2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Yatmadan son kez bakiim didim 2 dakka bak sen nolmus serracııma benim, cnm bizim ateşimiz yükselmedi ama doktor ateş olabilceini eger 37,6 yı gecerse fitil koymamı soyledi, sabaha dek 3 fitil hakkın var, 4 saatte bir ateşini ölç dedi, once fitil koy ve takip et bence normaldir ama cnm aşının etkileridir, telaş yapma Şeniz

kibelecim allah kolaylık ve sabır versin sana
kızlar bene kaçar kuzumun karnını doyurup yatacam
hepinize iyi geceler kuzucukları öptüm

herkese merhaba dışarıdan geldım sımdı
çınara eczaneden slikon kaşık aldım mama için birde meyve püresi ve süt
pastörize sütten yogurt mayalanıyormuydu kızlar?

canim eger yaparken daha karistirma asamasinda 1 tatli kasigi da seker koyarsan bak bakalim manda yogurdu gibi olmuyor mu? kalip gibi tutuyor. cok guzel oluyor. bir de dolaba koyduktan sonra hemen bozmayacaksin yogurdu. soyle aksama kadar ya da mumkunse 24 saat beklet.

sizin bebekler dönmeye başladımı

yok anacim nerde. yan koysam bile patates cuvali gibi dusuyor geri:)

aaa kibelede gelmiş
nasılsın canım daha iyisindir inş
demetim eşin ameliyat olmuştu galiba çok geçmiş olsun ben fazla takılamıyordum topiğe

canim selam, biraz once yazdim, pek iyi sayilmam.

simdi de oylesine giormistim baktim herkes burada. laptopun sarji bitene kadar buradayim. az kaldi

karen canım çok geçmiş olsunn

aşıdanda olsa hastalıktanda olsa selsinin de dediği gibi fitil ver canım ateşi düşür
çok yükselmezse götürme gece pratisyen dr muayne eder yarın götür derim ben
ama ateşini sürekli kontrol et canım aman haa

öykü zehra da bugün çok hapşırdı hatta arada 1-2 kere de öksürdü
bugün yıkadık ondan oldu galiba
şimdide ayağımda sallıyorum uykusunda inliyo arada ağlıyo hiç böyle olmamıştı mafoldumben çok huzursuz yatıyo
hasta olmasın kuzucuklarrrrrr:gitme:

Kızlar hepsini bi arada gördüm valla sıka sıka diş kalmıcak bende bu topalaklar sayesinde, hepsi cok sirin, allah bagıslasın anne babalarına, benim cocimi de koyarım bi ara

canım cok tesekkur ederım ugrasıyorum bende aynı yanı
çınar uyumuyor rahatsız bıraz bende fecı grıp olmusum bır an önce atlatırız ınsallah
öykü nasıl tatlım oda buyumustur kocaman olmustur resımlerını beklıyoruz:1hug:

Demetimmmmmm cnm hemşerim napıyosun bakiiimmm, yerim ben hala kızımı hasta olmaz o aslan parçasıııı opuyorumnanaktan Benimki de huzursuz bikac gündür ben dişlerle alakalı oldugunu düşünüyorum hep ama CADIARZU

malesef yaptım henuz battanıyeye sarılı bakmadım nasıl olduguna
ama yarın tekrar yapacagım o zaman şekerde atarım ıcıne cok tesekkur ederım canım verdıgın bılgı ıcınopuyorumnanaktan

nurcum sagol.

huzuncum valla yeni geldim ama inan geri gitmek istiyorum. oradaki yalniz asim agrisiz basimi ozledim. geldim biktim valla. anasi bacisi kardesi yetti be!

daha 3 ay olmadi geleli.

neyse arkadaslar ben firsat buldukca girerim. guya ders calisacaktim.:)

cok hos sohbetsiniz. size asla doyum olmuyor. cok opuyorum sizi. iyi geceler.

kesinlikle bazen ben bıle şaşırıyorum bakalım son hali nasıl olacak merakla beklıyoruz....

