2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Sağol canım anneler böyle evet kayınvalidelere demedim bile düştüler böyle böyle vs. demicemde,eşim derse der.onlar arayıp sormuyolarda bunuda öğrenmesinler merak eden arar

çiçeks cnm tekrardan geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir annen cnm

Sağol canım inşallah, 1 hafta alçıyla duracak sonrada ortopedi uzmanı görecek.Oğluşu da bırakmıyo yengem dedi ben bakayım 1 hafta yok iyiym ben diyo :) zaten bi tek yengeme bırakabilirim annem dışında onuda istemiyo neyse yalnız değil allahtan

ee boşuna demiyorlar torun evlattan tatlıdır diye.sen güvensende annen güvenemiyor kimseye demekki cnm. allah uzun ömürler versin annelerimize bizden sonra en iyi onlar bakabilir minik kuzulara:)

Canım benim oğluşum sadece sütle besleniiyor,mama vermedim...3570 gr doğdu,şişlikler gittikten sonra 3400 gr.dı.ilk ay sadece 400 gr aldı (3800 gr)ve doktor mama takviyesi yapalım dedi ama ben mama vermedim,sadece doktorun verdiğii numune mama vardı onu bi denedim,oğlum da almayınca anne sütüne devam ettim.2.ay sonunda açığı kapattı yavrum.5400 gr oldu maaşallah.3.ay sonunda 6930 gr ...Dün 4.ayı bitirdi daha doktora gitmedik.Ama doktorumuz gelişiminin çok iyi gittiğini söyledi maaşallah...

Demetcımm.... ÇıÇeks cnm geÇmıŞ olsun her ıkınıze de .. GeÇmıŞe pek bakamıyorum Şımdı farkettım Çok ÜzÜldÜmm walla.
Benım annem de normal de menopozdan dolayı ayaklarının altı yanar hep Çorap gıyemez Şımdı torununa bakıyo ya bı baktım Çorap var terlık var ayaĞında wayy dedım... Napımm hasta olup ÇocuĞa mı geÇıreyım dedı.. Canımm yaa kıyamam kendınden Önce dÜŞÜnÜyo walla... Annelerrın hakkı Ödenmezzz

evde değilim kızlar geçmişe baktım ama pek bakamadım..
demet eşine geçmiş olsun tatlım...
çiçek annene geçmiş olsun canım...
tam yazamıyorum görüşürz yine eve gidince..

selam kızlar.

park yatak kullananlar mennunmusunuz içine beşiğe koyulan yataklardanmı koydunuz bide salıncak alanlar olmuştu hangi marka aldınız acil fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

selam kızlar.

park yatak kullananlar mennunmusunuz içine beşiğe koyulan yataklardanmı koydunuz bide salıncak alanlar olmuştu hangi marka aldınız acil fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

ben hepsiburada dan aldım comfy yatal bir de içine yatak aldım çom güzel dün kurduk hemde uygun fiyatlı ikis 130 tl tavsiye ederm

Sağol canımmm :1hug:
sitede sorun vardı sanırım ya açılmadı bi türlü

selam kızlar.

bende park yatak kullanıyorum cnm babyrose markası ben çok memnunum oldukça geniş ve en önemlisi sallanırken ses çıkarmaması bazı yataklar ses çıkarıyormuş sanırım ayakları yere vuruyormuş ona dikkat et alırken

evde değilim kızlar geçmişe baktım ama pek bakamadım..
demet eşine geçmiş olsun tatlım...
çiçek annene geçmiş olsun canım...
tam yazamıyorum görüşürz yine eve gidince..

Sağol canımmmmmmm :1hug:

Iyi hafta sonları kızlar şimdilik hoşçakalın

Görüşürüzz :1hug:

çiçek çok geçmiş olsun canım
annen inş biran önce iyileşir

İnşallah canım sağoll

selam kızlar.

fisher price salıncağımızın markası. yani oğlumu çoğu zaman uyutmak için içine koyuyorum. gayet güzel. ama benim oğlum çok uzun süre durmuyor içerisinde. sadece uykusu geldiğinde hoşuna gidiyor. onun dışında çok da kullanmıyorum. belki biraz daha büyüdüğünde daha fazla dikkatini çeker. şimdilik benimle oynamayı daha çok seviyor.

bendeki oyun parkıda kraftın çok güzel oyuncaklarımız müziğimiz titreşimimiz sallanma özelliği hepsi var zaten park yatak için yatak alıcam deyince çoğu mağazada varr:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…