2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

teşekkür ederim inşallah nedense hiç ümitli değilim ama bakalım...dediğin gibi belki bi vermeye başlayınca gerisi gelir..
çoğuınuz doğumda 1-2 haftada kafadan çoğu kilonuzu verdiniz bende 5 kilo gitti daha gitmedi ya ...ondan böyle üzgünüm...
sağlığıma kavuşmak istiyorum artık yürürken oturup kalkarken zorlanıyorum inşallah...
aras izizn verse sende başlarsın çok güzel oluyor...ebruyu gördükçe sinir oluyorsun..gerçi youtubedenaçıp yapabilirsin ama hergün aynı saatte yapmak daha hoş sonuç veriri...
sabah saat 10 gibi ipekte huysuzlaşıyor ...onu yere önüme yatırıyorum hem onunla konuşuyorum emziği tıkıyorum ağızına öbür harekette poposunu pot potluyorum..
eğilip kalkarken guuukkkk cöööö falan derken kaydirigubbakcemile3zaten 45 dakka su gibi geçiyor allahım yardım et inşallah vereyim şu kiloları ya 70 e düşsem razıyım vallahi...:1ninca::bbo:

ikincisinden niye kokruyorum....
psikolojimi şöyle açıklayabilirim..
hani bir kavga olur sende içine dalmış bulunursun bilmem yaşadınız mı ama o kavgada atarsın kendini ortaya hele birde sevdiklerinede vuruluyorsa daha hırslı döversin ...
ama o kavga biter sular durulur dersin ki ben ne yaptım ya adamda bıçak olsaydı va vurulsaydım silah olsaydı....
doğumda benim gözümde aynen böyle oldu o kadar gözüm kara girdim ki 4üz olsa doğururdum heralde çatır çatır..
ama doğumdan sonra vay be ya ıkınamasaydım o anda sezeryanada alamazlardı..ya işte kolu çıksaydı ya bacağı acısaydı gibi saçma sapalak düşünceler sardı...
ama annemin kardeşimde 20 tane dikişi varmış...oha yani bunuda yapan okmeydanında bir anne çocuk vardı şimdi kapandı orası sadece doğum ve çocuk üzerine bi yerdi okmeydanı ssk nın karşısında orası yapmış.20 dikiş ne demek ya ...onu duyunca tamam ben haydi haydi doğururum diyorum şimdi...

ya bide sende bende kolay yaptık doğumu yani saatlerce sancı çekmedik çok şükür,2.dahada kolay olurmuş diyeceğim korkma arkadaşım 2.yi hatta imkan olsa 3.yüde çatır çatur doğururuz evel allah.
he ya 3 tane düşünüyorum..başımızda ki de 3 tane diyor ya....ehu ehu ehu he kaydirigubbakcemile3 allah nasip etsin bize çalışma gücü versin 3 düşünüyorum ama çalışmayıda çok özledim...
huri sende ki azme bakıyorumda utanıyorum kendimden verilecek o kadaaar çook kilo varki ....hadi huriii kim tutar seni kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım kaldırın popoları
sabah 8 de kalk 1 tatlı kaşığı soya fasulyesi güp aşağı
4 tane kara kayısı
saat 10 da tv8 başına sporunu yap
öğlene kadar serbestsin öğlen yine 1 tatlı kaşığı soya fasulyesi yoğurtla karıştır ye
akşamada 1 tatlı kaşığı soya fasulyesi
biytti bu kadar ...bide tatlıyı kesersen inşallah olur...olsun yani....olmalııııımafoldumben

inşallah acil şifalar diliyorum canım ....

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim bebeğimin gaz şikayetleri devam ediyor arkadaşım neo baby i önerdi biz onunla atlattık dedi ama ne fayda bizi etkilemedi bile diğer bir arkadaş dr browns un biberonu iyi geldi dedi askşam kipaya gittik onuda aldık bakalım onasıl gelicek gerçi kullanamıyoruz eşim bu akşam başka uç getirecek yeni doğanlar için heralde benimki sinir oluyor çekiyor çekiyor gelmiyor
ve dün ik düşüşümüzü yaptık yere oturtuyorsun sallanıyor arkadaşım verdi ismini bilemeyeceğim ona koydum ama bağlamadım yemek yapmaya çalışıyordum koydum gittim yemeği yapmaya bi arkamı döndüm pat yana doğru devrildi hemde betona o kadar korktumki bütün gece başım ağrıdı ne ağladı yavrum melekler korudu yavrumu

Üzülme huricim yanlız değilsin inşallah verirsin benimde gitmedi 24 kilo almıştım 12'si doğumda gitti diğer 12'si hala benimle

emelcim maşallah boncuk gözlü egeye ALLAH nazarlardan saklasın

bende idilimin resmini ekleyeyim hararetli hararetli konuşurken çekmiştik :1closedeyes:

Geçmiş olsun derincim başını vurmadıkça çok korkacak bişey yok ALLAH korumuş

evet cnm allah korumuş walla... çok dikkatli olmamız gereken dönemleri başlıyor hele yaşından sonra dört döncez etraflarında... sağlıkları yerinde olsun da ...

sağol tatlımmm... maşallah kızına yaa çok tatlı kızlara karşı hep bi ilgim olmulştu zaten ... allah sağlıklı ve mutlu yaşamlar versin kuzularımıza hepsine kocaman maşallahhh bu boncuklar da idilimiz içinn ....

