2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım hep aynı sorunlar hepimizde bende yanıma alıyorum ama yanaşamıyorum kilom epeyce fazla vede çok deli yatarım çok dönerim bütün gece ezerim diye korkuyorum gerçi yanımda yattığı zaman ona zarar vermiyeyim diye huzursuz uyuyorum ama. yatağında yattığı zamanda sürekli kalkmam gerekiyor emziğini düşürüyor başlıyor ağlamaya emziğini aldımı tekrar uyuyor herkezde alıştırma ayıramazsın diyor ama ben yine bu gece yanıma alacağım yatağımdan kalkıp meme vermektense birde elleri hiç içeride durmuyor sürekli açıyor üzerini korkuyorum hastalanır diye zaten bugün birkaçkez öksürdü ve hapşırdı

stardust cnm valla bildiklerimin hepsini denemişsin keşke farklı bişey bilsemde söylesem cnm seni çok iyi anlıyoruz cnm hepimiz anneyiz endişelenmekte haklısın cnm inşallah bu gece yapar

canım , aradık tekrar dr.u , anlattık durumu , bize hastaneye gidin felan demedi " yapar telaş etmeyin " dedi :sm_confused: eyseki şimd mışıl mışıl uyuyor .. yarın da huzurszlanırsa ilk işim dr.u aramadan etmeden doğğğğru hastaneye gitmek olacak ...

ikinciyi ypma düşüncen varsa bence hiç işe girmeyi düşünme .. 2. oluncaya kadar edayı bir güzel büyüt , onunla güzel vakit geir , çünkü 2. olunca hem 2 çocuk hem ymek yap iş-güç derken yetemeyecek ve güzelliğini anlayamayacaksın çoğu şeyin ... hem hamileyken çalışmak da zor olur , hamilesin ve bir de çocuğun var + işin stresi + evde yapılması gerekenlerim stresi.. yazarken bile yoruyor insanı ..
en iyisi 2.yi de yap , sonra bak fırsatını bulunca da çalışmaya başlarsın yerimseniben
benim emzirme durumunu göz önünde bulundurduklarından olsa gerek hergün dersim yok , oldğunda da yarım gün zaten , öğlene kadar

diloşmmmm , bi o sabun kaldı biliyo musun .. onu da bugün bi teyze söylemişti hem de yarın öğlene kadar yapmazsa onu deneyeyim en iyisi ..
işe de başladık canım ya , sağol iyi dileğin için .. Allah hayırlı işler , hayırlı kazançlar versin hepimize :Saruboceq:

stardust cnm valla bildiklerimin hepsini denemişsin keşke farklı bişey bilsemde söylesem cnm seni çok iyi anlıyoruz cnm hepimiz anneyiz endişelenmekte haklısın cnm inşallah bu gece yapar

canımmmm çok sağol , inşallah ....a.s.

Son düzenleme:

nasılsınız kızlar valla anca geldik eve kayınvalidedeydikte,kociş yattı ben takıldım size.
kızlar ya,ben doğumdan sonraki 51 ve 63.günlerde lekelenme gibi adet gördüm yani daha önceki adetlerimle alakası yok ama ben onlara adet demiştim,63.gün 12 eylüldü,bugün 5 kasım bende tık yok.
benim adet düzensizliği ve pco vardı hatırlarsanız doğumdan sonra geçebilir dediler ama geçmedi galiba ya çok moralim bozuk.bide diyorum acaba o 2 lekelenme adet sayılmazmıki,süt koruyo denir ya öle bir durummu acaba,offff çok sıkıldım adet olamamaktan mafoldumben

iyi geceler kızlar nasılsınız?kızım bugün pestilimi çıkardı yeni uyuttum inşaallah uyanmaz...bir de kızım 2 gündür kaka yapmadı...hiç böyle olmazdı hep kakalı olurdu bezi...ondan huzursuz herhalde yavrum...yarıın da yapmazsa bir doktora gidecem artık..ben hiç fitil vermedim..huricim sen veriyordun herhalde fitil...

geçmiş olsun canım , seninki de bi şey mi diyesim geldi birden :bbo: benim paşam 5 gündür yapamıyor da ((
herşeyi yaptık , z.yağı - fitil vs ( sabun hariç ) ama yokk hala tata mata yok yani (

canım bence canını sıkma ader olamıyorum diye...mesela ben hamile kalmadan önce saat gibiydi adetim düzenli olurdum..doğumdan sonra 40 ım çıktıktan sonra 10 gün sonra lekelenme oldum..her ay aynı zamanlarda lekeleniyorum bir doğru adet olmadım... bu ay olmadım...süt koruyor herhalde canım...

Allah iyiliiini versin emiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
tahmin 1 : saçının fönü bozuldu laelaelaelaelae
tahmin 2 : korseye kesssssin bi şey oldu :kedi:

geçmiş olsun canım , seninki de bi şey mi diyesim geldi birden :bbo: benim paşam 5 gündür yapamıyor da ((
herşeyi yaptık , z.yağı - fitil vs ( sabun hariç ) ama yokk hala tata mata yok yani (
ayy canım geçmiş olsun..seninki de baya olmuş yapmayalı...huzursuz mu oğluşun..yani benim kızım huzursuz...inşalllah arasımız bu gece doldurur bezini tatayla da rahatlar minik adam...

demresu kullanıcısından alıntı
nasılsınız kızlar valla anca geldik eve kayınvalidedeydikte,kociş yattı ben takıldım size.
kızlar ya,ben doğumdan sonraki 51 ve 63.günlerde lekelenme gibi adet gördüm yani daha önceki adetlerimle alakası yok ama ben onlara adet demiştim,63.gün 12 eylüldü,bugün 5 kasım bende tık yok.
benim adet düzensizliği ve pco vardı hatırlarsanız doğumdan sonra geçebilir dediler ama geçmedi galiba ya çok moralim bozuk.bide diyorum acaba o 2 lekelenme adet sayılmazmıki,süt koruyo denir ya öle bir durummu acaba,offff çok sıkıldım adet olamamaktan

demresu , canım ben de de durumlar aynı eceninki gibi .. ama süt korur olayına inanmıyorum , drlar da yok öyle bir şey diyor .. emzirdiği süre içinde adet görmemesine rağmen hamile kalanlar var diyor dr.lar ..ama o pko durumunu iyice bi araştır derim ben .. inşallah geçmiştir yaaaa ..

ayy canım geçmiş olsun..seninki de baya olmuş yapmayalı...huzursuz mu oğluşun..yani benim kızım huzursuz...inşalllah arasımız bu gece doldurur bezini tatayla da rahatlar minik adam...

bugüne kadar yoktu ama bugün başladı huzursuzluğu .. hatta az önce yine mızıklayarak uyandı , kucağıma alıp bir iki tur attık , uyudu yeniden yatırdım yerine .. bu gece zor geçecek sanırım (((
yeterki o yapsın kakasını da rahatlasın artık yaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…