- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.881
tatlı uykular kuzucuga..serrada babasıyla konusuyor oyun oynuyor ..:=)bizim kız 1 den önce yatmaz :=)sabahda 11 den önce kalkmaz..
canim benim kizin da uyku duzeni cok iyiydi, bozuldu.
eskiden 11 de yatardi 3 te kalkadi tekrar yatardi 7 de falan uyanirdi. yani bir kere kalkardim gece.
artik malesef cok sik uyanmaya basladi.
ben de annemin sozunu dinledim. artik koynumda uyutuyorum. ben degil ama kardeslerimi hep koynunda buyutmus annem. cok rahatti diyor. ayirmakta da problem yasamamis. ben de ilk emerek uyutuyorum. sonra yatagina koyuyorum. gece uyaninca da yanima aliyorum. sabaha kadar koyun koyuna yatiyoruz. ayrica benim kokumla aha guzel uyuyor. yani uyanmiyor irkilmiyor. cunku guvende:) :lepi:
belki ikinci cocugumu bu sekilde buyutemeyecegim belki calisacagim o yuzden bu cocugumu etrafin soylediklerine kulak tikayarak buyutuyorum. bakalim yataktan ayirma konusunda ne olacak bilmiyorum cok da sorun yasayacagimi sanmiyorum.
canim gercekten kakasi olduguna inaniyorsan ve fitil de ise yaramadi ise dr a gotur. bazen benim kiz da 4.5 gunde 5 gunde yapiyordu. diyorum kakasi gelmedi heralde. mizmizlaniyor ama ondan mi bilmiyorum.
benm bir kere fitille yaptirdim kakasi her zmanakinden kati idi. eger fitil ile de yapmadiysa dr a gotur canim. o yaptirir. onlar biliyorlar taktikleri.
canim Allah cidden kolaylik versin. gercekten uzuluyorum kuzucuklar annelerinden ayrilinca.
ben zaten ABD ye giderken calismayi biraktigim icin buraya donunce baslamadim ama calisiyor olsaydim ben de sizler gibi olacaktim.
Eda 1 yasina gelinceye kadar dusunmuyorum ama Edayi emzirirken bile ikinci cocugumda bu sekilde olamayacagini dusunuyorum ve uzuluyorum simdiden. cunku
ben de mecburum calismaya. yoksa biz birikim falan yapamayiz esimin maasi ile. sagolmasinlar yiyici cok.
ya hic ise baslamadan ikinciyi yapacam ve en az iki sene daha calismayacagim
ya da baslayacagim uzunca bir sure ikinciyi yapmayacagim. en azindan is degistirene ya da ne bileyim isten ayrilana kadar.
zor yaaa Allah kolaylik versin.
canım ya kıyamam oğluna nasılda gazı vardrı canı yanıyo belkide benim kızda bi ara uyarmadan kakasını yapamıyodu zeytin yağlı maydanoz sapı sokuyodum o zmana yapıyodu bi sana uymaz belki ama kesin çözüm fitil gibi sabunu kes ve koy popişine 5 dakika sonra çıkartıyo cidden yap bakalım hem oğlun hem sen rahatlarsınn:teselli:
işede başlamışsın hayırlısı olsun artık herşey minikler için üzme kendinii:1hug:
stardust cnm valla bildiklerimin hepsini denemişsin keşke farklı bişey bilsemde söylesem cnm seni çok iyi anlıyoruz cnm hepimiz anneyiz endişelenmekte haklısın cnm inşallah bu gece yapar
kız huriş şu demresuya duduş felan deme beeee
sen kıza her duduş dedinmi ben bayılıyom burda gülmekten yaaa
neden mi?
biz genelde duduşu o malum bölge için kullanıyoruzda:asigim:[/QUOTE
anaaam ne durumlara düşmüşüm kaydirigubbakcemile3
hehehe :icecream: hadi iy igeceler cvanım
tamam tutarım kendimi..isminden ötürü öyle diyordum emme artık demem..demrem derim ..alkisalkisalkisdelikafadulden
canım yaa çok tatlısın huri valla ismimi demiycem diyea.s., de canım de duygum de bana Şeniz,saklı gizli kalmadı artık,hepimiz kardeş olduk
hepinize iyigeceler hoş sohbetlerr a.s.
