- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.181
bugün kalça usg si çekildi Cerenin,sonuç normal tip 1 bulgular saptanmıştır yazıyo şu tip 1 falan nedir diye çok düşündüm ama sanırım normalmiş bir çocuk doktoruna telefonda sorduk,ultrasondaki görevli ve bölüm sekreteride normal dedi,sizdede sonuç böylemi ifade ediliyordu acaba?
slm şekerler nasılsınız
emel, hürrem 41 kere maşallah kuzularınıza
öpün anneleri o kuzucukları benim için
idil ve egeye
emelcim kız bebeklerini seviyormuşsun inş ikinciyi düşünürseniz o kız olur
çok sağolun emel hürrem s hakikatten yalnız bırakmaya gelmiyor gerçi ben gece uykusu hariç hiç yalnız bırakmıyorum kustuğu için çok korkuyorum
sizinde maşallah bebişlerinize allaha emanet bütün bebişler hepsisde birbirinden tatlı
Maşallah paşayaaa çok tatlı maşallah
Geçmiş olsun allah korumuş hakkatten,bende çok korkuyorum düşürmekten :1no2:
Oyyy idilcik büyümüş bıcır bıcırdır şimdi maşallahhh
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben yaaa benide ağlatma şimdi düşünme bunları,belki akşamları aşka gelip yürücekler mafoldumben
hürrem emel ilsu maşallah canım bebişlerinize çok tatlı olmuşlarr allah nazarlardan korusunn masumm meleklerimiziiii
selam kızlarr nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan
Hoşbulduk canımmm biraz geçte olsa kaydirigubbakcemile3
Diloşum selamm iyiyiz biz sen nasılsın canım,kızlar nasıllllllll
sağol canım ben iyiyim büyük kz rahatsız okula göndermicem 2 gün okuldan mikrop kaptı idrar yolarını enfeksiyonluağrısı oluyo:sinifsinif:
canım inşaallah sen de kolay adapte olursun işe...yaa insan çocuğu olunca işinden bile vazgeçesi geliyor...ama vazgeçilmez az uğraşmadık o mesleğe sahip olmak için...
GÜNAYDIN herkese
Starcim okula baslıcakmışsın uzunnnn bi aradan sonra :)) Alalh kolaylık versin .bi süreden sonra alıılıyor ilk günler zor oluyor ama gercektende
sağolun kızlar..
ç.kalede 3 sene kaldım orada okuyordum ben. sonra evlendim okulumu da bitiremedim( onun için orası bana hep itici geldi. bi de eşimin bütün akrabaları orada kafam hiç rahat olmayacak eminim..
antalya da .. orasını seviyorum güzel bi yer ve ablam orada ...
hakkımızda hayırlısı olsun artık :Saruboceq:
Günaydın kızlarr
İdil'in vucudundaki yaralar kapladı resmen gögüs bölgesiyle kollarını kollarının iç kısımlarından hafif intihap akmış moralim çok bozuk ya
çocuk gayet iyi keyfi yerinde ama ben o yaraları görünce mahvoluyorum
kaç kez doktora gittik bi faydası olmadı iyi bi doktor araştırıyoruz
Antalya Akdeniz üni.sinde bi doktor tavsiye ettiler eşim ondan randevu almaya çalışıyor şimdi oraya gidicez randevu alır almaz
bebek egzaması dedi burdakiler tedavi edilmezse ALLAH korusun astıma çeviriyormuş ne yapıcaz bilmiyorum ya karı koca kafayı yiycez rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin :a015:
teşekkür ederim inşallah nedense hiç ümitli değilim ama bakalım...dediğin gibi belki bi vermeye başlayınca gerisi gelir..
