2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

[

aaa yeni dikkatimi çekti , bizim imzalara ne oldu yaa , uçmuş yine .. bir de şu satın aldığımız resimcikler vardı , onlar da uçmuş :)))
neyse daha fazla zorlamayyım bünyeyi , kaçtım bu kez ....
hakkaten ya :)))

imzaları silmişler canım...siteye zarar veriyormuş herhal.satın aldığımız resimlerib akıbetini bilmiyorum...İyi geceler canımmm...

regl oldun ve kıyafetine geçti akannehir

konuşmayı çok isterdim ama millet uyuyor klavyede pek ses yapıyor kuzu yeni uyudu valla herkes iyidir umarım çok öpüyorum sizleri bi bakem dedim millet iyimi görüşmek dilegiyle esen kalın şekerlerim

iyi geceler kızlarrrrrrrrrr nasılsınız ececim geldimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

stoşum nasılsın canımmmm hurişş yine formundasın alemsin canım yaa ama geçmiş olsun güzelimmmmmmm
hoşgeldin şekerim..
sorma yaa sidikli oldum kendime şaşırdım ama herkes beni alkışlarken ve ben süper kolbastı yaparken en fecisi herkes bana bakarken bırakamadım kız ıtek başına yaaaaaa.
çok iğrenç bir durum ama altıma işedim yaaaaaaaaa.....laelaelaelaelaedelikafadulden

kaydirigubbakcemile5herşeyin üstesinden geldigin gibi buolayında üstesinden gelmişsin be güzelim:lepi::sm_cool:alkisalkisalkistakılma boş ver insanız heran herşey gelebilir başımıza ne keyifli anlatmışın ama valla güldüm yaa durumuna deil güzelimanlatışınaa kuzun nasıl ayy gelinimmopuyorumnanaktan

selammmmm gece kuşlarııııııııııopuyorumnanaktan

ayyyyyy biri beni durdursunnnnnnnn evdekiler uyanacakkkkksırnaşık şey
huriş yaptın gene yapacağını deli kızzzzzzzz:roflol::roflol:

ayyyyyy düşünüyorum gözümün önüne geliyo huriş kolbastı yaparken bi yandandadelikafadulden:roflol:
allahtannnnnnn köylü kıyafeti varmış kızzzzzzzzzz:roflol:sırnaşık şey
oyyyyy gel bi öpemmmmŞeniz:roflol:

iyi geceler kızlar . geçmiş çok birikmş yarıda pes ettim ama kuzuların fotoları harika.
huriş sende alemsin canım ya :) neye kimsenin görmemesi iyi olmuş.
bu arada kızım pek iyi değil geniz akıntısı ve öksürük var dr sekrol verdi balgam söktürücü benzer durum da olan varmı ne kullandı ne yaptı acaba.
salıya aşımız var hepsi üstüste mi gelecek.bu ayki dr kontrolümüzde kızım 6 kilo 64 cm geldi.dr iyi gidiyor dedi.ama ek gıda için 1 ay daha bekleyelim dedi.kan damlasınıda kiloya göre veriyrormuşuz yani ben 6 damla vericem günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…