2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

biz asilarini saglik ocaginda vurduruyoruz, efe 2 temmuz dogumlu, 3 kasimda 3 tane asimiz olacak
2.rota virusu de hastanede olacagiz, randevumuz 7 kasimda
gerci asilar arasi 21 olmasi gerektigini doktor teyzeme soylemis
belki 7sinde olmayiz rotavirusu

ben de rotavirusu o gun yaptirir mi doktor bilemiyorum
cok ilginc geliyor ayni gun dogmus olmalari ve ayni anda biz anneleri olarak onlari konusmamiz

dizime yatirdim yuzustu deli gibi kolumu emiyor, morartiyor bile, acaba damaklari kasiniyor olabilir mi, yoksa gaz sancisindan mi bilemiyorum

bende sezeryan oldum..
benim kız da surekli emiyo artık ne rast gelirse kolum yanagım omuzum ...sanırım bu donemdeki çocukların ortak davranıs bicimi..dislik aldım ama sevmedi..

bizde dün doktora gittik.bizim tosuncuk 8 kilo boyuda 67 cm olmuş.dün yine karma aşılarımızı ve pönomokok olduk.bir dahaki ayda rota olucaz yine.akşam ateşlendi yavrukuş.fitil koydum 10 dk sonra doldurdu altına.gece 4 de uyuandık gene ateşi vardı.gene koyduk fitil.ay yavrum nasıl ağladı aşılarda

bizde devar dis kasiyici ama kolum kadar zzek vermiyor
simdi ana kucaginda corp corp parmaklarini emiyor, ac mi emzireyim diyorum vucudunu kasiyor memeyi almiyor

masallah masallah
nazar degmesin insallah,bizimki alti iki yuz falan
asilari da ates yaptigi icin hiiic sevmiyorum

ay çok güzel elma havuş püresiyle başlattı ha...
ama sen bizden epey yani benden epey öndesin 17 hazirandı galiba...yaneeee...bende kasım sonu düşünüyorum kendi kendime bişeyler yedirmeyi..
burda okudum kadının biri 3.5 aylık bebeğine danone yediriyormuş herkes karşı çıktı...ama neye karşı çıktılar dersiniz danone yedirme kendin yap yoğurdu dediler hohohohoh

bizim aşı 13 kasımda o rotavürüs dediğin 140 tl olan aşı ise evet 13 ünde bizde onun ikinci dozunu yaptıracağız...
bende bilmiyordum yaptırdık geçen ay bu ayda varmış aynı aşı..
.

ben de ilk defa dun aksam verdim zeytinyagi, ii geldi
sen de veriyorsan bi sorun yok demekki

ben de heyecanlaniyorum ek gidaya gececegimiz icin ama tecrubeliler en rahat annesutu diyorlar

aynen arkadaşımın kızı 17 aylık keşke hala emziriyor olsaydım hergün farklı çorba yapmak her besinden alsın istiyorsun ama hergün uğraşmak o karışımları yapmak işkence gibi birde beğenmeyip yemiyorya bin takla atıyorsun dedii..

evet canım bu ara yani son 1 aydır anne sütü.daha önceden mama takviyeside yapıyordum sütüm yetmiyordu

masallah cağına ya tam tosun paşa olmuş.
selsincim mama verme sütün az da olsa demeki yetiyor ve besliyor kilosu oldukça fazla cünkü .masallah diyelim nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…