- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.281
canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:
oğluşun da keyfi yerinde inşallah yerimseniben
mamayı tek seferde mi o kadar veriyorsun ve günde kaç kere ?? emzirme durumu nasıl ? hem emip hem de mama takviyesi mi yapıyorsun ??
çok sordum , farkındayım :kedi: ama endişelenmeye başladım acaba yetersiz mi besliyorum paşamı diye benneyaptımki
bizimde sadece 3 öğünümüz mamayla gerisi anne sütü.ben bir mamayı özellikle gece yatarken veriyorum. ve pirinç suyu katıyorum biraz hem tok tutuyor hemde besleyici özellikle bir aydan sonra denyebilirsiniz.doktorlar hayır diyorlar ama annemler bizi öle büyütmüşler :)) hem gece uykusu biraz daha fazlalaşıyor 3 saati sonra kalkabiliyorlar. (kesin deği çoğunlukla :))
ayyyyyynı benim paşam kaydirigubbakcemile5
ama biz mama vermiyoruz , vermeli miyiz acaba fisfisfis
bir de 1,5- 2 saat geçsin diye bekliyoruz bazen öğünlerinin arası , yanlış mı yapıyoruz ??
çünkü sürekli emen, mama-süt içen bebek bu kez hazımsızlıktan ağlar diye duymuştum uzman tv deki dr.dan
sağdığım sütü verirken de 40-50 cc veriyoruz, acaba az mı veriyoruz ??
oğlum 19 günlük ve yaklaşık 3 kg ağırlığında
bazen emerken 10-15 dak sonra bırakıyor , uykuya dalıyor sanki , ben de iki büklüm yatmasın diye yerine koymaya gayretlenirken bi uyanıyo ve saldırırcasına aranıyor memeyi , aç bırakmışım saatlerce sanki :sm_confused:
karışığım .... acaba yetersiz mi besliyorum oğlumu ben yaaaaaa mafoldumben
bende özellikle sabah ve gece yatarken veriyorum tok tutuyo ama piriç suyu hiç duymadım nasıl hazırlanışı canım anlatırmısın...
ayyyyyynı benim paşam kaydirigubbakcemile5
ama biz mama vermiyoruz , vermeli miyiz acaba fisfisfis
bir de 1,5- 2 saat geçsin diye bekliyoruz bazen öğünlerinin arası , yanlış mı yapıyoruz ??
çünkü sürekli emen, mama-süt içen bebek bu kez hazımsızlıktan ağlar diye duymuştum uzman tv deki dr.dan
sağdığım sütü verirken de 40-50 cc veriyoruz, acaba az mı veriyoruz ??
oğlum 19 günlük ve yaklaşık 3 kg ağırlığında
bazen emerken 10-15 dak sonra bırakıyor , uykuya dalıyor sanki , ben de iki büklüm yatmasın diye yerine koymaya gayretlenirken bi uyanıyo ve saldırırcasına aranıyor memeyi , aç bırakmışım saatlerce sanki :sm_confused:
karışığım .... acaba yetersiz mi besliyorum oğlumu ben yaaaaaa mafoldumben
slm şekerler nasılsınız açıp yemeğe bakmaya gitmiştim...
bebişler nasıl şekerler
sağol nurcum iyiyiz çok şükürr sen nasılsın bakalımm nasıl gidiyooopuyorumnanaktan
ayy yerim ben o çileğii çok tatlı olmuş annesi 41 kere maşallah subanallahhh:asigim:
kızlar drdan geldik kızımın maşallah sağlığı yerindeymiş kilosuda 3 400 oluş drumuz çok iyi dedi 35 günde 1 400 almış bu ayda böyle devam edrse açığı kapatırız dedi kabız olduğunu söyledi,m meğer benim kızım incelemelerinin sonucunda kolit olduğunu öğrendik çok ağlar dedi ayaklarını karnına toplar sürekli ağlar dedi karnından gurul gurul ses gelirmiş evet hepside vardı çok ağlaması pek yoktu maşallah ama sürekli mıkırdanıyordu artacak dedi yandım ben birde karnı doymayan çocuk kabız olur dedi 3 gün yapmazsa kabızlık o olurmuş bir tane fitil verdi ama önce zinco damla verecekmişiz çok mecbur kalırsak fitili kullanın bizim drumuz böyle geçti şimdi yıkadım onu uyuyor yavrum
iyi akşamlar arkadaşlar
