2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bunun bedeni olur merak etme benden daha geniş değilsindir,öncekilerde hep takviye araf deniyo kullanıyodum sütyenlerde bunda kullanmıyorum.nurteks bende bilmiyodum burda bir tuhafiyede sütyen sordum iyi bişey olsun dedim bu çok yumuşak diye bunu verdiler 25 e aldım galiba

geçmiş olsun canım ya,görülmez kaza işte,allah daha beterlerinden saklasın

hay maşallah ya benim kız 6 kilo anca,kollarımız kopuyo taşırken.ya hiç mama vermemiş bir annemiz varmı topikte ben hep süt verdim ve kızım 3200 doğmasına rağmen 3.ayda kilosu 5600 dü yani çok kilo almıyo doktora göre normal ama merak ediyorum aynı durumda olan varmı?

canım ben ilk doğduğunda bir kaç kez mama verdim onun haricinde vermedim mama 3 aylık olduk çok şükür sütüm yetiyor...benim kızım da 7 kilo canım biraz tombik üst sınırda kilosu...Demrecim doktorlara göre alt ve üst sınır var onları geçerse sorun var demektir senin bebişde alt sınırın altında değildir ondan normal demiştir...canını sıkma tatlım alır kilo...

selam kızlar
gerçi kimse yok ama :)

diloşumm ve ecemmm beni merak etmişsiniz canlarım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
eşim ufak bi kaza geçirdi halı sahada
omzunda kırık var askıya aldılar alçı da olmuyormuş oraya 3 hafta hiç kımıldatmaması gerekiyor
geçmiş olsuna gelen giden çok sağolsunlar sabah bi başlıyoruz gece yarısına kadar
sülalesi kalabalık
bazen kahvaltıda yakalanıyoz valla
ee benimde hışırım çıktı tabi bu arada hem çocuklar hem eşim hem misafirler
o yüzden giremedim
ne diyelim Allah beterinden korusun buna hamd olsun...

şöyle bir göz attım bugüne
melekcim kocaman olmuş öykü yerim onun göbüşünü maşallah kızımaopuyorumnanaktan
çiçeğim büyük geçmiiş olsun canım Allah korumuş ikisinide:gitme:
derincim ve blue canlarım sizlerede geçmiş olsun Allahtan bişey olmamış kuzulara artık çok hareketlendiler dikkat etmek lazım
selsinim dünürümm maşallah damadıma koca adam olmuş
yakında askere gönderirizkaydirigubbakcemile3
amatist eyetkiner canlarım sizin yakışıklılara da maşallah kocaman olmuşlar
hurişim bu sabah sana uydum geçtim tv karşısına ebruyla beraber yattım yuvarlandım:roflol:
ama eşim bana güldü pis :umursamaz:
ececimm maşallah berrak prensese o da kocaman abla olmuş
diloşum şevvalime çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kıyamammmŞeniz

inşallah bişey atlamamışımdır aklımda anca bunlar kalmış bu aralar kafa allak bullak hadi hayırlısı:sinifsinif:

canım yaa geçmiş olsun sizin de başınızdan sıkıntı eksik olmuyor geçenlerde oğlun elini sıkıştırdı..şimdi de eşin omzunda kırık var..size çok nazar değiyor yaa...Allah beterinden saklasın

canım ben şimdiye kadar hiç mama vermedim hep emdi
3. ay bittiğinde 6 800 dü
bu ay 800 gr almış
3. ayın başında bi haller oldu zorla emziriyordum istemiyordu
ama şimdi çok şükür eskiye döndük
ben her istediğinde veriyorum saate falan bakmadan
dr normal dediyse normaldir canım her bebeğin yapısı farklı bence başlama mamaya yeter ki hasta olmasınlar
maşallah kuzuna annesi

sorma canım yaa sadakayı mı az verdik nedir:sinifsinif:
çok teşekkür ederim canım benimŞeniz

bu gece burası baya bi sakin gece kuşlarından bi seb bi ben varız ececim starda gitmiş
sen nasılsın tatlım berrak nasıl

