2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

gülüm iyiyim yazlığa geçtik arayamadım da seni ( valla benimki hiç memeden emmediki :) ilk günden beri sağıp veriyordum. ilk bir ay mama hiç vermedim yetiyordu süt.40-50 gr içiyordu buna göre ilk ay 1.500 gr aldı. şimdi ise yükseldi gündüzleri 70-80 gr (sıcaktan) geceleri dahada artırıyor. o yüzden mama veriyorum 3 kere. merak etme doymazsa çılgınca ağlar o zaman mama vermeyi düşünürsün şimdi yoksa öle bir durum gerek yok.

bende özellikle sabah ve gece yatarken veriyorum tok tutuyo ama piriç suyu hiç duymadım nasıl hazırlanışı canım anlatırmısın...

hee bu arada halen 1,5- 2 saatte bir yiyor. gelmezsede yaygarayı kopartıyor. 2 aylık olacağız 7 gün sonra. yani yedirme sıklığın doğru

bende özellikle sabah ve gece yatarken veriyorum tok tutuyo ama piriç suyu hiç duymadım nasıl hazırlanışı canım anlatırmısın...

bir kaiık pirinci yıkıyorsun.hemen hemen 3 bardak su koy ve kaynsın.prinçler uzayncaya kadar. dikkat et ama suyunu çekip yanabiliyor suyunu çekerse tekrar su koy.o suyu beyaz oluyor prinç kaynayınca özünü veriyor onu tel süzgeçle süzyorum.hiç prinç tanesi kaçmasın prinçleri bastırmıyorum ama onu daha büyünce yapacağım.o suya mama hazırlıyorum işte. örnek vereyim. 60cc mama için 60 cc su 2 kaşık mama katıyorsunuz ya bunda 30-40 cc normal su gerisini pirinç suyu katın mamayı da 1,5 kaşıka düşürebilirsiniz. ben şimdi 120 cc hazırladığım kaşık mama koyuyorum mesela

amatıstcım sagol canım bende öyle yapayım ozaman

zaten annem sureklı prınc unu ver mamadan daha saglıklı ben sızı öyle buyuttum dıyor

bende 40.nın cıkmasını beklıyorum mamayı bırakıp prınç ununa gececegım hem anne sütü hep prinç unu takvıyesı yapıcam

CANIM BENDE HİÇ MAMA VERMEK İSTEMİYODUM AMA DR BANA BUGÜN ÇOCUK AÇLIKTAN AĞLIYO DİYİNCE ARTIK GÜNDÜZDE 2 KERE VERİCEM.GERÇİ DR 3SAATTE BİR VER SÜTÜÜNÜ ALMAZSA DEDİ AMA BEN ÖNCE SAĞICAM SÜTÜMÜ VERİCEM DOYMAZSA MAMA.8GERÇİ DOYMICAK )
SAĞDIĞIM SÜTÜN MİKTARIDA NEKADAR ÇIKARSA OKADAR VERİYORUM MESALA AZÖNCE 70CC İÇTİ SÜTÜ
YANİ SONUÇ DOKTORUMUZ AÇ BIRAKMIŞSIN DEDİ:mymeka:

slm şekerler nasılsınız açıp yemeğe bakmaya gitmiştim...
bebişler nasıl şekerler

sağol nurcum iyiyiz çok şükürr sen nasılsın bakalımm nasıl gidiyooopuyorumnanaktan

ayy yerim ben o çileğii çok tatlı olmuş annesi 41 kere maşallah subanallahhh:asigim:

teşekkür ederiz teyzesi bende ilaydam ile uğraşıyorum bugün babaannesine gidip geldik görümcemin kızları var daa küçük çok rahatsız oldum hemen geldik bizde...

cnm bende bugunden berı ahmet keremle uyumuyor ya aglamıyorda sancısı sızısıda yok sanırım gazınıda cıkarıyor ama uyumuyor artık ayagımda sallamaya basladım gamzemıde uzum cok bugun arada takıp edıyorum ama yazmaya zamanım olmuyor bak hala uyumuyor neyı var bılmıyorum

nesı olabılır kı baska altı temız karnı tok (masallah sutum yetıyor gzl de kılo alıyor dr. ole dedı)gazı da yok daha baska ne olabılırkı?aglamıyor ama yatmıyor uyumuyor kucakta durmuyor ıhh ıhhh ıhhh karnımı agrıyor acaba ?ne yapabılırım kı?

gecedende uykusuzum bgnde uyumadım hıc yıne gece oluyor yıne uykusuz nasıl dayancam bakalım=?

selam kızlarrr

fena başım ağrıyor sabahtan beri:sinifsinif:

hem uykusuzum hem yorgunnnnnnn

sizler nasılsınız kuzular nasıll

maşallah nazımıza kocaman olmuşşş
oyy kıyamam ben yaa zor olur
inşallah artmaz derincim

ay canım valla ben 1 taneyle zor baş ediyorum Allah yardımcın olsun
ama çok tatlılar yaaaaaaa maşallah subhanallahhh

canım yaa kıyamam Rabbim kurtarsın biranönce ve sağlıkla inşallahhh:Saruboceq:

sorma canım dün o kadar sinirliydim ki o kadar sıkmışım ki kendimi bugün baş ağrısından duramıyorum başımın içi lıkır lıkır:umursamaz:
geldiklerinde ezana 20 dk kalmıştı ben salatayı yapmıştım sofrayı hazırlıyordum kızım bi taraftan bağırıyo lütfetti dedi ki istersen sen kızla ilgilen ben yaparım ne yapılacaksa:mymeka: yapılacak bişey kalmadı dedim yemekler ısınacak o kadar aldım kızı siz oturun doyurayım ben dedim geçtim odaya
ve onlar varken ne yemek yedirdi kızım bana ne çay hiç durmadı inanırmısınız sofrayı bile toplamadıklava:Allah a havale ediyorummmmm:1closedeyes:

