayınvalıdem malum işi var.
davranışları pek değişmedi daha bugun 25 gun oldu.ama artık daha uzun süre uyanık kalıyor.
sende durumlar nasıl kaç gün oldu
selam kızlar.
kaçtır giriyorum bi aç bişey okuyorum kızım ağlamaya başlıyo yazamıyorum.
slm canım..demek senin miniğin de durmadı...benimki de bugün aynı senin anlattığın gibiydi...daha yeni daldı uykuya...bakalım ne kadar sürecek...belki de sıcaktan bunalıyorlar ondan huysuz olabilirler...selam kızlar
bugün perişan durumdayımmmmm:sinifsinif:
kızım hiç uyumadı desem yeridir
uyuyor yatırıyorum açıyor gözlerini:umursamaz:
yanına yatarsam dalıyor
sersem gibi etti beni yaramaz
şimdi yatırdım gene başladıııııııı:bbo:
sizlerde durumlar nasıl
her geçen gün daha uyanık kalmak istiyolar tabi bizdede ne derman ne kuvvet kalıyoo biran önce emekle haline gelselerde hiç olmazsa yorulurlarda uyurlarrkaydirigubbakcemile3
ben kaçtım yine uyandııııııı:bbo: iyi geceler demet öptüm tatlımmm allah kolaylık versin bizeee:Saruboceq:
slm canım..demek senin miniğin de durmadı...benimki de bugün aynı senin anlattığın gibiydi...daha yeni daldı uykuya...bakalım ne kadar sürecek...belki de sıcaktan bunalıyorlar ondan huysuz olabilirler...
evet canım görüşemedik uzun zamandır çok özledim sizi...kızımda frısat bulup da giremiyorum topiğe...ben de senin gibi wc ye zor gidiyorum..tam gidiyorum başlıyor ağlamaya yarım yamalak çıkıyorum vallaa:bbo::kedi:ben de seni ve tatlı Öykü Zehra yı koklaopuyorumnanaktanayy inanmıyorum ya doğdular zaman hızla akıyor...selam ecemmmmŞeniz
görüşemiyoduk canım ne zamandır merak etmiştim bende seni gerçi tahmin ediyorum kuzularla girmek çok zor oluyor neteee azıcık büyüsünler de düzene gireriz inşallahhhh
sorma canım çok sıcak valla bugün koydum ana kucağına balkonda oturduk kızımla ay napıcamı şaşırdım uyumayınca :umursamaz: babamızda nöbetçi inan wc e bil zor gittim söylemesi ayıpppp:kedi:
çok öpüyorum senide canım berrağımı kokla benim içinnnnopuyorumnanaktan
bu arada kızlarrrrr bakabildiğim kadar bakmaya çalıştım hepiniz ve bebişler harikasınız maşallahhhŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?