- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.261
sevindim diloşum valla
huricim allah kolaylık versin
süper bi haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
çok sevindim canımmmmmmmmm
rezeneyi aktardan aldım..alarm çalıyor yine odadan sesler yüklesiyor ....
anne sutu yetersız olanlar hangı mamayı kullanıyorsunuz
ben aptamıl kullandım çınara acayıp gaz yapıyo bebelaca gectım onunlada doymuyo sureklı ıstıyo bende 1 kasık fazla atıyorum mamayı ozaman doyuyo cok sukur
hero baby ıyı dıyolar deneyen varmı aranızda?
ben aptamıl kullandım çınara acayıp gaz yapıyo bebelaca gectım onunlada doymuyo sureklı ıstıyo bende 1 kasık fazla atıyorum mamayı ozaman doyuyo cok sukur
bende aptamil kullanıyorum fazla vermiyorum ama günde 1 2 kez mama yiyo çoğunluk anne sütü ama aptamili severek içmiyo maleseff 60 cc bitiremiyo bazen bende değiştirmeyi hatta similac mamaya geçmeyi düşünüyorum karasızım:bbo:
ne guzel canım sen az mama verıyorsun
çınar önce anne sütü sonra mama yıyor her acıktıgında mutlaka mama yoksa kıyameti koparıyo
2,5 gunde 250 gr mama bıtıyo mutlaka
benimki mememe düşkün canım mememi almadan sakinleşmiyo çok emdiği için sütüm yetmiyo gelmeyincede kızıyo mamayı veriyorum ama iştahlı almıyo bakalım ben neyapcam bilmiyorum eğer sütüm tamamen kesilirse yaygarayı koparır düzenli besleniyorum dinlenmeye çalışıyorum sütümün olması için
dilara ne gzl senin kız memeci.benim oğlumda öyleydi ama şimdi kavga ediyo memeyle süt çıkana kadar..baktı çıkmıyo basıyo yaygarayı.halbuki şakırşakır damlıyo memeden süt.almayınca bende sahıp veriyorum sütümü.baktım yetmiyo arkadan 60lık mama
canım bazen yediklerinden sütün tadı değişiyo ondanda almamazlık yapıyo olabilirrCADIARZU
bende aptamil kullanıyorum fazla vermiyorum ama günde 1 2 kez mama yiyo çoğunluk anne sütü ama aptamili severek içmiyo maleseff 60 cc bitiremiyo bazen bende değiştirmeyi hatta similac mamaya geçmeyi düşünüyorum karasızım:bbo:
canım ben günde 1 kez falan 30ml mama veriyorum.bende hero babby kullanıyorum (eşim uygun diye ondan almış ) oda süt yetmezse.
ama memnunum gayet iyi dene bence...
dilara ne gzl senin kız memeci.benim oğlumda öyleydi ama şimdi kavga ediyo memeyle süt çıkana kadar..baktı çıkmıyo basıyo yaygarayı.halbuki şakırşakır damlıyo memeden süt.almayınca bende sahıp veriyorum sütümü.baktım yetmiyo arkadan 60lık mama
ama daha küçük annesi bidesıcaklar çok etkili.60cc bitirmesi zor. bemin oğlum bile azaltı bu ara iyice.bu mamayı sevmemrsinden değil.110 gr içerken 70-80 cc içiyor gündüzleri anne sütünü bile . similac daha tatsız milupaya göre bu arada haberin olsun milupayı içen çocuk similac çok sevmiyor.haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?