2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

depresyon gelıp gıdıyor o durumdayım yanı

aynen ben de bebeğimin doğduğu günden sonra iki üç gün sonra sütün yetmiyor galiba yorumlarıyla beraber depresyona girdim hala da depresyondayım. bebeğim ağlayıp susmadığında daha fazla hissediyorum. ne yapacağımı bilemiyorum. kendimi avutmaya çalışıyorum. sonuçta sütümün olmaması benim suçum değil. ama olmuyor. her defasında aynı psikolojiye geri dönüyorum. ne yapacağımı bilmiyorum. şimdilik annem yanımda ama bu hafta sonu gidiyor. ondan sonra herşey daha zor olacak. bir de kaynanam çok yakın. her gün gelip gitmesi yorumlar yapması benim canımı daha fazla sıkıyor. milli eğitim kadroları açıklasa da ona göre buradan gidip gidemeyeceğim kesinleşse de ben de ona göre bir rota belirlesem. buradan başka bir ile gidersem annem gelip bebeğe bakacakmış. ama burada kalırsam arada kaynan da baksın diyor. ben ise o kadına çocuk emanet etmek istemiyorum. çünkü bebeği tutmaktan bile çekiniyor. ney yapacağım bilemiyorum. benim psikolojimde olan var mı acaba. ben mi abartıyorum.

cok haklısın burcu cok zor gercekden. allah yardımcımız olsun ıns uslu bebekolurlar. benımkı cok yaramaz hıc susmuyo devamlı kucak ıstemeye de basladı.ne zaman duzelır allaha dua edıyorum. bır an once uslansın buyusun dıye. dayanamıyorum bu kadar zor olcagını tahmın etmemıstım

benım kızımın goz kapagında dogum lekelerı var kırmızı dogumdan berı. onların ustunde 1 - 2 tane kabartılar cıktı . boyle bı durum olan var mı bebeklerınde

slm kızlar.
pek sık giremiyorum net e.umarım bütün anneler ve tatlı kuzucuklar iyidir.
bizde iyiyiz kızımla.babasıyla yıkadık uyuyor şimdi meleğim.
mevlüt telaşı vardı neyse pazar günü onu yapıp atlattık artık işimiz kalmadı.

hayırlı olsun aysenur. 40 ı cıkmıs. tek basınıza kalmaya basladınız mı evde. bebegın nasıl uslu mu. 40 ından sonra davranıslarında bı farklılık oldu mu

canım 40 çıkmadı ramazan geliyor diye yarı 40 ı geçince yaptık mevlüdü biz.
8 günlükten sonra hep yalnız kaldım ben kımse kalmadı yanımda.normal doğum olunca çabuk kalktım ayağa.annem gelemiyor zaten. kayınvalıdem malum işi var.
davranışları pek değişmedi daha bugun 25 gun oldu.ama artık daha uzun süre uyanık kalıyor.
sende durumlar nasıl kaç gün oldu

benım 3 hafta oldu. benım kızım hıc durmuyor. annem kalıyor su an yanımda. tek basıma dusunemıyorum o durumdayım yanı. ne guzel senın bebegın uslu o zaman tek basına kalabıluyorsan. benımkı gecelerı uyanıyo. tum gun cok zor uykuya dalıyo. sureklı emmek ıstıyo hep memenın ustunde kalıyımn ıstıyo. emerken uyyo za zor yatırdıgımda tekrar aglamaya baslıyo

annecık cnm benım ılkım kız 5,5 yasında suan ve ben onun bebeklığınde az cekmedım aynı senın anlattığın hatta ewımızın onunde hamak vardı hep orda uyurdu sbhtan aksama kdr bende basında agacın altında bır sandalyede otururdum gece 11-12 gıbı AZ GUNU ICERI ALIRKEN YINE AGLARDI sabaha kadarda elımde bı basortu baglamıstık yatagına yatagını sallardık oooyyy cok uysuzdu ama sımdı yenı yenı anlıyoruz yawrumun gaz sorunumu vardı acaba cahıl oluyo ınsan anlamadıkmı acaba dıye nasıl uzuluyoruz bu bebegımızın masallahı var Rabbım yuzumuze guldu dualarımı kaabul etti masallah uslu
doğum lekesıne gelınce ahmet keremde ıkı gozundede kanlı doğdu kenararı esıt sekılde kanlıydı normal doğumda olur dedı dr. u 15gun oldu daha gecmedı yayıldı bıraz kızım gamze de de sag gossunun altında kıpkırmızı bı lekevardı o buyudukce oda buyuyordu karacıgerden dedı dr. sonra sukur 3yasından sonra kayboldu sımdı nokta gıbı bısı sen takma kafana hem 40ıda cıkmadı daha cok huy değıscekler onlr sağlıkları yerınde olsunda .....uzme kendını sen kendıne dıkkat et burcuccum sende ole

bu arada burcu bransın ne cnm ?

