- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.341
evet canım bu ara yani son 1 aydır anne sütü.daha önceden mama takviyeside yapıyordum sütüm yetmiyordu
masallah cağına ya tam tosun paşa olmuş.
selsincim mama verme sütün az da olsa demeki yetiyor ve besliyor kilosu oldukça fazla cünkü .masallah diyelim nazar değmesin
[
sütünü artirmak icin neler yiyorsun?
ben de dobis olucam yakinda ama oyle dolu dolu olmuyor
canım maşallah Çağın Beraya tam tosuncuk olmuş..aşı ateş yaptı demek ağrı kesici versen olmazdı..ben de geçen de aşı vurluduktan sonra ağrı kesi colpol verdim hiç ateşlenmedi...bizde dün doktora gittik.bizim tosuncuk 8 kilo boyuda 67 cm olmuş.dün yine karma aşılarımızı ve pönomokok olduk.bir dahaki ayda rota olucaz yine.akşam ateşlendi yavrukuş.fitil koydum 10 dk sonra doldurdu altına.gece 4 de uyuandık gene ateşi vardı.gene koyduk fitil.ay yavrum nasıl ağladı aşılarda
maşallah selsincim cagına ..iyi yaramış kuzuya sutun..
ben de rotavirusu o gun yaptirir mi doktor bilemiyorum
cok ilginc geliyor ayni gun dogmus olmalari ve ayni anda biz anneleri olarak onlari konusmamiz
evet ortak davranış canım benimkide öyle kucağıma alınca boynuma saldırıyor..bende sezeryan oldum..
benim kız da surekli emiyo artık ne rast gelirse kolum yanagım omuzum ...sanırım bu donemdeki çocukların ortak davranıs bicimi..dislik aldım ama sevmedi..
merhaba kızlar nasılsınız
maaaşşşaaalllaahh tosunaaaaa...bizde dün doktora gittik.bizim tosuncuk 8 kilo boyuda 67 cm olmuş.dün yine karma aşılarımızı ve pönomokok olduk.bir dahaki ayda rota olucaz yine.akşam ateşlendi yavrukuş.fitil koydum 10 dk sonra doldurdu altına.gece 4 de uyuandık gene ateşi vardı.gene koyduk fitil.ay yavrum nasıl ağladı aşılarda
ohh süper sütün güzel artmış demekki..doktor ek gıda filan vermedi.anne sütüne devam dedi.
kıvırcık göbek salata bol yiyince benim süt coğşuyor...bide 3 saat beklerse ipek bebek dahada coşuyor..[
sütünü artirmak icin neler yiyorsun?
ben de dobis olucam yakinda ama oyle dolu dolu olmuyor
cnm çok geçmiş olsun allahtan bebeğine bişey olmamış ve annende hafif atlatmış allah bir daha yaşatmasınHerkese günaydın
Bu sabah oğlumu otobüsten anneme verirken annem düştü. Ön kapıdan veriyorum,annem bi basamak çıktı aldı çocuğu ayağını yere koymasıyla düşmesi bir oldu.nasıl inip çocuğu aldığımı hatırlamıyorum.Allahtan geri düştü çocukta annemin üstünde kaldı ona bişey olmadı sadece korktu ağladı ben alınca sustu hemen.ama annemin kalçası,bacağı,kolu sıyrıldı elim ayağım boşaldı çok korktuk.eve kadar götürdüm otobüsten inip allah korudu yine ikisinide. Asfalt yarılmış meğer annemde onu görmeyince tökezledi.
Güne iyi başlamadık sonrası iyi olur inşallah daha kendime gelemedim
maşallah selsin oğlun tosuncuk olmuşbizde dün doktora gittik.bizim tosuncuk 8 kilo boyuda 67 cm olmuş.dün yine karma aşılarımızı ve pönomokok olduk.bir dahaki ayda rota olucaz yine.akşam ateşlendi yavrukuş.fitil koydum 10 dk sonra doldurdu altına.gece 4 de uyuandık gene ateşi vardı.gene koyduk fitil.ay yavrum nasıl ağladı aşılarda
valla canım normal besleniyorum ekstra birşey yapmıyorum sonradan arttıu sütüm
cnm çok geçmiş olsun allahtan bebeğine bişey olmamış ve annende hafif atlatmış allah bir daha yaşatmasın
maşallah selsin oğlun tosuncuk olmuş
kaç saatte bir emziriyorsun cnm acaba sık emzirdiğin için mi arttı sütün ben günde bir kere veriyorum mecburen sütüm kalmıyor çünkü geceye doğru:çok üzgünüm:
sağol tatlım...
maşallah büğüyolar bende çok istiyorum yavaştan ek gıdalara geçmeyi değişik tatlar tatsın meleyim şöyle bol vitaminli meyveler falan
ne aşısı oldunuz
bize de 9 kasıma gün verdi aşıları için sanırım 3 aşısı var o gün aşılar konusunda aklım karışık ya kendi kafasına göre bi takvim mi oluşturdu bu benim dr anlamadım
bu ay gene rıta virüs özel aşısı var onu yaptırdınız mı siz
ay çok güzel elma havuş püresiyle başlattı ha...
ama sen bizden epey yani benden epey öndesin 17 hazirandı galiba...yaneeee...bende kasım sonu düşünüyorum kendi kendime bişeyler yedirmeyi..
