- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.221
canım bırakırsa da benim gibi pompa ile sağar o şekilde verirsin gene anne sütünden mahrum kalmaz benim ki gndüzleri memeyi ağzına sokmuyo gece uykuda emiyo.
canım inş bırakmaz ama benim kızım öyle bıraktı en son geceleri emiyordu onuda bıraktı
benim sütümde yoktu amasenağlamasenağlama
mamayı içiyorsa göğsüne döküp ver memeyi veya aplikatör kullan
Ben de zayıflamakk İstİyorummm yaaa.............
Eskİ halİme dÖnmek jel nasıl bİŞey cnm İŞe yarıyor mu acep ????
kızlar ben jel aldım.kullanacağım. bir an önce zayıflamak istiyorum. rejim yapıyorum ve bir ayda 4 kilo verebildim. ama daha hızlı kilo vermek istiyorum. en az 5 kilo gitmeli ayda. eski halime acilen dönmem gerekiyor. herkes gibi benim de psikolojimi bozuyor kilolarım.
Ama ben kendİme hakİm olamıyorumm tatlı konusunda....:)))
canım hangi jelden aldın
benimde vermem lazım kocişle iddiaya girdik 3 ayda 10 kilo gidecek ama nasıl
bi 3 günde 1.5 kilo verdim
orda durdu şimdide zayıflama kemeri aldım
niveanın sıkılaştırıcı kremini aldım onu sürüyorum
canm karışmak gibi olmasın ama 1 ayda 4 kılodan fazla vermmek cok zaralıymış..bunyeyı zayıflatıyormuş bnce ıstıkrarlı bı sekılde bole devam etmen daha faydalıolur senın ıcın..
bıde bn sabahları 1 bardak kaynamış suya 2 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığıbal koyup içiyorum baya farketti ama henüz tartılmadım..onu da deneyebılrsın yağ yakıyormuş hee bıde ıcıne 3 tane karanfıl..
kızlar slm
blue_ cum size de geçmiş olsun inş bişey yoktur
ayyy herkez zayıflıyo mu ben kilo konusunda aldım başımı gidiyom doğumdan sonra yarım gr biile vermedim aman beni de gaza getirin ayyyyy.
Galiba emzirmiyorsun? Sezeryan mı yaptın canım?
prenses bıdı bıdı bıdı sende huriş teyzen gibi çenesi düşükmü olucan kız heheheheheÜzülme huricim yanlız değilsin inşallah verirsin benimde gitmedi 24 kilo almıştım 12'si doğumda gitti diğer 12'si hala benimle
emelcim maşallah boncuk gözlü egeye ALLAH nazarlardan saklasın
bende idilimin resmini ekleyeyim hararetli hararetli konuşurken çekmiştik :1closedeyes:
evet kardeşi olduğunda ipeğin 3 yaşında falan olur die düşünüyorum.ama o hamileliğimde çok dikat edeceğim yediğime içtiğime bi kere hiç gofret yememeyi düşünüyorum gofret ve ekmek beni bu hale getiren...
haklısın canım , insan en çok da rahat hareket edemediği zaman daralıyor değil mi , bilirim , biliyorum sonuçta benim de vermem gereken bissürü kilo var .. en çok da sağlıklı - fit olmamız için vermemiz gerekiyor , ama üstüne çok gidince zor oluyor da gerçekten yapacağına inandığın ve bu yüzden rahat olduğunda daha kolay gidiyor kilocuklar niyeyse , tecrübeyle sabit yerimseniben
sakın aradan 1-2 sene geçsin yine normal doğuracak bir doğumu düşünüp çalışmalarına başlamış bulmayasın kendini yerimseniben
ey allam ya mama vermek nasıl kolay geliyor anlamıyorum.alty komşumda mama vermiş 2 aydan sonra daha kolay geldi ama seni görünce imreniyorum keşke yapmasaydım diyo..mama nasıl kolay geliyor anlamıyorum çıkar memeyi sok ağızına en kolay ı bu yani...slm kizlar
ilsu, eyetkiner, hurrem masallah yavrulara...
kizlar dun sordugum soruyu cvplayanlara tesekkur ederim, demk bi cogunuz 2 saatte bi emziriyor, bende 2 saatte bir emziriyorum, burdaki doktorlar bana sasiriyolar 2 saatte bi emiyor deyince, nasi dayaniyosun hicmi yorulmuyosun diyolar, onlara gore cok kisa bi sureymis, neyse sizden aldigim cvplarla rahatladim, burdakiler zaten emzirmeden ne anlar?
benim burdaki cogu yabanci arkadaslarim cocuklarini en fazla 1 ay emzirmislerdir ( sutleri oldugu halde) . mama vermek kolaylarina geliyo tabi..
geçmiş olsun canım dediğin gibi ders olmuş dikkat etmek lazım artık bende bağlamalıyım demekki.slm herkese çok kötüyüm kızlar oğlum anakucağından yüz üstü düştü kendini mi attı nasıl oldu anlamadım çok korkuyorum bişey olur diye annemi aradım uyutma dedi ama uyudu oğlum bişey olur mu acaba?
inşallah canım hadi bakalım sen emzirmiyorsun benden hızlı vermen lazım...kızlar ben jel aldım.kullanacağım. bir an önce zayıflamak istiyorum. rejim yapıyorum ve bir ayda 4 kilo verebildim. ama daha hızlı kilo vermek istiyorum. en az 5 kilo gitmeli ayda. eski halime acilen dönmem gerekiyor. herkes gibi benim de psikolojimi bozuyor kilolarım.
canım o 1 ayda 4 klo vermek zararı normal insanlar için bizim şu anda hızlı kilo vermemiz lazım unutmayalım bu kilolar doğum kilolarıııcanm karışmak gibi olmasın ama 1 ayda 4 kılodan fazla vermmek cok zaralıymış..bunyeyı zayıflatıyormuş bnce ıstıkrarlı bı sekılde bole devam etmen daha faydalıolur senın ıcın..
bıde bn sabahları 1 bardak kaynamış suya 2 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığıbal koyup içiyorum baya farketti ama henüz tartılmadım..onu da deneyebılrsın yağ yakıyormuş hee bıde ıcıne 3 tane karanfıl..
oy oyyyy kıyamam o prenseseeeeeee , geçmiş olsun canım :teselli:
slm herkese çok kötüyüm kızlar oğlum anakucağından yüz üstü düştü kendini mi attı nasıl oldu anlamadım çok korkuyorum bişey olur diye annemi aradım uyutma dedi ama uyudu oğlum bişey olur mu acaba?
canım çok geçmiş olsun. umarın bir sorun yoktur. dün gece de benim oğlum kafasını babasının omzuna vurdu. bir ağladı bir ağladı anlatamam.canı hiç bu kadar yanmamıştı, hiç böyle ağlamamıştı. ama sonra kucağıma aldım. bir kaç dakika sonra sustu yavrum
Ya kızlar benim oğlum 2-3 gündür işten dönünce ısrarla meme emmiyor,kafasını çeviriyor ama karnı aç biliyorum mamayı tercih ediyo.Akşam mamasını yedikten sonra gece ara ara uyanıp emip yine uyuyor ama sabah işe gitmeden önce yine emmedi
Memeyi bırakır mı sizce ya bırakmasın lütfennnnnn(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?