2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar ben jel aldım.kullanacağım. bir an önce zayıflamak istiyorum. rejim yapıyorum ve bir ayda 4 kilo verebildim. ama daha hızlı kilo vermek istiyorum. en az 5 kilo gitmeli ayda. eski halime acilen dönmem gerekiyor. herkes gibi benim de psikolojimi bozuyor kilolarım.

ÇOK TEŞEKKÜRLER CNM .. GÜZELL DİLEKLERİN İÇİN... BÜTÜN YAKIŞIKLI VE GÜZELLER BURADA DİMİ AMA :))) :lepi:

ÇOOK TEŞEKKÜRLER TEYZESİİ....

CANIM KIYAMAM ÇOK KORKMUŞSUNDUR EMİNİM.. ŞİMDİ NASIL BEBEĞİN İYİ Mİ CNM? UYUTMAMAN İYİ OLURDU ASLINDA... UMARIM BİŞEYCİĞİ YOKTUR OĞLUŞUNUN...:Saruboceq:

Ben de zayıflamakk ıstıyorummm yaaa.............

Eskı halıme dÖnmek jel nasıl bıŞey cnm ıŞe yarıyor mu acep ????

canım hangi jelden aldın
benimde vermem lazım kocişle iddiaya girdik 3 ayda 10 kilo gidecek ama nasıl
bi 3 günde 1.5 kilo verdim
orda durdu şimdide zayıflama kemeri aldım
niveanın sıkılaştırıcı kremini aldım onu sürüyorum

blue çok geççmiş olsun canım
sürekli kontrol et ve belirli aralıklarla uyandır
inş bişey olmaz

sağolun kızlar
çok ağlamadı sonra bana gülücükler attı suan iyi gibi.
burcucum sanada geçmiş olsun...
emniyet kemerini kendini atacağını düşünmediğim için takmamıştım buda bana ders olsun artık

canm karışmak gibi olmasın ama 1 ayda 4 kılodan fazla vermmek cok zaralıymış..bunyeyı zayıflatıyormuş bnce ıstıkrarlı bı sekılde bole devam etmen daha faydalıolur senın ıcın..
bıde bn sabahları 1 bardak kaynamış suya 2 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığıbal koyup içiyorum baya farketti ama henüz tartılmadım..onu da deneyebılrsın yağ yakıyormuş hee bıde ıcıne 3 tane karanfıl..

( geçmiş olsun canım bişey olmaz inş. büyüyolar bebişler iyice dönmeye başladılar

kızlar slm
blue_ cum size de geçmiş olsun inş bişey yoktur
ayyy herkez zayıflıyo mu ben kilo konusunda aldım başımı gidiyom doğumdan sonra yarım gr biile vermedim aman beni de gaza getirin ayyyyy.

kızlar slm
blue_ cum size de geçmiş olsun inş bişey yoktur
ayyy herkez zayıflıyo mu ben kilo konusunda aldım başımı gidiyom doğumdan sonra yarım gr biile vermedim aman beni de gaza getirin ayyyyy.

Ya kızlar benim oğlum 2-3 gündür işten dönünce ısrarla meme emmiyor,kafasını çeviriyor ama karnı aç biliyorum mamayı tercih ediyo.Akşam mamasını yedikten sonra gece ara ara uyanıp emip yine uyuyor ama sabah işe gitmeden önce yine emmedi
Memeyi bırakır mı sizce ya bırakmasın lütfennnnnn (

kızlar bende sabahları 3haftadır aksatmadan plates yapıyorum ve gercekten farkedılmeye basladı
71kıloydum tartılmadın bu hafta ama 66 olmusumdur sanırım bıde su tatlı işini abartmasam cok ii olcak ama abartıyorum bakalım bgn yıne kestım tyatlıyı ne kadar dayanabılcem ?

canım bırakırsa da benim gibi pompa ile sağar o şekilde verirsin gene anne sütünden mahrum kalmaz benim ki gndüzleri memeyi ağzına sokmuyo gece uykuda emiyo.

canım inş bırakmaz ama benim kızım öyle bıraktı en son geceleri emiyordu onuda bıraktı
benim sütümde yoktu amasenağlamasenağlama
mamayı içiyorsa göğsüne döküp ver memeyi veya aplikatör kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…