2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ama genede teşlkler o zamanda aileden kimse hatırlamamıştı en önemliside kocam da unuttu bu sene gerçi kötü zmana denk geldi göreve yeni başlamıştı hemde gece ikilere kadar çalışıyo fln unuuttu bende bütün gün bekledim kutlamayınca ertesi sabah işe yollarken hadi geçmiş evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedimşok oldu aaa niye hatırlatmamışmışmışm gelde parçalamaaa:mymeka:

hımm anladım şimdi ben yanlış anladım o zaman...
mama yediğini biliyorum bir ara keçi sütü içiyordu falan...
ama günde 1-2- çay kaşığı ise bazende hiç vermiyorum diyorsun yani olabilir ...öğün olarak vermek erken demek istedim öyle sandım...
kayısı suyu evet iyi geliyormuş....bende raf bile yaptım mutfağa 4. aydan sonra 5 olunca ufaktan gece mamalarına falan bende vermeyi düşünüyorum...çok heyecanlıyım ek besinlere başlayacağımız için...alahım evlatlarımızı sağlıklı huzuzrlu mutlu görmek en büyük mutluluk ilk sütten hariç bişey yediğinde heralde videoya alırım....sositososito

sorma ya parçalasaydın lafa bak herşeyi ben düşüneyim zaten....
klava::mymeka:

bende bi bakındım şu domuz gribini okudum birazz haziran annelerine baktım daha onlar geçmemiş ek gıdaya biz ne aceleciyiz mayıs anneleride kıymasına kadar yediiriyorlar

ayşemeleğim ilk mamaya başladığımız zamanlar....
tam bi kabustu....
tabaktaki yemeğin yarısı suratına be üzerinde olurdu genelde.....

bızımkıde surekl calısıyor walla bak dıcem aksamustu duzcee gezmeye gecelim oda dıcek cok yoğunum baska zaman gıderız alıstık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…