seninkilerde az değilmiş heeeee:mymeka:
neyseki kurtuldunnnnkaydirigubbakcemile5

bu arada teşekkür ederiz teyzemizzzz senin paşan da pek datlu anacımmmmmŞeniz
nazlı arasımız kıymetlimizzzz yer teyzesi onuuuuuucokacimcoook

ahh hurişcim yapamam ki ben ben yapayım desem annem izin vermez
eşim de dedi hiçbişey yapma gelsin yapsın dedim ondan mı sabahın köründe arayıp haber verdiÇok üzgünüm çoooko zaman dışardansöyleriz dedi annem izin vermedi onada ben yaparım dediii
aynen öyle yemeğe oturduk ben daha bi lokma yemedem kız ağladı kalktım eşim yaptı servisi arada ben geldim bi kıza koşuyorum bi onlara çay demledim baktım veren yok neyse çayı verdim kıza koştum arada gidip dolduruyorum baktım sofra duruyoooo ellememiş bileeeklava:
sonra bu e biz gidelim sende kızınla ilgilen dedi bi taraftanda bel ağrısından ölüyorum bide demesin mi ki sen lohusasın daha tabiki ağrıycak:1shok:kafamçokkarıştı gerçekten mi dedim valla arada unutuyorum ben dedim
demekki bile bile yapıyoÇok üzgünüm çoook

diloşum nerde o ince insannn
bana çok yakın oturan kendi kızı var ona gitseydi bana da çaya gelseydi ama olur muu kızı yorulur Allah korusunnnn:mymeka:

evet teyzesi bana çok benzetiyolar prensesimii:kedi:
tamam canım bakalım olursa artıkkk
senin kızının tepesindeki fıskiyesini yerim bennnkaydirigubbakcemile3Şeniz
ayy büyüyolar valla yaaaa:asigim:

bu arada eskileri bi dinliyim dedim kızlar alın bu şarkıyı ben söyledim ...videomu sizinlede paylaşayım dedim..youtubede de var bi kaç tane...

İzlesene.com : Video - olmasa mektubun-angel37tr

hurişcim 2 kişimi söylüyo acabaaaaa
ama sesler harikaaa maşallah kızzzz

canım hoşgeldin bizde seni özledik hepimiz de aynıyız eskisi gibi giremiyoruzzzz
kuzular sağolsun ne yapalımmmm:teytey:
burasıda çok sıcak kuzucum hiç sevmiyor sıcağı hergün yıkıyorum bikaçkere de siliyorum günde yinede terliyorrrrrrrr:gitme:

canım hoşgeldiniz evinize Şeniz
maşallah prenses kocaman olmuşşş
bizde az kaldı gidicez aylık kontrolümüzün ilkine bakalım
özletme kendini canım serramı kokla benim için seni de öptümmmm

hadi hayırlı olsun mevlütünü de yapmışsınn ohhhhhŞeniz
ben mevlüt yapmaktan vazgeçtim zaten gelecek olanların çoğu geldi birde 2. çocuk olunca ne bileyim yapmak istemiyordum zaten yapmamaya karar verdik eşimle:lepi:
bir gün komşu teyzesi gelip okuyacak cuma saati yasinini duasını yapacak ...

bu aradaaaa KV yanında mı kalacakkk:1shok:
anacım bence ppostala onu kendi düzenini kur bir an önce dırdırını çekmektense:1closedeyes:

diloşcum bugün aldığım en güzel haberrrrrrr:lepi:
hayılı olsun canım insan böyle bi haberi söylemeyi unutur muuuuu

hurişcim benim kızımda gaz sorunu yok Allaha şükür ama kaka yaparken çokkk fazla ıkınıyorrrrrr hatta uykusunda bile ıkınıyorr ve uyanıyorr kıyamıyorum hiç yaaaa
altını açıyorum bende masaj ve bacak hareketleriyle yaptırıyorummm:umursamaz:

gamzecim bizde de aynı durum var canım o ilaçla ilgili söylenenlere takıldı aklım yoksa hemen aldıracaktım bende sen bi araştır bakalım sonucu benimlede paylaşırsan sevinirim tatlım bu arada oğlun çok yakışıklı maşallahh yerim onu bennnŞeniz

slm şekerler nasılsınız açıp yemeğe bakmaya gitmiştim...
bebişler nasıl şekerler

oyyy onun göbüşündeki çileğini yemem mi ben heeecokacimcoookopuyorumnanaktan
maşallah çok tatlı olmuş bu kız canımmmm

biz iyiyiz şükür canım sen nasılsınn

canım artık benim kızımda gündüzleri uyanık duruyo ve hep kucak istiyo memeye yapışık geziyo bir bütün olduk tekrarrr kızımla karnımdan üst tarafa taşındıkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

sağol demetim büyüdükçe çok şeker oluyorlar...
stur dust nasılsın canım göğüs aplikatörü ile emziren sendin değil mi

hoşgeldin demett.yorgun olmayan yok galiba :)) gündüz br şekilde geçiyor ama geceleri çok yorucu

hoşbuldum canım sende hoşgeldin
geceleri yanımda yatıyor benim çileğim yatağında uyumuyor bi türlü gündüz bile bizim yatakta uyuyor cadı napıcam bilmiyorum
yanımda yatınce öyle bi kasıyorum ki kendimi bişey olmasın diye heryerim tutuluyo sabaha kadarrrrr

senin yakışıklı baya büyümüş maşallahhh
çokkda tatlı olmuş annesiiiiopuyorumnanaktan
herşeye değerler tüm yorgunluğaaaa:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…