- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.381
demetim ben çıkıyorum yarın anneme gidecem kısmetse 2 gün kalacağım iyi olur benim için...sana iyi geceler tatlım..Öykü Zehramı öp benim için o tombiş yanaklarından...Şeniz
Afiyet olsun. İyi yapmışsın
selam kızlar
gerçi kimse yok ama :)
diloşumm ve ecemmm beni merak etmişsiniz canlarım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
eşim ufak bi kaza geçirdi halı sahada
omzunda kırık var askıya aldılar alçı da olmuyormuş oraya 3 hafta hiç kımıldatmaması gerekiyor
geçmiş olsuna gelen giden çok sağolsunlar sabah bi başlıyoruz gece yarısına kadar
sülalesi kalabalık
bazen kahvaltıda yakalanıyoz valla
ee benimde hışırım çıktı tabi bu arada hem çocuklar hem eşim hem misafirler
o yüzden giremedim
ne diyelim Allah beterinden korusun buna hamd olsun...
şöyle bir göz attım bugüne
melekcim kocaman olmuş öykü yerim onun göbüşünü maşallah kızımaopuyorumnanaktan
çiçeğim büyük geçmiiş olsun canım Allah korumuş ikisinide:gitme:
derincim ve blue canlarım sizlerede geçmiş olsun Allahtan bişey olmamış kuzulara artık çok hareketlendiler dikkat etmek lazım
selsinim dünürümm maşallah damadıma koca adam olmuş
yakında askere gönderirizkaydirigubbakcemile3
amatist eyetkiner canlarım sizin yakışıklılara da maşallah kocaman olmuşlar
hurişim bu sabah sana uydum geçtim tv karşısına ebruyla beraber yattım yuvarlandım:roflol:
ama eşim bana güldü pis :umursamaz:
ececimm maşallah berrak prensese o da kocaman abla olmuş
diloşum şevvalime çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kıyamammmŞeniz
inşallah bişey atlamamışımdır aklımda anca bunlar kalmış bu aralar kafa allak bullak hadi hayırlısı:sinifsinif:
ah canım okumaz mıyızzz sürekli okuyoruz
hele eşim yatacağı zaman tek tek tüm odalara ve dış kapıya okur öyle yatar
asla abtessiz gezdiğini bilmem yatağa yatarken bile abtest alır yatar
bu aralar allah beterinden saklasın üst üste geldi
şu son 2-3 gün içinde hep ölüm ve hastalık-kaza haberleri alıyoruz
arkadaşımın annesi kalp krizi geçirmiş hastanede
başka bi arkadaşımın yengesi beyin kanaması geçirdi vefat etti
başka bir arkadaşımın oğlunun ayağına iğne battı ameliyat oldu
annemler çokkk büyük bi trafik kazası atlşattılar
çok sevdiğim bir tanıdığım kalp krizinden vefat etti
ayyy yazarken bile yoruldum
Rabbim korusun hepimizi:gitme:
sizinde hep üst üste gelmiş canım kıyamam gerçekten insanın psikolojisi altüst oluyor:sinifsinif:
gıtgıt mı desem ama ben 7de kalkıyorm bı hızla gmzeyı okula yolluyrm oğlum uynmıs oluyor onunla ılgılen baba uyanıyor onu yol et bu arada ew işlerını platese kdr hafıfletıyorum oğlumu uyutup plates yapıyrm duş al emzir gene uyuyor ew işlerını tamamla ayyyyyyy uyanıyor oğluş onla dersken 1--2oluyor saat işte oğleye kdr böleee
gıtgıt gıt :)))))
sorma cnm ya ahmet keremı uyutmaya calışıyrm plates basladan uyusun
yapıyosun deılmı yrn tartılcam bakalım ne alemdeyım
günaydınlarrr hanımlar....
geçmiş olsun canım.
canım çok geçmiş olsun yaa üzüldüm şimdi allah korumuşş oğlunla anneni verilmiş sadakanız varmış
bencede hurişin dediği gibi bi formül bulsanız yada bence en iyisi annen gelsin sabah erkenden akşamda sen gelince evine dönsüz böylede yapabilirsiniz çok soğuklarda çocuk bi sıcak bi soğuk hastada olabilir(((
ayy canım benim geçmiş olsun Allah korumuş sizi...Gününün kalan kısmı inşaallah en güzel şekilde geçer...
canim cok gecmis olsun
ne kadar zor bi durum, annenemi kosarsin ali eymene mi..
daha hamile bile degilken parkta nene-torun dusmuslerdi, nene hemen toruna sahip cikti, arkadan gelen anne de once bebisine kosmustu.
verilmis sadakaniz varmis, boyle atlatmis oldunuz.
çiçekcim annene geçmiş olsun, ucuz atlatmşısınız yine de ... Alalh meleğini korumuş. kış gelince annenin evi müsaitse ya siz orada kalın yada o size gelsin. çok zorlanırsınız yoksa
cnm çok geçmiş olsun allahtan bebeğine bişey olmamış ve annende hafif atlatmış allah bir daha yaşatmasın
çicekcim şimdi okudum seni çok geçmiş olsun allah korumuş bebişini bizde sbahları anneme bırakıyoruz alahtan araba var bende sürebiliyorum ona rağmen evden zor çıkıyoruz birsürü çantamız oluyor sen iyi otobüse yetişiyorsun öyle.araba alma duruunuz olsa çok iyi olur büyük kolaylık herkes evinde kalır en güzeli.benim anneminde bana gelmesi çok zor olurdu hergün memur gibi.
