- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.221
selamlar herkese
benim oglum uyanik oldugu zamanlarda surekli agliyor normal durdugunu cok ender goruyorum bu normal mi? gecen tartildi 4800 olmus 57 cm de boy gorunuse gore sutum de yetiyor ama neden agliyor bir turlu cozemedim cok mutsuz bir bebek oldu onunla beraber bende :S
gazından dolayı canım aman uyanmasın diye gazını çıkarmadan yatırma.kusabilir kusmuğu boğazına kaçabilir neticede çok uyumadan uyanır önce gazını çıkar sonra uyut bence...eğer öylede devam ediyorsa yediklerinle alakalı belki üşütüyordur...kızım akşam ve bu sabah ağız dolusu kustu.resmen hortum gibi fışkırttı.akşam yatak örtüsünü bu sabah beşiğini ve halıyı bi güzel halletti.
daha öncede 2 kez olmuştu ama aralıklı.acaba önemli bişi mi?
başına böle bişi gelen varmı?endişeleniyorum bennnn sinifsinif:
gazı olabilir çareler denedin mi ..yani sadece sallayıp emzirip pışpışlıyormusun..benim kız gazlanmaya başladı sabah acı elma yağı sürdüm ayak altına rajhatladı uyudu bi dha ki uyanmasınada zinco damla verdim şu an yine uyuyor...rahatlatmak için neler yapıyorsun ....banyo yaptır...?selamlar herkese
benim oglum uyanik oldugu zamanlarda surekli agliyor normal durdugunu cok ender goruyorum bu normal mi? gecen tartildi 4800 olmus 57 cm de boy gorunuse gore sutum de yetiyor ama neden agliyor bir turlu cozemedim cok mutsuz bir bebek oldu onunla beraber bende :S
ah canım arada aklıma geliyorsun ...sinan seni biraz fazla yoruyor heralde kilo durumun nasıl ? isilik bizdede var genelde sıcaklardan geçecek inşallah...SLM KIZLAR
ozledim sizi coook,
nasilsiniz, bebisler nasil?
biturlu vakit bulupta giremedim, benim pasa cok yoruyo annesini,
cok uykusuzum, ruh gibi dolaniyorum ortalikta, ama yinede herseye deger,
burasi cok sicak ve oglum cok terliyo hertarafi isilik oldu, hergun yikiyorum ama biturlu gecmiyo,
umut işte mi...heralde bitecek geçecek hangi çocuk aynı huyda kalmış ki o bitecek başka sıkıntılar başlayacakzamanla atlaticaz sanirim boyle avutuyorum kendimi bakalim ne zaman olacak bu umut iste.
kızlar acıelma yağı olayı nedir
benim oğlumda yatağına yatırdığımda hemen ağlıyo
bugece saat başı kalktı.gazınıda çıkartıyo.offf neden vıyaklıyo anlamıyorum yaaa
emiyoda mamada yiyiyo
sabaha karşı heryeri kızarmaya başladı.sanırım sıcaklardan yada 4akşamdır mama veriyoruz ondanmı acaba
2de dr dan randevu aldım aklıma gelen herşeyi sorucam gerçi ağlama sebebine gaz dicek kesin.ama benim oğlum hem alttan hem üstten çıkartıyor maşallah
opuyorumnanaktanherkese merhaba uzun zamandır gıremıyorum özledım sızı
yalançııııı öslesen gelirsiinn bi kere taaaamm mıı?:sinifsinif::umursamaz:
bizde 20lik mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti
ertesi güne herkes gitti tabi yalnız kaldım ama buseferde kaynanam geldi
benimle inatlaşmasa iyi geçinecezde ne dersem inadına zıttını söylüyo
bazen aman boşverrrr diyorum ama bazen sinir oluyorum
bide habire aç buçocuk aç deyip duruyo yaaa 15 dk boş bırakmıyo beni emdirde emdir
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
bende insanım canım en son kızdım valla
anne öle deyip deyip durma pisikolojim bozuluyo çocuk emiyo sütüm iyi doyuyoda kilo alımıda iyi onun yaptığı sadece alışkanlık aç aç deyip durma dedim
gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?