- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.601
inşallah olmaz canımsagolun kızlar tavsiyeler için, şimdi uyuyor en son atesi 37.4 e indi..telaş yaptım birden yukselince:=((( ..spasmo attım yarım fitil..ates takibinde olucam..olmadı yarın goturucem dr una..ama acil b durum olursa kartal a gotururum:=(
hoş geldün ...ben geri geldim. taktim fise:)
oyyyy yerim ben onu ya aynen bizimki de yapıyo aynı seyi 2 gündür, bende ellerini tutup sakinleştiriyorum oyle uyuyo tekrar, ya nerdeyse dolunaydan dicem cidden bizimkiler yengec ya hani etkileniyolarmı ne hepsi aynı seyi yaptıına gore, tombalakın uyuyo simdi icerde muhtemelen bi yandan da üstünü açmakla mesgul, bende menopoz teyze eşime hörledim bilas asabım bozuldu yatmadan 2 lafın belini kırıyım didim, bi baktım hala kızım ayaklarda serracıım ateşli :sinifsinif: İnsallah atlatır ikisi de güzellerimmmm benimmmm
neden olmasın ....
ya bi çıktım ne ara 5 sayfa yaptınız beee..:
aman amna maşallah topiğimize...
bizim büyük kız kaka yapmış bezine
iyide oldu bi bakıma ceza verdim bütün oyuncakları toplattım...
onu değiştirirken berra doldurdu altını
sonra meleğin sütünü içiriyim derken anca şimdi oturdum..
KARENCİM geçmiş olsun cnm...
fitil koy istersen...şu saatte acilede gitsen daha fazlasını yapmazlar...
inşallah cabuk düşüer ateşi....[/U][/U]
Hayırlı gecelerrr
ŞaŞtım valla bu saatte hayırdır hepİnİzİn bebeİŞlerİ ayaktamıııııı
valla benİmkİ herzamankİ gİbİ halen ayakta
veee bİzde bugÜn İlk defa elma pÜresİ yedİkÇeyrek elmayı cam rendeden geÇİrdİm afİyetle yedİ maŞallah
ama yarım saat sonra bİ coooortttt ettİ acaba elmadanmıdırkİ
canımmm hoşgeldinn
valla napiim ugrasıyorum işte hala kızınlaa
ya uyuyor şu an ayaklarımda arada içini çeke çeke dudaklarını büzerek başlıyo ağlamayaaa
ağlamasını susturuyorum uyumaya devam
sonra başlıyo inlemeye
içim parçalanıyo ilk kez böyle oldu inşl dediğin gibi hasta olmaz tatlımm
benim kızım nasıl bakiim tombalakımı yerimmmopuyorumnanaktan
ececimmmmm hayırlı olsun allah kabul etsin canım mevlütünüzüüüüüopuyorumnanaktan
kibelecimmm hediyene bayıldımmmmm harikasın valla süper bi hediye olmuşşş
o boyalı ellerini yerim edoşumunnnn
tam d,yecektim ki yahu madem eşinin doğum günü burda ne geziyon sennn
peşine diğer yazdıklarını okudummm feleğim şaştıııkafamçokkarıştı
allah yardımcın olsun bacım işin zor bence
ama annene gidincede aklın evinde kalıcak bu seferr:bbo:
eşine sağlıklı uzun ömürler diliyorumm
ayy kıyamam zehrama aman hasta olmasınlar ya....üff çok hasta olduk topikçe ..
sakin ol tatlım herşeyde vardır bir hayır...keskin sirke küpüne zarar ..yapma sende diyecem ama duramazsın ki onların işlerini yapma yani yetiştiremiyormuş gibi yap..ne bileyim ya bende kötü akıllar vermek istemiyorum aslında..sabır sabır sabır diliyorum..
son yazi. hafsa masallah kizlarina. acayip beziyorlar. keske kiz kardesim oslaydi
ama yok.
iyi geceler hepinizie.
yok yok ben gerçekten oturamıyorum bugün zatü yeterince stresli bir gün geçirdim hehehehe bu gadar aksiyon bana yettiii....ben uyuyayım eccük nolusuğğğğğ..
