- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 39
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.161
teşekkür ederim inşallah nedense hiç ümitli değilim ama bakalım...dediğin gibi belki bi vermeye başlayınca gerisi gelir..
sen var ya süper azimlisin vericeksin kısa zamanda bu kiloları . hele bi vermeye başla , çorap söküğü gibi gelecek arkası ve bu anlamda kendine olan güvenin artacak , o gazla daha hızlı ve çok kilo vereceksin .. sonra bi bakmışsın 4-5 ayda sağlıkla kurtulmuşsun ve istediğin bedendesin .. emziriyorsan hiç korkma 6. aydan sonra kilo derdin kalmıyor diyorlar , du bakalım , dedikleri doğruysa gitti 3 kaldı 3 , görcesss Çok üzgünüm çoook
aras paşa izin verse ahh , bugün kahvaltımı 13.10da yaptım .. gerçi uyku da var arada , uykusuzluk mahvediyo . sonra onunla ilgilen , ağladı zırt al gezdir , mızıkladı zırt al balkona çık , ağladı haiiii al emzir -gaz çıkar , huysuzlandı hadi uyutmaya çalış derken geçiyor zaman ve bi bakmışsın akşam olmuş .. yemek ye varsa izleidğim dizi derken satta oluyo 10.30-11 , sonra aman o uyanmadan 1-2 saatte olsun uyuyayım deyip yatıyorum , bu yüzden gelemiyorum , yoksa aklım hep burda yeminlen :çok üzgünüm:
evet emzirme sürelerinin arası 2 saate yakın olunca gelen süt de daha çok ve yoğun oluyo , ama bizimki acıkınca çok edepszileşiyo ( bugünlerde öyle olduk kafamçokkarıştı ) resmen iki yumruğuyla kucağımdaysa vuruyo velet bana yaa acıkınca , güliim mi ağliiim mi oluyorum öyle yapınca o fisfisfis
niye ikinciden korkuyosun canımyerimseniben
he ya 3 tane düşünüyorum..başımızda ki de 3 tane diyor ya....ehu ehu ehu he kaydirigubbakcemile3 allah nasip etsin bize çalışma gücü versin 3 düşünüyorum ama çalışmayıda çok özledim...ya bide sende bende kolay yaptık doğumu yani saatlerce sancı çekmedik çok şükür,2.dahada kolay olurmuş diyeceğim korkma arkadaşım 2.yi hatta imkan olsa 3.yüde çatır çatur doğururuz evel allah.
hadi bakalım kaldırın popolarıhuri sende ki azme bakıyorumda utanıyorum kendimden verilecek o kadaaar çook kilo varki ....hadi huriii kim tutar seni kaydirigubbakcemile2
inşallah acil şifalar diliyorum canım ....Amin çok teşekkürler canım yarın gidiyoruz ALLAH nasip ederse doktora, ama yolculuk korkutuyor beni burdan antalya 3 saat sürüyor idil'de yolculuğu hiç sevemedi gitti, bu arada yaralarımız hafifledi biraz ama kortizonlu krem sayesinde kremi kesince yine başa dönüyoruz hayırlısı artık inşallah şifa bulur geliriz.
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim bebeğimin gaz şikayetleri devam ediyor arkadaşım neo baby i önerdi biz onunla atlattık dedi ama ne fayda bizi etkilemedi bile diğer bir arkadaş dr browns un biberonu iyi geldi dedi askşam kipaya gittik onuda aldık bakalım onasıl gelicek gerçi kullanamıyoruz eşim bu akşam başka uç getirecek yeni doğanlar için heralde benimki sinir oluyor çekiyor çekiyor gelmiyor
ve dün ik düşüşümüzü yaptık yere oturtuyorsun sallanıyor arkadaşım verdi ismini bilemeyeceğim ona koydum ama bağlamadım yemek yapmaya çalışıyordum koydum gittim yemeği yapmaya bi arkamı döndüm pat yana doğru devrildi hemde betona o kadar korktumki bütün gece başım ağrıdı ne ağladı yavrum melekler korudu yavrumu
Üzülme huricim yanlız değilsin inşallah verirsin benimde gitmedi 24 kilo almıştım 12'si doğumda gitti diğer 12'si hala benimle
emelcim maşallah boncuk gözlü egeye ALLAH nazarlardan saklasın
bende idilimin resmini ekleyeyim hararetli hararetli konuşurken çekmiştik :1closedeyes:
AMİİİN:Saruboceq:
teşekkür ederim inşallah nedense hiç ümitli değilim ama bakalım...dediğin gibi belki bi vermeye başlayınca gerisi gelir..
