2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

gidecekkk bu kilolaaarrr...kız huriş nerdesin yine nereyi yakmaya gittin..:=)
kilolar konu olunca aklına hemen ben geliyorum değil mi delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

göççüküz minicikiz oyy oyyyo yyyzemuszemusopuyorumnanaktan

bizz büyüdükk artıkk :))))
abüüüüüüüşutarafagitti
geçmiş olsun yavrum kocişine....
alla hsana kolaylık versin...akşam olunca yarım saat kociş baksın die beklerken sen hiç rahat edemiyorsunnn :sinifsinif:

huri de gelmiş canım hoşgeldina.s.
hoşbulduk güle güle :lepi:
allah iyilik versin canım
uyusunda büyüsün prensessŞeniz
hurişim hoşgeldin
bugün hem sana hem ebruya saydım yuvarlanırken yerlerdekaydirigubbakcemile3
hele arada bi de göz kırpmıyo mı sinir oldum:mymeka:
aa bana ne sayıyon be...
kuyruk sokumumda bi kemik var deli gibi acıyordu oturamıyordum çok canım acıyordu ebru saolsun ilk 2 gün çok zorlandım şimide zorlanıyorum ama o kemik acımıyor artık...
.

soğan iyidir yeyeye...kocişede süt yapıyor dersin olur biter hehehehe :lepi:

ya tabi ödenmezz...benim annemde saolsun dün 3 ayı bitti ipeğin daha kafasına bi bardak su dökmedi ipeğin...

ay dünden beri giremedim yahu...
dün akşam kınaya gittim kociş erken geldi eve dün nezle olmuş...akşamda kına eve geldim ipek uyandı bütün kına boyunca uyumuştu...
bugünde kahvaltıya komşuma gittim bırakmadı sıkıntıları varmış biraz 5 de geldim..6 da kociş geldi yemeğe kayınvalideme geçtim..şimdi ordayım ...anca oturabildim ipek huysuz bu akşam...
sizler nasılsınız ciğerlerim kimsecikler yok burdaaa...

ben geldim huriş , gezenti karı yine yememiş içmemiş gezmişsin kaydirigubbakcemile3

saçlarımı yeniden yaptırdım , beğenmemiştim yaptığı röfleyi , şimdi tam istediğim gibi oldu , oh bee

kıs huriş şu " ruh halim " hedesinin altındaki küçük resimcikleri nasıl ekliyosun ?? olayı ne onun ??

alıntılardan gördüm şimdi ,
çiçeks geçmiş olsun canım , Allah korumuş , inşallah annenin de bi şeyciği yoktur , çıkmaz sonra da ..
demetimm geçmiş olsun eşine , kız size ne oluyo böyle yaa , bi kurşun mu döktürcen , üzerlik mi tütsülüycen , yap bi şeyler ya .. Allah acil şifalar versin kocişine ..

bu arada benim eşim de salı günü ameliyat olacak .. salı günü okulum var , ilk ders günüm , inşallah arıza çıkarmazlar izin istiycem ptesi günü .. işin kötüsü bu senenin rapor hakkı makkı kalmadı , hepsini hamileyken yemiştim :S

hurişim kilo değilde orjinal espriler deyince aklıma geliosun kız...:=)operim canımm..

stoşummm selam..demek artık baslıosun işe..tosbaam arasıma kim bakıcak tatlım..?eşin de umarım saglıkla gecirir ameliyatını..Allah şifa versin canım..

