- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.241
şu latesi nasıl yapıyorsunuz topu var dimi onun üstünde öyyle yuvarlnıyon diyim artık,bu top şişirilip indirilebiliyor dimi almaya kalksam hiçbiryere sığdıramamkızlar bende sabahları 3haftadır aksatmadan plates yapıyorum ve gercekten farkedılmeye basladı
71kıloydum tartılmadın bu hafta ama 66 olmusumdur sanırım bıde su tatlı işini abartmasam cok ii olcak ama abartıyorum bakalım bgn yıne kestım tyatlıyı ne kadar dayanabılcem ?
Ya kızlar benim oğlum 2-3 gündür işten dönünce ısrarla meme emmiyor,kafasını çeviriyor ama karnı aç biliyorum mamayı tercih ediyo.Akşam mamasını yedikten sonra gece ara ara uyanıp emip yine uyuyor ama sabah işe gitmeden önce yine emmedi
Memeyi bırakır mı sizce ya bırakmasın lütfennnnnn(
şu latesi nasıl yapıyorsunuz topu var dimi onun üstünde öyyle yuvarlnıyon diyim artık,bu top şişirilip indirilebiliyor dimi almaya kalksam hiçbiryere sığdıramam
yaaaaa ama ben o saatte okuldayım valla üzüldüm bak şimdi
huri ya ben simit alcak puanı nerden kazanırım canım ya ,sen maşallah döktürmüşsün
bu artık sır olmaktan çıktı..
söyleyebilirim sen kaçırmışsın orayı
bu sitede herhangi bir konuya git en aşağıda etiket bölümü var etiket düzenle oraya konu ile ilgili aklına ne gelirse yaz...puan geliyor sana..
yağ çemberi sarmışkızlar yeni bir sütyen aldım telli, inanın gögüs altımdaki yağlarımı sıkıştırıyo rahat edemiyorum ya bu kadarda şişilmezki be kardeşim inanın 27 yıldır kiloluyum ilk defa bu kadar rahatsız hissediyorum kendimi,önceden göbeğim vardı kabul şimdi göbek üstüm mide mi deniyo oralarımda yağ bağlamış resmen,tanrım taaaaaa aaaa nrım bana kuvvet veeeeeeer bu gö.e bu göbeğe dayanacak gücüm kalmaaaaaaaa dııııııııııııııııııı
açamıyorum site yasaklımı yine
youtube a bağlanacak bir site var onu deniycem bakalımyağ çemberi sarmış
dört bir yanımııııı
duymayan kalmadı bu feryadımııı
bu gidişle bu yağlar
beni öldürür
açlığa bırakma
sen al yağlarımııııı
sen al yağlarımııııı
hohohohohohh
hay çok yaşa alemsin kız huri valla çok güldürüyorsun beni
hmm sende açılmıyor muuuu...
izlesene de de yok
artık googl yaz ebru şallı plates die belkim çıkar videolarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?