- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.901
fön zaten bozuldu laelaelaelaelae
2. tahminn tutumadı daha feciii bişey olduuuuuuuu
oo kurtlarını dökceksin bu akşam hadi bakalımm iyi göbecikler atta gelkaydirigubbakcemile3
sormaa yaa başıma gelenlerii kına süperdi çok oynadım hiç oturmadım..
sonlara doğru köy kıyafetyi giydim bütün kilolar kapandı kapalı köy kıyafetiii..bir kız var tutturdu roman oynayalım oynadık..
sonra kolbastı oynayalım nolur dedi ben kaptırdım tabi içimdede koldan takılı korse vardı dizden yukarı askılı tuvalkete çıkması zor yanii.düşünün bakalım ben kolbastıo oynarken nolduuuuu????
tahminleri alayım....
2. tahmini söyleyyim sen kolbastı oynarken korse yere düştü herkes gördü doğru mu?fön zaten bozuldu laelaelaelaelae
2. tahminn tutumadı daha feciii bişey olduuuuuuuu
canım inşaallah yapar kakasını...bugüne kadar yoktu ama bugün başladı huzursuzluğu .. hatta az önce yine mızıklayarak uyandı , kucağıma alıp bir iki tur attık , uyudu yeniden yatırdım yerine .. bu gece zor geçecek sanırım(((
yeterki o yapsın kakasını da rahatlasın artık yaaa((
imzaları silmişler canım...siteye zarar veriyormuş herhal.satın aldığımız resimlerib akıbetini bilmiyorum...İyi geceler canımmm...aaa yeni dikkatimi çekti , bizim imzalara ne oldu yaa , uçmuş yine .. bir de şu satın aldığımız resimcikler vardı , onlar da uçmuş :)))
neyse daha fazla zorlamayyım bünyeyi , kaçtım bu kez ....
hakkaten ya :)))
regl oldun ve kıyafetine geçti akannehir
[2. tahmini söyleyyim sen kolbastı oynarken korse yere düştü herkes gördü doğru mu?
..
tutmadı kızlar...malesef dahada feciiii....delikafadulden
ben çantamda her an heryerde regl olabilirim die ped ve kilot taşıyorum...o problem değil....
korse omuzlardan atlet gibi başlıyor idzlere kadar tuvalet ihtiyacını gidermek içinde bir bacak arasına delik açmışlar ama kullanmadım ..
kınanın başında biraz çişim vardı ama korseyi çıkarmak çok zor die gitmedim tuvalete...
önce bir roman avası oynadım millet oturdu herkes 1 kız birde ben pistte ikimiz deli gibi roman oynadık ....sonra kolbastı oynayalım nolur hadi falan dediler hemen oynamaya başladım...bu arada herkes alkış tutuyor o kız ve ben tek ikimiz varız sahnede ve mesanemde ne kadar varsa hepsini yaptım delikafadulden..millte çaktıramadım ve bütün çişimi altıma yaptım tutamadımmmmm benneyaptımki her zıplamada fış fış akannehir kolbastıya devam tabiiiii.....
sanki oynamaktan çok yorulmuş gibi...gittim içeri bölüme soyunma yerine normal kıyafetimi giydim yanımda ki yedek kilotu giydim korseyi çıkardım poşete koydum ...köy kıyafeti sırıl sıklam oldu...
ben ki hamileliğimde hapşururken bile altıma yapmamıştım kızlar..sırnaşık şeynaniknaniksengözlerimebaksanab..
tutamadım:1rolleyes: bu akşamı hiç unutmayacağım bu durumu sizden başka kimse bilmiyor eşiminde karnına ağrılar girdi gülmekten....:kedi:
iyi geceler kızlarrrrrrrrrr nasılsınız ececim geldimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerim..stoşum nasılsın canımmmm hurişş yine formundasın alemsin canım yaa ama geçmiş olsun güzelimmmmmmm
:roflol::roflol:canım komik ama kötü bir durum yaşamışsın..normal doğum yaptın ya ondan canım...çünkü ben de normal doğum yaptım...arada hapşururken falan kaçıyor biraz ayyy sidikli olduk yaa:kedi::kedi:[
ben çantamda her an heryerde regl olabilirim die ped ve kilot taşıyorum...o problem değil....
korse omuzlardan atlet gibi başlıyor idzlere kadar tuvalet ihtiyacını gidermek içinde bir bacak arasına delik açmışlar ama kullanmadım ..
kınanın başında biraz çişim vardı ama korseyi çıkarmak çok zor die gitmedim tuvalete...
önce bir roman avası oynadım millet oturdu herkes 1 kız birde ben pistte ikimiz deli gibi roman oynadık ....sonra kolbastı oynayalım nolur hadi falan dediler hemen oynamaya başladım...bu arada herkes alkış tutuyor o kız ve ben tek ikimiz varız sahnede ve mesanemde ne kadar varsa hepsini yaptım delikafadulden..millte çaktıramadım ve bütün çişimi altıma yaptım tutamadımmmmm benneyaptımki her zıplamada fış fış akannehir kolbastıya devam tabiiiii.....
sanki oynamaktan çok yorulmuş gibi...gittim içeri bölüme soyunma yerine normal kıyafetimi giydim yanımda ki yedek kilotu giydim korseyi çıkardım poşete koydum ...köy kıyafeti sırıl sıklam oldu...
ben ki hamileliğimde hapşururken bile altıma yapmamıştım kızlar..sırnaşık şeynaniknaniksengözlerimebaksanab..
tutamadım:1rolleyes: bu akşamı hiç unutmayacağım bu durumu sizden başka kimse bilmiyor eşiminde karnına ağrılar girdi gülmekten....:kedi:
hoşgeldin canım nasılsın?a.s.iyi geceler kızlarrrrrrrrrr nasılsınız ececim geldimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerim..
sorma yaa sidikli oldum kendime şaşırdım ama herkes beni alkışlarken ve ben süper kolbastı yaparken en fecisi herkes bana bakarken bırakamadım kız ıtek başına yaaaaaa.
çok iğrenç bir durum ama altıma işedim yaaaaaaaaa.....laelaelaelaelaedelikafadulden
rica ederim canım iyi olmana sevindim...ben iyiyim kzım biraz huzursuz kaka yapamadı bir kaç gündür...ececim teşekür ederim ilgine canım saolasın iyiz şükür sen nasılsın kzun nasıl opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:canım komik ama kötü bir durum yaşamışsın..normal doğum yaptın ya ondan canım...çünkü ben de normal doğum yaptım...arada hapşururken falan kaçıyor biraz ayyy sidikli olduk yaa:kedi::kedi:
hoşgeldin canım nasılsın?a.s.
hoşbulduk tatlım iyiz sen nasılsınopuyorumnanaktan
[
allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhdelikafadulden:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
öldümmmmmmmmmmmmm karnıma ağrılar girdiiiiiiii:lepi:sırnaşık şeysırnaşık şey
kızz sen ölme emiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:sırnaşık şeysırnaşık şey
allahım girer girmez bende altıma kaçıracam gülmektennnnnnsırnaşık şey
rica ederim canım iyi olmana sevindim...ben iyiyim kzım biraz huzursuz kaka yapamadı bir kaç gündür...
inşallah canım...bakmak zor ama sevgileri her şeye bedel...opuyorumnanaktankıyamam kuzuya bennn umarım yapar en kısa zamanda bu kuzuların işide zor yahuuopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?