2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

demetim ben çıkıyorum yarın anneme gidecem kısmetse 2 gün kalacağım iyi olur benim için...sana iyi geceler tatlım..Öykü Zehramı öp benim için o tombiş yanaklarından...Şeniz

demetim ben çıkıyorum yarın anneme gidecem kısmetse 2 gün kalacağım iyi olur benim için...sana iyi geceler tatlım..Öykü Zehramı öp benim için o tombiş yanaklarından...Şeniz

ohh ne güzel anneciğine benden çok selam söyle tatlım öpüyorum ellerindennnnŞeniz

demetcim çok geçmiş olsun esine allah şifa versin inşallah

ececim sizede geçmiş bitmiş olsun artık neymiş o le yaaaaa

ya ben ne yaptım bi bilseniz
benim eşim yemeklerede salatalarada soğan koydurmaz ve ben yersemde üf püf çekerdi bende artık eve soğan almaz olmuştum
şimdide nede olsa annemlerdeyim diye ay bir soğan yedimki artık 3 gün kokusu çıkmaz benden
çoban salatası yaptım ama 2 soğanla bi yedim biyedim allahhhhhh
oh afiyet olsun bana valla
ha bu arada rejim günümde değildi bugün ne bulursan ye günüydü yarın kaldığımız yerden devam

sağol demetim teşekkür ederiz canım sizede geçmiş olsun dikkatin kendinize allah daha beterlerinden korusun rabbimmŞeniz

canım okurken bile fenalık geldi ne böyle yaa dicek bişey bulamıyorumm :bbo:allah sabır versin geride kalanlaraaa:Saruboceq: dikkat edin tatlım başınızda büyük bişey dolanıyoo allah ailene huzur versin sağlık versin nazardan kazadan beladan uzak durdursun rabbim

gıtgıt mı desem ama ben 7de kalkıyorm bı hızla gmzeyı okula yolluyrm oğlum uynmıs oluyor onunla ılgılen baba uyanıyor onu yol et bu arada ew işlerını platese kdr hafıfletıyorum oğlumu uyutup plates yapıyrm duş al emzir gene uyuyor ew işlerını tamamla ayyyyyyy uyanıyor oğluş onla dersken 1--2oluyor saat işte oğleye kdr böleee
gıtgıt gıt :)))))

günaydınn canımm biz gıt gıtlamaya alışığız yumurtlıcaz yakında gelçi daha yeni kuluçkalıktan çıktıkk:roflol: aynen vallahi akşam nasıl oluyo sabah nasıl oluyo farkında değilimmlaelaelaelaelae

sorma cnm ya ahmet keremı uyutmaya calışıyrm plates basladan uyusun
yapıyosun deılmı yrn tartılcam bakalım ne alemdeyım

geçmiş olsun canım.

:))) cnm senin de 14 haziran mı?
evet canım 14 haziranda doğduk :) senin 16 sı değil miydi

ay çok geçmiş olsun canım.kötü bir hafta geçirmişsin.üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…