- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.321
melekciğim öykü çok tatlı olmuş maşallah büyümüş göbüşüde tam öpmelik ..şop şop ..
bizde dün doktora gittik.bizim tosuncuk 8 kilo boyuda 67 cm olmuş.dün yine karma aşılarımızı ve pönomokok olduk.bir dahaki ayda rota olucaz yine.akşam ateşlendi yavrukuş.fitil koydum 10 dk sonra doldurdu altına.gece 4 de uyuandık gene ateşi vardı.gene koyduk fitil.ay yavrum nasıl ağladı aşılarda
masallah masallah
nazar degmesin insallah,bizimki alti iki yuz falan
asilari da ates yaptigi icin hiiic sevmiyorum
ay çok güzel elma havuş püresiyle başlattı ha...selamlarr...
melekcimm maşallahh öykü ye çok tatlıı yerim ben onuu...
aynen milupa dan bize de msj geldi ayrıca mail. bugün aşımız vardı. 2 tane yaptırdık oğluma. sağlık ocağından artık elma ve havuç püresinden verebilirsiniz dedi hemşire..
2 hafta sonra da kahvaltı sonra 6. ay da tarhana ve şehriye çorbası ayy çok güzell bişeyy yaa.. büyüyyoo küçük tosbammm:)))
bizim aşı 13 kasımda o rotavürüs dediğin 140 tl olan aşı ise evet 13 ünde bizde onun ikinci dozunu yaptıracağız...sağol tatlım...
maşallah büğüyolar bende çok istiyorum yavaştan ek gıdalara geçmeyi değişik tatlar tatsın meleyim şöyle bol vitaminli meyveler falan
ne aşısı oldunuz
bize de 9 kasıma gün verdi aşıları için sanırım 3 aşısı var o gün aşılar konusunda aklım karışık ya kendi kafasına göre bi takvim mi oluşturdu bu benim dr anlamadım
bu ay gene rıta virüs özel aşısı var onu yaptırdınız mı siz
ben de ilk defa dun aksam verdim zeytinyagi, ii geldi
sen de veriyorsan bi sorun yok demekki
ben de heyecanlaniyorum ek gidaya gececegimiz icin ama tecrubeliler en rahat annesutu diyorlar
maşallah selsincim cagına ..iyi yaramış kuzuya sutun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?