2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nazlıbahar plates başlıcak tv başına bugün bende yapıcamm bakalım

bır hışıla ahmet keremı uyutmaya calısıyorm bgn hyszluk edıyor uyutamıycam sanırım ((
ewet sende hadiii tw basına ben actım keremı sallıyorm yapamazsam cok uzululurum 3hafta oldu hergun pazar dahıl yapıyorum ınsallah uyurda yaparım bugun de bır ay olmasını beklıyorum bakalım sonuc ne olcak nasıl olcakkk

ewet uyuduk sonunda hemen yatana alayım baslayana kadar bı kosusturmayla yatak odasını toparlayım sporuma baslayım
dılaracım şevval nasıl oldu???

blue ve derin cok sevindim bebeislerin ii olduguna, gecmisler olsun.
kibele insallah en kisa zamanda gripi atlatirsiniz, kaynanayi da diyecegim ama o simdilik zor gorunuyor anlattiklarindan.
beyaz melek yerim ben oykuyu, isisririm; efe de banyo yaparken pek tatli oluyor..

k,zlar bisi soracagim, bebislere su veriyor musunuz?
ben geceleri mama veriyorum ondan sonra da iciriyorum ama hafiften kabiz durumumuz var, oyle olunca gaz da yapamiyor..
dun gece suyuna biraz zeytinyagi koydum sabaha doldurmstu cok sukur.
acaba gun icinde su versem mi diyorummm??

maşallah maşallah sıhhatler olsun bebişe

herkese günaydınnn

sana da günaydın güzelim

sen emziriyor musun. benim sütüm olmadığı için yemeklerimi daha kolay kısıyorum. çok az yiyorum. ama evde oturunca kolay kolay gitmiyor kilolar.

herkese günaydın
canım emziriyom demeyeyim de sağıyom benim eşşek sıpası memeyi bıraktı bende sağıpta veriyom evet kısıtlıyamıyom yedikleri mi onun için habire tıkınıyom.

huri ya ben simit alcak puanı nerden kazanırım canım ya ,sen maşallah döktürmüşsün

tatlım ne işe yarıyo simit faln ben pek anlamıyom da

Herkese günaydın
Bu sabah oğlumu otobüsten anneme verirken annem düştü . Ön kapıdan veriyorum,annem bi basamak çıktı aldı çocuğu ayağını yere koymasıyla düşmesi bir oldu.nasıl inip çocuğu aldığımı hatırlamıyorum.Allahtan geri düştü çocukta annemin üstünde kaldı ona bişey olmadı sadece korktu ağladı ben alınca sustu hemen.ama annemin kalçası,bacağı,kolu sıyrıldı elim ayağım boşaldı çok korktuk.eve kadar götürdüm otobüsten inip allah korudu yine ikisinide. Asfalt yarılmış meğer annemde onu görmeyince tökezledi.
Güne iyi başlamadık sonrası iyi olur inşallah daha kendime gelemedim

ayy çok kötü olmuş geçmiş olsun tatrlım allah korumuş yasenağlama

günaydın. ben sürekli mama verdiğim için su veriyorum. ama anne sütü ve mama verenlerde nasıl olur hiç bilmiyorum

geçmiş olsun güzelim.

slm kızlar...

bugün kızı dr götürdük kalça ultrasonu için haftaya randevu verdiler...

kızım bu ay kilo alamamış...
3.370 doğmuştu şimdi 6.300 olmuş dr kilosu iyi bi daha ki ayda almazsa bakalım dedi....
çünkü persantil atlamış ek gıdaya gerek görmedi o yüzden....

ama yinede canım sıkıldı....
mamayada başlamak istemiyorum çünkü biliyorum büyük kızda yaşadığım sorunları yaşamaktan korkuyorum gene...

bakalım hayırlısı...

neyse ben yatayım benim derdim anca beni gerer..
ah canım yaa...neye üzüldün ki...ben gece hiç giremedim dışardaydık....
nesse bari girince mutlaka yaz neye sıkıldın böle üzüldüm bak....:gitme: :gitme: :gitme:

ah canım yaa..çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsunuzdur....
bol bo sadaka ver canım...
hatta evden çıkarken her sabah bebişe ve kendine 7 defa ayetel kürsi oku...
çok geçmiş olsun...

DİLARACIM kızına çok geçmiş olsun...önümüz hafta sonu iyice toparlar inşallah...

huşi bende kaç gündür plates yapıyorum ama daha tam alışmadım sanırsam yolda yürürken dizlerim titriyo bi süre...
çok hamlaşmışım yaaaa..:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

BEYAZMELEK kızın çok büyümüş...maşallah ona....

geçmiş olsun canım...
ama önümüz kış yani ototbüsten çocuk uzatıp vermek falan yani ne bileyim kar kış nezamana kadar böyle olacak bi formül bulunmaz mı..şurda kış 3 ay annen 3-4- ay sizde kalsa olmazmı ki acep..((((
yani şöyle düşündüğün zaman nede olsa bebek hergün sabah akşam sokaklarda ...biz bile kalın paltolarla atkı şapkalarla sabahları kıçımız dona dona işe gidiyorduk :sinifsinif:akannehirmafoldumben

geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun güzelim.

Sağolun kızlar bu akşam başımızdan geçirip verelim istiyorum sadaka falan

Sağol canım, işte araç olmayınca böyle oluyo aslında zor değil tek otobüs işimize yarıyo neyseki.şimdi havalar güzel diye böyle gidiyo bakalım kar kış olunca annem gelebildiği kadar gelcek gelemediği zamanlarda taksiyle bırakıcam.Annemin kalma durumu olmaz çünkü kardeşim var 5.sınıfa gidiyo ve sabahçı.Onun keman kursu oluyo haftada iki gün geç çıkıcak okuldan o günlerde annem gelcek.Cumartesileri zaten geliyo,pazar evdeyiz zaten.Haftada 4 günü kurtarıyoruz.Diğer 3 günede allah kerim.
Bugün arkadaşla konuşurken aklımıza geldi kardeşimin okulundan bizim o tarafa servis var mıdır diye,eğer öyle olursa çok daha iyi olcak sabah kendi gider,çıkıştada servisle bize gelir.Bi araştırıcaz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…