- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.461
annadım olsun yinede 9-19-29-39-49-59 seneyi görürsünüz inşallahyok cnm geçeli 2 ay oldu ben 9 senedir çözemedim yardımcı olamiycım demiştimde
ben yınede bır sorun olcagını sanmam çınar zaten mama yıyor sadece anne sutu almıyor çünkü.
hepsınden gunde 1 yada 2 çay kaşığı veriyorum bazen hiç vermediğimde oluyor dokunacagını düşünmüyorum.
yoğurdu bır arkadasım da söyledı ve kayısı suyu çok iyi geliyormuş bagırsaklara ama doğal olanı...[/QUOTEbende tatdırıyorum az bişeyler ama daha öle kaşık kaşık yemedik 6 tane kavanoz maması aldım özendim daha veremedim korkudan sağlık ocağındaki hemişeriz altı ay sadece anne sütü kesinlikle yok dedi 6 kasımda dört bitecek heralde ben o zmaan başlarım cokacimcoook yoksa benimki beni oturup yiyecek çok şapırdanıyo biz yerken :icecream:
[/B][/QUOTEbende tatdırıyorum az bişeyler ama daha öle kaşık kaşık yemedik 6 tane kavanoz maması aldım özendim daha veremedim korkudan sağlık ocağındaki hemişeriz altı ay sadece anne sütü kesinlikle yok dedi 6 kasımda dört bitecek heralde ben o zmaan başlarım cokacimcoook yoksa benimki beni oturup yiyecek çok şapırdanıyo biz yerken :icecream:
canım bende tadımlık verıyorum 2,3 kaşık versem daha yıyecek sıpa
banada saglık ocagında öyle dedıler ama 6 ay çok gec ayrıca benım oğlum mamada yıyor
pirinç ununu sulandırıp bıberonla verıyorum gunde 1 kez
hımm anladım şimdi ben yanlış anladım o zaman...ben yınede bır sorun olcagını sanmam çınar zaten mama yıyor sadece anne sutu almıyor çünkü.
hepsınden gunde 1 yada 2 çay kaşığı veriyorum bazen hiç vermediğimde oluyor dokunacagını düşünmüyorum.
yoğurdu bır arkadasım da söyledı ve kayısı suyu çok iyi geliyormuş bagırsaklara ama doğal olanı...
sorma ya parçalasaydın lafa bak herşeyi ben düşüneyim zaten....ama genede teşlkler o zamanda aileden kimse hatırlamamıştı en önemliside kocam da unuttu bu sene gerçi kötü zmana denk geldi göreve yeni başlamıştı hemde gece ikilere kadar çalışıyo fln unuuttu bende bütün gün bekledim kutlamayınca ertesi sabah işe yollarken hadi geçmiş evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedimşok oldu aaa niye hatırlatmamışmışmışm gelde parçalamaaa:mymeka:
canım bende tadımlık verıyorum 2,3 kaşık versem daha yıyecek sıpa
banada saglık ocagında öyle dedıler ama 6 ay çok gec ayrıca benım oğlum mamada yıyor
pirinç ununu sulandırıp bıberonla verıyorum gunde 1 kez
zaten bu ayda doktoru liste verir ...gneelde mama ile beslenenelre 4-5 ayda beslenme için liste veriyorlar gerekli olan bebeklere...
benim bağlantı gidiyo o yüsden gidip geliyom huriş huriiiş geldiydim ama sen gitmişisn:gitme:
gunaydın ıyı haftasonları....
bızımkıde surekl calısıyor wallabak dıcem aksamustu duzcee gezmeye gecelim oda dıcek cok yoğunum baska zaman gıderız alıstık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?