çoğuınuz doğumda 1-2 haftada kafadan çoğu kilonuzu verdiniz bende 5 kilo gitti daha gitmedi ya ...ondan böyle üzgünüm...
sağlığıma kavuşmak istiyorum artık yürürken oturup kalkarken zorlanıyorum inşallah...
aras izizn verse sende başlarsın çok güzel oluyor...ebruyu gördükçe sinir oluyorsun..gerçi youtubedenaçıp yapabilirsin ama hergün aynı saatte yapmak daha hoş sonuç veriri...
sabah saat 10 gibi ipekte huysuzlaşıyor ...onu yere önüme yatırıyorum hem onunla konuşuyorum emziği tıkıyorum ağızına öbür harekette poposunu pot potluyorum..
eğilip kalkarken guuukkkk cöööö falan derken kaydirigubbakcemile3zaten 45 dakka su gibi geçiyor allahım yardım et inşallah vereyim şu kiloları ya 70 e düşsem razıyım vallahi...:1ninca::bbo:
ikincisinden niye kokruyorum....
psikolojimi şöyle açıklayabilirim..
hani bir kavga olur sende içine dalmış bulunursun bilmem yaşadınız mı ama o kavgada atarsın kendini ortaya hele birde sevdiklerinede vuruluyorsa daha hırslı döversin ...
ama o kavga biter sular durulur dersin ki ben ne yaptım ya adamda bıçak olsaydı va vurulsaydım silah olsaydı....
doğumda benim gözümde aynen böyle oldu o kadar gözüm kara girdim ki 4üz olsa doğururdum heralde çatır çatır..
ama doğumdan sonra vay be ya ıkınamasaydım o anda sezeryanada alamazlardı..ya işte kolu çıksaydı ya bacağı acısaydı gibi saçma sapalak düşünceler sardı...
ama annemin kardeşimde 20 tane dikişi varmış...oha yani bunuda yapan okmeydanında bir anne çocuk vardı şimdi kapandı orası sadece doğum ve çocuk üzerine bi yerdi okmeydanı ssk nın karşısında orası yapmış.20 dikiş ne demek ya ...onu duyunca tamam ben haydi haydi doğururum diyorum şimdi...
he ya 3 tane düşünüyorum..başımızda ki de 3 tane diyor ya....ehu ehu ehu he kaydirigubbakcemile3 allah nasip etsin bize çalışma gücü versin 3 düşünüyorum ama çalışmayıda çok özledim...
BİRİ DOĞURAN İKİYİDE ÜÇÜDE KORKMADAN DOĞURUR ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VARSİN CNM AMA Bİ ERKEK İKİ KIZIN OLSUN kaydirigubbakcemile
hadi bakalım kaldırın popoları
sabah 8 de kalk 1 tatlı kaşığı soya fasulyesi güp aşağı
4 tane kara kayısı
saat 10 da tv8 başına sporunu yap
öğlene kadar serbestsin öğlen yine 1 tatlı kaşığı soya fasulyesi yoğurtla karıştır ye
akşamada 1 tatlı kaşığı soya fasulyesi
biytti bu kadar ...bide tatlıyı kesersen inşallah olur...olsun yani....olmalııııımafoldumben
SEN BU İŞİ BAŞARIRSIN SAKIN PES ETME AMAN HA SÜTÜNEDE DİKKAT ET FAZLA REJİME GİRME DE ZATEN SPORDA YAPIYORSUN :lepi:
inşallah acil şifalar diliyorum canım ....
Teşekkürler emel teyzesi
yanlız biz zor döneriz arkalarında çalışırken önce ALLAH'a sonra annelere emanet edip gidicez işimize benneyaptımki
DERİN ON DAKİKA EWEL SENİ DÜŞÜNÜYORDUM GELMİYO NE ZAMANDIR DİYE ALLAH KORUMUŞ NAZ KIZIMIZI NETSEKİ BİŞEYCİK OLMAMIŞ OLUCAK ÖLE UFAK KAZALAR DAHA DİKKAT EDERSİN BUNDAN SONRAselam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim bebeğimin gaz şikayetleri devam ediyor arkadaşım neo baby i önerdi biz onunla atlattık dedi ama ne fayda bizi etkilemedi bile diğer bir arkadaş dr browns un biberonu iyi geldi dedi askşam kipaya gittik onuda aldık bakalım onasıl gelicek gerçi kullanamıyoruz eşim bu akşam başka uç getirecek yeni doğanlar için heralde benimki sinir oluyor çekiyor çekiyor gelmiyor
ve dün ik düşüşümüzü yaptık yere oturtuyorsun sallanıyor arkadaşım verdi ismini bilemeyeceğim ona koydum ama bağlamadım yemek yapmaya çalışıyordum koydum gittim yemeği yapmaya bi arkamı döndüm pat yana doğru devrildi hemde betona o kadar korktumki bütün gece başım ağrıdı ne ağladı yavrum melekler korudu yavrumu
Üzülme huricim yanlız değilsin inşallah verirsin benimde gitmedi 24 kilo almıştım 12'si doğumda gitti diğer 12'si hala benimle
bende idilimin resmini ekleyeyim hararetli hararetli konuşurken çekmiştik :1closedeyes:
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim bebeğimin gaz şikayetleri devam ediyor arkadaşım neo baby i önerdi biz onunla atlattık dedi ama ne fayda bizi etkilemedi bile diğer bir arkadaş dr browns un biberonu iyi geldi dedi askşam kipaya gittik onuda aldık bakalım onasıl gelicek gerçi kullanamıyoruz eşim bu akşam başka uç getirecek yeni doğanlar için heralde benimki sinir oluyor çekiyor çekiyor gelmiyor
evetttt :bbo:
ne kötü yaa dün akşam bi baktım oğlum su biberonunu iki eli ile tutmuş içiyo bi güzelll.. kötü olan onun öyle içmesi değil bunu ilk ben görmedim işte sorun orada zaten.. napalım çalışan annelerin ortak kaderi tek isteğim inşallah yürümesini ilk adımını ben de varken yapar ve o ilk anına ortak ben de olurum... ayy ağlıcamm ama şimdii yaa sulu gözlüyüm zaten ben birazzcık:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?