2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım bırakırsa da benim gibi pompa ile sağar o şekilde verirsin gene anne sütünden mahrum kalmaz benim ki gndüzleri memeyi ağzına sokmuyo gece uykuda emiyo.

Canım sağıp bırakacak kadar sütüm olduğunu düşünmüyorum çünkü işe gelirken sağmıyorum ve rahatsız edecek bi doluluk olmuyo göğüslerimde.Ama akşam gittiğimizde bazen 1 saat meme keyfi yapıyodu sütü bitirsede,akşam baktım süt var ama emmedi çok üzülüyorum ya bırakmasın o duyguyu biraz daha yaşamak istiyorum mafoldumben

Yaaa benimkide öyle işte şimdi gece emiyo sadece eğer bırakırsa sağarım bakalım ne kadar süt olur bilmiyorum ama offff mafoldumbenmafoldumben

kızlar ben jel aldım.kullanacağım. bir an önce zayıflamak istiyorum. rejim yapıyorum ve bir ayda 4 kilo verebildim. ama daha hızlı kilo vermek istiyorum. en az 5 kilo gitmeli ayda. eski halime acilen dönmem gerekiyor. herkes gibi benim de psikolojimi bozuyor kilolarım.

Ama ben kendİme hakİm olamıyorumm tatlı konusunda....:)))

ben boğazıma hakim olabiliyorum ama çok hızlı kilo veremiyorum.

onu annem de yapıyordu. çok işe yaramıştı. bağırsakları da çalıştırıyor. onu da yapayım. ben yıllar önce de 3 ayda 10 kilo vermiştim. yemeklerime dikkat edip yürüyüş yapıyordum. ama şimdi oğlumla çıkıp yürüyemiyorum. o yüzden de kilo vermem biraz yavaş. ilk ay bu kadar kilo verdim ama bundan sonra muhtemelen yavaşlar kilo vermelerim.

kızlar slm
blue_ cum size de geçmiş olsun inş bişey yoktur
ayyy herkez zayıflıyo mu ben kilo konusunda aldım başımı gidiyom doğumdan sonra yarım gr biile vermedim aman beni de gaza getirin ayyyyy.

sen emziriyor musun. benim sütüm olmadığı için yemeklerimi daha kolay kısıyorum. çok az yiyorum. ama evde oturunca kolay kolay gitmiyor kilolar.

Selam kızlar,
Uzun bir ara oldu benim için. Misafirlerim var. ışler bitmiyor bir türlü. Doğal olarak foruma bakamıyorum. ınşallah bebeklerimiz iyidir. Birkaç yazı okudum üzüldüm. Hürrem'cim çok geçmiş olsun. ıdil inşallah bir an önce düzelir. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bir forum dolusu birsürü kişiyiz ama hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruz ne tuhaf di mi?
Burcu çok hızlı kilo vermesen daha iyi olmaz mı? Bu şekilde yeniden kilo alman daha kolay olur. Hasta da olabilirsin dikkat et. Sen emziriyor musun?

prenses bıdı bıdı bıdı sende huriş teyzen gibi çenesi düşükmü olucan kız hehehehehe
evet kardeşi olduğunda ipeğin 3 yaşında falan olur die düşünüyorum.ama o hamileliğimde çok dikat edeceğim yediğime içtiğime bi kere hiç gofret yememeyi düşünüyorum gofret ve ekmek beni bu hale getiren...

ey allam ya mama vermek nasıl kolay geliyor anlamıyorum.alty komşumda mama vermiş 2 aydan sonra daha kolay geldi ama seni görünce imreniyorum keşke yapmasaydım diyo..mama nasıl kolay geliyor anlamıyorum çıkar memeyi sok ağızına en kolay ı bu yani...

geçmiş olsun canım dediğin gibi ders olmuş dikkat etmek lazım artık bende bağlamalıyım demekki.

inşallah canım hadi bakalım sen emzirmiyorsun benden hızlı vermen lazım...

canım o 1 ayda 4 klo vermek zararı normal insanlar için bizim şu anda hızlı kilo vermemiz lazım unutmayalım bu kilolar doğum kilolarııı

selam kızlar..

ipeğimu yanlış görmüyorum demi burdasın..nerelerdeydin kız sen özlettin kendini..ipeğimiz nasıl sen nasılsın tatlım?

bendede strrivectin var ama emzirme doneminde kullanılmadıgı için kestim..beklemedeyim..kilolar içinse bişi yapmadım daha..hala 60 kiloyum..

oy oyyyy kıyamam o prenseseeeeeee , geçmiş olsun canım :teselli:

sağol canım atlatıcak inşallahh:1hug:

geçmiş olsun canımm umarım iyidir paşacıkk:teselli:

bazen benim kızda bi anda bişey görüyo heyecandan eller ayaklar kucağımda kıpır kıpır uçuyo pat vuruyo ağlıyoo

canım ister istemez bırakıyolar bende bugün inat ettim mama vermedim en son sabah kalkınca saat 10da mama verdim aç beklettim çocuğu alması için bi ara sızlana sızlana aç acına uyudu yarım saat kadar uyandığı gibi hemen tıkadım ağzına benim velette ancak öyle alıyo memeyi baya emdi ama kesmedi yarım saat zor dayandı bastı yaygarayıı mama yaptım 150 cc bitirdi:sinifsinif:

dilara huri melikeray nazlı bahar filiz çiçeks çok teşekkür ederim kızlar oğlum iyi çok şükür bişeyi yok ama benim gibi anakucağı kullanan anneler sizde dikkat edin ne olur ne olmaz ben tahmin edemedim kendini atacağını allah korudu oğlumu

dilara cnm kızona çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
çiçeks cnm benim oğlumda bi ara öyle yapmaya başlamıştı sanırım bazı dönemlerde bebeklerde bıkkınlık oluyormuş bende öyle yaptığı zaman 3 4 saatte bir emzirdim aç olduğu için aldı. inşallah bırakmaz oğlun ama sende pes etme bence sonuna kadar diren olmadı pompayla sağ yinede ver cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…