Teşekkürler emel teyzesi
yanlız biz zor döneriz arkalarında çalışırken önce ALLAH'a sonra annelere emanet edip gidicez işimize benneyaptımki

nazar değmesin maşallahh bütün bebişleree
AMİİİN:Saruboceq:

ÇOK ŞEKER YA NE GÜZELL BAKMIŞ ÖLE KEŞKE HEPSİNİ BİR ARAYA GETİREBİLSEK K.K TEMMUZ BEBEKLERİ OLARAK NE ŞENLİK OLUR AMA YAA

Teşekkürler emel teyzesi
yanlız biz zor döneriz arkalarında çalışırken önce ALLAH'a sonra annelere emanet edip gidicez işimize benneyaptımki

evetttt :bbo:
ne kötü yaa dün akşam bi baktım oğlum su biberonunu iki eli ile tutmuş içiyo bi güzelll.. kötü olan onun öyle içmesi değil bunu ilk ben görmedim işte sorun orada zaten.. napalım çalışan annelerin ortak kaderi tek isteğim inşallah yürümesini ilk adımını ben de varken yapar ve o ilk anına ortak ben de olurum... ayy ağlıcamm ama şimdii yaa sulu gözlüyüm zaten ben birazzcık:çok üzgünüm:

çok teşekkür ederiz nar teyzesii..... sağoll evet aslında hepsini bi arada düşünemiyorum hakikaten çok büyük şenlik olurdu :))))

slm şekerler nasılsınız
emel, hürrem 41 kere maşallah kuzularınıza
öpün anneleri o kuzucukları benim için

çok sağolun emel hürrem s hakikatten yalnız bırakmaya gelmiyor gerçi ben gece uykusu hariç hiç yalnız bırakmıyorum kustuğu için çok korkuyorum
sizinde maşallah bebişlerinize allaha emanet bütün bebişler hepsisde birbirinden tatlı

DERİN ON DAKİKA EWEL SENİ DÜŞÜNÜYORDUM GELMİYO NE ZAMANDIR DİYE ALLAH KORUMUŞ NAZ KIZIMIZI NETSEKİ BİŞEYCİK OLMAMIŞ OLUCAK ÖLE UFAK KAZALAR DAHA DİKKAT EDERSİN BUNDAN SONRA
MAŞALLAH İDİLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOCUK ALERJİ UZMANINA GÖTÜRECEKSİNİZ HERALDE BENİM KIZIMDADA VARDI ÇOCUK EGZAMASI AMA BİZİM SADECE BAHAR DA ÇIKAR EKLEM YERLERİNDE KAŞINIR ÇOK HER SENE BİLİRİM ÇIKACAĞI ZAMANI KREM İ HAZIRDIR HEMEN BAŞLARIM ALERJİ YAPAN YİYECEKLERİDE VERMEM GEÇTİ BU SENE KREM BİLE SÜRMEDİK ZAMANLA GEÇİYOR EN KISA ZAMANDA SİZDE KURTULURSUNUZ İNŞ. :1hug:

teşekkürler nur,ilsuve nar teyzelerimiz

inaşllah geçer narcım tedavi olmasa astım olur dediler o yüzden çok korktuk biz ya dediğin gibi genellikle eklem yerlerindeydi başta ama gittikçe yayıldı kolları ve gögsüne birde krem kortizonlu ya sürmek istemiyorum açıkcası daha çok küçük hayırlısı artık

Maşallah paşayaaa çok tatlı maşallah

Geçmiş olsun allah korumuş hakkatten,bende çok korkuyorum düşürmekten :1no2:

Oyyy idilcik büyümüş bıcır bıcırdır şimdi maşallahhh

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben yaaa benide ağlatma şimdi düşünme bunları,belki akşamları aşka gelip yürücekler mafoldumben

Herkese günaydın, bugün bulutlu ve serin bir hava var burda.
Biz bugün erken kalktık 7de :) baktım sırıtıyo oğluş,bende erken yatmıştım uykum açıldı babamızda işe gidecek hazırlanıyodu.Dedim hadi ananeye erken gidelim hem kahvaltı yaparız,bunu duyan kocişte takıldı bize gittik.Güzeldi,uyurken bıraktık öyle güzel uyuyoduki.Bu aralar ellerini birleştirip ağzına alıyo ona alıştı uyurkende yine ellerini birleştirmiş çok tatlıydı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…