2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

anne sutu yetersız olanlar hangı mamayı kullanıyorsunuz

ben aptamıl kullandım çınara acayıp gaz yapıyo bebelaca gectım onunlada doymuyo sureklı ıstıyo bende 1 kasık fazla atıyorum mamayı ozaman doyuyo cok sukur

hero baby ıyı dıyolar deneyen varmı aranızda?

bende aptamil kullanıyorum fazla vermiyorum ama günde 1 2 kez mama yiyo çoğunluk anne sütü ama aptamili severek içmiyo maleseff 60 cc bitiremiyo bazen bende değiştirmeyi hatta similac mamaya geçmeyi düşünüyorum karasızım:bbo:

ben bugün doktordan getirdim çocuk doymuyo mamaya başladım milupa veriyorum dedim ama busabaha karşı çocukta kızarıklıklar çıktı heryerinde yüzünde bile dedim
mama alarji yapmış olabilir dedi
başka mama deneyelim dedi ve pre hipp verdi
daha vermedim uyuyo bakalım bu nasıl gelcek oğluşuma

ne guzel canım sen az mama verıyorsun
çınar önce anne sütü sonra mama yıyor her acıktıgında mutlaka mama yoksa kıyameti koparıyo
2,5 gunde 250 gr mama bıtıyo mutlaka

ne guzel canım sen az mama verıyorsun
çınar önce anne sütü sonra mama yıyor her acıktıgında mutlaka mama yoksa kıyameti koparıyo
2,5 gunde 250 gr mama bıtıyo mutlaka

benimki mememe düşkün canım mememi almadan sakinleşmiyo çok emdiği için sütüm yetmiyo gelmeyincede kızıyo mamayı veriyorum ama iştahlı almıyo bakalım ben neyapcam bilmiyorum eğer sütüm tamamen kesilirse yaygarayı koparır düzenli besleniyorum dinlenmeye çalışıyorum sütümün olması için

maşallah çınara baya iştahlı demekki sağlığı yerinde olsunda yeterki yesinn:ecrin_bebek: bebelac biraz şekerli o yüzden fazlasını istiyodur yaramazzzemuszemus

dilara ne gzl senin kız memeci.benim oğlumda öyleydi ama şimdi kavga ediyo memeyle süt çıkana kadar..baktı çıkmıyo basıyo yaygarayı.halbuki şakırşakır damlıyo memeden süt.almayınca bende sahıp veriyorum sütümü.baktım yetmiyo arkadan 60lık mama

canım bazen yediklerinden sütün tadı değişiyo ondanda almamazlık yapıyo olabilirrCADIARZU

canım ben günde 1 kez falan 30ml mama veriyorum.bende hero babby kullanıyorum (eşim uygun diye ondan almış ) oda süt yetmezse.
ama memnunum gayet iyi dene bence...

ama daha küçük annesi bidesıcaklar çok etkili.60cc bitirmesi zor. bemin oğlum bile azaltı bu ara iyice.bu mamayı sevmemrsinden değil.110 gr içerken 70-80 cc içiyor gündüzleri anne sütünü bile . similac daha tatsız milupaya göre bu arada haberin olsun milupayı içen çocuk similac çok sevmiyor.haberiniz olsun

ayyyyyynı benim paşam kaydirigubbakcemile5
ama biz mama vermiyoruz , vermeli miyiz acaba fisfisfis
bir de 1,5- 2 saat geçsin diye bekliyoruz bazen öğünlerinin arası , yanlış mı yapıyoruz ??
çünkü sürekli emen, mama-süt içen bebek bu kez hazımsızlıktan ağlar diye duymuştum uzman tv deki dr.dan
sağdığım sütü verirken de 40-50 cc veriyoruz, acaba az mı veriyoruz ??
oğlum 19 günlük ve yaklaşık 3 kg ağırlığında
bazen emerken 10-15 dak sonra bırakıyor , uykuya dalıyor sanki , ben de iki büklüm yatmasın diye yerine koymaya gayretlenirken bi uyanıyo ve saldırırcasına aranıyor memeyi , aç bırakmışım saatlerce sanki :sm_confused:
karışığım .... acaba yetersiz mi besliyorum oğlumu ben yaaaaaa mafoldumben

sanırım gaydın dı yazan bebek reflüsü varmış bebişinde.
benim kızımda 4defadır öle ağız dolusu kusuyor.acaba kızımda da bebek reflüsü olabilirmi?
ben gazını çıkarmadığım içindir diyorum ama kafamçokkarıştı
aralıklarla olduğu için gazdır diyorum yane.

canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:
oğluşun da keyfi yerinde inşallah yerimseniben
mamayı tek seferde mi o kadar veriyorsun ve günde kaç kere ?? emzirme durumu nasıl ? hem emip hem de mama takviyesi mi yapıyorsun ??
çok sordum , farkındayım :kedi: ama endişelenmeye başladım acaba yetersiz mi besliyorum paşamı diye benneyaptımki

bizimde sadece 3 öğünümüz mamayla gerisi anne sütü.ben bir mamayı özellikle gece yatarken veriyorum. ve pirinç suyu katıyorum biraz hem tok tutuyor hemde besleyici özellikle bir aydan sonra denyebilirsiniz.doktorlar hayır diyorlar ama annemler bizi öle büyütmüşler :)) hem gece uykusu biraz daha fazlalaşıyor 3 saati sonra kalkabiliyorlar. (kesin deği çoğunlukla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…