- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.141
canım enimde devam ediyor hala 40ımız ugün çıkıyor
benim bebeğim gün içerisinde uykusunda ama korkup da ağlıyormuş gibi uyanıyor. sizin bebeklerinizde de oluyor mu. bazen de saçları diken diken oluyor sonra ağlamaya başlıyor. çok üzülüyorum onu öyle görünce. bugün doktorunu arayıp sormayı düşünüyorum. bir de dün sabahtan bu saate kadar kakasını yapmadı. yavrum yine kıvranıyor.
annecık cnm benım ılkım kız 5,5 yasında suan ve ben onun bebeklığınde az cekmedım aynı senın anlattığın hatta ewımızın onunde hamak vardı hep orda uyurdu sbhtan aksama kdr bende basında agacın altında bır sandalyede otururdum gece 11-12 gıbı AZ GUNU ICERI ALIRKEN YINE AGLARDI sabaha kadarda elımde bı basortu baglamıstık yatagına yatagını sallardık oooyyy cok uysuzdu ama sımdı yenı yenı anlıyoruz yawrumun gaz sorunumu vardı acaba cahıl oluyo ınsan anlamadıkmı acaba dıye nasıl uzuluyoruz bu bebegımızın masallahı var Rabbım yuzumuze guldu dualarımı kaabul etti masallah uslu
doğum lekesıne gelınce ahmet keremde ıkı gozundede kanlı doğdu kenararı esıt sekılde kanlıydı normal doğumda olur dedı dr. u 15gun oldu daha gecmedı yayıldı bıraz kızım gamze de de sag gossunun altında kıpkırmızı bı lekevardı o buyudukce oda buyuyordu karacıgerden dedı dr. sonra sukur 3yasından sonra kayboldu sımdı nokta gıbı bısı sen takma kafana hem 40ıda cıkmadı daha cok huy değıscekler onlr sağlıkları yerınde olsunda .....uzme kendını sen kendıne dıkkat et burcuccum sende ole
bu arada burcu bransın ne cnm ?
of ya bu kaka mevzusu nolcak ya doktorlarda bişey demiyolar kıvrım kıvrım kıvranıyo bebecikler yaaa.benimkide başladı şu an bacak sporlarına gidiyim yardım edeyim kızıma....
slm canım hoşgeldin sen ve prensesin nasılsınız?burcusener, Derin, ecetuba84, huysuzprenses, visnesuyu, yakamoz77 kızlar selammmm
günaydınnnn
dilara benim kanamam doğumdan sonra 4 gün çok yoğun devam etti ondan sonra 1 aylık oluncaya kadar uçuk pembe şeklindeydi ama tam bir ayşık olduğumuz gün benden aşırı şekilde kan boşalmaya başladı 5 gün sürdü şu an bitti aretık ama druna sor istersen
kızlar çok sevinçliyim hala oldum 2 saat önce kışın bahsetmiştim gelinimizden şeker hastası çok sorunlu diye çok şükür ama çok dua etmiştim allahım kardeşiminde sağlılı çocuğu olsun diye allah kimseye aratmasın çok zor ben yaşadığım içibn biliyıorum
demetimmmmm maşallah yavrularına ne güzelde uyuyorlar canım benim kızımda sürekli o şe3kilde uyuyor yada iki eli yanağında
kibele çok sağol canım ben özelden atarım sana anlatırsın bir türlü yapamıyorum
bizimde 1 30 da randevumuz var dra gideceğiz 1 saatlik yola ve burası aşırı sıcak ama mecbur gideceğiz bakalım kızım kaç kilo olmuş birde drumuz mamamızı değiştirecekmi kızım sürekli kabız çünki
demetciğim tosunun ve prensesin harika görünüyorlar allah sana bağışlasın meleklerini...
o nasıl oluyor kız..maşallah 40 günnnn ...bi sor doktora bence telefonda...
kızlar benim kız dün yaptığı edepsizliğin cezasını çekti gece....eşim beni uyandırıyor ama ben bayılmışım saat olmuş 5 kızı emzir diye uyandırdı saat 12:30 da uyumuştu...hemen emzirdim ama gözlerini hiç açmadı bi yattı sabah 8 de yine eşim işe giderken uyandırıyo beni hadi emzir kızı ...napıyım bütün gün uyumadı bütün gece uyudu bende bayıldım..cezasını 5 saat aç kalmakla çekti...heraldew bugün yapmaz şu an hala uyuyo...
kandiliniz mübarek , dualarınız kabul olsun a.s.
inşallah aminnnn...
allahım bütün annelerin yeni anne olanların anne adaylarının bakımını doğumunu kolaylaştır hayırlı evlatlar nasip et yarabbim.....
kocasının işi olmayanlara iş...
bebeğinin sağlık sorunu olanlara sağlık nasip et yarabbim...
şu kilolarımızdan kurtulmayı sağlığımızın tekrar yerine gelmesine yardımcı ol allahım..
huysuz bebeklerimize sakinlik....
şaşkın kocalarımıza sabır sükunet sağla allahım....
evimizden bereketi,sevgiyi,anlayışı eksiltme allahım...
bu hayırlı günün adına dualarımızı kabul et allahım....
inşallah aminnnn...
allahım bütün annelerin yeni anne olanların anne adaylarının bakımını doğumunu kolaylaştır hayırlı evlatlar nasip et yarabbim.....
kocasının işi olmayanlara iş...
bebeğinin sağlık sorunu olanlara sağlık nasip et yarabbim...
şu kilolarımızdan kurtulmayı sağlığımızın tekrar yerine gelmesine yardımcı ol allahım..
huysuz bebeklerimize sakinlik....
şaşkın kocalarımıza sabır sükunet sağla allahım....
evimizden bereketi,sevgiyi,anlayışı eksiltme allahım...
bu hayırlı günün adına dualarımızı kabul et allahım....
diloş sağol canım becerebildim tickeriiiizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?