- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.281
diloş geçmiş olsun şevval hastaymış canım
nazlıbahar plates başlıcak tv başına bugün bende yapıcamm bakalım
herkese günaydınnn
sen emziriyor musun. benim sütüm olmadığı için yemeklerimi daha kolay kısıyorum. çok az yiyorum. ama evde oturunca kolay kolay gitmiyor kilolar.
huri ya ben simit alcak puanı nerden kazanırım canım ya ,sen maşallah döktürmüşsün
Herkese günaydın
Bu sabah oğlumu otobüsten anneme verirken annem düştü. Ön kapıdan veriyorum,annem bi basamak çıktı aldı çocuğu ayağını yere koymasıyla düşmesi bir oldu.nasıl inip çocuğu aldığımı hatırlamıyorum.Allahtan geri düştü çocukta annemin üstünde kaldı ona bişey olmadı sadece korktu ağladı ben alınca sustu hemen.ama annemin kalçası,bacağı,kolu sıyrıldı elim ayağım boşaldı çok korktuk.eve kadar götürdüm otobüsten inip allah korudu yine ikisinide. Asfalt yarılmış meğer annemde onu görmeyince tökezledi.
Güne iyi başlamadık sonrası iyi olur inşallah daha kendime gelemedim
blue ve derin cok sevindim bebeislerin ii olduguna, gecmisler olsun.
kibele insallah en kisa zamanda gripi atlatirsiniz, kaynanayi da diyecegim ama o simdilik zor gorunuyor anlattiklarindan.
beyaz melek yerim ben oykuyu, isisririm; efe de banyo yaparken pek tatli oluyor..
k,zlar bisi soracagim, bebislere su veriyor musunuz?
ben geceleri mama veriyorum ondan sonra da iciriyorum ama hafiften kabiz durumumuz var, oyle olunca gaz da yapamiyor..
dun gece suyuna biraz zeytinyagi koydum sabaha doldurmstu cok sukur.
acaba gun icinde su versem mi diyorummm??
burcucum sırf mama ile besliosun ya kuzunu..gunde kaç cc mama veriosun?
ayy çok kötü olmuş geçmiş olsun tatrlım allah korumuş yasenağlama
çiçeks cnm cok gecmıs olsun((( aman Allah korumus
Herkese günaydın
Bu sabah oğlumu otobüsten anneme verirken annem düştü. Ön kapıdan veriyorum,annem bi basamak çıktı aldı çocuğu ayağını yere koymasıyla düşmesi bir oldu.nasıl inip çocuğu aldığımı hatırlamıyorum.Allahtan geri düştü çocukta annemin üstünde kaldı ona bişey olmadı sadece korktu ağladı ben alınca sustu hemen.ama annemin kalçası,bacağı,kolu sıyrıldı elim ayağım boşaldı çok korktuk.eve kadar götürdüm otobüsten inip allah korudu yine ikisinide. Asfalt yarılmış meğer annemde onu görmeyince tökezledi.
ah canım yaa...neye üzüldün ki...ben gece hiç giremedim dışardaydık....neyse ben yatayım benim derdim anca beni gerer..
Herkese günaydın
Herkese günaydın
Herkese günaydın
geçmiş olsun güzelim.
slm kızlar...
bugün kızı dr götürdük kalça ultrasonu için haftaya randevu verdiler...
kızım bu ay kilo alamamış...
3.370 doğmuştu şimdi 6.300 olmuş dr kilosu iyi bi daha ki ayda almazsa bakalım dedi....
çünkü persantil atlamış ek gıdaya gerek görmedi o yüzden....
ama yinede canım sıkıldı....
mamayada başlamak istemiyorum çünkü biliyorum büyük kızda yaşadığım sorunları yaşamaktan korkuyorum gene...
bakalım hayırlısı...
ah canım yaa...neye üzüldün ki...ben gece hiç giremedim dışardaydık....
nesse bari girince mutlaka yaz neye sıkıldın böle üzüldüm bak....:gitme: :gitme: :gitme:
ah canım yaa..çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsunuzdur....
bol bo sadaka ver canım...
hatta evden çıkarken her sabah bebişe ve kendine 7 defa ayetel kürsi oku...
çok geçmiş olsun...
DİLARACIM kızına çok geçmiş olsun...önümüz hafta sonu iyice toparlar inşallah...
huşi bende kaç gündür plates yapıyorum ama daha tam alışmadım sanırsam yolda yürürken dizlerim titriyo bi süre...
çok hamlaşmışım yaaaa..:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
BEYAZMELEK kızın çok büyümüş...maşallah ona....
geçmiş olsun canım...
ama önümüz kış yani ototbüsten çocuk uzatıp vermek falan yani ne bileyim kar kış nezamana kadar böyle olacak bi formül bulunmaz mı..şurda kış 3 ay annen 3-4- ay sizde kalsa olmazmı ki acep..((((
yani şöyle düşündüğün zaman nede olsa bebek hergün sabah akşam sokaklarda ...biz bile kalın paltolarla atkı şapkalarla sabahları kıçımız dona dona işe gidiyorduk :sinifsinif:akannehirmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?