- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.261
kaynanalardayım....
gızım eccük dur dolagaz yanıyaaa gızımmmm eccük uşak ısınsın...garibim eccük dadını çıkarsın...
açmı gızım ,ışıkta uyurmu gızım,hanım t.v. yi kıs uyanmasın,sessiz konuşun...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imdaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt
he evet aynen öyleeeeeanaaaam hatırladım bu plateste ebru şallı ve 2 kişi daha var dimi minderde yapıyolar?
sağol canım atlatıcak inşallahh:1hug:
canım ister istemez bırakıyolar bende bugün inat ettim mama vermedim en son sabah kalkınca saat 10da mama verdim aç beklettim çocuğu alması için bi ara sızlana sızlana aç acına uyudu yarım saat kadar uyandığı gibi hemen tıkadım ağzına benim velette ancak öyle alıyo memeyi baya emdi ama kesmedi yarım saat zor dayandı bastı yaygarayıı mama yaptım 150 cc bitirdi:sinifsinif:
dilara cnm kızona çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
çiçeks cnm benim oğlumda bi ara öyle yapmaya başlamıştı sanırım bazı dönemlerde bebeklerde bıkkınlık oluyormuş bende öyle yaptığı zaman 3 4 saatte bir emzirdim aç olduğu için aldı. inşallah bırakmaz oğlun ama sende pes etme bence sonuna kadar diren olmadı pompayla sağ yinede ver cnm
selam arkadaslar, benim kayinvalide ile asayis berkemal. zaten iyi biridir de kendisi dedigim gibi finansal olarak bize bagli.dusuncesizligi sinir ediyor. esim cuma gunu disciye goturecek bakalim disci ne diyecek? tedavisi kac ay surecek ve maliyeti ne olacak? insallah en kisa zamanda biter.
gorumce de sagolsun benden isleri aldi. hazirliyor siliyor supuruyor. ben de yardim ediyorum. beraberce yapiyoruz. ders calisiyorum artik bos zamanlarimda. masterimi tamamlamamistim daha. ona devam online olarak.
bebeklerinizi gordum alinti yapamadim. hepsine bin kez masaalah diyorum. cidden kocaman olmuslar ve cok tatlilasiyorlsar gunden gune.
canim ben surekli meme veriyorum. mamayi daha tatmadik sukur ama bazen benimki de memeyi reddediyor ac olsa bile. bak o zaman su yontem cok ise yariyor. kucagindayken de uygulayabilirsin ama yatarak kesin sonuc alirsin. ben tesadufen buldum.
yatir senin yatagina. yanina da memeni ac yat. ustine dogru abanip meme ucunu yanaklarinda burnunda gezdir. degdir ama agzina verme. iste o zaman kocaman aciyorlar agizlarini ve harp diye kapiyor meme ucunu,
ayni seyi kucagindayken de yapabilirsin.
dene ve sonucu yaz bakalim sende de tutacak mi?
yağ çemberi sarmış
dört bir yanımııııı
duymayan kalmadı bu feryadımııı
bu gidişle bu yağlar
beni öldürür
açlığa bırakma
sen al yağlarımııııı
sen al yağlarımııııı
hohohohohohh
hmm sende açılmıyor muuuu...
izlesene de de yok
artık googl yaz ebru şallı plates die belkim çıkar videolarııı
kaynanalardayım....
gızım eccük dur dolagaz yanıyaaa gızımmmm eccük uşak ısınsın...garibim eccük dadını çıkarsın...
açmı gızım ,ışıkta uyurmu gızım,hanım t.v. yi kıs uyanmasın,sessiz konuşun...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imdaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt
selam kızlar..
ipeğimu yanlış görmüyorum demi burdasın..nerelerdeydin kız sen özlettin kendini..ipeğimiz nasıl sen nasılsın tatlım?
derincim sanada çok geçmiş olsun benim oğlumda bugün düştü malesef(
benim kizim halen gripburnu hep dolu.
çok şükür ben iyiym ama sen gitmişsin..iyi geceler kızlar nasılsınız?
içim daralıyor artık..poffff..canım sıkkın..daral geldi bana..
noldu canım ya ..hemen söylemişsin kaçmışsın...neyse ben yatayım benim derdim anca beni gerer..
:roflol::roflol::roflol::roflol: alemsin sen yaa gece gece ne güldüm kocişte şaşırdı :))kaydirigubbakcemile3
allah size kolaylık versin canım.çalışan anneler hem size özeniyorum hem size üzüzlüyorum...Kimseler kalmamış,bende oğluşun fotoğraflarını attım bilgisayara,yarın işyerinede götürücem güncel hallerini kaydirigubbakcemile3.Napiim özledikçe onun dosyasını açıp bakıyorum :1rolleyes:
Kızlar siz hangi marka şampuan kullanıyorsunuz merak ettim
dilara cnm kızona çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
çiçeks cnm benim oğlumda bi ara öyle yapmaya başlamıştı sanırım bazı dönemlerde bebeklerde bıkkınlık oluyormuş bende öyle yaptığı zaman 3 4 saatte bir emzirdim aç olduğu için aldı. inşallah bırakmaz oğlun ama sende pes etme bence sonuna kadar diren olmadı pompayla sağ yinede ver cnm
diloşum şevval rahatsızmış çok geçmiş olsun canım aynen bende öleyim fean bişi bu idrar yolu yaaa
kibelacım edamız iyleşmemiş allah acil şifa versin inşallah
bak şimdilik gelmeleri işine bile yaramış als sana boş zaman işte bide işin bu tarafından bak derslerine çalış ve bitir mastırını işte hadi kolay gelsin canım
derin ve blue bebişler yere kapaklanmış hemi çok geçmiş olsun allah korumuş valla bende geçen yataktan düşürdüm ama yere yakındı allahtan
hürrem idilimiz inşallah şifa bulurda gelir gitmişken deniz suyuda doldurun valla bizimkızda öle iğleşti bizimde vücudumuza yayılmıştı malesef bizde kortizon kullandık bide başka bi doktor babenin bi kremini verdi fiyatı 50 tl çok hassas bebek ciltleri içinmiş
bu arada maşallah büklüm büklüm olmuş
emelcim paşamız gene bakışlarıyla mest etti bizi maşallah
demresu aldığın sütyenin markası ne canım bana kocakarı sütyeninin dışındakiler olmuyoda gına geldi valla
sayfaları çok hızlı okudum kız çok mızıklanıyo alıntı yapmadım inşallahta unuttuğum yoktur
hepiniz kalbimdesinizkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?