2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

okudum ben , sağol tatlımmmmmm Şeniz
kızlar lohusa şerbetimi gelenlere ikram etmeyi unutuyorum anca gelen dolabı açıp bu ne diye sorarsa öyle aklıma geliyo..oturuup paso ben içiyorum şerbeti ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de şekerini aldım yapıcam hala .. gerçi bir kısmıyla benim kaynana cadısı yaptı gelen komşuya verdi bir de kendi ve kocası içtiler , 3 bardaklık yapmış .. evde ablam var , ben yani "lohusa kadın " varız ,bize yok kendi kendilerine yapıp içtiler -tatlicadiarzu-

heh becrdim tickeri.bu arada oğlum kustu.her gün bir kere ciddi kusuyor.sizdede var mı

canım bazen oluyo ama ciddi ciddi kusma gibi değil de fazlasını çıkarma gibi oluyor o da her gün rastladığım bi şey değil

teşekkür ederiz teyzesi Şenizçok tatlı oluyolar gün geçtikçeeopuyorumnanaktan

tühh tühh 41 kere maşallahh hep prense hemde prensese çok tatlı çıkmışlarrr allah nazarlardan korusunn:Saruboceq:

demetim maşallah yavrularıa...
Allahım nazardan korusun size bağışlasın yavrularınızı

of ya bu kaka mevzusu nolcak ya doktorlarda bişey demiyolar kıvrım kıvrım kıvranıyo bebecikler yaaa.benimkide başladı şu an bacak sporlarına gidiyim yardım edeyim kızıma....

canlarım çok teşekkür ederim hepinizeeeopuyorumnanaktan

Rabbim hepimizin yavrularını tüm kötülüklerden ve tüm kötülerden, hastalıklardan korusun ve hepsine sağlıklı mutlu uzunnnnnn ömürler versin inşallahhhhh:Saruboceq:
Rabbim bizlere yavrularımızın acılarını göstermesinnnnn:gitme:

Derinimmm gözün aydın hala olmuşsun canım sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallahhhhh:Saruboceq:

hurişcim benim kızımda kabız değil ama çok ıkınarak yapıyor kakasını uykusunda bile ıkınıyor çok üzülüyorum bende :sinifsinif:
altını açınca masaj falan yapıyorum bacak hareketleri öyle yapıyor
kakası da gayet normal sulu ve hardal rengi

araştırdım bir doktor bunun metabolizmadan kaynaklanabileceğini, yenidoğanlarda bu durumun olabileceği ama tedaviye gerek olmadığı zamanla düzeleceğinı söylüyordu inşallah düzelirrr kıyamıyorum kuzumaaaaaaaa:umursamaz:

çiçeğim hoşgeldinnnnnn özlemiştimmmŞeniz
oğluşunu sağlıkla büyüt inşallah canım benim bundan sonra bizi ihmal etme emi tatlımmmmopuyorumnanaktan

bu arada canlarım hepinizin BERAT KANDıLı MÜBAREK OLSUNŞeniz

Rabbim tüm dualarınızı kabul etsinnnnnnnnnn:Saruboceq:

kızlar bi bakın benim fıstığımdaki şu poza ben onu yemeyim de ne yapayım neeeopuyorumnanaktan:asigim:

tüm temmuz bebişlerine aşığım hepsi birbirinden güzellllllllllopuyorumnanaktan
maşallah hepsineeeeeee

zıkkım içsinler diycem olmayacak...niye öyle bişey yapmış alla alla sende bişey yaptığında onlara yapma hıh lülülülülülü

kusma olayı bizde azaldı artık sadece fazlalığı çıkarıyor gibi bişey oluyor....

gaz desenzi o nasıl bişey bilmiyorum arada zorlanıyor gazdan mı neden bilmem.rezene içiyorum eşim aktardan almış ordaki kızlara çok güveniyolaruım bana ne verdilerse işe yaradı rezene doğal rezene 3 çay kaşığı bebeğede verebilirsiniz ama şeker koymayın içine demişler....
paranox fitil almış rezene çayı almış bide acı elma yağı mı ney vardı onu almış...hepsi kenarda hazır ve nazır duruyo..dün gece dr.gidince aklımda duracağına evimde dursun dedi demekki....kaydirigubbakcemile3

demet o nanakları ısırıcaksın murnunu yiyeceksin o dudakları allahım kalem çekmiş gibi bu bebişlerin dudaklarını hele hüpppp diye çekeceksin..yarabbimmm kızızmı gidip uyandırıp yemek istiyorum ....

