2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Geçmişe bakındım herkesin ufaklığı kucakta uyuyo yerine koyunca uyanıyo benimkide aynı durumda acaba bu bi geçiş dönemimi bende korkuyorum kucağa alışıcak diye lmaz:

Geçmişe bakındım herkesin ufaklığı kucakta uyuyo yerine koyunca uyanıyo benimkide aynı durumda acaba bu bi geçiş dönemimi bende korkuyorum kucağa alışıcak diye lmaz:

kesinlikle canım bende evi hep toplu işleri hep bitmiş tutuyorum tüm vaktimi akşama kadar kızımla geçiriyorum akşamda babasına satıyorum ...sıcakta çok zor oluyor kızımla ikimiz artık resmen bozuk süt kokuyoruz :)))
alışmaya gelince sanmıyorum 40 çıksın hatta 2 aylık olsunlar yattıkları yerde oyun halısı ana kucağı çıngırdak oyuncaklara alıştırırız inşallahhh...
kucağa almadan başka formülü olan????

aman kucağa alıştırmışsın diycekler banada ama cvpları hazır...
napıyım bırakıyım da kız yattığı yerde ağlamaktan çatlasın mı yaniiiiii............

ben diğer topiklerede bakıyorumda öyel bi formul bulunmamış bulunsaydı haberimiz olurduukaydirigubbakcemile3 böylee 3 4 aylık olana kadar canımıza okucaklarr bide sıcak hava kış olsa sar sarmaal mıncıkla kucaktaa yazın yapış yapış çok fenaa-tatlicadiarzu-

sanki kendileri kucağa almadan büyütmüşler ben şimdiye kadar kucağa almadan büyyüttüm diye duymadım ama yinede söylerler kucağa almayın ne saçma bi kelimee-tatlicadiarzu-

hemde ne motor ocakta yemek ben ütüyapıyom bi taraftar bi taraftar diğer kız bişeyler ister onun isteniğinde yapıyorum alalhım güç kuvvet ver bize:)

kızlar lohusa şerbetimi gelenlere ikram etmeyi unutuyorum anca gelen dolabı açıp bu ne diye sorarsa öyle aklıma geliyo..oturuup paso ben içiyorum şerbeti ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese merhabaa,öyle özledimki sizleri :1hug:.Nasılsınız bakalım kim var kim yok bilmiyorum ama hiç haber alamadım sizlerden.Bende 5 temmuzda anne oldummmm,oğluşum ayaklarımda şu an tilki uykusu var kafası yastığa değdiği gibi başlıyo bağırmaya acayip hareketli.hareketleriyle kendini uyandırıyo.annem geliyo sürekli sağolsun.bazı geceler uyumuyo sağolsun ve ben uykusuzluğa alışıcam inş. hiç dayanamıyorum ya.
Sizler napıyosunuz nasıl geçiyo günler bebişlerinizle.Artık benim evimdede net var bundan sonra görüşürüz inş. sık sık tabi tosbağalardan fırsat kalırsa )):)):)

Kızlar ben benım paŞamı kucaĞa almıyorum aĞlayınca aĞlıyo bıraz sonra susuyo zaten yemek saatı geldıyse kucaĞıma alıyorum o zaman sevıyorum bıraz bakıŞıoz falan yemeĞını yıyo uyuyo
ama bazende Öle bır ınalık yapıo kucaĞıma almam ıÇın bende alıyorum yataĞından baŞka yataĞa bırakıyorum o zaman susuyo

olmadı ametistciğim accık daha uğraşman lazım Valla herkes bayağı uğraşıyo o yüzden ben hiç bulaşmadım yapmaya o kadar vakit nerde güselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…