burda okudum kadının biri 3.5 aylık bebeğine danone yediriyormuş herkes karşı çıktı...ama neye karşı çıktılar dersiniz danone yedirme kendin yap yoğurdu dediler hohohohoh
bizim aşı 13 kasımda o rotavürüs dediğin 140 tl olan aşı ise evet 13 ünde bizde onun ikinci dozunu yaptıracağız...
bende bilmiyordum yaptırdık geçen ay bu ayda varmış aynı aşı...
aynen arkadaşımın kızı 17 aylık keşke hala emziriyor olsaydım hergün farklı çorba yapmak her besinden alsın istiyorsun ama hergün uğraşmak o karışımları yapmak işkence gibi birde beğenmeyip yemiyorya bin takla atıyorsun dedii..
bizde dün doktora gittik.bizim tosuncuk 8 kilo boyuda 67 cm olmuş.dün yine karma aşılarımızı ve pönomokok olduk.bir dahaki ayda rota olucaz yine.akşam ateşlendi yavrukuş.fitil koydum 10 dk sonra doldurdu altına.gece 4 de uyuandık gene ateşi vardı.gene koyduk fitil.ay yavrum nasıl ağladı aşılarda
bizz büyüdükk artıkk :))))
evet abi oldunuz artık.meyve püreside yermiş bak şuna hele :)) maşallah
ben de gun icinde emziriyorum, aksam uyumadan mama veriyorum, aksama hem sutum bitmis oluyor, hem de mamayla uzun uyuyor.
ne kadar su veriyorsun mamadan sonra burcu
bir de cok sasirdim, milupadan mesaj gelmis bugun, eger bebeginizde kabizlik oluyorsa conformil verin diye, biri beni gozetliyor olabilir mi
diloşum şevval rahatsızmış çok geçmiş olsun canım aynen bende öleyim fean bişi bu idrar yolu yaaa
kibelacım edamız iyleşmemiş allah acil şifa versin inşallah
bak şimdilik gelmeleri işine bile yaramış als sana boş zaman işte bide işin bu tarafından bak derslerine çalış ve bitir mastırını işte hadi kolay gelsin canım
derin ve blue bebişler yere kapaklanmış hemi çok geçmiş olsun allah korumuş valla bende geçen yataktan düşürdüm ama yere yakındı allahtan
hürrem idilimiz inşallah şifa bulurda gelir gitmişken deniz suyuda doldurun valla bizimkızda öle iğleşti bizimde vücudumuza yayılmıştı malesef bizde kortizon kullandık bide başka bi doktor babenin bi kremini verdi fiyatı 50 tl çok hassas bebek ciltleri içinmiş
bu arada maşallah büklüm büklüm olmuş
emelcim paşamız gene bakışlarıyla mest etti bizi maşallah
demresu aldığın sütyenin markası ne canım bana kocakarı sütyeninin dışındakiler olmuyoda gına geldi valla
sayfaları çok hızlı okudum kız çok mızıklanıyo alıntı yapmadım inşallahta unuttuğum yoktur
hepiniz kalbimdesinizkaydirigubbakcemile2
evet halen annemlerdeyim galiba pazartesi dnecem inşallahteşekkür ederim kızlarr kikoşum ne zaman gelceksin eve annendesin halen sanırımmmzemuszemus
çok tatlı olmuş maşallah şekerimmm
ah canım geçmiş olsun annenemi yanasın bebene mi yanasın dimiHerkese günaydın
Bu sabah oğlumu otobüsten anneme verirken annem düştü. Ön kapıdan veriyorum,annem bi basamak çıktı aldı çocuğu ayağını yere koymasıyla düşmesi bir oldu.nasıl inip çocuğu aldığımı hatırlamıyorum.Allahtan geri düştü çocukta annemin üstünde kaldı ona bişey olmadı sadece korktu ağladı ben alınca sustu hemen.ama annemin kalçası,bacağı,kolu sıyrıldı elim ayağım boşaldı çok korktuk.eve kadar götürdüm otobüsten inip allah korudu yine ikisinide. Asfalt yarılmış meğer annemde onu görmeyince tökezledi.
Güne iyi başlamadık sonrası iyi olur inşallah daha kendime gelemedim
maşallah boyuda uzunya hakkaten docaman abi olmuşsunuz en kısa zamande ekle yani halini merajk ettik şimdibizde dün doktora gittik.bizim tosuncuk 8 kilo boyuda 67 cm olmuş.dün yine karma aşılarımızı ve pönomokok olduk.bir dahaki ayda rota olucaz yine.akşam ateşlendi yavrukuş.fitil koydum 10 dk sonra doldurdu altına.gece 4 de uyuandık gene ateşi vardı.gene koyduk fitil.ay yavrum nasıl ağladı aşılarda
aynen canım ne diş kaşıyıcı ne emzik bişe almıyobizde devar dis kasiyici ama kolum kadar zzek vermiyor
simdi ana kucaginda corp corp parmaklarini emiyor, ac mi emzireyim diyorum vucudunu kasiyor memeyi almiyor
maşallah paşamızamaşallah yakışıklıya. ay aşı bizimde haftaya bu hafta ateşli diye yapmadı doktor. benim oğlumda 7500 gr 65cm olmuş teyzeleri
nurteks 90 numara canım destekli değil,teli var altta ama çok yumuşak bir sütyen,göbişteki yağlar accık gitse çokta rahat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?