2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nur ve ecetuğba sizin kızlarda çok tatlı maşallah ya temmuz ayında bir keramet var galiba bebeklerin hepsi çok tatlı allah nazarlardan esirgesin hepsini

benimkide dönüyorrr...sırt üstü iken yana dönüp kalıyor öle :)
altını alırken hele çok mutlu ve heyecanlı oluyor..şekilden şekile giriyor bıcırığım

akşamları babasıyla bıcır bıcır nasıl aga gugu yapıyor anlatamam MAŞALLHHHH...deli ediyor bizi...çok sevimli bebek işallah bebeklerimiizn şanslarıda yüzleri kadar güzel olur...
.

priene entel b mercimek görüyorum bez kitabına gömülmüş b halde...amaaaa ben yerim onun yumuk yumuk ellerini..çok tatlı kızın canım masallahh...cokacimcoook

hadi ya.bak moralim bozuldu.benim oğlum niye dönemiyor.
canım benimkide daha tam dönemiyor bence endişelenecek bi durum yok zamanla dönmeye başlarlar

bluecum olmadı daha ilk buluşmada kaytardı senin mercimek.Çok üzgünüm çoook..ama resmdende gordugun gibi sarısın seviyoruz biz:=))naniknanik

bizde çok üzgünüz ama oğlumun uykusu gelince akan sular duruyor babaya çekmiş uykucu malesef.

slm güzel anneler
umarım bebişler iiyidir
bizevimize taşındık işlerden fırsat bulamıyodum kk ya bakmaya
taşındıktan sonra benim paşa hastalandı mikrop kapmış 1 günde 17defa kaka yaptı,ishal olmuştu.neyse biraz iiyiz çok şüükür
haftasonu teyzemin kızının düğünü vardı oraya giittik. araba koltuğuna koymuştuk paşayı.neyse salona girdik teyzeminkızıyla öpüşüyoruz bi baktık bizimki yere düşmüşmafoldumben nasıl ağlıyo.sesten korkup kendini yere atmış.belini falan kaldırıyodu zaten.neyse allahtan kalın battaniye vardı o korumuş oğlumu.kafası azcık sandalyeye vurmuş.düğün falan zehir oldu bana yani.salon ortasında o ağladıkça bende ağladım yaaa.neyse çok şükürr bişeyimiz yok
bizde durumlar böyleydı
buarada hasta olan kuzulara geçmiş olsun

canım moralini bozma döner yakında
yatınca ilk başlarda dönmesi için hafif destek ver elinle yana doğru hfifçe itele öğrendimi kendisi yapıyor devamını

canım sırt üstü yatarken koltukta yanına dönüyor kendisi.ama sırt üstü yatarken yüzüstü dönemiyor

Herkese teşekkür ederiz :)
Karen; kitapları sevsin diye şimdiden başladık alıştırmaya.Masal okudum bugün,çok sevindi dikkatle dinledi beni, resimlerine aguladı.
Kızım ve babası uyudu çoktan. Ben de yatayım artık.ıyi geceler herkese...

çok geçmiş olsun canım.ay kıyamam kuzuya

iyi geceler kızlar nasılsınız .
nurcum şimdi geçmişi okuyodum beni sormuşsun cnm yerleştim yeni çok şükür alışmaya çalışıyorum okulum köy okulu ben ilçede kalıyorum ilçede olsa şartlar hiç istanbul gibi değil yeni düzen yeni insanlar bambaşka bi hayat bir yıl katlanmak zorundayım zoru görmeden rahata kavuşulmuyo . bebeklerimiz o kdar şanlıymışki burda anladım bunu inanaın insan bazı şeylerin kıymetini küçük yerlerde anlıyomuş düşünün dün kaldığım evde fare gördüm kızlar çekip istanbula gelesim geldi ama bunca emeğime kıyamadım sabır dedim içimden bi sene nedirki .......

ay canım çok geçmiş olsun
sfaköyden taşındı mı yoksa kız görüşemeden taşındıysan çok üzülürüm
canım sırt üstü yatarken koltukta yanına dönüyor kendisi.ama sırt üstü yatarken yüzüstü dönemiyor

döner canım çok yakın zamanda sen meraklanma

ay canım benim
allah kolaylık versin
sakın ha bak ne güzel atandın inş hayırlısıyla gelirsin istanbula
yanında kim var kuzumuza kim bakıyor

selam kızlarrrr
ooooo baya bi kalabalık topik ne güzel ne güzellllzemuszemus
nasılsınız bakalım kuzucuklar nasıll

filizcim çok geçmiş olsun allahtan kuzuya bişey olmamışş
nurcum hayırlı olsun yeni işin ve evin üzülme canım sayılı gündür çabucak geçer inşl..

oooooo topik yine coşmuş...

bütün kuzucuklara bissürü

filizcim çok geçmiş olsun canım...
kim bilkir ne kadar korkmuşsundur...
allahım bi daha yaşatmasın....

dimet hoşgeldin...zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
walla seni görünce burda daha bi sevindirik oluyom ne yalan söliyim :kedi: :kedi:
akrabamı görmüş gibin....
seni çok rüyamda görüyom acaba ondanmıdır CADIARZU CADIARZU CADIARZU

saol demetçiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…