benim kızlar artık gündüzleri çok az uyuyorlar sizinkilerde öylemi yataklarındada durmuyorlar ağlıyorlar illada kucağıma gelicekler birini alıyorum diğerini bırakıyorum bu defa bıraktığım başlıyor ağlamaya bu şekilde bir maratonumuz var inş. haftaya annem gelicekte biraz rahatlıyacağım gercekten artık çok zorlanmaya başladım uykusuzluk beni mahvetti birde kendime hiçmi hiç zaman ayıramıyorum artık eşimle bile zar zor görüşüyoruz diye bilirim yemeklerimizi bile farklı zamanda yiyoruz bizim kızlar biri yatıyor diğeri kalkıyor ve hiç zaman kalmıyor
bende sıkıntı hat safada salı günü gittim dr açılma felan yoktu yarın yine kontrol var ve hangi yönde karar vermeliyim bilemiyorum normali bi müddet daha beklemelimiyim yoksa sezoşmu istiyim offffffffff kuzuma biş iöolcak die korkuyorum
akıllara zararmış senin KV canım , Allah sabır versin .. bu arada çilek kızın o fotosuna bittim ben de maaaaaaaaşalllahhhhhhhhh
anlatırım uzunca bir zamanda , arızaçıkardı kadın nerdeyse burda olduğu tüm süre boyunca :mymeka:
gitti de kurtuldum , açık havada bile daralıyordum o varken ortamda-
kesinlikle ve kesinlikle önüne sadece salata çorba koyardım yada bi mantı kaynatırdım yada bi makarna salata yani böyle öğrenci yemeği şip şak yapıp önüne koyardım..heralde sana niye yemek yapmadın diyemez yada anan niye yapmadı diyemez doyursun karnını makarnayla...oda yemek değil mi ?!!:mymeka:hiç kendini kasmayacaktın allah bilir şu an çay servisi yapıyorsundur...:b:
allahım hayırlısıyla en yakın zamanda kavuştursun kağanına canım..umarım normal doğum yaparsın ama ben son günümde 3km yol yürümüştüm...sabah suni sancı vereceklerdi bana korktum normal doğurucam diye o gün ototbüse bindim yol yürüdüm cevahiri dolaştım eve geldim yemek yaptım uykuya geçmeden suyum geldi....dene bence en fazla yolda bi yerde suyun patlar başkada bişeycik olmaz ....
kandilimi kutlayanlara teşekkür eder topunuzun kandilini kutlarım...benim kız bu akşam babannesine gitti yan binamda kandil münasebetiyle...kadın kızızmın içini dışına çıkardı severken...mıncık mıncık etti..dedim kızızmın toplu durmasına bakma babannesi unutmayalım daha 14 günlük ....naniknanik tokalar almış renga renk üzüzldüm de be kızı yok karının heves ediyo mıncıklamasına müsade ettim hem kız yorulsun uyusun diye ama bizim canavar uyurmu sürekli ağladı....karının dolabını açtım bom boş bildiğin boşşş dedim sen açlıktan ölmüyormusun bu ne böyle ...gel bize akşamları yiyelim ...dediği laf şu ben bugün dışarı çıktım sosisli yedim yemekle işim olmaz benim ben bakıyom başımın çaresine dedi....kaydirigubbakcemile3 iyi dedim ..eve geldik benim kız merdivenlerde kollarımda uyudu....
şimdi bende yatcam ölüyom uykudannnnnn...:s:
demet okurken sinirden kudurdum yerindee bu karının amacı nee yaa lahusa kadına yemeğe gidildiğini ilk defa duyuyorum madem çok istiyo gelmek yapar yemekleri kızım bugün kandil siz gelemezseniz bebekle biz gelelim bişey hazırlama ben evde allah ne verdiyse getirrim sen kendini yorma demesi lazımken resmen emri vaki olmuş yaaaaaaaaa:allah sabır versin allah bildiği gibi yapsın kadınıı:S:
oyy oyy yerim ben onuu demett bu kızz sana benziyo gittikçe maşallah subanallahhh:: resim güzel ticker yerine olur ama ben bilmiyorum nasıl olur tabii öğrenirsem sana yazarım özelden tatlişş
maşallah kızınaa her geçen gün topluyo kendini şükür herşeyde yolundaa allah nazarlardan korusun canım sen doktora bakma kolikli bi bebekse 40 kadar belli olur 40 kadar sesi çıkmazsa böyle gider inşallahh benim diğer kız çok kolikliydi ağlaması hiç bitmezdi 15 günlükken başlamıştı taki 4 ayın sonun kadar ağlaması sürmüştü ne günlerdi beee inşallah bu kızım kolikli değil şimdlik olmazda umuyorum
bu arada eskileri bi dinliyim dedim kızlar alın bu şarkıyı ben söyledim ...videomu sizinlede paylaşayım dedim..youtubede de var bi kaç tane...
