2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

VE DAHA NELER NELER.......
yok ben soğuk su içiyomuşum süte geçermiş
lohusa terini atmam lazımmış (zaten antalyada hergün boncuk boncuk terliyom)
ev esiyomuş oyüzden üşütmüş bide buna istinaden bebek sıcağa gelemiyo demezmi edaha ne essin ev işte ayyyyyyyyyÇok üzgünüm çoook
allah hepimize sabır versin canım:Saruboceq:
eylülünde saçına bayıldım maşallah kız yanaklarda yanlardan fışkırmış yerim ben onları maşallah tu tu tu

diloşum bütün geçmişi okudum ama eşinden bi haber yok galiba ayyy inşallah bulmuştur diye ümit ediyorum
huricim yok böle bi foto yaaa maşallah (sayfa 104 te)
ayrıca hepinizin bebişlerinede maşallah artık hepsi tosunlaşmış ele avuca gelmişler
ebush cum bizimde boynumuzda isilik oluyo ben yıkaduktan sonra hafif bebe yağı sürüyorum sonra bepanten sürüyorum baya işe yarıyo canım bi dene istersen
melek sormuştu galiba doktorunuz çağırmıyomu kontrole diye beni 15 günde bir çağırdı

gaz sancisi cektiginde sab die bir damla verdiler onu kullaniyorum ama ve aklimiza gelen tum rahatlatma yontemlerini denedik ama benim oglan huysuz herseye agliyor gazi olsa da olmasa da gecen hastaneye goturduk aglamasinda gaz ile ilgili sorunu yok demislerdi bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler diyelim ..[/QUOTE]

slm ....sanırım dediğin ilaç sab simplex...o ilaç ABD de falan toplatılmış bildiğim kadarıyla bende ilk kızımda kullanmıştım çok iyi de gelmişti ama o haberi duyduktan sonra bu kızımda kullanmıyorum...bilinmeyen etkileri varmış galibafisfisfis aklınızda bulunsun arkadaşlar....

kikoşummmmmmmmmm naber canım Şeniz
özlemişim kıssss senle muhabbetiiiii :1hug:

anam anam kimleri görüyorum opuyorumnanaktanzemuszemus
sana diyorumda bende aslında pek giremiyorum yaa inşallah gene başlarız muhabbetlere bende çok özledim valla sen şimdi kurtulmuşsun kv den haberini aldım ama şimdide bana bulaştı darısıda benim başıma inşallah:gitme:

ya bizede metsil verdi günde 4 kere 4 damla diye ama bizim öle ahım şahım gaz sorunumuz yokki
adam ilaç yazmak içinmi yazdı acaba
yoksa hakkaten kullanmalımıyım
yada sadece gazı oluncamı kullanacam ki
ay doktorda girdiğimde uyuyodu bişede soramadım yarı uykulu yazdı geçti
nidaha devlete felan götürmem
ama doğum yaptığım hastanede hem çok uzak hemde doktoru gözüm tutmadıydı üffffff

söylemeyi unuttum canım eşim işbaşı yaptı salı günü floryada biraz uzak ama idare ediyoruz şimdilik eski işyerinden aradılar dün işleri açılmış ofisi kuruyolarmış bi kaç gün içinde tekrar oraya başlayabilir eski dediysem kışın başında çıkarttılar ya ordan çağırıyolar yani büyük ihtimalle oraya gidecek yinee şükür allahımaa:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızızmı uyutuyorum birden bi çığlık koşturuyorum yanına uzanıyorum sancıdan kıpkırmızı oluyor bacaklarını karnına itiyorum öyle tutuyorum uykuya dalıyor...
eyvahlar olsun geceleri yapmasa bariiii....sabahtan beri tüm silahlarımı çıkardım uyguladım...gece yaparsa sallarım fitili....

sap simplex i bizde kullanıyoruz bitkisel ağırlıklı bir ilaç olduğu söyleniyor heryerde bulunmuyor zaten kibeleye sormak lazım gerçekten toplatılmışmı ilaç sektöründe iyi bir firmanın ürünü ama genede soruşturmak lazım CADIARZU

Allaha şükür atlattık canım

canım rezeneyi ecz.den mi aldın bebişler için olandan yoksa aktardan mı? kaynattıp 3 damla veriyorsun değil mi , bu sanırım likit bi şey değil , cahilliğime verin , hamilelik ve öncesinde herşeyi çok araştırıp okuyup moralim bozulduğundan ve de hep de başıma geldiğinden şimdi bir şeyler tutuyor beni bebekle ilgili bilbilenmek anlamında okumaktan .. sanırım psikolojim bozuldu biraz ....

