- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.441
uyukçu böcüğü geldi , ısırdı beni, o yüzden ben kaçar .. iyi geceler opuyorumnanaktan
iyi geceler nasılsınız kızlarr
sağol cnm iyi olmaya çalışıyoruz havalar soğuk kslorifer yanmıyor ama biz halen eh iyiyiz ..... derin mevzulara girmişiz ben hiiç ağzımı açmayım ziraa9 senelik evliyim laelaelaelaelaeiyi geceler canım
biz iyiyiz sen nasılsın paşamız nasıl
sağol cnm iyi olmaya çalışıyoruz havalar soğuk kslorifer yanmıyor ama biz halen eh iyiyiz ..... derin mevzulara girmişiz ben hiiç ağzımı açmayım ziraa9 senelik evliyim laelaelaelaelae
biz de de o oluyor nurcum..karısanımız yoksa kafamız rahat..mumkun mertebe cekirdek yapıya mudahale ettrmeyin kızlar..aile olmanın yolu mahreminizi korumaktan gecer..mahremden kastım iç işleriniz..
yorum yok..ben şu an hepsini bir tavsye etmem ..yapmamda..hayır canım doktora sormadım pırınç unu ve meyve puresının uzerınde 4.aydan ıtıbaren yazıyor cınarında 4.ayına az kaldı zaten bırsey olacagını sanmam
artık sulu çorbalar ve meyve purelerını vermeye başlıyacagım yavas yavas....
iyi gecelerrrrriyi geceler şekerler
hadi iyi geceleruyukçu böcüğü geldi , ısırdı beni, o yüzden ben kaçar .. iyi geceler opuyorumnanaktan
ama ben içimden söylemiştim nasıl duydun kaydirigubbakcemile3:hulya::asigim:stoşum bebekli hayat beklediğimin dışında değişiklikler kattı hayatıma cogunlugundan şikayetci deiğilim şükür..sadece bu hengamede heyecanı yitirmek istemiyorum..yani hayatı kuru ekmek tadında gecirmek istemem gokkuşagı olsak da artık heyecan yitmemeli..ama su an sesinizi duyabiliyorum..yok oyle b evlilik karennnnn...:=))
laelaelaelaelaealkisalkisalkiskarencim canım
bizler çok farklı varlıklarız erkeklerden çok ayrıyız çok ayrıntıyı istiyoruz ve onlar bunu kesinlikle düşünemiyorlar
ben bazen kocişe küsüyorum tabi onun haberi yok hani derler ya tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış belli ediyorum sebebini soruyor
öylediğimde ise gülüyor çünkü ona göre çok önemsiz
bu yüzden çok ayrıntı beklememek lazım onlardan beklediğimizde sadece kendimizi üzüyor ve yıpratıyoruz
fisfisfisevet nur..biz kadınlar detaycıyız sanırım..eşimde hep guler bende daha cok sinir olurum..o da su kadınlar ne ister anlayamadan gidicem bu dunyadan yaa der b daha guler..
biz de de o oluyor nurcum..karısanımız yoksa kafamız rahat..mumkun mertebe cekirdek yapıya mudahale ettrmeyin kızlar..aile olmanın yolu mahreminizi korumaktan gecer..mahremden kastım iç işleriniz..
maşallah canım
daha nice 9 yıllar geçirirsiniz inş
sağolun kızlar.ALLAH sizede nasip esin inş. bi yastıkta bi ömür sorunlar anlaşmazlıklar oluyor her evlilikte zaten olmasa sıkıcı olur heralde çok ta takılmamak lazım erkek milleti böle işte evlendikten sonra değişiyolar . bazen düşünüyorum nikahlar beş yılda bir yenilensemi yoksa geçersiz fln sayılsa acaba o zaman beni bırakcak diye korkarlarmı kaydirigubbakcemileaman iyi nurcum..iyiki uzaktalar..:=)
bnm kız viyaklar ..karen sizleri öper ve kaçar...
narcımmm..nice 9 yıllara tatlım...
yok cnm geçeli 2 ay oldu ben 9 senedir çözemedim yardımcı olamiycım demiştimdenar senindemi evllilik dönemin...
nice nice nice 9-19-29-39-49-59 yıllara
yorum yok..ben şu an hepsini bir tavsye etmem ..yapmamda..
yani 4 aylık yazanlar 4 aya girerken değil 4 ayı doldurduğunda oluyor canım...
ayrıca tektek tatırman daha mantıklı dedğim gibi miğdesi ve bağırsakları bakımından hepsinini bir sırası var ..
mesel önce 1 hafta havuç suyu daha sonra elma suyu ilk beslenme zaten el yapımı yoğurt deniliyor...
ben 13 kasımda doktora söyleyeceğim hocam lütfen heves ediyorum tatırabileceğim ne var ne verebilirim sütüm harici diyeceğim ...
çınara maşallah ama dikkat et....:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?