- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.301
ewet uyuduk sonunda hemen yatana alayım baslayana kadar bı kosusturmayla yatak odasını toparlayım sporuma baslayım
dılaracım şevval nasıl oldu???
Herkese günaydın
Bu sabah oğlumu otobüsten anneme verirken annem düştü. Ön kapıdan veriyorum,annem bi basamak çıktı aldı çocuğu ayağını yere koymasıyla düşmesi bir oldu.nasıl inip çocuğu aldığımı hatırlamıyorum.Allahtan geri düştü çocukta annemin üstünde kaldı ona bişey olmadı sadece korktu ağladı ben alınca sustu hemen.ama annemin kalçası,bacağı,kolu sıyrıldı elim ayağım boşaldı çok korktuk.eve kadar götürdüm otobüsten inip allah korudu yine ikisinide. Asfalt yarılmış meğer annemde onu görmeyince tökezledi.
Güne iyi başlamadık sonrası iyi olur inşallah daha kendime gelemedim
slm kızlar...
bugün kızı dr götürdük kalça ultrasonu için haftaya randevu verdiler...
kızım bu ay kilo alamamış...
3.370 doğmuştu şimdi 6.300 olmuş dr kilosu iyi bi daha ki ayda almazsa bakalım dedi....
çünkü persantil atlamış ek gıdaya gerek görmedi o yüzden....
ama yinede canım sıkıldı....
mamayada başlamak istemiyorum çünkü biliyorum büyük kızda yaşadığım sorunları yaşamaktan korkuyorum gene...
bakalım hayırlısı...
ah canım yaa...neye üzüldün ki...ben gece hiç giremedim dışardaydık....
nesse bari girince mutlaka yaz neye sıkıldın böle üzüldüm bak....:gitme: :gitme: :gitme:
ah canım yaa..çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsunuzdur....
bol bo sadaka ver canım...
hatta evden çıkarken her sabah bebişe ve kendine 7 defa ayetel kürsi oku...
çok geçmiş olsun...
DİLARACIM kızına çok geçmiş olsun...önümüz hafta sonu iyice toparlar inşallah...
huşi bende kaç gündür plates yapıyorum ama daha tam alışmadım sanırsam yolda yürürken dizlerim titriyo bi süre...
çok hamlaşmışım yaaaa..:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
BEYAZMELEK kızın çok büyümüş...maşallah ona....
ben ilk başta nivea kullandım şimdi dalin kullanıyorum..huri aynı senin dediğin gibi ertesi gün saçı kirli duruyor...ben de chicco yu bir deneyeyim...çok şükür ben iyiym ama sen gitmişsin..
noldu canım ya ..hemen söylemişsin kaçmışsın...
burda paylaşım yapıyoruz sadece bebelerimizi değil 9 ay boyunca kendi sıkıntılarımızıda paylaştık de bakalım huri bacına...vardır mutlaka bi çözümü tatlımmm
şakkıdısırnaşık şey:roflol:
allah size kolaylık versin canım.çalışan anneler hem size özeniyorum hem size üzüzlüyorum...
bugün büyük yalvarış ve yakarıilarımla alt komşumu ikna ettim 3 yaşını bitirmek üzere olan oğlunu halk eğitim merkeszine kayıt ettirmeye ..
tutum götürdüm
düşünün ki sabah 8:30 -akşam 6:30 kahvaltı yemek akşam çayı hepsi toplam 170tl..
yok bakamazlar yok çocuğuma bişey olur bilmem ne haftanın 3 günü yarım gün versem olmaz mı..saçmalama devlet yeri orası olurmu senin keyfine göre...zaten ıkontejyanda dolmuş ..ama olsun yalvar yakar sokardım vermedi çocuğu seneye veririm ..şimdi ufak dedi....kudurdum ipek 3 yaşında olacak halk eğitim merkezi 170 tl olacak ben vermeyecem..koşa koşada işe giderim bea...
canım nasılsın ...
ben ilk chicco kullandım o bitti şimdi dalin aldım kokusundan memnunum..
ama chicco nun yerini tutmuyor...cevahire gitim geçen gün orda watson da bulamadım bende dalin aldım çıktım ...