bizde pek olmuyor kusma olayı , ama fazlasını çıkarıyor galiba bazen .. benim de şu gaz çıkarmayı becermem lazım , uğraşıyorumbir kaç dak. kedi gibi kıvrılıp uyuyor kucağımda, ben de uyuyabildiğine göre gazıyok heralde deyip yatırıyorum .. bundan sonra daha dikkat etmeli

uykusuzluk ve ruh gibi dolanma hali .... al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5

emzirince uyusun diye gazını çıkarmıyorum bazen uyanıyo dikilince ayağa kızım.ondan olmuş olabilir.
uyanmasını göze alıp gazını çıkarmam daha iyi olacak mafoldumben

canım uykusu varsa uyanmaz benimki alıştı her emdiğinde gece bile direk yatırmıyorum emzirdiğim gibi iyice omzuma yatırıyorum öylece uyuyo zaten sonra sırtına masaj yapıyorum uyku arasında gag guk sesler çıkartıyo:) sonra yavaşça yerine yatırıyorum böyle yaptığın sürece kusma tekrarlamazzyerimseniben[/QUOTE]

ben de uyuyunca gaz çıkartmayı bırakıyordum , devam edicem bundan sonra .. ay iyiki sonlarda doğurmuşum paşamı , ne güsellll sizden çok şey öğreniyorum , eskiden olduğu gibi kaydirigubbakcemile3

sağol tatlımmmm paylaşımın için Şeniz
elektrik süpürgesi ya da fön makinesi ... Bu sesler bebeklerin anne karnındayken dışarıdaki duydukları sese yakın sesler olduğu için sakinleşiyorlarmış , yakınında değil biraz ötesinde çalışacak makineler bu arada yerimseniben

selam canım , nasılsın paşa oğlun nasıl .. sanırım bu ay kontrolünüz varmış yerimseniben inşallah iyi geçer

selam canım iyiyizbiz oğluşumla . evinize hoşgelmişsinizzzzzzzza.s.
keçisütü maması ne iş ,ilk defa duyuyorum ,hangi durumda veriliyor ??
kilonuza maşalllah demeli
biz de inşallah 3 kg olmuşuzdur , 1 aylık olunca gidecekmişiz kontrole , belki o zaman daha da toplamış olur kuzuların kuzusu oğlummmmm :asigim:

slm hepinize
komik gelecek ama malesef bende bayadır girememiştim:gitme:
inşallah tüm bebişler ve annelerimiz iyidirler
bizim ufak tefek sorunlarımız var burnumuz tıkalı ablasından bulaşmış

bu kaynanaların ne yapmalı bilmem kötükedihüso
eşime bile gına getirmişlerdi ikisi bir olup , düşünün ki ben hem gelinim hem lohusa
onlar biliyo bi tek biz hohohoyyyyyyttt nerden bilcesss pabucumun yeni annesiiiiiii :mymeka:
ay gittiler de kurtuldum yaaaaaa ,darısı başına canımmm
:1hug:

süper bi haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
çok sevindim canımmmmmmmmm

canım yaa çocuk dr.u önemli biliyosun , bence uzakmuzak deme iyiyse o dr.a git yada yeni bidr.bulm , devlettekiler başlarından savarak iş yapmayı maharet sanıyor kötükedihüso

geçmiş olsun ipektoşumaaaaaaa , kıyamam yaaaaaaa benneyaptımki

deminden beri bi yandan süt sağ bi yandan yaz anca bitirdim geçmişi .. buna da şükür diiimi yerimseniben
paşam da 1 saattir deliksiz uyuyor neredeyse , şimdi bi şeyler yemeye geçicem balkona kessssssin basacak yaygarayııı laelaelaelaelae

stardustcım evet gaz için daha doğrusu kakasını yaparken çokzorlanıyodu oğluşum gaz çıkarıyo onda sorun yok maşallah ama kakası zorluyodu paşamı o yüzden verdi doktorumuz bende düzenli kullanıyorum şuanda şimdilik ara ara ıkınmaları felan oluyo ama daha iyi krizlere girmedi neyseki ilaçtan beri canımcım erkek bebekte gaz sorunu oluyomuş ve bu ilaç çok fayda ediyomuş ondan bunu aldık doktorum birkaç isim vermişti referanslı olarak bunu aldık birde zinco alıcam elimin altında bulunsun diye bu çok pahalı ve sgk geçmiyo canım zinco da sgk geçiyomuş ondan alıcam eğer aynı işlevi görürse ona devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…