2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

günaydın kızlarr bebişler okadar tatlıki hangisini sıralasam alıntı yapsamm :)

ben en iyisi hepiniz bi maşallahh deyimm yerim ben bu kuzucuklarıı

günaydınllar..

bebişler çok güzell maşallahh allah korusun olnları..

kocişim gitti dün akşam bu sabah antalya da aradı kahvaltı yapıyorum dedi.. inşallah herşey yoluında gider...

:roflol::roflol::roflol:
bunlarda meleklerim 1 saat önce çektim...

Ayşemelek hep gülüyor resimlerde Berra çok ciddi boncuk gibiler çok tatlı çıkmışlar maşallah

teyzeleri bizde ekleyelim resimlerimizi

kendimle olanı silicem alıntı yapmazsanız sevinirizzzopuyorumnanaktan
demetcim Öykü tam nazarlık çok güzel oluyor gün geçtikçe...Anneli kızlı pek bir tatlı çıkmışnız...Allah nazarlardan saklasın....

Günaydın Nurcum nasılsın?

kizlar selam. yaa ben isyerinde maalesef fotolari goremiyorum, aksam da evde girme sansim olmuyor. ama eminim butun bebekler cok cok guzeller.

kibelecim selam. donmussun turkiyeye. hosgeldin. yazdiklarini okuyunca cok uzuldum. allah sabir versin sana. sadece bir tavsiyem olacak sakin icine atma, bir sekilde konus, sinirlendiginde cevap ver nazikce yoksa bir gun cok fena patliyor sana, deneyim konusuyor :)

iyiyim ececim sen nasılsın?
hafsa melekler süper allahım korusun ikisinide
demet ne şeker bişey bu böyle maşallah

iyiyim ececim sen nasılsın?
hafsa melekler süper allahım korusun ikisinide
demet ne şeker bişey bu böyle maşallah
ben de iyiyim canım kızımı uyuttum bi bakayım dedim..tam bir kk kolik oldum çok bağlandım buraya işlerimi yapamaz oldum zaman burda nasıl geçiyor anlamadım....

teyzeleri bizde ekleyelim resimlerimizi

kendimle olanı silicem alıntı yapmazsanız sevinirizzzopuyorumnanaktan

ya ben yerim bu fistigi. ya Demet masallah sen de az guzel degilsin hani. masllah fistik gibisin. kim der iki cocuk annesi. ben de seni dusunuyordum ben Demet'in resmini hic gormedim diye.

canim ben de bu yuzden cok insan kiriyorum. yavas gorunce basliyorum saldirmaya. saldiriyorum resmen ya. kocam da biraz yavas. ceke ceke bir hal oluyorum.

ruyamda seni gorurum bu gece:) gercek olsun insalah.

canim cok sagol. bu sabah verdim utuleri eline. dedim bunlari utulersen cok sevinirim. yapti:) demek oyle. ben de bundan boyle hep soyleyecem. bundan anliyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…