2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ewet uyuduk sonunda hemen yatana alayım baslayana kadar bı kosusturmayla yatak odasını toparlayım sporuma baslayım
dılaracım şevval nasıl oldu???

şevval biraz daha iyi canım inşallah geçmeye başlamıştır ilaçlarını düzenli veriyorum...

canım çok geçmiş olsun yaa üzüldüm şimdi allah korumuşş oğlunla anneni verilmiş sadakanız varmış
bencede hurişin dediği gibi bi formül bulsanız yada bence en iyisi annen gelsin sabah erkenden akşamda sen gelince evine dönsüz böylede yapabilirsiniz çok soğuklarda çocuk bi sıcak bi soğuk hastada olabilir(((

teşekkür ederimm canım şevval iyi şimdilik senin kız ne kadarlık oldu tam olarak kilosu az dediki mamaya başlayınca ister istemez mamayı daha çabuk kapıyo veletler..(

ben ilk başta nivea kullandım şimdi dalin kullanıyorum..huri aynı senin dediğin gibi ertesi gün saçı kirli duruyor...ben de chicco yu bir deneyeyim...
melekcim maşallah Öyküye ne tatlı olmuş öyle.tombiklekmiş kollara göbüşe bak öpesim geldi...
demet yok kaç günden beri merak ettim dün aradım tlf kapalıydı önemli bişey yoktur umarım bugün tekrar arıcamakannehir
ben de merak ediyorum demeti inşaallah önemli bişey yoktur özledim valla...
ayy canım benim geçmiş olsun Allah korumuş sizi...Gününün kalan kısmı inşaallah en güzel şekilde geçer...
hafsacım inşaallah mamaya başlamana gerek kalmaz sütün yeter canımm...

DİLOŞCum yeni gördüm Şevval hastalanmış geçmiş olsun canımm

canim cok gecmis olsun
ne kadar zor bi durum, annenemi kosarsin ali eymene mi..
daha hamile bile degilken parkta nene-torun dusmuslerdi, nene hemen toruna sahip cikti, arkadan gelen anne de once bebisine kosmustu.

verilmis sadakaniz varmis, boyle atlatmis oldunuz.

çiçekcim annene geçmiş olsun, ucuz atlatmşısınız yine de ... Alalh meleğini korumuş. kış gelince annenin evi müsaitse ya siz orada kalın yada o size gelsin. çok zorlanırsınız yoksa

günaydın. ben sürekli mama verdiğim için su veriyorum. ama anne sütü ve mama verenlerde nasıl olur hiç bilmiyorum

ben de gun icinde emziriyorum, aksam uyumadan mama veriyorum, aksama hem sutum bitmis oluyor, hem de mamayla uzun uyuyor.

ne kadar su veriyorsun mamadan sonra burcu

bir de cok sasirdim, milupadan mesaj gelmis bugun, eger bebeginizde kabizlik oluyorsa conformil verin diye, biri beni gozetliyor olabilir mi

bana da gelmiş milipadan mesaj sanırım tüm üyelere gelmiştir ama çok şükür gaz ve kabızlık problemimiz yok sayılır bi ara oldu ama şimdi iyi çok şükür

ben de veriyorum su ama pek içmiyo ama yinede su ihtiyacını karşılasın çünkü arada mam da veriyorum süt durumuma göre

sevindim oykude sorun olmamasina
bizde de yoktu ama pazardan beri boyleyiz, anlayamadim nedenini
bu ara cok terliyor belki de suyu oyle kaybediyor diye dusunuyorum

olur arada ya çocuk onlar çok hassaslar belli olmuyo işte düzene girecekler yakında
bi de çok direndim öyküye herkez dedi bi çay kaşığı zeytinyağı içir rahatlıcak diye ama yok veremem dedim...
sonra baktım zorlanıyo karnı ağrıyo mamasına yarım çay kaşığı zeytinyağı koydum arada çok iyi geldi şimdi günde 2 kere yapıyo kakasını hem de rahatladı

selamlarr...

melekcimm maşallahh öykü ye çok tatlıı yerim ben onuu...
aynen milupa dan bize de msj geldi ayrıca mail. bugün aşımız vardı. 2 tane yaptırdık oğluma. sağlık ocağından artık elma ve havuç püresinden verebilirsiniz dedi hemşire..
2 hafta sonra da kahvaltı sonra 6. ay da tarhana ve şehriye çorbası ayy çok güzell bişeyy yaa.. büyüyyoo küçük tosbammm:)))

ayrıca d vitaminine ilave olarak kan için damla verdiler .. günde 5 damla da ondan kullanacakmışızz..

sağol tatlım...
maşallah büğüyolar bende çok istiyorum yavaştan ek gıdalara geçmeyi değişik tatlar tatsın meleyim şöyle bol vitaminli meyveler falan
ne aşısı oldunuz
bize de 9 kasıma gün verdi aşıları için sanırım 3 aşısı var o gün aşılar konusunda aklım karışık ya kendi kafasına göre bi takvim mi oluşturdu bu benim dr anlamadım
bu ay gene rıta virüs özel aşısı var onu yaptırdınız mı siz

ben de ilk defa dun aksam verdim zeytinyagi, ii geldi
sen de veriyorsan bi sorun yok demekki

ben de heyecanlaniyorum ek gidaya gececegimiz icin ama tecrubeliler en rahat annesutu diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…