2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

akıllara zararmış senin KV canım , Allah sabır versin .. bu arada çilek kızın o fotosuna bittim ben de maaaaaaaaşalllahhhhhhhhh

anlatırım uzunca bir zamanda , arızaçıkardı kadın nerdeyse burda olduğu tüm süre boyunca :mymeka:
gitti de kurtuldum , açık havada bile daralıyordum o varken ortamda -tatlicadiarzu-

maşallah kızınaaaa kolik mi olmuş kızçen , ay kıyamam yaaaaa , çok zor olur hem bebek için hem anne-baba için :1no2:
inşallah çabuk geçer o süreç

canımm yaaaa Allah en çok da sana ve senin gibi ikiz annelerine sabır ve güç versin ....
inşallah annen gelince biraz rahatlarsın

biz vermiyoruz henüz , 6 aylık oluncaya kadar da vermiycez sanırım ..kan damlası ne için??

malesef güzelim bekliyorum daha:çok üzgünüm:
canımmmmm inşallah doğal yoldan gelir Kaan paşa , bu kadar bekledi annesi , üzmesin diimi seni yerimseniben
a.s.slm kızlar hepinizin kandili mübarek olsunn...

hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim bütün dualarımızı kabul eylesin

kandılınız muarek olsun arkadaslar

hayırlı kandiller arkadaşlar

sizin de kandiliniz mübarek olsun a.s.

starcığım bizimkiler prematüre doğdularya kansızlık varmış baştan itibaren veriyoruz şimdi 6 damlaya çıktı oda kabızlık yapıyor birde veremiyorum doğru dürüst çünkü geri fışkırtıyorlar ne olacak bilmiyorum

senin oğluşunun sarılık durumu ne oldu atlatmıştır umarım

kesinlikle ve kesinlikle önüne sadece salata çorba koyardım yada bi mantı kaynatırdım yada bi makarna salata yani böyle öğrenci yemeği şip şak yapıp önüne koyardım..heralde sana niye yemek yapmadın diyemez yada anan niye yapmadı diyemez doyursun karnını makarnayla...oda yemek değil mi ?!!:mymeka:hiç kendini kasmayacaktın allah bilir şu an çay servisi yapıyorsundur...:bbo:

malesef güzelim bekliyorum daha:çok üzgünüm:
allahım hayırlısıyla en yakın zamanda kavuştursun kağanına canım..umarım normal doğum yaparsın ama ben son günümde 3km yol yürümüştüm...sabah suni sancı vereceklerdi bana korktum normal doğurucam diye o gün ototbüse bindim yol yürüdüm cevahiri dolaştım eve geldim yemek yaptım uykuya geçmeden suyum geldi....dene bence en fazla yolda bi yerde suyun patlar başkada bişeycik olmaz ....

kandilimi kutlayanlara teşekkür eder topunuzun kandilini kutlarım...benim kız bu akşam babannesine gitti yan binamda kandil münasebetiyle...kadın kızızmın içini dışına çıkardı severken...mıncık mıncık etti..dedim kızızmın toplu durmasına bakma babannesi unutmayalım daha 14 günlük ....naniknanik tokalar almış renga renk üzüzldüm de be kızı yok karının heves ediyo mıncıklamasına müsade ettim hem kız yorulsun uyusun diye ama bizim canavar uyurmu sürekli ağladı....karının dolabını açtım bom boş bildiğin boşşş dedim sen açlıktan ölmüyormusun bu ne böyle ...gel bize akşamları yiyelim ...dediği laf şu ben bugün dışarı çıktım sosisli yedim yemekle işim olmaz benim ben bakıyom başımın çaresine dedi....kaydirigubbakcemile3 iyi dedim ..eve geldik benim kız merdivenlerde kollarımda uyudu....
şimdi bende yatcam ölüyom uykudannnnnn...:1closedeyes:

demet okurken sinirden kudurdum yerindee bu karının amacı nee yaa lahusa kadına yemeğe gidildiğini ilk defa duyuyorum madem çok istiyo gelmek yapar yemekleri kızım bugün kandil siz gelemezseniz bebekle biz gelelim bişey hazırlama ben evde allah ne verdiyse getirrim sen kendini yorma demesi lazımken resmen emri vaki olmuş yaaaaaaaaaklava:kötükedihüso allah sabır versin allah bildiği gibi yapsın kadınıı:Saruboceq:

oyy oyy yerim ben onuu demett bu kızz sana benziyo gittikçe maşallah subanallahhh:asigim: resim güzel ticker yerine olur ama ben bilmiyorum nasıl olur tabii öğrenirsem sana yazarım özelden tatlişşŞeniz

maşallah kızınaa her geçen gün topluyo kendini şükür herşeyde yolundaa allah nazarlardan korusun canım sen doktora bakma kolikli bi bebekse 40 kadar belli olur 40 kadar sesi çıkmazsa böyle gider inşallahh benim diğer kız çok kolikliydi ağlaması hiç bitmezdi 15 günlükken başlamıştı taki 4 ayın sonun kadar ağlaması sürmüştü ne günlerdi beee inşallah bu kızım kolikli değil şimdlik olmazda umuyorumzemuszemus

kızlar günaydın biz bugün vitamine başlıyoruzz...günde 3 damla yazmışlar tek seferde 3 damla ve günün herhangi bir saati olabilir dimi ?

kızızm uyuyor yanımda denizseki&hüsnü adaletsiz seçimi şarkısını açtım yok böyle bişey yok ...video çeksemde eklesem nasıl iç çekiyor karnı nasıl titriyor inanamzsınız....temmuz bebekleri ne kadar duygusal ya kıza bak aşk acısı çekiyo sanarsın ...hehehehehehe

didiloşşşş...napıyon kıııı zemuszemuszilli beni odada uyutmadı zorla salona getirdi şimdi kendileri uyuyo ben uyuyamıyorum salona geldinjce...

didiloşşşş...napıyon kıııı zemuszemuszilli beni odada uyutmadı zorla salona getirdi şimdi kendileri uyuyo ben uyuyamıyorum salona geldinjce...

burdayım tatlişş benim kızda uyandı salona geçtik tekrar uyudusositososito
bu arada eskileri bi dinliyim dedim kızlar alın bu şarkıyı ben söyledim ...videomu sizinlede paylaşayım dedim..youtubede de var bi kaç tane...

