2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hadi, hep bir ağızdan starı cağıralım o da gelir belkim....

ha bu arada ne zamandır soraacam

demresuyu gören varmı yada haberi olan ne zamandır yok....

demet hoşgeldin canım

hoşbuldum tatlım nasılsın prenses nasılllŞeniz

allahımmmmmmmm topik bayram şekeri, dolmuşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan
yerim be bunları tekerrrr tekerrrrrrrrrrrrcokacimcoook
rabbim hepsini nazarlardan korusunnnnnnnn maşallah kuzularaaaaaa

ay canım benim
allah kolaylık versin
sakın ha bak ne güzel atandın inş hayırlısıyla gelirsin istanbula
yanında kim var kuzumuza kim bakıyor

sağol canım darısı başına tabi daha güzel yerler inşallah .
yanımda babam ve kızkardeşim kalıyo eşide şuan burda ama hafta sonuna dönücek ayda bir gelicek bundan sonra inş şu eş durumundan bi an önce dönerim . sen hazırlanıyomusun bu sene napıcan tatlım

huri kız sen de üşenmiyor onca alıntı yapıyorsun ben yazmaya dahi üşeniyorum kızz :) Allah iyiliğini versin...senin oğlanda bambaşka canım...her bebek güzeldir mutlaka...

evet huri teyzesi bizim doğum saçımız hiç kalmadı hepsi gitti bu görünenler yeniler
pirene kızın çok tatlı maşallah ona
hafsacım demresuyu bende görmüyorum bayadır yarın bi arayacağım

foto ekleyen anneler...üşenmezseniz lütfen bebelerin fotosunu diğer başlığada atın bir ara..hem sık sık bakılır hem nerde olduğu belli olur ...tamam gene buarayda ekleyin ama ordada olsun hah ne dersiniz? daha ne diyim?

prenses iyi teyzesi uyku saatlerini ayarlıyoruz iki gündür
siz nasılsınız zehram nasıl canım

o
dimet hoşgeldin...zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
walla seni görünce burda daha bi sevindirik oluyom ne yalan söliyim :kedi: :kedi:
akrabamı görmüş gibin....
demet bu lafı bugün kaç kez duydun kaydirigubbakcemile3

hadi, hep bir ağızdan starı cağıralım o da gelir belkim....
ha bu arada ne zamandır soraacam
demresuyu gören varmı yada haberi olan ne zamandır yok....
duduşumu bende merak ediyorum yarın bi alo derim unutmazsam bakalım neler yapıyormuş...
ayşe ile de dün görüştük eşi rahatsızdıya aras bir yandan giremiyordur...

kızlar bu arada sizin ne şikayetiniz olursa geriden en fazla 1 haftaya kladar bizizmde oluyoır..
mesela bu gece ipek ağlayarak uyanmalara başladı 4 kez falan oldu yatalıdan beri.uyanmıytor ama ağlıyor emziği veriyorum susuyor.
demekki bu dönemlerde böyle oluyor..
ama çok tuhaf ya bu hep böyle oldu siz bişey yazıyorsunuz aynısını 1-2 güne kadar ipek yapıyor...gamyoncuiremsu

orayada ekledim canım

sağol canım..vallahi gerçekten eline sağlık..çok mu zor ordan kopyala yapıştır demek anlamadım...ne güzel ayrı bi foto başlığı tamam burayada eklesin ekleyen ama ben ordada olsunki herkes rahatça aradığını bebelerin gelişimlerini görsün istiyorum....bu arada soldaki fotolarda çok şeker maşalaallahhhh....tütütütüüüüü 41 kere hepsine minişlerin...

aaa kibelede gelmiş
nasılsın canım daha iyisindir inş
demetim eşin ameliyat olmuştu galiba çok geçmiş olsun ben fazla takılamıyordum topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…