2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım maşallah Çağın Beraya tam tosuncuk olmuş..aşı ateş yaptı demek ağrı kesici versen olmazdı..ben de geçen de aşı vurluduktan sonra ağrı kesi colpol verdim hiç ateşlenmedi...

maşallah selsincim cagına ..iyi yaramış kuzuya sutun..

karen dünkü sıkıntını anlatmadın canım...:sinifsinif:fisfisfis:teselli:

ben de rotavirusu o gun yaptirir mi doktor bilemiyorum
cok ilginc geliyor ayni gun dogmus olmalari ve ayni anda biz anneleri olarak onlari konusmamiz

dimi..bide bebişlerimiz ilerde karşılaşıyorlarmış.aynı okul yada aynı iş yeri falan...
bende sezeryan oldum..
benim kız da surekli emiyo artık ne rast gelirse kolum yanagım omuzum ...sanırım bu donemdeki çocukların ortak davranıs bicimi..dislik aldım ama sevmedi..
evet ortak davranış canım benimkide öyle kucağıma alınca boynuma saldırıyor..

merhaba kızlar nasılsınız
maaaşşşaaalllaahh tosunaaaaa...
bizde iyiyz canım..ateş ipekte pek olmadı daha aşılarında her bebek farklı oluyor aşı yapılırken zaten bizizmki ağlamıyor ...

doktor ek gıda filan vermedi.anne sütüne devam dedi.
ohh süper sütün güzel artmış demekki..

[
sütünü artirmak icin neler yiyorsun?
ben de dobis olucam yakinda ama oyle dolu dolu olmuyor
kıvırcık göbek salata bol yiyince benim süt coğşuyor...bide 3 saat beklerse ipek bebek dahada coşuyor..

cnm çok geçmiş olsun allahtan bebeğine bişey olmamış ve annende hafif atlatmış allah bir daha yaşatmasın
maşallah selsin oğlun tosuncuk olmuş
valla canım normal besleniyorum ekstra birşey yapmıyorum sonradan arttıu sütüm

kaç saatte bir emziriyorsun cnm acaba sık emzirdiğin için mi arttı sütün ben günde bir kere veriyorum mecburen sütüm kalmıyor çünkü geceye doğru:çok üzgünüm:

özendim şimdi ek gıda falan biz daha gaz kaka muhabbetindeyiz.Birde mama verilen bebekler dahamı hızlı kilo alıyor ne?Selsin senin için demiyorum maşallah valla biz daha 6yı göremedik bakalım haftaya gidicem.doktor iyi dedi gerçi sadece anne sütü dedi ayda 600 gr alsa bile yetermiş biz 1kg almıştık(maşallah) artık acıktığınıda pek anlamıyrum hepsi karıştı kucakta durmuyorsa ve 1,5 saatte olmuşsa acıktı herhal diyorum emzikte almıyorr küçüküz daha küçüküz küçüküz:))

canım ne zaman isterse o zaman veriyorum.saat tutmuyorum ben

walla cnm 2 tane aşı olduk bacaklarımızdan bi tanesi karma aşıydı diğerinin adını unuttum walla karışık bi ismi vardı ve o nsırada oğlum ağladığı için çok da dinleyemedim açıkçası...

evet cnm 17 haziranda yaptım doğumumu. 25 gün erken geldi oğluşum..
zaten ben havuç suyu veriyordum 30 cc ama bu sefer püre olarak verecekmişiz.. ben de mutluyum yaa... 2 aya kadar mama yemesi bayağı azalacak...

maşallah yakışıklıya. ay aşı bizimde haftaya bu hafta ateşli diye yapmadı doktor. benim oğlumda 7500 gr 65cm olmuş teyzeleri

ne kadar içerse canım. ama bu aralar pek içmek istemiyor. rezene verdim. nur bebeği suyu sevmediği için rezene veriyormuş. ben de deneyeyim dedim. ama onu da beğenmedi. ayın 30 unda doktora gideceğiz. o zaman soracağım ne kadar içmesi gerektiğini. bir de bebeğim en fazla iki günde bir kakasını yapıyor ama çok katı. yaparken çok zorlanmaya başladı. onu da soracağım. ben milupayı başta kullandım. çok fazla gaz sorunu olduğu için similac a geçtim. ondan sonra rahatlamıştı. şimdi gaz sorunumuz yok ama kaka sorunu başladı. bir de 30 unda doktora gittikten sonra ek gıdalara başlıyoruz. sadece mama yediği için başlaması gerekiyormuş. benim sütüm çok az. bebeğim ısrarla emiyor ama sütüm çok azaldı.

çicekcim şimdi okudum seni çok geçmiş olsun allah korumuş bebişini bizde sbahları anneme bırakıyoruz alahtan araba var bende sürebiliyorum ona rağmen evden zor çıkıyoruz birsürü çantamız oluyor sen iyi otobüse yetişiyorsun öyle.araba alma duruunuz olsa çok iyi olur büyük kolaylık herkes evinde kalır en güzeli.benim anneminde bana gelmesi çok zor olurdu hergün memur gibi.

bu arada benim kızda geçen hafta memeye burun kıvırıyordu çok korktum bırakacak diye ama şimdilik iyi gibi allah yardımcımız olsun.

nurteks 90 numara canım destekli değil,teli var altta ama çok yumuşak bir sütyen,göbişteki yağlar accık gitse çokta rahat olacak

teşekkür ederim kızlarr kikoşum ne zaman gelceksin eve annendesin halen sanırımmmzemuszemus
evet halen annemlerdeyim galiba pazartesi dnecem inşallah
çok tatlı olmuş maşallah şekerimmm
ah canım geçmiş olsun annenemi yanasın bebene mi yanasın dimi
işte once can sonra canan

maşallah boyuda uzunya hakkaten docaman abi olmuşsunuz en kısa zamande ekle yani halini merajk ettik şimdi
benden sana tavsiye fitil değil calpol ver çünkü fitil ateşi kısa süreli keser ama calpol gerçekten uzun bi süre kesiyo
bizde devar dis kasiyici ama kolum kadar zzek vermiyor
simdi ana kucaginda corp corp parmaklarini emiyor, ac mi emzireyim diyorum vucudunu kasiyor memeyi almiyor
aynen canım ne diş kaşıyıcı ne emzik bişe almıyo
kimin etine neresine denk gelirse gelsin yeterki etine denk gelsin başlıyo yalanmaya
maşallah yakışıklıya. ay aşı bizimde haftaya bu hafta ateşli diye yapmadı doktor. benim oğlumda 7500 gr 65cm olmuş teyzeleri
maşallah paşamıza
sende hoşgeldin işlerinizi hallettinmi bari iş gezisine gitmiştin en son yanlış hatırlamıyosam
nurteks 90 numara canım destekli değil,teli var altta ama çok yumuşak bir sütyen,göbişteki yağlar accık gitse çokta rahat olacak

saol canım ben onu hiç duymadım yaaaa
benim gğüs oluyo beden olmuyo beden oluyo goğüs olmuyo delircem valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…