İzlesene.com : Video - olmasa mektubun-angel37tr

hurişş kıss senmi söylüyosun hakkatten:) sesin güzelmiş cicimmmŞeniz

burdayım tatlişş benim kızda uyandı salona geçtik tekrar uyudusositososito

hurişş kıss senmi söylüyosun hakkatten:) sesin güzelmiş cicimmmŞeniz

ewet canım ben söylüyom mikrofonum bozuk bu ara söyleyemiyom sinir oluyorum...sewerim şarkı söylemeyi...kızımda eli ayağı yerine gelsin gitar çaldırıcam hehehe oda söylesin..zati yengeç duygusal..çalar söyler ağlaşırız kızızmla...ay hayallere bak...heralde kızızyla karşılıklı ağlaşmayı hayal eden tek anneyimdir.

yok yok yanlız değilsinn bende varım bende severim hem söylerim hem ağlarım bizde kızımla çok ağlaşıcaz sanırımm okadar içlikii nerdeyse her dakka iç çekiyookaydirigubbakcemile3

allahım hepimizi komşuların gözünden korusun

geçen gece uyumadı die doktora götürdük ya ipeği kapının önüne taksi geldi gece 12 de bindik gittik etrafada baktım ha kimse yoktu camlarda...
bugün yan komşu diyo
-huri hayrola bebek mi hasta ...
-yoo o nerden çıktı dedim.
- yo hiç görünmüyorsun da ondan sordum...
-ben zaten görünmüyordum bebek olalıdan beridir yani şimdi nerden çıktı o dedim.
-benim oğlan seni görmüşte geçen akşam arabaya binmişsiniz bebekle ..acaba hastamı dedim...
(oğlu 5 yaşında)
-yok dedim için rahat olsun bebeğim gayet sağlıklı herşeyi yerinde...dedim girdim içeri..
ya seni gördüm arabaya bindin dese ..yalan söylüyo hiç görünmüyormuşum ..ulan sanki o güne kadar hep sokaklardaydım da hiç görünmüyomuışum öyle gözleri üstümde gözleri çıkasıcalar...

benim kızızm gazlı bi bebek olcak galiba zinco veriyorum sakinleşiyor dinginleşiyor şu an yatak odasında sesiz sakin gözü açık yatıyor....akşama doğru ayak altına acı elma yağı sürerim akşamda bi banyo 3 damla rezene artık kızızm bayılır heralde

sağol dilaracım evet herşey çok şüjür yolunda gidiyor çok aşırı ağlamalrı yoktu ama bugün sabah 5 ten beri hiç durmadı sabah 930 kadar yalancı emzik olmasa apartmanı ayağa kaldıracağızda o biraz kurtarıyor bizi nasılda çekiyor onu cuk cuk mememi o iştahla çekmiyor işte neyse geçicek inşallah şimdi yıkadım uyuyor artık rahatladı heralde

benim 2 kızda uyudu duşa girdim rahatladımm büyük kızda sabahın köründe kalkmış saat 5 tee babasını uyandırmış tv aç canım sıkılıyo diyee:)bi uyandım eşim yanımda değil içerde salonda birer koltuğa yatmışlar orda uyuya kalmış eşim kızda halen tv bakıyo babayı uyutmuş:)

selamlar herkese
benim oglum uyanik oldugu zamanlarda surekli agliyor normal durdugunu cok ender goruyorum bu normal mi? gecen tartildi 4800 olmus 57 cm de boy gorunuse gore sutum de yetiyor ama neden agliyor bir turlu cozemedim cok mutsuz bir bebek oldu onunla beraber bende :S

kızım akşam ve bu sabah ağız dolusu kustu.resmen hortum gibi fışkırttı.akşam yatak örtüsünü bu sabah beşiğini ve halıyı bi güzel halletti.
daha öncede 2 kez olmuştu ama aralıklı.acaba önemli bişi mi?
başına böle bişi gelen varmı?endişeleniyorum bennnn
sinifsinif:

SLM KIZLAR
ozledim sizi coook,
nasilsiniz, bebisler nasil?
biturlu vakit bulupta giremedim, benim pasa cok yoruyo annesini,
cok uykusuzum, ruh gibi dolaniyorum ortalikta, ama yinede herseye deger,
burasi cok sicak ve oglum cok terliyo hertarafi isilik oldu, hergun yikiyorum ama biturlu gecmiyo,

canım sanırım kolik bi bebek gazlı yani çok iyi gazını çıkarman gerekir ve yediklerine dikkat etmelisin gaz yapan yicekelrden uzakdur sütüne geçerr..

benim kızda bi kaç kere yaptı oda gazını iyi çıkarmadığın zaman olur demişti doktor yani emdikten sonra bi 5 dakika omzunda sırtına ritmik vuruşlarla çok iyi çıkarmalısın gaz kalmamsı lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…