2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

demetcim kızın sana ne kadar çok benziyor öyle oyy ne güzel de gülmüş yerim onu ben yaaa...

benziyor evet canım yaa harika bi duygu bu evet çok hızlı geçiyor artık zaman hamileyken ne kadar yavaş ilerliyorduuukaydirigubbakcemile3
sağlıkla büyüsün miniklerimiz inşallahhhh:Saruboceq:

bak teyzesi annesinin aslanı ve kuzusu :asigim:

kızlar ben çıkıyorum sizinle sohbet etmek çok güzel..kızm uyurken ben de uyuyayım gece nöbet var çünkü...

ayy ne tatlı çıkmışar maşallah aslanına ve minik kuzuna elini de başının altına koymuş..o yanakları tam ısırmalık olmuş...Şeniz

benım kızımın goz kapagında dogum lekelerı var kırmızı dogumdan berı. onların ustunde 1 - 2 tane kabartılar cıktı . boyle bı durum olan var mı bebeklerınde
bizim kızda da var doktor zamanla geçer normal doğumda normal dedi...

selam canım sanırım aynı sorun hepimizde var huy değiştiriyolarr inşallah bugünleri çabuk atlatırızzz:Saruboceq:
her geçen gün daha uyanık kalmak istiyolar tabi bizdede ne derman ne kuvvet kalıyoo biran önce emekle haline gelselerde hiç olmazsa yorulurlarda uyurlarrkaydirigubbakcemile3
slm canım..demek senin miniğin de durmadı...benimki de bugün aynı senin anlattığın gibiydi...daha yeni daldı uykuya...bakalım ne kadar sürecek...belki de sıcaktan bunalıyorlar ondan huysuz olabilirler...

şaka gibi bugün hepimizin meleklerinde aynı problem mi vardı..ben bu gece doktotra götürdüm yeni geldik...
artık çatlayacaktı çocuk sabah 1o da uyandık bugün hiç durmadı toplasam 30 dakka uyudu telaşlandım gece 12 oldu hala tık yok...uyuyor memede yatağa kondum mu zıplıyor sanarsın etini koparıyorlar...vücuduna bak böcekmi ısırdı noldu gazımı var altımı pis bağırsaklarmı bozuk karnımı aç belim kopuyor...gece 12 de dayanamadım doğru hastaneye doktor baktı etti hiç bi şeyi yok dedi.ben b.klu bezleride topladım götürdüm ..baktı etti hiç bişeyi yok dedi bu arada hastaneye giderken arabada uyudu bizimki..soyuduk muayne ederken tartıya koyduk uyanmadı..doktor dedi gezesi varmış sabaha kadar uyur bu....kaydirigubbakcemile3zinco kullan günde 3 kere 4 er damla dedi...birde meleğim 4 kilo olmuş..tam 4060 gram...10 günde 600 gram almış zilli paso emiyo nolcak....öyle işte şu an uyuyo noldu diye sormayın sadece taksiye bindi azcık bi yol gitti o kadar....şu an mışıl mışıl bende bayılmaya gidiyorum...öpüldünüzzzz....

Bu saatte artık kimseler görünmüyor. Sohbetler de artık uyku, yemek gaz üçlüsü üzerine kurulu.
Hafta başından beri tatildeyim ama ne tatil. Ben kızla evdeyim bütün gün. Akşamüstü sahile götürüyorum. Denize bir girersem giriyorum o kadar. Hava değişimi oldu benim için.
Ev de kalabalık. Benim kızın dilini de kimse anlamıyor bir ben anlıyorum. Anne olunca hakikaten telapati de oluyor galiba.

canim alttaki ticker mi? ben yardim ederim sana. asamalari tek tek yazacam resimli.
ama bana ozelden mailini ver. mail atayim.

benım kızımın goz kapagında dogum lekelerı var kırmızı dogumdan berı. onların ustunde 1 - 2 tane kabartılar cıktı . boyle bı durum olan var mı bebeklerınde

canim o lekeler geciyor. kabartilara da anne sutu sur. ama direkt damlat elini degme. insallah kisa zamanda gecer.

