2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

:roflol: eccük uşak ısınsın dadını çıkarsın ha valla şaka gibi

Bizim zaten baştan beri mama destekli gitti sütüm yetmedi ama keyfide olsa az da olsa emiyodu,o sıcaklığı veriyoduk birbirimize ben acayip keyif alıyorum emmesinden,dokunmayı öğrendi mesela emerken elime dokunuyoölüyorum ya bırakmasın inş. akşam eve gelince emdi,yatmadan öncede emdi bakalım :Saruboceq:

Deneyecem dediğini canım bakalım işe yarar inş.,gerçi bu akşam emdi ama 2-3 gün kafasını çevirince çok üzüldüm.Zaten yatak keyfine bayılıyo alsın yeterki yatarım onunla yemek,iş hakgetire kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol: alemsin sen yaa gece gece ne güldüm kocişte şaşırdı :))kaydirigubbakcemile3

Kimseler kalmamış,bende oğluşun fotoğraflarını attım bilgisayara,yarın işyerinede götürücem güncel hallerini kaydirigubbakcemile3.Napiim özledikçe onun dosyasını açıp bakıyorum :1rolleyes:

selam kızlar..

ipeğimu yanlış görmüyorum demi burdasın..nerelerdeydin kız sen özlettin kendini..ipeğimiz nasıl sen nasılsın tatlım?

Selam canım. Kısa süre bağlı kalabildim. Benim kız durmadı gene. Kollarım kopuyor onu gezdirmekten. Şu yürüteç zamanı gelse diye bakıyorum. Onun dışında bir yaramazlık yok çok şükür. İkimiz de iyiyiz. İpek konuşma egzersizleri yapmaya başladı. Ama keyfi yerinde olacak hanfendinin.

derincim sanada çok geçmiş olsun benim oğlumda bugün düştü malesef(

benim kizim halen grip burnu hep dolu.

Geçmiş olsun kızlar.

iyi geceler kızlar nasılsınız?
çok şükür ben iyiym ama sen gitmişsin..

içim daralıyor artık..poffff..canım sıkkın..daral geldi bana..
neyse ben yatayım benim derdim anca beni gerer..
noldu canım ya ..hemen söylemişsin kaçmışsın...
burda paylaşım yapıyoruz sadece bebelerimizi değil 9 ay boyunca kendi sıkıntılarımızıda paylaştık de bakalım huri bacına...vardır mutlaka bi çözümü tatlımmm

:roflol::roflol::roflol::roflol: alemsin sen yaa gece gece ne güldüm kocişte şaşırdı :))kaydirigubbakcemile3

şakkıdısırnaşık şey:roflol:

allah size kolaylık versin canım.çalışan anneler hem size özeniyorum hem size üzüzlüyorum...
bugün büyük yalvarış ve yakarıilarımla alt komşumu ikna ettim 3 yaşını bitirmek üzere olan oğlunu halk eğitim merkeszine kayıt ettirmeye ..
tutum götürdüm
düşünün ki sabah 8:30 -akşam 6:30 kahvaltı yemek akşam çayı hepsi toplam 170tl..
yok bakamazlar yok çocuğuma bişey olur bilmem ne haftanın 3 günü yarım gün versem olmaz mı..saçmalama devlet yeri orası olurmu senin keyfine göre...zaten ıkontejyanda dolmuş ..ama olsun yalvar yakar sokardım vermedi çocuğu seneye veririm ..şimdi ufak dedi....kudurdum ipek 3 yaşında olacak halk eğitim merkezi 170 tl olacak ben vermeyecem..koşa koşada işe giderim bea...

Kızlar siz hangi marka şampuan kullanıyorsunuz merak ettim

canım nasılsın ...
ben ilk chicco kullandım o bitti şimdi dalin aldım kokusundan memnunum..
ama chicco nun yerini tutmuyor...cevahire gitim geçen gün orda watson da bulamadım bende dalin aldım çıktım ...
buralardada yok ancak chicconun yerine gitmem lazım uğraşamadım..
ama şunu biliyorum nivea kötü yaptı ipeğin cildini
kendime kullandım gözlerim yandı:bbo::1shok:
tavsiyem chicco-sebamed
dalin kokusu güzel göz yakmıyor ama ertesi gün saçı kirli gibi duruyor...

Son düzenleme:
diloşum şevval rahatsızmış çok geçmiş olsun canım aynen bende öleyim fean bişi bu idrar yolu yaaa
kibelacım edamız iyleşmemiş allah acil şifa versin inşallah
bak şimdilik gelmeleri işine bile yaramış als sana boş zaman işte bide işin bu tarafından bak derslerine çalış ve bitir mastırını işte hadi kolay gelsin canım
derin ve blue bebişler yere kapaklanmış hemi çok geçmiş olsun allah korumuş valla bende geçen yataktan düşürdüm ama yere yakındı allahtan
hürrem idilimiz inşallah şifa bulurda gelir gitmişken deniz suyuda doldurun valla bizimkızda öle iğleşti bizimde vücudumuza yayılmıştı malesef bizde kortizon kullandık bide başka bi doktor babenin bi kremini verdi fiyatı 50 tl çok hassas bebek ciltleri içinmiş
bu arada maşallah büklüm büklüm olmuş
emelcim paşamız gene bakışlarıyla mest etti bizi maşallah
demresu aldığın sütyenin markası ne canım bana kocakarı sütyeninin dışındakiler olmuyoda gına geldi valla
sayfaları çok hızlı okudum kız çok mızıklanıyo alıntı yapmadım inşallahta unuttuğum yoktur
hepiniz kalbimdesinizkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar uğrayamıyorum bu aralar yine
öykü mızmızından
akşam yıkadık miniğimi size birkaç resmini ekliyeyim

teşekkür ederim kızlarr kikoşum ne zaman gelceksin eve annendesin halen sanırımmmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…