Demetim selam. canim ya ne cok oldu senle sohbet etmeyeli. ozlemisim valla.
Zehracigimi da yerim ben. insallah birseycigi yoktur.
canim esimle su siralar aramizda bir kayinvalide bir gorumce bir suru sorun, birbirimizi anlayamama ve gorunmez baska problemler var. ne kadar iyi olsak da icime atiyorum soyleyemiyorum. cok sikildim.
aklim kesinlikle evde kalacak ama gercekten sinirden kup oldum. babam da hic goremedi kizimi 18-20 gunluktu son gordugunde. cok ozledi. kameradan seviyor. dedim en iyisi ben gideyim.
biraz rahatlarim insallah. o sirada da isleri belki azalir. sabretmek icin guc depolarim evde.
canim yok ya beni yapamiyorum. bekliyorum bekliyorum yapmazsa gidip kendim yapiyorum.
ovunmek gibi olmasin hizliyim. o hazirlayana kadar ben deliriyorum zaten
gecen gun bebegin kakasindan dolayi hastaneye gidecektik ya, arabayi ben kullanacam. gorumcem de arkada Eda ile ilgilenecek.
8 de basladim randevu almak icin aramaya. 8.30 da sonunda dustu ve 10.00 icin randevu aldim. gorumceme 8.33 te dedim ki 9 veya en gec 9.10 da cikacaz. ben dusa giriyorum. sen de kahvaltiyi hazirlarsan sevinirim.
dustan ciktim giyindim edanin cantasini hazirladim. Eda yi giydirdim. bizim gorumce sadece bir gonlek bir pantolon. daha esarp baglayip pardesususnu giyecek.
kahvalti hak getire. hemen kahvaltiyi hazirladim. saat oldu 9. dedim yapmadan cikalim gec kalmayalim. o daha yuzunu yikiyor.
valla aldim bebegi ciktim. ben iniyorum sen gel. arabaya herseyi araba dahil yerlestirdim claistirdim hanfendi nca geldi.
hayatta en tahammul edemedigim sey yavas insan.
neyse dr tahlil istedi. dedi ki yarim saat icinde yetistireceksin hastaneye.
bizim kiz ogleden sonra yapti kakasini. bu sefer aldim edayi tek basima gittim. ama kostur kostur yarim saatte yetistirecem ya.
yetistirdim ama hastane de yok oraya git buraya git. elimde bebek. sinir oldum. alti ustu steril bir kap verecekler. oradan oraya zorla aldim kabi. barkod calismiyormus. kap verse ise yaramazmis.dedim o zaman elle yazin barkod calismiyorsa. valla sinirimden oturdum agladim ortaligi birbirine kattim ama hastanede.
ama elle yazdilar he heeeeeeeee:)
persembe tahlil sonuclari cikacak.
ne uzun yazidm kusura bakmayin. ceneme acildi.
Karencim ne kadar kocakari ilaclarina guvenirsin bilmem ama cok ise yariyor. ayaklarinin altina sirkeli su bez koy. sip diye cekiyor vucuttaki atesi.
insallah hemencecik duser. gerci 37.4 iyi inmis. ama aklinda olsun.bu cok ise yariyor.
bunlarda meleklerim 1 saat önce çektim...
neyse kocis diyor yat artik.
ben kacar. cok optum sizi.
son yazi. hafsa masallah kizlarina. acayip beziyorlar. keske kiz kardesim oslaydi
ama yok.
iyi geceler hepinizie.
allahım o yatağın üstünde alt alta üst üste mıncıklaşmak var şimdiiii..
..
zeynebim niye ağladı ..ama bende ağlarım maşallah maşallh meleklere...mafoldumben
:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?