2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

inşallah olmaz canım

ben geri geldim. taktim fise:)
hoş geldün ...

napalım canım inşallah bunla atlatırlar Allah beterinden korusunn
ayy zuzucum aynen benimde sinirler eccük gergin bizimki peki karıcım diyoda hır gür çıkmıyo şimdilik biliyo aranıyom bu sıra alttan alıyooo:jeyyar::teytey::roflol:
15 gündür geceli gündüzlü gelenden gidenden işten güçten gelenler geldi bana patlama noktasındayım hadi hayırlısııı:sm_cool:

iyi yapmışsın anacım burası bizim stres atma poligonumuzkaydirigubbakcemile3
birbirimizi yatıştırıcaz anlatıcaz paylaşıcazz demi amaaa niçin varızzzz:lepi::1hug:

canım yaa seninde işin zor kıyamam ben sana

kikoşummmmmmmmmmmm:1hug:Şeniz
hoşgeldin tatlımm

ayyyyy afiyet şeker olsunnn
inanmıycaksın ama aynen bende bugün çeyrek elma rendeledimm hiç süzmedim öyle o haliyle yedirdim kızıma çok sevdi veee aynennn alttan cırtlattııı:roflol:
nasılsın canım kızlar nasıl

bana azcık izin kızlar yatırayım kızımı yatağına daldı gibi imnşallah melekler gibi uyur prensesimmm ve tüm bebişlerrrrr:Saruboceq:

yok yok ben gerçekten oturamıyorum bugün zatü yeterince stresli bir gün geçirdim hehehehe bu gadar aksiyon bana yettiii....ben uyuyayım eccük nolusuğğğğğ..

Demetim selam. canim ya ne cok oldu senle sohbet etmeyeli. ozlemisim valla.
Zehracigimi da yerim ben. insallah birseycigi yoktur.

canim esimle su siralar aramizda bir kayinvalide bir gorumce bir suru sorun, birbirimizi anlayamama ve gorunmez baska problemler var. ne kadar iyi olsak da icime atiyorum soyleyemiyorum. cok sikildim.

aklim kesinlikle evde kalacak ama gercekten sinirden kup oldum. babam da hic goremedi kizimi 18-20 gunluktu son gordugunde. cok ozledi. kameradan seviyor. dedim en iyisi ben gideyim.

biraz rahatlarim insallah. o sirada da isleri belki azalir. sabretmek icin guc depolarim evde.

canim yok ya beni yapamiyorum. bekliyorum bekliyorum yapmazsa gidip kendim yapiyorum.

ovunmek gibi olmasin hizliyim. o hazirlayana kadar ben deliriyorum zaten

gecen gun bebegin kakasindan dolayi hastaneye gidecektik ya, arabayi ben kullanacam. gorumcem de arkada Eda ile ilgilenecek.

8 de basladim randevu almak icin aramaya. 8.30 da sonunda dustu ve 10.00 icin randevu aldim. gorumceme 8.33 te dedim ki 9 veya en gec 9.10 da cikacaz. ben dusa giriyorum. sen de kahvaltiyi hazirlarsan sevinirim.

dustan ciktim giyindim edanin cantasini hazirladim. Eda yi giydirdim. bizim gorumce sadece bir gonlek bir pantolon. daha esarp baglayip pardesususnu giyecek.

kahvalti hak getire. hemen kahvaltiyi hazirladim. saat oldu 9. dedim yapmadan cikalim gec kalmayalim. o daha yuzunu yikiyor.

valla aldim bebegi ciktim. ben iniyorum sen gel. arabaya herseyi araba dahil yerlestirdim claistirdim hanfendi nca geldi.

hayatta en tahammul edemedigim sey yavas insan.

neyse dr tahlil istedi. dedi ki yarim saat icinde yetistireceksin hastaneye.

bizim kiz ogleden sonra yapti kakasini. bu sefer aldim edayi tek basima gittim. ama kostur kostur yarim saatte yetistirecem ya.

yetistirdim ama hastane de yok oraya git buraya git. elimde bebek. sinir oldum. alti ustu steril bir kap verecekler. oradan oraya zorla aldim kabi. barkod calismiyormus. kap verse ise yaramazmis.dedim o zaman elle yazin barkod calismiyorsa. valla sinirimden oturdum agladim ortaligi birbirine kattim ama hastanede.

ama elle yazdilar he heeeeeeeee:)

persembe tahlil sonuclari cikacak.

ne uzun yazidm kusura bakmayin. ceneme acildi.

Karencim ne kadar kocakari ilaclarina guvenirsin bilmem ama cok ise yariyor. ayaklarinin altina sirkeli su bez koy. sip diye cekiyor vucuttaki atesi.

insallah hemencecik duser. gerci 37.4 iyi inmis. ama aklinda olsun.bu cok ise yariyor.

ben yattım kızlar gerçekten sırtımın kemiklerine dayanamıyorum canlarım..öpüldünüz artık yarın görüşürüz.
hem yarın koca evde ben uyuyrum eccük böylece gecede oturabilirim..öptümmm

yok yok ben gerçekten oturamıyorum bugün zatü yeterince stresli bir gün geçirdim hehehehe bu gadar aksiyon bana yettiii....ben uyuyayım eccük nolusuğğğğğ..

tamam canım hadi izin verdim git yat dinlenŞeniz

Karencim ne kadar kocakari ilaclarina guvenirsin bilmem ama cok ise yariyor. ayaklarinin altina sirkeli su bez koy. sip diye cekiyor vucuttaki atesi.

insallah hemencecik duser. gerci 37.4 iyi inmis. ama aklinda olsun.bu cok ise yariyor.

canım seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun
daha uzun yazacaktım ama kızım ağlıyormuş babası sesleniyo

bunlarda meleklerim 1 saat önce çektim...

maşallahhhhhhhhhhhh iki meleğinede çokkk tatlılarr boncuk gözlü ikisideeee

neyse kocis diyor yat artik.

ben kacar. cok optum sizi.

iyi geceler canımmm edoşumu öppp

son yazi. hafsa masallah kizlarina. acayip beziyorlar. keske kiz kardesim oslaydi

ama yok.

iyi geceler hepinizie.

haklısın canım kızkardeş gibisi yokkk

canlarım ben kaçtım kızım huzursuz ağlıyo inşallahh hasta olmaz yaaa:gitme:

..

zeynebim niye ağladı ..ama bende ağlarım maşallah maşallh meleklere...mafoldumben

:[/B]

yok teyzesi ağlamadı gözünün akması durmadı hala....
o kadarda ilaç kullandık msj yapıuyoruz ama sadece azaldı kesecek inş..

dimeettt....

maşallah çok şeker çıkmışsınız annne kız.....

allahım bi ömür ailenle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin.....

annaaaaamm herkes sessiz sedasız gitmiş ...
bi huriyle kaldık....
bende kaçıyım artık...
iii geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…