2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

uyukçu böcüğü geldi , ısırdı beni, o yüzden ben kaçar .. iyi geceler opuyorumnanaktan

stoşum bebekli hayat beklediğimin dışında değişiklikler kattı hayatıma cogunlugundan şikayetci deiğilim şükür..sadece bu hengamede heyecanı yitirmek istemiyorum..yani hayatı kuru ekmek tadında gecirmek istemem gokkuşagı olsak da artık heyecan yitmemeli..ama su an sesinizi duyabiliyorum..yok oyle b evlilik karennnnn...:=))

karencim canım
bizler çok farklı varlıklarız erkeklerden çok ayrıyız çok ayrıntıyı istiyoruz ve onlar bunu kesinlikle düşünemiyorlar
ben bazen kocişe küsüyorum tabi onun haberi yok hani derler ya tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış belli ediyorum sebebini soruyor
öylediğimde ise gülüyor çünkü ona göre çok önemsiz
bu yüzden çok ayrıntı beklememek lazım onlardan beklediğimizde sadece kendimizi üzüyor ve yıpratıyoruz

evet nur..biz kadınlar detaycıyız sanırım..eşimde hep guler bende daha cok sinir olurum..o da su kadınlar ne ister anlayamadan gidicem bu dunyadan yaa der b daha guler..

karencim bizdede şu sorun var çevremizde ikimizin ailesindende kimse yoksaçok mutluyuz birbirimizi kesinlikle kırmayız sesimiz yükselmez
ama çevremizde ikimizin ailesinden biri oldu mu ikimiz arasında sorunşar oluşmaya başlıyor

sağol cnm iyi olmaya çalışıyoruz havalar soğuk kslorifer yanmıyor ama biz halen eh iyiyiz ..... derin mevzulara girmişiz ben hiiç ağzımı açmayım ziraa9 senelik evliyim laelaelaelaelae

maşallah canım
daha nice 9 yıllar geçirirsiniz inş

biz de de o oluyor nurcum..karısanımız yoksa kafamız rahat..mumkun mertebe cekirdek yapıya mudahale ettrmeyin kızlar..aile olmanın yolu mahreminizi korumaktan gecer..mahremden kastım iç işleriniz..

biz de de o oluyor nurcum..karısanımız yoksa kafamız rahat..mumkun mertebe cekirdek yapıya mudahale ettrmeyin kızlar..aile olmanın yolu mahreminizi korumaktan gecer..mahremden kastım iç işleriniz..

canım allahtan bizim aileler uzaktada nadir görüşüyoruz:Saruboceq::Saruboceq:

yorum yok..ben şu an hepsini bir tavsye etmem ..yapmamda..
yani 4 aylık yazanlar 4 aya girerken değil 4 ayı doldurduğunda oluyor canım...
ayrıca tektek tatırman daha mantıklı dedğim gibi miğdesi ve bağırsakları bakımından hepsinini bir sırası var ..
mesel önce 1 hafta havuç suyu daha sonra elma suyu ilk beslenme zaten el yapımı yoğurt deniliyor...
ben 13 kasımda doktora söyleyeceğim hocam lütfen heves ediyorum tatırabileceğim ne var ne verebilirim sütüm harici diyeceğim ...
çınara maşallah ama dikkat et....

iyi geceler şekerler
iyi gecelerrrrr

uyukçu böcüğü geldi , ısırdı beni, o yüzden ben kaçar .. iyi geceler opuyorumnanaktan
hadi iyi geceler

ama ben içimden söylemiştim nasıl duydun kaydirigubbakcemile3:hulya::asigim:

laelaelaelaelaealkisalkisalkis

evet nur..biz kadınlar detaycıyız sanırım..eşimde hep guler bende daha cok sinir olurum..o da su kadınlar ne ister anlayamadan gidicem bu dunyadan yaa der b daha guler..
fisfisfis:mymeka:

klava:aileme elini uzatanın kafasını yararım..bende bu akşam amma yardım yahu...
evlendiğimden beri böyleyim ben kapımdan içeri ne annem ne kaynanam hiç birinin sözü geçmezzzz...anca nasihatı geçer....sırnaşık şeyturkbayragi:tomato:

maşallah canım
daha nice 9 yıllar geçirirsiniz inş

aman iyi nurcum..iyiki uzaktalar..:=)

bnm kız viyaklar ..karen sizleri öper ve kaçar...

narcımmm..nice 9 yıllara tatlım...
sağolun kızlar.ALLAH sizede nasip esin inş. bi yastıkta bi ömür sorunlar anlaşmazlıklar oluyor her evlilikte zaten olmasa sıkıcı olur heralde çok ta takılmamak lazım erkek milleti böle işte evlendikten sonra değişiyolar . bazen düşünüyorum nikahlar beş yılda bir yenilensemi yoksa geçersiz fln sayılsa acaba o zaman beni bırakcak diye korkarlarmı kaydirigubbakcemile

ben yınede bır sorun olcagını sanmam çınar zaten mama yıyor sadece anne sutu almıyor çünkü.
hepsınden gunde 1 yada 2 çay kaşığı veriyorum bazen hiç vermediğimde oluyor dokunacagını düşünmüyorum.
yoğurdu bır arkadasım da söyledı ve kayısı suyu çok iyi geliyormuş bagırsaklara ama doğal olanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…