selam kızlar

bugün perişan durumdayımmmmm:sinifsinif:

kızım hiç uyumadı desem yeridir

uyuyor yatırıyorum açıyor gözlerini:umursamaz:

yanına yatarsam dalıyor

sersem gibi etti beni yaramaz

şimdi yatırdım gene başladıııııııı:bbo:

sizlerde durumlar nasıl

ahh ahh demetçim bugün gündüz güzel geçtide saat 6 dan sonra benim kızz ciyak ciyak yıktı ortalığı uykusu var uyumak istiyo ağlamaktann ne kucakta ne memede zabdetemedim banyo yaptıralım belki sıcak etkiliyo dedim ama yokk artık az önce dayanamadım gözünden yaş geldi yarım fitil koydum kucakta sallaya sallaya daldı inşallah uyanmazzz sersem gibi oldum daha bu saat oldu yemete yiyemedim yiyesimde yok:bbo:

2 güne kadar böyle değildi kuzucum yaaa:umursamaz:

2 gündür huyu değişti ne güzel emzirirdim uyurdu yatırırdım

şimdi yatırmamla arkamı döner dönmez mızırdaması bir oluyorlmaz:

bişey değil uykusunu alamıyo diye üzülüyorum

diloşum sorunlar ne kadar değişti değil mi -tatlicadiarzu-

her geçen gün daha uyanık kalmak istiyolar tabi bizdede ne derman ne kuvvet kalıyoo biran önce emekle haline gelselerde hiç olmazsa yorulurlarda uyurlarrkaydirigubbakcemile3

slm canım..demek senin miniğin de durmadı...benimki de bugün aynı senin anlattığın gibiydi...daha yeni daldı uykuya...bakalım ne kadar sürecek...belki de sıcaktan bunalıyorlar ondan huysuz olabilirler...

her geçen gün daha uyanık kalmak istiyolar tabi bizdede ne derman ne kuvvet kalıyoo biran önce emekle haline gelselerde hiç olmazsa yorulurlarda uyurlarrkaydirigubbakcemile3

o zamanda farklı şeylerden şikayet edecez sanırımkaydirigubbakcemile3

yeterki sağlıklı olsunlarda biz herşeye dayanırızzz:Saruboceq:

ben kaçtım yine uyandııııııı:bbo: iyi geceler demet öptüm tatlımmm allah kolaylık versin bizeee:Saruboceq:

iyi geceler tatlım bende seni öptüm diloşum benimki de uyandı bidaha kucağımda uyuttum yatırdım bakalım kaç dk sürcek:bbo:
aminnnnnnnn Allah hepimize kolaylık versinnnnn:Saruboceq:Şeniz

bu arada çok tatlı olmuşşşşşşşş yerim onu ben yaaa maşallahhhhhhhopuyorumnanaktan

slm canım..demek senin miniğin de durmadı...benimki de bugün aynı senin anlattığın gibiydi...daha yeni daldı uykuya...bakalım ne kadar sürecek...belki de sıcaktan bunalıyorlar ondan huysuz olabilirler...

selam ecemmmmŞeniz

görüşemiyoduk canım ne zamandır merak etmiştim bende seni gerçi tahmin ediyorum kuzularla girmek çok zor oluyor neteee azıcık büyüsünler de düzene gireriz inşallahhhh
sorma canım çok sıcak valla bugün koydum ana kucağına balkonda oturduk kızımla ay napıcamı şaşırdım uyumayınca :umursamaz: babamızda nöbetçi inan wc e bil zor gittim söylemesi ayıpppp:kedi:

çok öpüyorum senide canım berrağımı kokla benim içinnnnopuyorumnanaktan

bu arada kızlarrrrr bakabildiğim kadar bakmaya çalıştım hepiniz ve bebişler harikasınız maşallahhhŞeniz

evet canım görüşemedik uzun zamandır çok özledim sizi...kızımda frısat bulup da giremiyorum topiğe...ben de senin gibi wc ye zor gidiyorum..tam gidiyorum başlıyor ağlamaya yarım yamalak çıkıyorum vallaa:bbo::kedi:ben de seni ve tatlı Öykü Zehra yı koklaopuyorumnanaktanayy inanmıyorum ya doğdular zaman hızla akıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…