İzlesene.com : Video - olmasa mektubun-angel37tr
SLM KIZLAR
ozledim sizi coook,
nasilsiniz, bebisler nasil?
biturlu vakit bulupta giremedim, benim pasa cok yoruyo annesini,
cok uykusuzum, ruh gibi dolaniyorum ortalikta, ama yinede herseye deger,
burasi cok sicak ve oglum cok terliyo hertarafi isilik oldu, hergun yikiyorum ama biturlu gecmiyo,
selam kızlar..b sure giremedim topiğe..umarım hepiniz iyisinizdir..
bizde artık evimizdeyiz b yandan yerleşmeye calıstım b yandan bebisime bakmeye..istanbul berbt sıcak...kızımı b tek badi ile tutuyoum..ama kızım sıcagı sevmis olacakki gaz sorunumuz neredeyse bitti sukur..o ilaçları azalttım.2 kez zinco veriorum..pazarteside asıdaydık..tekrar topuk aldılar ve hepatit asısı oldu..ciyak ciyak agladı melegim..ne kadar zor gelio bana kızcemin aglaması anlatamamkilomuz 4300 olmus ...ayda 1 kilo gayet ii dedi dr ama bakalım inş dahada toparlarız ..keci sutu mamasını ise 100 veya 90 cc veriorum gunde..normalde 540 cc verilio ama benide emio melegim ..zaten sutum yokken ac kalmasın die almıstım ama o da fayda etti sanırım..
sizler ve kuzucuklarınız nasıl?
bizde 20lik mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti
ertesi güne herkes gitti tabi yalnız kaldım ama buseferde kaynanam geldi
benimle inatlaşmasa iyi geçinecezde ne dersem inadına zıttını söylüyo
bazen aman boşverrrr diyorum ama bazen sinir oluyorum
bide habire aç buçocuk aç deyip duruyo yaaa 15 dk boş bırakmıyo beni emdirde emdir
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
bende insanım canım en son kızdım valla
anne öle deyip deyip durma pisikolojim bozuluyo çocuk emiyo sütüm iyi doyuyoda kilo alımıda iyi onun yaptığı sadece alışkanlık aç aç deyip durma dedim
gülüyo
söylemeyi unuttum canım eşim işbaşı yaptı salı günü floryada biraz uzak ama idare ediyoruz şimdilik eski işyerinden aradılar dün işleri açılmış ofisi kuruyolarmış bi kaç gün içinde tekrar oraya başlayabilir eski dediysem kışın başında çıkarttılar ya ordan çağırıyolar yani büyük ihtimalle oraya gidecek yinee şükür allahımaa:
kızızmı uyutuyorum birden bi çığlık koşturuyorum yanına uzanıyorum sancıdan kıpkırmızı oluyor bacaklarını karnına itiyorum öyle tutuyorum uykuya dalıyor...
eyvahlar olsun geceleri yapmasa bariiii....sabahtan beri tüm silahlarımı çıkardım uyguladım...gece yaparsa sallarım fitili....
stardustcım evet gaz için daha doğrusu kakasını yaparken çokzorlanıyodu oğluşum gaz çıkarıyo onda sorun yok maşallah ama kakası zorluyodu paşamı o yüzden verdi doktorumuz bende düzenli kullanıyorum şuanda şimdilik ara ara ıkınmaları felan oluyo ama daha iyi krizlere girmedi neyseki ilaçtan bericanımcım erkek bebekte gaz sorunu oluyomuş ve bu ilaç çok fayda ediyomuş ondan bunu aldık doktorum birkaç isim vermişti referanslı olarak bunu aldık birde zinco alıcam elimin altında bulunsun diye bu çok pahalı ve sgk geçmiyo canım zinco da sgk geçiyomuş ondan alıcam eğer aynı işlevi görürse ona devam edicem
slm şekerler nasılsınız açıp yemeğe bakmaya gitmiştim...
bebişler nasıl şekerler
cnm bende bugunden berı ahmet keremle uyumuyor ya aglamıyorda sancısı sızısıda yok sanırım gazınıda cıkarıyor ama uyumuyor artık ayagımda sallamaya basladım gamzemıde uzum cok bugunarada takıp edıyorum ama yazmaya zamanım olmuyor bak hala uyumuyor neyı var bılmıyorum
nesı olabılır kı baska altı temız karnı tok (masallah sutum yetıyor gzl de kılo alıyor dr. ole dedı)gazı da yok daha baska ne olabılırkı?aglamıyor ama yatmıyor uyumuyor kucakta durmuyor ıhh ıhhh ıhhh karnımı agrıyor acaba ?ne yapabılırım kı?
gecedende uykusuzum bgnde uyumadım hıc yıne gece oluyor yıne uykusuz nasıl dayancam bakalım=?
hoşgeldin demett.yorgun olmayan yok galiba :)) gündüz br şekilde geçiyor ama geceleri çok yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?