çoğuınuz doğumda 1-2 haftada kafadan çoğu kilonuzu verdiniz bende 5 kilo gitti daha gitmedi ya ...ondan böyle üzgünüm...
sağlığıma kavuşmak istiyorum artık yürürken oturup kalkarken zorlanıyorum inşallah...
aras izizn verse sende başlarsın çok güzel oluyor...ebruyu gördükçe sinir oluyorsun..gerçi youtubedenaçıp yapabilirsin ama hergün aynı saatte yapmak daha hoş sonuç veriri...
sabah saat 10 gibi ipekte huysuzlaşıyor ...onu yere önüme yatırıyorum hem onunla konuşuyorum emziği tıkıyorum ağızına öbür harekette poposunu pot potluyorum..
eğilip kalkarken guuukkkk cöööö falan derken kaydirigubbakcemile3zaten 45 dakka su gibi geçiyor allahım yardım et inşallah vereyim şu kiloları ya 70 e düşsem razıyım vallahi...:1ninca::bbo:
ikincisinden niye kokruyorum....
psikolojimi şöyle açıklayabilirim..
hani bir kavga olur sende içine dalmış bulunursun bilmem yaşadınız mı ama o kavgada atarsın kendini ortaya hele birde sevdiklerinede vuruluyorsa daha hırslı döversin ...
ama o kavga biter sular durulur dersin ki ben ne yaptım ya adamda bıçak olsaydı va vurulsaydım silah olsaydı....
doğumda benim gözümde aynen böyle oldu o kadar gözüm kara girdim ki 4üz olsa doğururdum heralde çatır çatır..
ama doğumdan sonra vay be ya ıkınamasaydım o anda sezeryanada alamazlardı..ya işte kolu çıksaydı ya bacağı acısaydı gibi saçma sapalak düşünceler sardı...
ama annemin kardeşimde 20 tane dikişi varmış...oha yani bunuda yapan okmeydanında bir anne çocuk vardı şimdi kapandı orası sadece doğum ve çocuk üzerine bi yerdi okmeydanı ssk nın karşısında orası yapmış.20 dikiş ne demek ya ...onu duyunca tamam ben haydi haydi doğururum diyorum şimdi...
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim bebeğimin gaz şikayetleri devam ediyor arkadaşım neo baby i önerdi biz onunla atlattık dedi ama ne fayda bizi etkilemedi bile diğer bir arkadaş dr browns un biberonu iyi geldi dedi askşam kipaya gittik onuda aldık bakalım onasıl gelicek gerçi kullanamıyoruz eşim bu akşam başka uç getirecek yeni doğanlar için heralde benimki sinir oluyor çekiyor çekiyor gelmiyor
ve dün ik düşüşümüzü yaptık yere oturtuyorsun sallanıyor arkadaşım verdi ismini bilemeyeceğim ona koydum ama bağlamadım yemek yapmaya çalışıyordum koydum gittim yemeği yapmaya bi arkamı döndüm pat yana doğru devrildi hemde betona o kadar korktumki bütün gece başım ağrıdı ne ağladı yavrum melekler korudu yavrumu
Üzülme huricim yanlız değilsin inşallah verirsin benimde gitmedi 24 kilo almıştım 12'si doğumda gitti diğer 12'si hala benimle
emelcim maşallah boncuk gözlü egeye ALLAH nazarlardan saklasın
bende idilimin resmini ekleyeyim hararetli hararetli konuşurken çekmiştik :1closedeyes:
evetttt :bbo:
ne kötü yaa dün akşam bi baktım oğlum su biberonunu iki eli ile tutmuş içiyo bi güzelll.. kötü olan onun öyle içmesi değil bunu ilk ben görmedim işte sorun orada zaten.. napalım çalışan annelerin ortak kaderi tek isteğim inşallah yürümesini ilk adımını ben de varken yapar ve o ilk anına ortak ben de olurum... ayy ağlıcamm ama şimdii yaa sulu gözlüyüm zaten ben birazzcık:çok üzgünüm:
çok sağolun emel hürrem s hakikatten yalnız bırakmaya gelmiyor gerçi ben gece uykusu hariç hiç yalnız bırakmıyorum kustuğu için çok korkuyorum
sizinde maşallah bebişlerinize allaha emanet bütün bebişler hepsisde birbirinden tatlı
slm herkese çok kötüyüm kızlar oğlum anakucağından yüz üstü düştü kendini mi attı nasıl oldu anlamadım çok korkuyorum bişey olur diye annemi aradım uyutma dedi ama uyudu oğlum bişey olur mu acaba?
slm herkese çok kötüyüm kızlar oğlum anakucağından yüz üstü düştü kendini mi attı nasıl oldu anlamadım çok korkuyorum bişey olur diye annemi aradım uyutma dedi ama uyudu oğlum bişey olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?