- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.201
evet canım ilk günler zor olacak ama sonra çarkın içinde bulucam kendimi .. yaa uzun süre ara verince çalışmaya hakkaten soğuyor insan işten güçten :bbo:
evet canım bayaaa uzun bi ara oldu benim , 1 yıl kadar :)))
neyseki programımı çok cazip yaptılar da ücretsiz almak zorunda kalmadım :)
canım hakkında hayırlısı olsun , inşallah antalya olur .. ne kadar uzak o kadar iyi yerimseniben
ay kıyamam yaaaaa , geçmişler olsun idile , Allah size de sabıır versin canım .. haklısın , yüzünü azcık çizse içimiz gidiyor her görüşümüzde , sizin durumsa ...... dualarımızda olacak minik prensesin ..
oyyyyyy yakışıklıya bakınnnnnnnnnnn delikafadulden
haklısın canım , insan en çok da rahat hareket edemediği zaman daralıyor değil mi , bilirim , biliyorum sonuçta benim de vermem gereken bissürü kilo var .. en çok da sağlıklı - fit olmamız için vermemiz gerekiyor , ama üstüne çok gidince zor oluyor da gerçekten yapacağına inandığın ve bu yüzden rahat olduğunda daha kolay gidiyor kilocuklar niyeyse , tecrübeyle sabit yerimseniben
sakın aradan 1-2 sene geçsin yine normal doğuracak bir doğumu düşünüp çalışmalarına başlamış bulmayasın kendini yerimseniben
derin geçmiş olsun prensesine .. eğer düşmeye sebep kusmuyorsa sorun yok canım .. daha dikkatli olucaz artık , çünkü çok hareketliler
ay yesinler şunun şirinliğine heleeeeee delikafadulden
o dediğin benim de hep aklımda .. ama biz çok fedakarlık yaparak onlara güzel gelecekler hazırlamıyor muyuz canım .. elbette eşlerimiz bakar bize ben çalışmıycam desek ama 3 bilemedin 4 sene sonra o dediğin çoğu ilkler tamamlanmış olacak , sonra kreş yaşı gelecek arkadaş isteyecek , sen yada annen yetmeyeceksiniz , öğrenmeye en açık olduğu zamanlarda imkanın varsa kreşe göndermek daha iyi , o zaman madem kreşe verecektik keşke işten ayrılmasaydım demek te var :bbo:
yani evet , o ilk 3 sene geri gelmeyecek , ama eğer iş bulurum diyorsan , ki özel sektörde çalışıyorsun bu anlamda şanslısın bize göre , 3 sene felan kendin bak ve sonra yeniden çalış yerimseniben
kusması herzaman olan bir şey mi , yoksa düştüğünden beri mi var ??
slm kizlar
ilsu, eyetkiner, hurrem masallah yavrulara...
kizlar dun sordugum soruyu cvplayanlara tesekkur ederim, demk bi cogunuz 2 saatte bi emziriyor, bende 2 saatte bir emziriyorum, burdaki doktorlar bana sasiriyolar 2 saatte bi emiyor deyince, nasi dayaniyosun hicmi yorulmuyosun diyolar, onlara gore cok kisa bi sureymis, neyse sizden aldigim cvplarla rahatladim, burdakiler zaten emzirmeden ne anlar?
benim burdaki cogu yabanci arkadaslarim cocuklarini en fazla 1 ay emzirmislerdir ( sutleri oldugu halde) . mama vermek kolaylarina geliyo tabi..
slm herkese çok kötüyüm kızlar oğlum anakucağından yüz üstü düştü kendini mi attı nasıl oldu anlamadım çok korkuyorum bişey olur diye annemi aradım uyutma dedi ama uyudu oğlum bişey olur mu acaba?
kızlar ben jel aldım.kullanacağım. bir an önce zayıflamak istiyorum. rejim yapıyorum ve bir ayda 4 kilo verebildim. ama daha hızlı kilo vermek istiyorum. en az 5 kilo gitmeli ayda. eski halime acilen dönmem gerekiyor. herkes gibi benim de psikolojimi bozuyor kilolarım.
slm herkese çok kötüyüm kızlar oğlum anakucağından yüz üstü düştü kendini mi attı nasıl oldu anlamadım çok korkuyorum bişey olur diye annemi aradım uyutma dedi ama uyudu oğlum bişey olur mu acaba?
Ya kızlar benim oğlum 2-3 gündür işten dönünce ısrarla meme emmiyor,kafasını çeviriyor ama karnı aç biliyorum mamayı tercih ediyo.Akşam mamasını yedikten sonra gece ara ara uyanıp emip yine uyuyor ama sabah işe gitmeden önce yine emmedi
Memeyi bırakır mı sizce ya bırakmasın lütfennnnnn(
Ya kızlar benim oğlum 2-3 gündür işten dönünce ısrarla meme emmiyor,kafasını çeviriyor ama karnı aç biliyorum mamayı tercih ediyo.Akşam mamasını yedikten sonra gece ara ara uyanıp emip yine uyuyor ama sabah işe gitmeden önce yine emmedi
Memeyi bırakır mı sizce ya bırakmasın lütfennnnnn(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?