çiçekscim annene buyuk gecmiş olsun canım..Allah şifa versin..

ben geldim huriş , gezenti karı yine yememiş içmemiş gezmişsin kaydirigubbakcemile3
sorma ya bir daha bu havayı bulamam bahanesiyle hergün atıyorum kendimi sokaklara...kaydirigubbakcemile3

saçlarımı yeniden yaptırdım , beğenmemiştim yaptığı röfleyi , şimdi tam istediğim gibi oldu , oh bee
hadi ya bende ay başı karamele boyamayı düşünüyorum...hihoyyyt

kıs huriş şu " ruh halim " hedesinin altındaki küçük resimcikleri nasıl ekliyosun ?? olayı ne onun ??
onlardan birine bas sende satın al...
aslında amaç nedir bilmiyorum ama sitede dolandıkça yorum yaptıkça puan kazanıyorsun o puanlarla butür şeyler satın alıyorsun.....olay bu...
bendeki yada birinin o resimlere bas seçmece puanına göre sende al hoş duruyo....

hurişim kilo değilde orjinal espriler deyince aklıma geliosun kız...:=)operim canımm..
.
teşekkür ederüm canım..ama sen hala sıkıntını anlatmadın ..neyse özelden belki yardımcı olurum 2 gündür nedense kafama takıldı kaydirigubbakcemile

yok be tatlım ..eşimle bu aralar uzak kaldıgımız dusunuyodum ..ama hersey ok ona gore..derdim buydu o gece..sinir yaptım ama takılmıyorum artık ..

yok sen başladın mı canım..yani eyetkiner başladı ....bazılarımızda var.

evet canım bende başladım
pırınç unu verıyorum 2 gundur ayrıca meyve puresı aldım üzüm,kayısı ve elmalı bıraz yabancıladı çınar ama hoşuna gitti
bir çay kaşıgı salata suyu ve tarhana çorbası verdım onlarıda begendı masallah.

yok be tatlım ..eşimle bu aralar uzak kaldıgımız dusunuyodum ..ama hersey ok ona gore..derdim buydu o gece..sinir yaptım ama takılmıyorum artık ..
bakalım salı gunu 2.evlilik yıldonumumuz..gorucez b action olucak mı acaba?
aynı bazen bende öyle oluyorum ama benim gibi yapma bence sen bi plan yap eğlenmene bak eğer hatırlamazsa o eğlenmeden sonra kafasını yararsın evde kalıp üzüzlen sen oluyorsun...
ben evllik yılbaşı doğum günü v.s. o güne kadar bekliyorum..
hatırlamıyor çıldırıyorum...boşuna evde kalmış surat yapmış oluyorum...
oysa bi şeyler düşünüp ayarlasam onu çıkarsam eğlensem eve gelince de kafasını yarsam hehehehehehe daha süper olacak..senin yinede nir planın olsun benceeeee

doktoruna danıştın mı hepsi ağar gelmesin canım daha 3 ayları yeni bitti...
yanii karışmış olur bişeyi tattırınca kakasını takip et bence değişmeler varsa bu seferde dışkı problemi yaşamayasın...maşşallah çınara bu arada

hurişim oldu galiba , aldım bi küpecik ben de :))

karenim , zaman zaman ben de hissediyorum aynı şeyleri .. kendimizden mi pay biçiyoruz acaba , emin değilim , ve bazen çok kafa yormamak en iisi diye düşünüyorum .. çünkü önyargıyla inceliyoruz ,irdeliyoruz resmen , bu kez adamlar ne yapsa " ahha bak değişti , gördün mü " yorumunu yapıştırıyoruz .. halbuki değişen bi şey yok .. hayatımız tuhaf ve istendik bi şekilde alt üst oldu , e güzel de oldu yerimseniben

haklısın ama organizasyonu yapıcak yapıda değilim..ondan bekliyorum bayan olarak ama kafasını yardırmaz umarım salı gunu..:=)hakkaten sinirlenirim unutursa ..senin dediğin gibi takmıyo gozukebilmeyi isterdim ama bir arkadasımın soylediği gibi bende alman netliği var..kızgınsamda mutluysamda saklıyamıyorum..

hayır canım doktora sormadım pırınç unu ve meyve puresının uzerınde 4.aydan ıtıbaren yazıyor cınarında 4.ayına az kaldı zaten bırsey olacagını sanmam
artık sulu çorbalar ve meyve purelerını vermeye başlıyacagım yavas yavas....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…