- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.561
gerçekten öyle canım daha dün karnımızdaydılar zaman geçmiyordu..şimdi de büyüme hızlarına yetişemiyoruz...butun bebıslere kocamannnn masallahhhallahım hepsı kocaman olmus aman nazar degmesın daha dun hepsı karnımızdaydı ne cabuk buyuduler yaaasenağlama
iyi geceler tatlı rüyalar canımmm..kızlar size doyum olmaz.hepinize ayrı ayrı iyi geceler benden
selsin ve blue saolun
atarım canım şimdi özelden sana
herkese ii geceler kızlar
maşallah filizcim egemize....
benim zaen favori damat adaylarımdan kendisi..
hem bizdende 1 gün büyüksünüz....
aa çok güzel düşünmüşsün canım... çok hoş bir hediye olmuşş...bu arada bugun babamizin dogum gunuydu. cok guzel bir hediye hazirladi kizim.
pembe bir karton aldim. kizimin babasi ile ne kadar fotosu varsa cikarttirdim kestim etraflarini. en ortaya eda nin el ve ayaklarini boyayip baski yaprtim. etrafina da fotograflar koyup yanlarina Eda nin agzindan yorum yazdim. ah babacim burada ne kadar benziyoruz degil mi? veya burada senin omzunun annemin memesi sanmisim gibi sirin seyler. dogum gunun kutlu olsun canim babam yazdim.
esime de cicek gonderdim ofisine.
cok begenmis cok:)
maşallah hüzüncüm.koca adam olmuş çınar bey
hüzüncüm ne kadar büyümüş oğlun bi de direksiyon tutuyor maşallah tosuncuğa...
yaaa bu neee
herkes foto ekliyo
hüzünyılı maşallah cnm kuzuna....
bi bakıım bende ekliyim
oy oy küçük paşam büyümüşde araba kullanırmış
allah nazarlardan korusun seni
hüzün cnm maşallah oğlun kocaman olmuş çok tatlı
KIZLAR ACİL B SORUM VAR 4.AY ASILARINI YAPTIRAN ANNELERE..
serranın su an atesi 37.5 ...asıya giderken bişeyi yoktu..ama dondugumuzden beri sürekli hapşuruyoır burun akmıyo ama ates cıktı şimdi bu ates asıdan mı yoksa grip mi oluyoruz...?????ve bu saatte hangi dr agidecem yaaa kafayı yicem...yardım..
arkadaslar kusuruma bakmayin ne olur. bebeklerinizin resimlerini koyuyorsunuz ama bakamiyorum. o kadar yogunum ki. anlatsam!!! anlatayim da rahatlayayim biraz. kecileri de kacirmak uzereyim.
benim kayinvalide ve gorumce var biliyorsunuz. konuyu bilen arkadaslar bilir. ilk gunler gorumce bana cok yardim etti. kayinvalide de karismadi. halen karismiyor.
esim kayinvalideyi disciye goturuyor. disci 11 milyar demis. geri geldiler. inanmadi. dedi baskasina goturunm. esim aldi bu hafta baska disciye goturdu, o da aynisini demis.
gorumcem diyor ki annem memlekette herkese ben Istanbul da hem daha ucuz hem de daha guzel yaptiririm dedi o yuzden simdi bos donmeyi gururuna yediremiyor. takma dis yani protez de istemiyor.
dedim ki yani oyle soylemeseydi. kim dedi ona oyle soyle diye. biz bastan dedik. bu pahali yaptiramzyiz diye.
neyse efendim konunun ozu. kadin ikna olmuyor. disci disci geiyoruz. 2 hafta oldu. tedavisine baslayamadik.
gorumce de birden misafir oldugunu hissetti. elini pek surmuyor birseye. ozellikle bu sabah gec kalktim ki kahvalti hazirlasin diye. ne gezer. bulasik makinasi dolu, yikamis, beni bekler bosaltilmasi. kahvalti hazir degil. camasirlar asili toplanmamis, toplananlar selede, katlanacak beni bekliyor. sinir oldum yaaaaaaaaaaa. ya illa soylemem mi lazim camasirlari topla katla utule vs diye. disimi siktim. siktim siktim. misafir misafir misafir.
bu arada gorumcem lafin araqsinda soyledi. oradaki arkadasina yaza gelecem demis.!!! yaza kadar!!!!Allah'im sen sabir ver.
oteki en kucuk gorumcem de agliyor, ben de gelecem diye.
sabrimin sinirlarindayim!!!!
ben de annemlere kaciyorum. haftaya persembe ya da cuma annemlere gidiyorum kurban sonuna kadar. ne halleri varsa gorsunler. kocamla bir basbasa kalamadim ya.
kocami da goremeyecem 2 hafta ama sinir olmaktan iyidir.
ben de iyiyim tatlım kızımla uğraşıyorum..pazar günü bebek tevhimizi yaptık..güzel oldu atlattık onu yaniii..kzıma söyleğin iltifatlar için çok teşekkür ederiz demet teyzesi...Öykü Zehramızın munu tıkalı demek yerim ben onu düzelir hemen inş.hoşbuldum ececimmmmmŞeniz
iyiyim canımm sen nasılsın ayyy gördüm berrağı maşallah annesi biblo bibloooooo
nasılda hanım hanımcık bakıyo öyleee yerimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
bende sizleri özledimmmmmmmmmmmmmm:1hug:
şükür canım 2 gündür temizlik vardı
gecelerde de ütü
öykü zehramın munnu tıkalıydı teyzesi biraz huzursuzdu durmadı anneannesini üzdü benide tabiki
çok yoruldum 2 gündürrrkafamçokkarıştı
hepinizi çok seviyorumm hurişimmmm:1hug:
eksik olmayın canlarım benimmmopuyorumnanaktan
canım biz 4. ayı doldurmadık o yüzden bilemicem..hemen telaş yapma sakin ol..doktorun varsa ara dicem nacizane...KIZLAR ACİL B SORUM VAR 4.AY ASILARINI YAPTIRAN ANNELERE..
serranın su an atesi 37.5 ...asıya giderken bişeyi yoktu..ama dondugumuzden beri sürekli hapşuruyoır burun akmıyo ama ates cıktı şimdi bu ates asıdan mı yoksa grip mi oluyoruz...?????ve bu saatte hangi dr agidecem yaaa kafayı yicem...yardım..
KIZLAR ACİL B SORUM VAR 4.AY ASILARINI YAPTIRAN ANNELERE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?