- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.181
amin aminnnnn....
Doğum sonrası beslenmenin 11 püf noktası - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
alın size bugün buldum ...
kızlar lohusa şerbetimi gelenlere ikram etmeyi unutuyorum anca gelen dolabı açıp bu ne diye sorarsa öyle aklıma geliyo..oturuup paso ben içiyorum şerbeti ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heh becrdim tickeri.bu arada oğlum kustu.her gün bir kere ciddi kusuyor.sizdede var mı
teşekkür ederiz teyzesi Şenizçok tatlı oluyolar gün geçtikçeeopuyorumnanaktan
tühh tühh 41 kere maşallahh hep prense hemde prensese çok tatlı çıkmışlarrr allah nazarlardan korusunn:Saruboceq:
demetim maşallah yavrularıa...
Allahım nazardan korusun size bağışlasın yavrularınızı
günaydın kızlar
demet maşallah bebişler çok tatlı çıkmış allah nazardan korusun
diloşum kanamanın olması normaldir diye düşünüyorum ama sen yine de dr u ara bi sor bakalım gel derse gidersin
doktorlarınız sizi doğumdan 40 gün sonra kontrole çağırmadı mı kızlar
günaydınnnn
dilara benim kanamam doğumdan sonra 4 gün çok yoğun devam etti ondan sonra 1 aylık oluncaya kadar uçuk pembe şeklindeydi ama tam bir ayşık olduğumuz gün benden aşırı şekilde kan boşalmaya başladı 5 gün sürdü şu an bitti aretık ama druna sor istersen
kızlar çok sevinçliyim hala oldum 2 saat önce kışın bahsetmiştim gelinimizden şeker hastası çok sorunlu diye çok şükür ama çok dua etmiştim allahım kardeşiminde sağlılı çocuğu olsun diye allah kimseye aratmasın çok zor ben yaşadığım içibn biliyıorum
demetimmmmm maşallah yavrularına ne güzelde uyuyorlar canım benim kızımda sürekli o şe3kilde uyuyor yada iki eli yanağında
kibele çok sağol canım ben özelden atarım sana anlatırsın bir türlü yapamıyorum
bizimde 1 30 da randevumuz var dra gideceğiz 1 saatlik yola ve burası aşırı sıcak ama mecbur gideceğiz bakalım kızım kaç kilo olmuş birde drumuz mamamızı değiştirecekmi kızım sürekli kabız çünki
demetciğim tosunun ve prensesin harika görünüyorlar allah sana bağışlasın meleklerini...
o nasıl oluyor kız..maşallah 40 günnnn ...bi sor doktora bence telefonda...
kızlar benim kız dün yaptığı edepsizliğin cezasını çekti gece....eşim beni uyandırıyor ama ben bayılmışım saat olmuş 5 kızı emzir diye uyandırdı saat 12:30 da uyumuştu...hemen emzirdim ama gözlerini hiç açmadı bi yattı sabah 8 de yine eşim işe giderken uyandırıyo beni hadi emzir kızı ...napıyım bütün gün uyumadı bütün gece uyudu bende bayıldım..cezasını 5 saat aç kalmakla çekti...heraldew bugün yapmaz şu an hala uyuyo...
of ya bu kaka mevzusu nolcak ya doktorlarda bişey demiyolar kıvrım kıvrım kıvranıyo bebecikler yaaa.benimkide başladı şu an bacak sporlarına gidiyim yardım edeyim kızıma....
herkese merhabaa,öyle özledimki sizleri :1hug:.Nasılsınız bakalım kim var kim yok bilmiyorum ama hiç haber alamadım sizlerden.Bende 5 temmuzda anne oldummmm,oğluşum ayaklarımda şu an tilki uykusu var kafası yastığa değdiği gibi başlıyo bağırmaya acayip hareketli.hareketleriyle kendini uyandırıyo.annem geliyo sürekli sağolsun.bazı geceler uyumuyo sağolsun ve ben uykusuzluğa alışıcam inş. hiç dayanamıyorum ya.
Sizler napıyosunuz nasıl geçiyo günler bebişlerinizle.Artık benim evimdede net var bundan sonra görüşürüz inş. sık sık tabi tosbağalardan fırsat kalırsa )):)):)
okudum ben , sağol tatlımmmmmm Şeniz
ben de şekerini aldım yapıcam hala .. gerçi bir kısmıyla benim kaynana cadısı yaptı gelen komşuya verdi bir de kendi ve kocası içtiler , 3 bardaklık yapmış .. evde ablam var , ben yani "lohusa kadın " varız ,bize yok kendi kendilerine yapıp içtiler -tatlicadiarzu-
canım bazen oluyo ama ciddi ciddi kusma gibi değil de fazlasını çıkarma gibi oluyor o da her gün rastladığım bi şey değil
demet o nanakları ısırıcaksın murnunu yiyeceksin o dudakları allahım kalem çekmiş gibi bu bebişlerin dudaklarını hele hüpppp diye çekeceksin..yarabbimmm kızızmı gidip uyandırıp yemek istiyorum ....
kızlar drdan geldik kızımın maşallah sağlığı yerindeymiş kilosuda 3 400 oluş drumuz çok iyi dedi 35 günde 1 400 almış bu ayda böyle devam edrse açığı kapatırız dedi kabız olduğunu söyledi,m meğer benim kızım incelemelerinin sonucunda kolit olduğunu öğrendik çok ağlar dedi ayaklarını karnına toplar sürekli ağlar dedi karnından gurul gurul ses gelirmiş evet hepside vardı çok ağlaması pek yoktu maşallah ama sürekli mıkırdanıyordu artacak dedi yandım ben birde karnı doymayan çocuk kabız olur dedi 3 gün yapmazsa kabızlık o olurmuş bir tane fitil verdi ama önce zinco damla verecekmişiz çok mecbur kalırsak fitili kullanın bizim drumuz böyle geçti şimdi yıkadım onu uyuyor yavrum
morlavanta doğum yaptınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?