canımmm hoşgeldinn
valla napiim ugrasıyorum işte hala kızınlaa
ya uyuyor şu an ayaklarımda arada içini çeke çeke dudaklarını büzerek başlıyo ağlamayaaa
ağlamasını susturuyorum uyumaya devam
sonra başlıyo inlemeye
içim parçalanıyo ilk kez böyle oldu inşl dediğin gibi hasta olmaz tatlımm
benim kızım nasıl bakiim tombalakımı yerimmmopuyorumnanaktan

ececimmmmm hayırlı olsun allah kabul etsin canım mevlütünüzüüüüüopuyorumnanaktan

kibelecimmm hediyene bayıldımmmmm harikasın valla süper bi hediye olmuşşş
o boyalı ellerini yerim edoşumunnnn
tam d,yecektim ki yahu madem eşinin doğum günü burda ne geziyon sennn
peşine diğer yazdıklarını okudummm feleğim şaştıııkafamçokkarıştı
allah yardımcın olsun bacım işin zor bence
ama annene gidincede aklın evinde kalıcak bu seferr:bbo:
eşine sağlıklı uzun ömürler diliyorumm

ayy kıyamam zehrama aman hasta olmasınlar ya....üff çok hasta olduk topikçe ..

sakin ol tatlım herşeyde vardır bir hayır...keskin sirke küpüne zarar ..yapma sende diyecem ama duramazsın ki onların işlerini yapma yani yetiştiremiyormuş gibi yap..ne bileyim ya bende kötü akıllar vermek istemiyorum aslında..sabır sabır sabır diliyorum..

oyyyy yerim ben onu ya aynen bizimki de yapıyo aynı seyi 2 gündür, bende ellerini tutup sakinleştiriyorum oyle uyuyo tekrar, ya nerdeyse dolunaydan dicem cidden bizimkiler yengec ya hani etkileniyolarmı ne hepsi aynı seyi yaptıına gore, tombalakın uyuyo simdi icerde muhtemelen bi yandan da üstünü açmakla mesgul, bende menopoz teyze eşime hörledim bilas asabım bozuldu yatmadan 2 lafın belini kırıyım didim, bi baktım hala kızım ayaklarda serracıım ateşli :sinifsinif: İnsallah atlatır ikisi de güzellerimmmm benimmmm

saol canım zeynep berramızada maşallaaahhh

kerteriz bigün bacımkaydirigubbakcemile3

neden olmasın ....

ya bi çıktım ne ara 5 sayfa yaptınız beee..:

aman amna maşallah topiğimize...

bizim büyük kız kaka yapmış bezine
iyide oldu bi bakıma ceza verdim bütün oyuncakları toplattım...
onu değiştirirken berra doldurdu altını
sonra meleğin sütünü içiriyim derken anca şimdi oturdum..
KARENCİM geçmiş olsun cnm...
fitil koy istersen...şu saatte acilede gitsen daha fazlasını yapmazlar...
inşallah cabuk düşüer ateşi....[/U][/U]

Hayırlı gecelerrr
ŞaŞtım valla bu saatte hayırdır hepınızın bebeıŞlerı ayaktamıııııı
valla benımkı herzamankı gıbı halen ayakta
veee bızde bugÜn ılk defa elma pÜresı yedıkÇeyrek elmayı cam rendeden geÇırdım afıyetle yedı maŞallah
ama yarım saat sonra bı coooortttt ettı acaba elmadanmıdırkı

sagolun kızlar tavsiyeler için, şimdi uyuyor en son atesi 37.4 e indi..telaş yaptım birden yukselince:=((( ..spasmo attım yarım fitil..ates takibinde olucam..olmadı yarın goturucem dr una..ama acil b durum olursa kartal a gotururum:=(

tam bende şimdi neden kikoş gelmedi dycektim
sonra dedimki kendi kendime

yaa kızım kadın kaç gündür yok ewinde

özlemiştir belki boş ver yazmıyım dedim

anam bi baktım hatun burda

ne iştir bacım

özlemedinmi kocanı...lmaz: lmaz:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…