2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim bebeğim gün içerisinde uykusunda ama korkup da ağlıyormuş gibi uyanıyor. sizin bebeklerinizde de oluyor mu. bazen de saçları diken diken oluyor sonra ağlamaya başlıyor. çok üzülüyorum onu öyle görünce. bugün doktorunu arayıp sormayı düşünüyorum. bir de dün sabahtan bu saate kadar kakasını yapmadı. yavrum yine kıvranıyor.

of ya bu kaka mevzusu nolcak ya doktorlarda bişey demiyolar kıvrım kıvrım kıvranıyo bebecikler yaaa.benimkide başladı şu an bacak sporlarına gidiyim yardım edeyim kızıma....

rusça. bizden son 4-5 yıldır öğretmen alıyorlar. az sayıda öğretmen alımı olur ama puanları düşüktür. bu sene benim puanım yüksek çünkü kursa gittim. umarım bu yıl da alım olur da en azından güzel bir işim olur. şu anda bankada çalışıyorum

günaydın huri kız seni epeyce yormuş gece benimkide 2 satte bir kalkıyor mama yiyor o yüzden 2 veya 4 te kalktığında babası yediriyor ben uyuyorum o bile yatiyor bana dayanamıyorum uykusuzluğaçünki hergece 2 yada 3 saat uyku ile duruyorum

burcu benim kızımda kabız metzil kullanıyorum dün kullandığım halde hiç yapamadı ama az önce azda olsa yaptıyani çok da etkili değil ama drum verdi

sanırım gidicem doktora böyle çekilmezz maşallah canım halada oldu gözünüz aydın:teytey: allah analı babalı büyütsün bebişinizi

ahh canım bi bilsemm rekor kırıcam bu gidişleee ne kanmış beeekaydirigubbakcemile3

kandiliniz mübarek , dualarınız kabul olsun a.s.

inşallah aminnnn...
allahım bütün annelerin yeni anne olanların anne adaylarının bakımını doğumunu kolaylaştır hayırlı evlatlar nasip et yarabbim.....
kocasının işi olmayanlara iş...
bebeğinin sağlık sorunu olanlara sağlık nasip et yarabbim...
şu kilolarımızdan kurtulmayı sağlığımızın tekrar yerine gelmesine yardımcı ol allahım..
huysuz bebeklerimize sakinlik....
şaşkın kocalarımıza sabır sükunet sağla allahım....
evimizden bereketi,sevgiyi,anlayışı eksiltme allahım...
bu hayırlı günün adına dualarımızı kabul et allahım....

amin canım

amin amin amin hurişş :Saruboceq:özellikle şu kilolarrkaydirigubbakcemile3

nur bu kızızn boynunun altına burnunu sokup nefesin kesilene kadar kokluyormusun...yarabbim çilek kokulu bunlar mis kokulu ...ben severken gözümden yaş akıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…