sorma canım yaa sadakayı mı az verdik nedir:sinifsinif:
çok teşekkür ederim canım benimŞeniz
canım bol bol okuyun çok göze geliyorsunuz galiba...bir ara biz de öyleydik ilk bebeğime hamileydim eşim yoldaydı benim de doktorda randevum vardı o yetişemeyeceği için ben önceden gittim..bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendimmafoldumben aynı esnada eşim büyük bir kaza yaptı...aradan bir ay geçti eve hırsız girdi...sonra arabamız çalındı...ertesi gün bulundu çok şükür...bu ara her şey yolunda çok şükür Allah kazalardan belalardan korusun hepimizi:Saruboceq:

bu gece burası baya bi sakin gece kuşlarından bi seb bi ben varız ececim starda gitmiş
sen nasılsın tatlım berrak nasıl
evet canım gece kuşları gelmediler..biz de iyiyiz canım Berrak çok iyi Allaha şükür..şimdi uyuyor mışıl mışıl...mirmirmirmir

ah canım okumaz mıyızzz sürekli okuyoruz
hele eşim yatacağı zaman tek tek tüm odalara ve dış kapıya okur öyle yatar
asla abtessiz gezdiğini bilmem yatağa yatarken bile abtest alır yatar
bu aralar allah beterinden saklasın üst üste geldi
şu son 2-3 gün içinde hep ölüm ve hastalık-kaza haberleri alıyoruz
arkadaşımın annesi kalp krizi geçirmiş hastanede
başka bi arkadaşımın yengesi beyin kanaması geçirdi vefat etti
başka bir arkadaşımın oğlunun ayağına iğne battı ameliyat oldu
annemler çokkk büyük bi trafik kazası atlşattılar
çok sevdiğim bir tanıdığım kalp krizinden vefat etti
ayyy yazarken bile yoruldum
Rabbim korusun hepimizi:gitme:

sizinde hep üst üste gelmiş canım kıyamam gerçekten insanın psikolojisi altüst oluyor:sinifsinif:

evet canım gece kuşları gelmediler..biz de iyiyiz canım Berrak çok iyi Allaha şükür..şimdi uyuyor mışıl mışıl...mirmirmirmir

allah iyilik versin canım
uyusunda büyüsün prensessŞeniz

hurişim hoşgeldin
bugün hem sana hem ebruya saydım yuvarlanırken yerlerdekaydirigubbakcemile3
hele arada bi de göz kırpmıyo mı sinir oldum:mymeka:

o ne öyle yaaa :1shok:canım senin de her şey üst üste gelmiş Allah beterinden korusun... hayat işte acı yönleri de var tatlı yönleri de...

allah iyilik versin canım
uyusunda büyüsün prensessŞeniz

hurişim hoşgeldin
bugün hem sana hem ebruya saydım yuvarlanırken yerlerdekaydirigubbakcemile3
hele arada bi de göz kırpmıyo mı sinir oldum:mymeka:
teşekkür ederiz demet teyzesi.. Öykü Zehramız nasıl?Nasıl gidiyor plates kilo verdin mi hiç...ayy ben de yapmak isiyorum da bi fırsat bulup açamıyorum Ebruyu..

o ne öyle yaaa :1shok:canım senin de her şey üst üste gelmiş Allah beterinden korusun... hayat işte acı yönleri de var tatlı yönleri de...

teşekkür ederiz demet teyzesi.. Öykü Zehramız nasıl?Nasıl gidiyor plates kilo verdin mi hiç...ayy ben de yapmak isiyorum da bi fırsat bulup açamıyorum Ebruyu..

sorma canım valla insanın içi kararıyor
evet öyle canım
sağlık olsunda herşey oluyor

kızım iyi teyzesi çok şükür ama 2 gündür düzenimiz bozuldu biraz huysuzluk yaptı haliyle
plates e bugün başladım vallakaydirigubbakcemile3
inşallah devam edebilirim güzel hareketler yaptırıyor sıska cadı söylene söylene yaptım valla:dance:

hadi canım hayırlısı inşaallah devam edersin...Ebru Şallı da çok zayıf ya o kadar zayır güzel görünmüyor bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…