oo kurtlarını dökceksin bu akşam hadi bakalımm iyi göbecikler atta gelkaydirigubbakcemile3
sormaa yaa başıma gelenlerii kına süperdi çok oynadım hiç oturmadım..
sonlara doğru köy kıyafetyi giydim bütün kilolar kapandı kapalı köy kıyafetiii..bir kız var tutturdu roman oynayalım oynadık..
sonra kolbastı oynayalım nolur dedi ben kaptırdım tabi içimdede koldan takılı korse vardı dizden yukarı askılı tuvalkete çıkması zor yanii.düşünün bakalım ben kolbastıo oynarken nolduuuuu????
tahminleri alayım....
iyi geceler kızlar nasılsınız?kızım bugün pestilimi çıkardı yeni uyuttum inşaallah uyanmaz...bir de kızım 2 gündür kaka yapmadı...hiç böyle olmazdı hep kakalı olurdu bezi...ondan huzursuz herhalde yavrum...yarıın da yapmazsa bir doktora gidecem artık..ben hiç fitil vermedim..huricim sen veriyordun herhalde fitil...
canım bence canını sıkma ader olamıyorum diye...mesela ben hamile kalmadan önce saat gibiydi adetim düzenli olurdum..doğumdan sonra 40 ım çıktıktan sonra 10 gün sonra lekelenme oldum..her ay aynı zamanlarda lekeleniyorum bir doğru adet olmadım... bu ay olmadım...süt koruyor herhalde canım...nasılsınız kızlar valla anca geldik eve kayınvalidedeydikte,kociş yattı ben takıldım size.
kızlar ya,ben doğumdan sonraki 51 ve 63.günlerde lekelenme gibi adet gördüm yani daha önceki adetlerimle alakası yok ama ben onlara adet demiştim,63.gün 12 eylüldü,bugün 5 kasım bende tık yok.
benim adet düzensizliği ve pco vardı hatırlarsanız doğumdan sonra geçebilir dediler ama geçmedi galiba ya çok moralim bozuk.bide diyorum acaba o 2 lekelenme adet sayılmazmıki,süt koruyo denir ya öle bir durummu acaba,offff çok sıkıldım adet olamamaktan mafoldumben
sormaa yaa başıma gelenlerii kına süperdi çok oynadım hiç oturmadım..
sonlara doğru köy kıyafetyi giydim bütün kilolar kapandı kapalı köy kıyafetiii..bir kız var tutturdu roman oynayalım oynadık..
sonra kolbastı oynayalım nolur dedi ben kaptırdım tabi içimdede koldan takılı korse vardı dizden yukarı askılı tuvalkete çıkması zor yanii.düşünün bakalım ben kolbastıo oynarken nolduuuuu????
tahminleri alayım....
ayy canım geçmiş olsun..seninki de baya olmuş yapmayalı...huzursuz mu oğluşun..yani benim kızım huzursuz...inşalllah arasımız bu gece doldurur bezini tatayla da rahatlar minik adam...geçmiş olsun canım , seninki de bi şey mi diyesim geldi birden :bbo: benim paşam 5 gündür yapamıyor da((
herşeyi yaptık , z.yağı - fitil vs ( sabun hariç ) ama yokk hala tata mata yok yani(
canım bence canını sıkma ader olamıyorum diye...mesela ben hamile kalmadan önce saat gibiydi adetim düzenli olurdum..doğumdan sonra 40 ım çıktıktan sonra 10 gün sonra lekelenme oldum..her ay aynı zamanlarda lekeleniyorum bir doğru adet olmadım... bu ay olmadım...süt koruyor herhalde canım...
Allah iyiliiini versin emiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
tahmin 1 : saçının fönü bozuldu laelaelaelaelae
tahmin 2 : korseye kesssssin bi şey oldu :kedi:
ayy canım geçmiş olsun..seninki de baya olmuş yapmayalı...huzursuz mu oğluşun..yani benim kızım huzursuz...inşalllah arasımız bu gece doldurur bezini tatayla da rahatlar minik adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?