teşekkür ederiz teyzesi Şenizçok tatlı oluyolar gün geçtikçeeopuyorumnanaktan

tühh tühh 41 kere maşallahh hep prense hemde prensese çok tatlı çıkmışlarrr allah nazarlardan korusunn:Saruboceq:

demetim maşallah yavrularıa...
Allahım nazardan korusun size bağışlasın yavrularınızı

kız diloş ballı kaymağın nasılda tatlı olmuş...
41 kere maşallah
benim için kokla o mis kokulu yanaklarından

kızlarr ya bizim 40 mız çıktı ama ben hale lahusayım yaa kanamam devam ediyo içinnizde benim gibi olan varmı ne yapmam lazım doktoramı gitmeliyim?
ben 22. günümdeyim benim de devam ediyor ama az az..senin çok mu oluyor kanaman... bir doktora görün istersen için rahat eder..

günaydın kızlar
demet maşallah bebişler çok tatlı çıkmış allah nazardan korusun
diloşum kanamanın olması normaldir diye düşünüyorum ama sen yine de dr u ara bi sor bakalım gel derse gidersin
doktorlarınız sizi doğumdan 40 gün sonra kontrole çağırmadı mı kızlar

ben 22. günümdeyim benim de devam ediyor ama az az..senin çok mu oluyor kanaman... bir doktora görün istersen için rahat eder..

canım enimde devam ediyor hala 40ımız ugün çıkıyor

sıcakta hiç çekilmiyo yaaa ped siz dolaşamıyorum bir gün geliyosa bir gün gelmiyoo dün yoktu hiç bu sabah su gibi geldi delircem artıkk bu haftada geçsin doktora gidicem devam ederse gelmeyee:gitme:

günaydınnnn
dilara benim kanamam doğumdan sonra 4 gün çok yoğun devam etti ondan sonra 1 aylık oluncaya kadar uçuk pembe şeklindeydi ama tam bir ayşık olduğumuz gün benden aşırı şekilde kan boşalmaya başladı 5 gün sürdü şu an bitti aretık ama druna sor istersen

kızlar çok sevinçliyim hala oldum 2 saat önce kışın bahsetmiştim gelinimizden şeker hastası çok sorunlu diye çok şükür ama çok dua etmiştim allahım kardeşiminde sağlılı çocuğu olsun diye allah kimseye aratmasın çok zor ben yaşadığım içibn biliyıorum

demetimmmmm maşallah yavrularına ne güzelde uyuyorlar canım benim kızımda sürekli o şe3kilde uyuyor yada iki eli yanağında

kibele çok sağol canım ben özelden atarım sana anlatırsın bir türlü yapamıyorum

bizimde 1 30 da randevumuz var dra gideceğiz 1 saatlik yola ve burası aşırı sıcak ama mecbur gideceğiz bakalım kızım kaç kilo olmuş birde drumuz mamamızı değiştirecekmi kızım sürekli kabız çünki

demetciğim tosunun ve prensesin harika görünüyorlar allah sana bağışlasın meleklerini...
kızlarr ya bizim 40 mız çıktı ama ben hale lahusayım yaa kanamam devam ediyo içinnizde benim gibi olan varmı ne yapmam lazım doktoramı gitmeliyim?
o nasıl oluyor kız..maşallah 40 günnnn ...bi sor doktora bence telefonda...

kızlar benim kız dün yaptığı edepsizliğin cezasını çekti gece....eşim beni uyandırıyor ama ben bayılmışım saat olmuş 5 kızı emzir diye uyandırdı saat 12:30 da uyumuştu...hemen emzirdim ama gözlerini hiç açmadı bi yattı sabah 8 de yine eşim işe giderken uyandırıyo beni hadi emzir kızı ...napıyım bütün gün uyumadı bütün gece uyudu bende bayıldım..cezasını 5 saat aç kalmakla çekti...heraldew bugün yapmaz şu an hala uyuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…