Canım ben sadece kendi çantamı ve çocuğu alıp çıkıyorum,bez, mama,kıyafet herşeyi annemdede var o yüzden bişey taşımıyorum rahat oluyo
ah canım geçmiş olsun annenemi yanasın bebene mi yanasın dimi
işte once can sonra canan
geçmiş olsun canım ya,görülmez kaza işte,allah daha beterlerinden saklasın
selam kızlar
diloşumm ve ecemmm beni merak etmişsiniz canlarım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
omzunda kırık var askıya aldılar alçı da olmuyormuş oraya 3 hafta hiç kımıldatmaması gerekiyor
geçmiş olsuna gelen giden çok sağolsunlar sabah bi başlıyoruz gece yarısına kadar
sülalesi kalabalık
o yüzden giremedim
Hepinize tşk. ederim dileklerinizden dolayı,dün acilen çıkmak zorunda kaldım annem sabah olayın sıcaklığıyla anlamamış iyiyim diyodu öğleden sonra aradı basamıyorum diye ağlıyohemen gelin dedim benide işten aldılar hastaneye gittik.Kırık çıkık görülmedi filmde ama ezilmiş,rahat hareket etmesi için yarım alçı yaptılar ayağına.Dün hiç basamadı ama bugün iyiymiş ilacında etkisi vardır mutlaka.Ananem yanında şimdi,oğluş da orda.Ananem ayağında sallayacak :) dün alçıya alan kişiye soruyo annem çocuk bakıyorumda acaba ayağımda sallayabilir miyimmmm allahımm güler misin ağlar mısın.Orda kıvranırken bile oğluma üzülüyorum diyo ya sefil olcak çocuk.Bişey olmaz dedim ya eş dost mu yok sağolsunlar zaten boş kalmıyo annem hiç.En kötü durumda gitmem işe dedim ama çok şükür iyi gezebiliyor.Allah dermansız dert vermesin başımıza gelecek varmış.
Demetcim sizede geçmiş olsunbugünlerde noluyosa hepimizde bişey var allahım daha beterinden korusun hepimizi
evet canım 14 haziranda doğduk :) senin 16 sı değil miydi:))) cnm senin de 14 haziran mı?
selam kızlar
sülalesi kalabalık
o yüzden giremedim
şöyle bir göz attım bugüne
melekcim kocaman olmuş öykü yerim onun göbüşünü maşallah kızımaopuyorumnanaktan
derincim ve blue canlarım sizlerede geçmiş olsun Allahtan bişey olmamış kuzulara artık çok hareketlendiler dikkat etmek lazım
selsinim dünürümm maşallah damadıma koca adam olmuş
yakında askere gönderirizkaydirigubbakcemile3
amatist eyetkiner canlarım sizin yakışıklılara da maşallah kocaman olmuşlar
hurişim bu sabah sana uydum geçtim tv karşısına ebruyla beraber yattım yuvarlandım:roflol:
ama eşim bana güldü pis :umursamaz:
ececimm maşallah berrak prensese o da kocaman abla olmuş
diloşum şevvalime çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kıyamammmŞeniz
inşallah bişey atlamamışımdır aklımda anca bunlar kalmış bu aralar kafa allak bullak hadi hayırlısı:sinifsinif:
evet halen annemlerdeyim galiba pazartesi dnecem inşallah
çok tatlı olmuş maşallah şekerimmm
ah canım geçmiş olsun annenemi yanasın bebene mi yanasın dimi
işte once can sonra canan
maşallah boyuda uzunya hakkaten docaman abi olmuşsunuz en kısa zamande ekle yani halini merajk ettik şimdi
benden sana tavsiye fitil değil calpol ver çünkü fitil ateşi kısa süreli keser ama calpol gerçekten uzun bi süre kesiyo
aynen canım ne diş kaşıyıcı ne emzik bişe almıyo
kimin etine neresine denk gelirse gelsin yeterki etine denk gelsin başlıyo yalanmaya
maşallah paşamıza
sende hoşgeldin işlerinizi hallettinmi bari iş gezisine gitmiştin en son yanlış hatırlamıyosam
iş gezisine gitmedim canım babam ameliyat oldu, oğlum hastaydı. babam amaliyathanede üşümüş üzerine birde grip oldu. bir sürü insan ziyarete geldi. şimdi herkes iyi şükür
Hepinize tşk. ederim dileklerinizden dolayı,dün acilen çıkmak zorunda kaldım annem sabah olayın sıcaklığıyla anlamamış iyiyim diyodu öğleden sonra aradı basamıyorum diye ağlıyohemen gelin dedim benide işten aldılar hastaneye gittik.Kırık çıkık görülmedi filmde ama ezilmiş,rahat hareket etmesi için yarım alçı yaptılar ayağına.Dün hiç basamadı ama bugün iyiymiş ilacında etkisi vardır mutlaka.Ananem yanında şimdi,oğluş da orda.Ananem ayağında sallayacak :) dün alçıya alan kişiye soruyo annem çocuk bakıyorumda acaba ayağımda sallayabilir miyimmmm allahımm güler misin ağlar mısın.Orda kıvranırken bile oğluma üzülüyorum diyo ya sefil olcak çocuk.Bişey olmaz dedim ya eş dost mu yok sağolsunlar zaten boş kalmıyo annem hiç.En kötü durumda gitmem işe dedim ama çok şükür iyi gezebiliyor.Allah dermansız dert vermesin başımıza gelecek varmış.
ay çiçeks ciğim çok üzüldüm ya annene.kıyamam ya canı yanarken bile torununu düşünüyor. sadece anneanneler mi böle? benim annem içinde tek kişi sanki ege
babam bile kıskanmaya başladı.geçen hafta ateşliydi kaynanamlarda biliyorlar ama bir kere aramadılar nasıl oldu diye? ama laf sokmaya gelince birebirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?