2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

BLUE çok geçmiş olsun canım..

bebişlerimiz iyice hareketlendi artık dahja dikkatyli olmalıyız.....

benimde küçük kızı dün bi arkadaşın evinde uyuttum
tek kişilik yatak vardı duvarın dibinde yatağa enlemesine yatırdım

bizim ki uyanmış hareket ede ede ta yatağın ucuna gelmiş ödüm koptu....

sakın küçüktür daha bişi olmaz demeyin her an herşeyi yapabilirler....

benim büyük kız daha 5.5 aylıkken koskoca karyolalı beşikten kendi kendine düşmüştü...

hiç akıl alır gibi değil ama yapıyolar işte.....

şu latesi nasıl yapıyorsunuz topu var dimi onun üstünde öyyle yuvarlnıyon diyim artık,bu top şişirilip indirilebiliyor dimi almaya kalksam hiçbiryere sığdıramam

selam arkadaslar, benim kayinvalide ile asayis berkemal. zaten iyi biridir de kendisi dedigim gibi finansal olarak bize bagli.dusuncesizligi sinir ediyor. esim cuma gunu disciye goturecek bakalim disci ne diyecek? tedavisi kac ay surecek ve maliyeti ne olacak? insallah en kisa zamanda biter.

gorumce de sagolsun benden isleri aldi. hazirliyor siliyor supuruyor. ben de yardim ediyorum. beraberce yapiyoruz. ders calisiyorum artik bos zamanlarimda. masterimi tamamlamamistim daha. ona devam online olarak.

bebeklerinizi gordum alinti yapamadim. hepsine bin kez masaalah diyorum. cidden kocaman olmuslar ve cok tatlilasiyorlsar gunden gune.

canim ben surekli meme veriyorum. mamayi daha tatmadik sukur ama bazen benimki de memeyi reddediyor ac olsa bile. bak o zaman su yontem cok ise yariyor. kucagindayken de uygulayabilirsin ama yatarak kesin sonuc alirsin. ben tesadufen buldum.

yatir senin yatagina. yanina da memeni ac yat. ustine dogru abanip meme ucunu yanaklarinda burnunda gezdir. degdir ama agzina verme. iste o zaman kocaman aciyorlar agizlarini ve harp diye kapiyor meme ucunu,

ayni seyi kucagindayken de yapabilirsin.

dene ve sonucu yaz bakalim sende de tutacak mi?

neyse hanimlar ben cikiyorum. cok optum hepinizi. bos zamanlarimda kk ya takilmiyorum artik yoksa ekran basoinda aksami ediyorum.ders calismam lazim derrrrs. opuldunuz.

şu latesi nasıl yapıyorsunuz topu var dimi onun üstünde öyyle yuvarlnıyon diyim artık,bu top şişirilip indirilebiliyor dimi almaya kalksam hiçbiryere sığdıramam

top falan yok caNIM...
yani top olanlarda var ama bizim yaptığımız topla değil..
önce karın sonra kalça sırt bel basen derken bütün vücudun çalışıyor..
bi sabah saat 10 da tv8 i izle bak ...:)))) kaydirigubbakcem
ile3

huri ya ben simit alcak puanı nerden kazanırım canım ya ,sen maşallah döktürmüşsün

bu artık sır olmaktan çıktı..

söyleyebilirim sen kaçırmışsın orayı
bu sitede herhangi bir konuya git en aşağıda etiket bölümü var etiket düzenle oraya konu ile ilgili aklına ne gelirse yaz...puan geliyor sana..

ama bu temmuz annleri 2009 yani bu topikte olmuyor etiket kontejyanı dolmuş bitmiş :))) başka topiklere bol bol etiket eklersen bol bol puanın gelir..
ben hediye ederdim sana ama inan bilmiyorum

kızlar yeni bir sütyen aldım telli, inanın gögüs altımdaki yağlarımı sıkıştırıyo rahat edemiyorum ya bu kadarda şişilmezki be kardeşim inanın 27 yıldır kiloluyum ilk defa bu kadar rahatsız hissediyorum kendimi,önceden göbeğim vardı kabul şimdi göbek üstüm mide mi deniyo oralarımda yağ bağlamış resmen,tanrım taaaaaa aaaa nrım bana kuvvet veeeeeeer bu gö.e bu göbeğe dayanacak gücüm kalmaaaaaaaa dııııııııııııııııııı

yağ çemberi sarmış
dört bir yanımııııı
duymayan kalmadı bu feryadımııı
bu gidişle bu yağlar
beni öldürür
açlığa bırakma
sen al yağlarımııııı
sen al yağlarımııııı

hohohohohohh

açamıyorum site yasaklımı yine

hmm sende açılmıyor muuuu...
izlesene de de yok
artık googl yaz ebru şallı plates die belkim çıkar videolarııı

kaynanalardayım....

gızım eccük dur dolagaz yanıyaaa gızımmmm eccük uşak ısınsın...garibim eccük dadını çıkarsın...
açmı gızım ,ışıkta uyurmu gızım,hanım t.v. yi kıs uyanmasın,sessiz konuşun...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imdaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt

youtube a bağlanacak bir site var onu deniycem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…