2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm canim, benim oglum da ayni senin oglun gibi uyanikken hic durmaz, durmadan kucak istiyo, kucagimda uyutuyorum yerine yatiriyorum, yatirir yatirmaz yine basa sariyoruz, yalniz kalmayi hic sevmiyo benim oglum....

benim kızda bi kaç kere yaptı oda gazını iyi çıkarmadığın zaman olur demişti doktor yani emdikten sonra bi 5 dakika omzunda sırtına ritmik vuruşlarla çok iyi çıkarmalısın gaz kalmamsı lazım...[/QUOTE]

emzirince uyusun diye gazını çıkarmıyorum bazen uyanıyo dikilince ayağa kızım.ondan olmuş olabilir.
uyanmasını göze alıp gazını çıkarmam daha iyi olacak mafoldumben

gazından dolayı canım aman uyanmasın diye gazını çıkarmadan yatırma.kusabilir kusmuğu boğazına kaçabilir neticede çok uyumadan uyanır önce gazını çıkar sonra uyut bence...eğer öylede devam ediyorsa yediklerinle alakalı belki üşütüyordur...
gazı olabilir çareler denedin mi ..yani sadece sallayıp emzirip pışpışlıyormusun..benim kız gazlanmaya başladı sabah acı elma yağı sürdüm ayak altına rajhatladı uyudu bi dha ki uyanmasınada zinco damla verdim şu an yine uyuyor...rahatlatmak için neler yapıyorsun ....banyo yaptır...?
ah canım arada aklıma geliyorsun ...sinan seni biraz fazla yoruyor heralde kilo durumun nasıl ? isilik bizdede var genelde sıcaklardan geçecek inşallah...

zamanla atlaticaz sanirim boyle avutuyorum kendimi bakalim ne zaman olacak bu umut iste.
umut işte mi...heralde bitecek geçecek hangi çocuk aynı huyda kalmış ki o bitecek başka sıkıntılar başlayacak kaydirigubbakcemile3

emzirince uyusun diye gazını çıkarmıyorum bazen uyanıyo dikilince ayağa kızım.ondan olmuş olabilir.
uyanmasını göze alıp gazını çıkarmam daha iyi olacak mafoldumben[/QUOTE]

canım uykusu varsa uyanmaz benimki alıştı her emdiğinde gece bile direk yatırmıyorum emzirdiğim gibi iyice omzuma yatırıyorum öylece uyuyo zaten sonra sırtına masaj yapıyorum uyku arasında gag guk sesler çıkartıyo:) sonra yavaşça yerine yatırıyorum böyle yaptığın sürece kusma tekrarlamazzyerimseniben

uyanmasını göze alıp gazını çıkarmam daha iyi olacak mafoldumben[/QUOTE]

canım uykusu varsa uyanmaz benimki alıştı her emdiğinde gece bile direk yatırmıyorum emzirdiğim gibi iyice omzuma yatırıyorum öylece uyuyo zaten sonra sırtına masaj yapıyorum uyku arasında gag guk sesler çıkartıyo:) sonra yavaşça yerine yatırıyorum böyle yaptığın sürece kusma tekrarlamazzyerimseniben[/QUOTE]

gazından dolayı canım aman uyanmasın diye gazını çıkarmadan yatırma.kusabilir kusmuğu boğazına kaçabilir neticede çok uyumadan uyanır önce gazını çıkar sonra uyut bence...eğer öylede devam ediyorsa yediklerinle alakalı belki üşütüyordur...

ya işte arada çıkarmıyorum kesin ondan.artık çıkarmadan yatırmam valla öle fışkırtınca korktum kızım bile korktu.yüzüme bi bakışı var 'ne yaptım ben ' der gibi
kıyamam.
uyanmasını göze alcas artık.uykusu varsa uyur zaten demi ama

kızlar acıelma yağı olayı nedir
benim oğlumda yatağına yatırdığımda hemen ağlıyo
bugece saat başı kalktı.gazınıda çıkartıyo.offf neden vıyaklıyo anlamıyorum yaaa
emiyoda mamada yiyiyo
sabaha karşı heryeri kızarmaya başladı.sanırım sıcaklardan yada 4akşamdır mama veriyoruz ondanmı acaba
2de dr dan randevu aldım aklıma gelen herşeyi sorucam gerçi ağlama sebebine gaz dicek kesin.ama benim oğlum hem alttan hem üstten çıkartıyor maşallah

FAYDALI BıLGıLER:
*Gaz sancısı için aktardan adaçayı yağı (acı elma yağı) alın. Bebişin ayak tabanına bir damla sürüp çorabını giydirin. Çok güzel gaz çıkartıyor.

*Bebekler bazen anlayamadığımız nedenlerden dolayı huzursuz oluyor ve ne yaparsanız yapın sakinleşemiyor. Böyle bir durumda komik gelecek ama elektrik süpürgesi ya da fön makinesi çalıştırın. Bu sesler bebekleri sakinleştiriyormuş (ben denemedim, deneyenlerden duydum. Ayrıca bu yöntem ilk 3 ay için geçerli)
* Bebeği yıkadıktan sonra mutlaka emzirin çünkü susamış olacaktır.

Son düzenleme:
selam kızlar..b sure giremedim topiğe..umarım hepiniz iyisinizdir..

bizde artık evimizdeyiz b yandan yerleşmeye calıstım b yandan bebisime bakmeye..istanbul berbt sıcak...kızımı b tek badi ile tutuyoum..ama kızım sıcagı sevmis olacakki gaz sorunumuz neredeyse bitti sukur..o ilaçları azalttım.2 kez zinco veriorum..pazarteside asıdaydık..tekrar topuk aldılar ve hepatit asısı oldu..ciyak ciyak agladı melegim..ne kadar zor gelio bana kızcemin aglaması anlatamamkilomuz 4300 olmus ...ayda 1 kilo gayet ii dedi dr ama bakalım inş dahada toparlarız ..keci sutu mamasını ise 100 veya 90 cc veriorum gunde..normalde 540 cc verilio ama benide emio melegim ..zaten sutum yokken ac kalmasın die almıstım ama o da fayda etti sanırım..

sizler ve kuzucuklarınız nasıl?

slm hepinize
komik gelecek ama malesef bende bayadır girememiştim:gitme:
inşallah tüm bebişler ve annelerimiz iyidirler
bizim ufak tefek sorunlarımız var burnumuz tıkalı ablasından bulaşmış

bizde 20lik mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti
ertesi güne herkes gitti tabi yalnız kaldım ama buseferde kaynanam geldi
benimle inatlaşmasa iyi geçinecezde ne dersem inadına zıttını söylüyo
bazen aman boşverrrr diyorum ama bazen sinir oluyorum
bide habire aç buçocuk aç deyip duruyo yaaa 15 dk boş bırakmıyo beni emdirde emdir
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
bende insanım canım en son kızdım valla
anne öle deyip deyip durma pisikolojim bozuluyo çocuk emiyo sütüm iyi doyuyoda kilo alımıda iyi onun yaptığı sadece alışkanlık aç aç deyip durma dedim
gülüyo

hoş geldin canım ahh ahh kaynanalar çok bilirler kendi kızları olsa bir tek kelime etmezler sen elsin ya nasılsa bişey deyemezsin hesabı habire söylenir dururlarr takma tatlım inşallah baçında fazla kalıcı değildirr:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…