2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

butun bebıslere kocamannnn masallahhh allahım hepsı kocaman olmus aman nazar degmesın daha dun hepsı karnımızdaydı ne cabuk buyuduler yaaasenağlama
gerçekten öyle canım daha dün karnımızdaydılar zaman geçmiyordu..şimdi de büyüme hızlarına yetişemiyoruz...
kızlar size doyum olmaz.hepinize ayrı ayrı iyi geceler benden
iyi geceler tatlı rüyalar canımmm..

maşallah filizcim egemize....
benim zaen favori damat adaylarımdan kendisi..
hem bizdende 1 gün büyüksünüz....

yaaa bu neee
herkes foto ekliyo
hüzünyılı maşallah cnm kuzuna....

bi bakıım bende ekliyim

arkadaslar kusuruma bakmayin ne olur. bebeklerinizin resimlerini koyuyorsunuz ama bakamiyorum. o kadar yogunum ki. anlatsam!!! anlatayim da rahatlayayim biraz. kecileri de kacirmak uzereyim.

benim kayinvalide ve gorumce var biliyorsunuz. konuyu bilen arkadaslar bilir. ilk gunler gorumce bana cok yardim etti. kayinvalide de karismadi. halen karismiyor.

esim kayinvalideyi disciye goturuyor. disci 11 milyar demis. geri geldiler. inanmadi. dedi baskasina goturunm. esim aldi bu hafta baska disciye goturdu, o da aynisini demis.

gorumcem diyor ki annem memlekette herkese ben Istanbul da hem daha ucuz hem de daha guzel yaptiririm dedi o yuzden simdi bos donmeyi gururuna yediremiyor. takma dis yani protez de istemiyor.

dedim ki yani oyle soylemeseydi. kim dedi ona oyle soyle diye. biz bastan dedik. bu pahali yaptiramzyiz diye.

neyse efendim konunun ozu. kadin ikna olmuyor. disci disci geiyoruz. 2 hafta oldu. tedavisine baslayamadik.

gorumce de birden misafir oldugunu hissetti. elini pek surmuyor birseye. ozellikle bu sabah gec kalktim ki kahvalti hazirlasin diye. ne gezer. bulasik makinasi dolu, yikamis, beni bekler bosaltilmasi. kahvalti hazir degil. camasirlar asili toplanmamis, toplananlar selede, katlanacak beni bekliyor. sinir oldum yaaaaaaaaaaa. ya illa soylemem mi lazim camasirlari topla katla utule vs diye. disimi siktim. siktim siktim. misafir misafir misafir.

bu arada gorumcem lafin araqsinda soyledi. oradaki arkadasina yaza gelecem demis.!!! yaza kadar!!!!Allah'im sen sabir ver.

oteki en kucuk gorumcem de agliyor, ben de gelecem diye.

sabrimin sinirlarindayim!!!!

ben de annemlere kaciyorum. haftaya persembe ya da cuma annemlere gidiyorum kurban sonuna kadar. ne halleri varsa gorsunler. kocamla bir basbasa kalamadim ya.

kocami da goremeyecem 2 hafta ama sinir olmaktan iyidir.

bu arada bugun babamizin dogum gunuydu. cok guzel bir hediye hazirladi kizim.

pembe bir karton aldim. kizimin babasi ile ne kadar fotosu varsa cikarttirdim kestim etraflarini. en ortaya eda nin el ve ayaklarini boyayip baski yaprtim. etrafina da fotograflar koyup yanlarina Eda nin agzindan yorum yazdim. ah babacim burada ne kadar benziyoruz degil mi? veya burada senin omzunun annemin memesi sanmisim gibi sirin seyler. dogum gunun kutlu olsun canim babam yazdim.

esime de cicek gonderdim ofisine.

cok begenmis cok:)

aa çok güzel düşünmüşsün canım... çok hoş bir hediye olmuşş...

maşallah hüzüncüm.koca adam olmuş çınar bey

hüzüncüm ne kadar büyümüş oğlun bi de direksiyon tutuyor maşallah tosuncuğa...

yaaa bu neee
herkes foto ekliyo
hüzünyılı maşallah cnm kuzuna....

bi bakıım bende ekliyim

oy oy küçük paşam büyümüşde araba kullanırmış
allah nazarlardan korusun seni

hüzün cnm maşallah oğlun kocaman olmuş çok tatlı

kızlar çok tesekkur ederız çok çabuk buyuyorlar kocaman oldu hepsi masallah onlara:asigim:

KIZLAR ACıL B SORUM VAR 4.AY ASILARINI YAPTIRAN ANNELERE..

serranın su an atesi 37.5 ...asıya giderken bişeyi yoktu..ama dondugumuzden beri sürekli hapşuruyoır burun akmıyo ama ates cıktı şimdi bu ates asıdan mı yoksa grip mi oluyoruz...?????ve bu saatte hangi dr agidecem yaaa kafayı yicem...yardım..

canım ben aşıdan sonra fitil koymuştum ama 10 dk sonra altına yaptı.fitilde gitti.bir etki yapmadı galiba.gece uyandığımızda ateşi vardı 37.8 di.tekrardan fitil koydum.fitil koysan

arkadaslar tek tek yazacaktim aklimda tutamadim valla hepinizin bebegini gordum. masallah bin kere hem de.

gercekten gun gecyikce daha da tatli oluyorlar. ben Edosun eski resimlerine bakiyorum ne kadar cirkinmis diyorum. belki ilerde de simdikilere oyle diyecem. size de oyle geliyor mu bilmem.

bsbisler pek bir tatlilasmislar.

bu arada edos yatak odasinda ben mutfakta. duymam aglasa. babasi yaninda.

canım sen daha yenı dönmedınmı turkıyeye bu ne böyle allah askına ya kusura bakma ama cok sorumsuzlar ve dusuncesızler:hulya:

ben de iyiyim tatlım kızımla uğraşıyorum..pazar günü bebek tevhimizi yaptık..güzel oldu atlattık onu yaniii..kzıma söyleğin iltifatlar için çok teşekkür ederiz demet teyzesi...Öykü Zehramızın munu tıkalı demek yerim ben onu düzelir hemen inş.
temizliğini bitirdin kurtuldun canım ben de yapsam iyi olacak ama 1 haftadır Samsun da her gün yağmur yağdı bir bugün hava aççtı..havalar düzelsin hemen yapacam temizlğimi...
canım biz 4. ayı doldurmadık o yüzden bilemicem..hemen telaş yapma sakin ol..doktorun varsa ara dicem nacizane...

sakin ol canım...teleşlanma...biraz emzir bebeğini...kalorifer yanıyosa eğer fazla kalın giydirme...kucağında oyala biraz...sonra tekrar ölç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…