buralardada yok ancak chicconun yerine gitmem lazım uğraşamadım..
ama şunu biliyorum nivea kötü yaptı ipeğin cildini
kendime kullandım gözlerim yandı:bbo::1shok:
tavsiyem chicco-sebamed
dalin kokusu güzel göz yakmıyor ama ertesi gün saçı kirli gibi duruyor...
melekcim maşallah Öyküye ne tatlı olmuş öyle.tombiklekmiş kollara göbüşe bak öpesim geldi...
ben de merak ediyorum demeti inşaallah önemli bişey yoktur özledim valla...demet yok kaç günden beri merak ettim dün aradım tlf kapalıydı önemli bişey yoktur umarım bugün tekrar arıcamakannehir
ayy canım benim geçmiş olsun Allah korumuş sizi...Gününün kalan kısmı inşaallah en güzel şekilde geçer...Herkese günaydın
Bu sabah oğlumu otobüsten anneme verirken annem düştü. Ön kapıdan veriyorum,annem bi basamak çıktı aldı çocuğu ayağını yere koymasıyla düşmesi bir oldu.nasıl inip çocuğu aldığımı hatırlamıyorum.Allahtan geri düştü çocukta annemin üstünde kaldı ona bişey olmadı sadece korktu ağladı ben alınca sustu hemen.ama annemin kalçası,bacağı,kolu sıyrıldı elim ayağım boşaldı çok korktuk.eve kadar götürdüm otobüsten inip allah korudu yine ikisinide. Asfalt yarılmış meğer annemde onu görmeyince tökezledi.
hafsacım inşaallah mamaya başlamana gerek kalmaz sütün yeter canımm...slm kızlar...
bugün kızı dr götürdük kalça ultrasonu için haftaya randevu verdiler...
kızım bu ay kilo alamamış...
3.370 doğmuştu şimdi 6.300 olmuş dr kilosu iyi bi daha ki ayda almazsa bakalım dedi....
çünkü persantil atlamış ek gıdaya gerek görmedi o yüzden....
ama yinede canım sıkıldı....
mamayada başlamak istemiyorum çünkü biliyorum büyük kızda yaşadığım sorunları yaşamaktan korkuyorum gene...
bakalım hayırlısı...
ah canım yaa...neye üzüldün ki...ben gece hiç giremedim dışardaydık....
nesse bari girince mutlaka yaz neye sıkıldın böle üzüldüm bak....:gitme: :gitme: :gitme:
ah canım yaa..çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsunuzdur....
bol bo sadaka ver canım...
hatta evden çıkarken her sabah bebişe ve kendine 7 defa ayetel kürsi oku...
çok geçmiş olsun...
DİLARACIM kızına çok geçmiş olsun...önümüz hafta sonu iyice toparlar inşallah...
huşi bende kaç gündür plates yapıyorum ama daha tam alışmadım sanırsam yolda yürürken dizlerim titriyo bi süre...
çok hamlaşmışım yaaaa..:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
BEYAZMELEK kızın çok büyümüş...maşallah ona....
Herkese günaydın
günaydın. ben sürekli mama verdiğim için su veriyorum. ama anne sütü ve mama verenlerde nasıl olur hiç bilmiyorum
Öyküyede koca bi masallah
o göbüş ne ya tam yemelik
suyu seviyor belli nasılda masum bakmış
selamlarr...
melekcimm maşallahh öykü ye çok tatlıı yerim ben onuu...
aynen milupa dan bize de msj geldi ayrıca mail. bugün aşımız vardı. 2 tane yaptırdık oğluma. sağlık ocağından artık elma ve havuç püresinden verebilirsiniz dedi hemşire..
2 hafta sonra da kahvaltı sonra 6. ay da tarhana ve şehriye çorbası ayy çok güzell bişeyy yaa.. büyüyyoo küçük tosbammm:)))
ben de ilk defa dun aksam verdim zeytinyagi, ii geldi
sen de veriyorsan bi sorun yok demekki
ben de heyecanlaniyorum ek gidaya gececegimiz icin ama tecrubeliler en rahat annesutu diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?