- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.421
kilolar konu olunca aklına hemen ben geliyorum değil mi delikafaduldenkaydirigubbakcemile3gidecekkk bu kilolaaarrr...kız huriş nerdesin yine nereyi yakmaya gittin..:=)
göççüküz minicikiz oyy oyyyo yyyzemuszemusopuyorumnanaktanözendim şimdi ek gıda falan biz daha gaz kaka muhabbetindeyiz.Birde mama verilen bebekler dahamı hızlı kilo alıyor ne?Selsin senin için demiyorum maşallah valla biz daha 6yı göremedik bakalım haftaya gidicem.doktor iyi dedi gerçi sadece anne sütü dedi ayda 600 gr alsa bile yetermiş biz 1kg almıştık(maşallah) artık acıktığınıda pek anlamıyrum hepsi karıştı kucakta durmuyorsa ve 1,5 saatte olmuşsa acıktı herhal diyorum emzikte almıyorr küçüküz daha küçüküz küçüküz:))
abüüüüüüüşutarafagittibizz büyüdükk artıkk :))))
geçmiş olsun yavrum kocişine....selam kızlar
gerçi kimse yok ama :)
diloşumm ve ecemmm beni merak etmişsiniz canlarım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
eşim ufak bi kaza geçirdi halı sahada
omzunda kırık var askıya aldılar alçı da olmuyormuş oraya 3 hafta hiç kımıldatmaması gerekiyor
geçmiş olsuna gelen giden çok sağolsunlar sabah bi başlıyoruz gece yarısına kadar
sülalesi kalabalık
bazen kahvaltıda yakalanıyoz valla
ee benimde hışırım çıktı tabi bu arada hem çocuklar hem eşim hem misafirler
o yüzden giremedim
ne diyelim Allah beterinden korusun buna hamd olsun...
alla hsana kolaylık versin...akşam olunca yarım saat kociş baksın die beklerken sen hiç rahat edemiyorsunnn :sinifsinif:
hoşbulduk güle güle :lepi:huri de gelmiş canım hoşgeldina.s.
aa bana ne sayıyon be...allah iyilik versin canım
uyusunda büyüsün prensessŞeniz
hurişim hoşgeldin
bugün hem sana hem ebruya saydım yuvarlanırken yerlerdekaydirigubbakcemile3
hele arada bi de göz kırpmıyo mı sinir oldum:mymeka:
kuyruk sokumumda bi kemik var deli gibi acıyordu oturamıyordum çok canım acıyordu ebru saolsun ilk 2 gün çok zorlandım şimide zorlanıyorum ama o kemik acımıyor artık....
soğan iyidir yeyeye...kocişede süt yapıyor dersin olur biter hehehehe :lepi:ya ben ne yaptım bi bilseniz
benim eşim yemeklerede salatalarada soğan koydurmaz ve ben yersemde üf püf çekerdi bende artık eve soğan almaz olmuştum
şimdide nede olsa annemlerdeyim diye ay bir soğan yedimki artık 3 gün kokusu çıkmaz benden
çoban salatası yaptım ama 2 soğanla bi yedim biyedim allahhhhhh
oh afiyet olsun bana valla
ha bu arada rejim günümde değildi bugün ne bulursan ye günüydü yarın kaldığımız yerden devam
ya tabi ödenmezz...benim annemde saolsun dün 3 ayı bitti ipeğin daha kafasına bi bardak su dökmedi ipeğin...Demetcİmm.... ÇİÇeks cnm geÇmİŞ olsun her İkİnİze de .. GeÇmİŞe pek bakamıyorum Şİmdİ farkettİm Çok ÜzÜldÜmm walla.
Benİm annem de normal de menopozdan dolayı ayaklarının altı yanar hep Çorap gİyemez Şİmdİ torununa bakıyo ya bİ baktım Çorap var terlİk var ayaĞında wayy dedİm... Napİmm hasta olup ÇocuĞa mı geÇİreyİm dedİ.. Canımm yaa kıyamam kendİnden Önce dÜŞÜnÜyo walla... Annelerrİn hakkı Ödenmezzz