- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.121
evet canım görüşemedik uzun zamandır çok özledim sizi...kızımda frısat bulup da giremiyorum topiğe...ben de senin gibi wc ye zor gidiyorum..tam gidiyorum başlıyor ağlamaya yarım yamalak çıkıyorum vallaa:bbo::kedi:ben de seni ve tatlı Öykü Zehra yı koklaopuyorumnanaktanayy inanmıyorum ya doğdular zaman hızla akıyor...
demetcim kızın sana ne kadar çok benziyor öyle oyy ne güzel de gülmüş yerim onu ben yaaa...
kızlar ben çıkıyorum sizinle sohbet etmek çok güzel..kızm uyurken ben de uyuyayım gece nöbet var çünkü...
ayy ne tatlı çıkmışar maşallah aslanına ve minik kuzuna elini de başının altına koymuş..o yanakları tam ısırmalık olmuş...Şenizbenziyor evet canım yaa harika bi duygu bu evet çok hızlı geçiyor artık zaman hamileyken ne kadar yavaş ilerliyorduuukaydirigubbakcemile3
sağlıkla büyüsün miniklerimiz inşallahhhh:Saruboceq:
bak teyzesi annesinin aslanı ve kuzusu :asigim:
ayy ne tatlı çıkmışar maşallah aslanına ve minik kuzuna elini de başının altına koymuş..o yanakları tam ısırmalık olmuş...Şeniz
bizim kızda da var doktor zamanla geçer normal doğumda normal dedi...benım kızımın goz kapagında dogum lekelerı var kırmızı dogumdan berı. onların ustunde 1 - 2 tane kabartılar cıktı . boyle bı durum olan var mı bebeklerınde
selam kızlar
bugün perişan durumdayımmmmm:sinifsinif:
kızım hiç uyumadı desem yeridir
uyuyor yatırıyorum açıyor gözlerini:umursamaz:
yanına yatarsam dalıyor
sersem gibi etti beni yaramaz
şimdi yatırdım gene başladıııııııı:bbo:
sizlerde durumlar nasıl
ahh ahh demetçim bugün gündüz güzel geçtide saat 6 dan sonra benim kızz ciyak ciyak yıktı ortalığı uykusu var uyumak istiyo ağlamaktann ne kucakta ne memede zabdetemedim banyo yaptıralım belki sıcak etkiliyo dedim ama yokk artık az önce dayanamadım gözünden yaş geldi yarım fitil koydum kucakta sallaya sallaya daldı inşallah uyanmazzz sersem gibi oldum daha bu saat oldu yemete yiyemedim yiyesimde yok:bbo:
selam canım sanırım aynı sorun hepimizde var huy değiştiriyolarr inşallah bugünleri çabuk atlatırızzz:Saruboceq:
her geçen gün daha uyanık kalmak istiyolar tabi bizdede ne derman ne kuvvet kalıyoo biran önce emekle haline gelselerde hiç olmazsa yorulurlarda uyurlarrkaydirigubbakcemile3
slm canım..demek senin miniğin de durmadı...benimki de bugün aynı senin anlattığın gibiydi...daha yeni daldı uykuya...bakalım ne kadar sürecek...belki de sıcaktan bunalıyorlar ondan huysuz olabilirler...
kibele çok sdağol canım evet canım inanki okadar mutluyuzki hele eşim sürekli ağlıyor kızımızı severken çok duygulanıyor 12 sene çok çektik çünki benim içi,n çok yorucu ama herşeye değer minik kızım uykusuzluk benide etkileyen sadece kızınasa sanada maşallah canım canım o büyütmeyi bilemiyorum hatta tickeri bike yapamadım ing olmadığı için
benım kızımın goz kapagında dogum lekelerı var kırmızı dogumdan berı. onların ustunde 1 - 2 tane kabartılar cıktı . boyle bı durum olan var mı bebeklerınde
o zamanda farklı şeylerden şikayet edecez sanırımkaydirigubbakcemile3
yeterki sağlıklı olsunlarda biz herşeye dayanırızzz:Saruboceq:
iyi geceler tatlım bende seni öptüm diloşum benimki de uyandı bidaha kucağımda uyuttum yatırdım bakalım kaç dk sürcek:bbo:
aminnnnnnnn Allah hepimize kolaylık versinnnnn:Saruboceq:Şeniz
bu arada çok tatlı olmuşşşşşşşş yerim onu ben yaaa maşallahhhhhhhopuyorumnanaktan
benziyor evet canım yaa harika bi duygu bu evet çok hızlı geçiyor artık zaman hamileyken ne kadar yavaş ilerliyorduuukaydirigubbakcemile3
benziyor evet canım yaa harika bi duygu bu evet çok hızlı geçiyor artık zaman hamileyken ne kadar yavaş ilerliyorduuukaydirigubbakcemile3
kız diloş ballı kaymağın nasılda tatlı olmuş...
41 kere maşallah
benim için kokla o mis kokulu yanaklarından
ben 22. günümdeyim benim de devam ediyor ama az az..senin çok mu oluyor kanaman... bir doktora görün istersen için rahat eder..kızlarr ya bizim 40 mız çıktı ama ben hale lahusayım yaa kanamam devam ediyo içinnizde benim gibi olan varmı ne yapmam lazım doktoramı gitmeliyim?
kızlarr ya bizim 40 mız çıktı ama ben hale lahusayım yaa kanamam devam ediyo içinnizde benim gibi olan varmı ne yapmam lazım doktoramı gitmeliyim?
ben 22. günümdeyim benim de devam ediyor ama az az..senin çok mu oluyor kanaman... bir doktora görün istersen için rahat eder..
günaydın kızlar
demet maşallah bebişler çok tatlı çıkmış allah nazardan korusun
diloşum kanamanın olması normaldir diye düşünüyorum ama sen yine de dr u ara bi sor bakalım gel derse gidersin
doktorlarınız sizi doğumdan 40 gün sonra kontrole çağırmadı mı kızlar
canım enimde devam ediyor hala 40ımız ugün çıkıyor
o nasıl oluyor kız..maşallah 40 günnnn ...bi sor doktora bence telefonda...kızlarr ya bizim 40 mız çıktı ama ben hale lahusayım yaa kanamam devam ediyo içinnizde benim gibi olan varmı ne yapmam lazım doktoramı gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?