kızlarr takvim yerine bunu kullanmak istiyorum acaba bana yardımcı olabilecek olan birisi vasa özelime yazabilir mi nasıl yapabilirimm teşekkürler şimdidennnnnopuyorumnanaktan

iftara kayınvaldemler gelecekkkkkkötükedihüso

tüm hamileliğimde ve lohusalığımda hiçbir yardımı olmadı
bir gün bir kap yemek yapıp getirmedi
bugün mutfak balkonuma pimapen yapılıyordu sabahtan geldi ustalar bende kızımı alıp anneme geçtim
eşim sonra demesin mi ki annem telefon etti akşama iftara geliyolarmış diye:1shok:
ben daha lohusayım artı hala benim yemeklerimi bile annem yapıyo artııııııı evde ustalar doluuuuuuuuu:mymeka:
delirdim sinirden ama elimden bişey gelmedi ne yazık ki:dilcikar:

yemekleri annemde yaptık aldık getirdik şimdi salata yapıp sofrayı kurucam hala ortada yok hanfendiklava:

Onun gül yüzüne değil Rabbimin rızası için yapıyorum mübarek gün diye:1closedeyes:

işte böyle ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kuzuları kokluyorum gıdışlarındannnopuyorumnanaktan

saol teyzesiiiiiiiiii bende ipeğimin köfte dudaklarını yiycem işte mananemmmmmmmzemuszemuscokacimcoookŞeniz

kızlar drdan geldik kızımın maşallah sağlığı yerindeymiş kilosuda 3 400 oluş drumuz çok iyi dedi 35 günde 1 400 almış bu ayda böyle devam edrse açığı kapatırız dedi kabız olduğunu söyledi,m meğer benim kızım incelemelerinin sonucunda kolit olduğunu öğrendik çok ağlar dedi ayaklarını karnına toplar sürekli ağlar dedi karnından gurul gurul ses gelirmiş evet hepside vardı çok ağlaması pek yoktu maşallah ama sürekli mıkırdanıyordu artacak dedi yandım ben birde karnı doymayan çocuk kabız olur dedi 3 gün yapmazsa kabızlık o olurmuş bir tane fitil verdi ama önce zinco damla verecekmişiz çok mecbur kalırsak fitili kullanın bizim drumuz böyle geçti şimdi yıkadım onu uyuyor yavrum

iyi akşamlar arkadaşlar
benim kızlar artık gündüzleri çok az uyuyorlar sizinkilerde öylemi yataklarındada durmuyorlar ağlıyorlar illada kucağıma gelicekler birini alıyorum diğerini bırakıyorum bu defa bıraktığım başlıyor ağlamaya bu şekilde bir maratonumuz var inş. haftaya annem gelicekte biraz rahatlıyacağım gercekten artık çok zorlanmaya başladım uykusuzluk beni mahvetti birde kendime hiçmi hiç zaman ayıramıyorum artık eşimle bile zar zor görüşüyoruz diye bilirim yemeklerimizi bile farklı zamanda yiyoruz bizim kızlar biri yatıyor diğeri kalkıyor ve hiç zaman kalmıyor

bebeklerinize su veriyormusunuz benim kızlarda kan damlası alıyorlar damlanın sayısı arttınca büyük tuvaletlerini yaparken zorlanmaya başladılar doktor su vermene gerek yok diyor fakat suyun faydası olacağını düşünüyorum

maşallah kuzucuğuna
inş.zinco işe yarar canım fitil koymak çok zor oluyor çünkü ben bir kez koydum ama ne zorluklarla bize zinco verilmiyor prematüre bebekler kullanmaz dedi doktor nedenini bilmiyorum fethiyedeki doktorda zinco vermişti ama tuvaletle ilgili değil oda neden verdi onuda anlamadım

bende sıkıntı hat safada salı günü gittim dr açılma felan yoktu yarın yine kontrol var ve hangi yönde karar vermeliyim bilemiyorum normali bi müddet daha beklemelimiyim yoksa sezoşmu istiyim offffffffff kuzuma biş iöolcak die korkuyorum

huriyle aynı kaderi paylaşıyorum galiba huricim şimdi seni çok daha iyi anlıyorum dogurmadınmı kelimesinden nefret ediyorum bende durumlar böyle güzeller hakkımda hayırlı ne ise o olsun dualarınız eksik etmeyin bende kavuşuyum kağanıma :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…