- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 39
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.401
Hepinize tşk. ederim dileklerinizden dolayı,dün acilen çıkmak zorunda kaldım annem sabah olayın sıcaklığıyla anlamamış iyiyim diyodu öğleden sonra aradı basamıyorum diye ağlıyohemen gelin dedim benide işten aldılar hastaneye gittik.Kırık çıkık görülmedi filmde ama ezilmiş,rahat hareket etmesi için yarım alçı yaptılar ayağına.Dün hiç basamadı ama bugün iyiymiş ilacında etkisi vardır mutlaka.Ananem yanında şimdi,oğluş da orda.Ananem ayağında sallayacak :) dün alçıya alan kişiye soruyo annem çocuk bakıyorumda acaba ayağımda sallayabilir miyimmmm allahımm güler misin ağlar mısın.Orda kıvranırken bile oğluma üzülüyorum diyo ya sefil olcak çocuk.Bişey olmaz dedim ya eş dost mu yok sağolsunlar zaten boş kalmıyo annem hiç.En kötü durumda gitmem işe dedim ama çok şükür iyi gezebiliyor.Allah dermansız dert vermesin başımıza gelecek varmış.
ay çiçeks ciğim çok üzüldüm ya annene.kıyamam ya canı yanarken bile torununu düşünüyor. sadece anneanneler mi böle? benim annem içinde tek kişi sanki ege
babam bile kıskanmaya başladı.geçen hafta ateşliydi kaynanamlarda biliyorlar ama bir kere aramadılar nasıl oldu diye? ama laf sokmaya gelince birebirler
yok cnm benimmm 17 si...
çiçeks cnm tekrardan geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir annen cnm
Sağol canım inşallah, 1 hafta alçıyla duracak sonrada ortopedi uzmanı görecek.Oğluşu da bırakmıyo yengem dedi ben bakayım 1 hafta yok iyiym ben diyo :) zaten bi tek yengeme bırakabilirim annem dışında onuda istemiyo neyse yalnız değil allahtan
hay maşallah ya benim kız 6 kilo anca,kollarımız kopuyo taşırken.ya hiç mama vermemiş bir annemiz varmı topikte ben hep süt verdim ve kızım 3200 doğmasına rağmen 3.ayda kilosu 5600 dü yani çok kilo almıyo doktora göre normal ama merak ediyorum aynı durumda olan varmı?
selam kızlar.
park yatak kullananlar mennunmusunuz içine beşiğe koyulan yataklardanmı koydunuz bide salıncak alanlar olmuştu hangi marka aldınız acil fikirlerinizi bekliyorum kızlar.
Demetcİmm.... ÇİÇeks cnm geÇmİŞ olsun her İkİnİze de .. GeÇmİŞe pek bakamıyorum Şİmdİ farkettİm Çok ÜzÜldÜmm walla.
Benİm annem de normal de menopozdan dolayı ayaklarının altı yanar hep Çorap gİyemez Şİmdİ torununa bakıyo ya bİ baktım Çorap var terlİk var ayaĞında wayy dedİm... Napİmm hasta olup ÇocuĞa mı geÇİreyİm dedİ.. Canımm yaa kıyamam kendİnden Önce dÜŞÜnÜyo walla... Annelerrİn hakkı Ödenmezzz
selam kızlar.
park yatak kullananlar mennunmusunuz içine beşiğe koyulan yataklardanmı koydunuz bide salıncak alanlar olmuştu hangi marka aldınız acil fikirlerinizi bekliyorum kızlar.
evde değilim kızlar geçmişe baktım ama pek bakamadım..
demet eşine geçmiş olsun tatlım...
çiçek annene geçmiş olsun canım...
tam yazamıyorum görüşürz yine eve gidince..
Iyi hafta sonları kızlar şimdilik hoşçakalın
çiçek çok geçmiş olsun canım
annen inş biran önce iyileşir
selam kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?