2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan...inan ben de çatladım gülmekten ayva göbeğim hop hop hopladı valla:roflol::roflol:...yaaa bu huri var ya hiç yaşlanmaz bu neşeyle...:1hug:

ya kızlar gidem dedim gidemiyorum benim kuzu yarın 3 aylık olacak şu rota virüs aşısı bu ay içindemi yapılıyordu off burdada bi dr edinemedik daha kesin yapılmalımı bu aşı ha ahcılar deyin bakem

hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan...inan ben de çatladım gülmekten ayva göbeğim hop hop hopladı valla:roflol::roflol:...yaaa bu huri var ya hiç yaşlanmaz bu neşeyle...:1hug:

bende bu kızın bardagın hep dolu tarafını göemesini ve elekttirigini çok seviyorumm topimizin çiçaaaa ooooooooooo hurrişşşş valla yag yakmıyomm opuyorumnanaktan

bugün hava çok güzeldiiiiii
sabah kalkınca (pardon öğlen diycektim ziraa 12 de uyandık kızımlakaydirigubbakcemile3)annecime kahvaltıya gittik kızımla
baktık hava sıcacıkkkk
hadi mi hadiiiiii annemle beraber çarşıya
tabi olan kocişe oldu gel bizi allll
işimiz bitti eve götürrrrr
arada yiğiti okuldan al eve bırakkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oturduğumuz odaya basit bir park yatak almak istiyordum şöyle ucuzundan kanepelerde rahat olmuyo kuzucum diye
anacım gezz dolaşşş hiç beğenmediklerim bile 150 den başlıyolülülülülülü
neyse gezmiş olduk annecimle
akşam dönerken arabada baktım telefonum çalıyor tanımadığım bi numara
açtım çokkkk hoş sesli bir bayan
demetcim sen misin
evetttttt dee siz kimsinizzzzz
ben temmuz annelerindennn
starrrrrr dustttttttttttttttttttdelikafaduldenopuyorumnanaktan
ayyy canım benim yaaa çok hoş bir süprik oldu benim için çok sevindirik oldummm:kedi:Şenizopuyorumnanaktan
ama arascım tatasını yapamıyomuş ona üzüldüm inşallah en kısa zamanda patlatır bombayı rahatlaropuyorumnanaktanŞeniz

starcım elma püresi yedir canım bak geçen ben yedirdim yarım saat sonra corrt etti hemde çeyrek elma
hemide aynısı demetinde başına gelmiş

ya kızlar gidem dedim gidemiyorum benim kuzu yarın 3 aylık olacak şu rota virüs aşısı bu ay içindemi yapılıyordu off burdada bi dr edinemedik daha kesin yapılmalımı bu aşı ha ahcılar deyin bakem
canım biz rotavirüs aşısını 3. ayımızı doldurduğumuz gün olduk..özel aşı isteğe bağlı bizim doktorumuz tavsiye etti biz de yaptırdık canımm...

huri benimde aynene koptuğum dk dır canım
artık her kolbastıda sidikli huri gelecek aklıma:dance:

morlavanta hoşgeldin halen izmirdemisin evine döndünmü paşanla nasıl geçiyo günleriniz
düzene girebildinizmi

hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmŞeniz
ayva göbeğini yerim senin kaydirigubbakcemile3
detttttttttttt görmedik sanki göbüşünü döferim kız seniiiiiiiiii göbeki varmış gibinlmaz:

aaaaaaaaaaa demoş kaçmışşş zuzudanda ses yok

burdayım şeker sen nerelerdesin bakiiim kaçakkkklmaz:
hoşgeldinnnnnnŞeniz
nasılsın kuzucuk nasıllll bizi neden boşluyorsun hmmm anlat bakiimmopuyorumnanaktan

zuzumm mu burdaydıııııı yazmadan mı gittiiii:umursamaz:
ben ona doğru yuvallanmam mı şincik kovalamam mı en sportik vücudumlannnklava:

ipek kınanın başında sakince arabasında yattı bilmiş annem kendi annem kucağına aldı tabiki bişe ydemedim sonra baktım yengem alıyor kucağına..
üzgünüm kızızm dedim aldım kızı altını değiştireyim dedim soyunma odasına gittim popoya bir fitil...karnını doyurup uyuttum ..buna mecburdum yoksa 3. antibiyotiğe başlayacaktık....uyuyuş o uyuyuyş hala uyuyuro ...
genelde iyi ama allaha şükür 40 ı çıktı saat gibi değişti huyları çok şükür...
keyifliydi çünkü düşünsene çişini yapıyorsun ayakta ama çaktıramıyorusun ve yaparkende göbek atıyorsun hemde kolbastı delikafadulden

rica ederim canım iyi olmana sevindim...ben iyiyim kzım biraz huzursuz kaka yapamadı bir kaç gündür...
hadi ya star dustumunda arası yapmıyor galiba okuduğuma göre...acaba ek bişeyler verdiniz<de o sebeptyen mi yapmıyor dersin CADIARZU

canım ne güzel geçmiş günün en güzel sürprizi starcım yapmış...
starcım elma püresi yedir canım bak geçen ben yedirdim yarım saat sonra corrt etti hemde çeyrek elma
hemide aynısı demetinde başına gelmiş
canım ben de deneyeyim kızıma inşaallah benimki de yapar...
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmŞeniz
ayva göbeğini yerim senin kaydirigubbakcemile3
detttttttttttt görmedik sanki göbüşünü döferim kız seniiiiiiiiii göbeki varmış gibinlmaz:klava:
var canım göbüş o resimde kıyafet kamufle etmiş...bir de bu ara iki haftada 2 kilo aldım...feci halde tatlı istiyor canımm...kendimi frenleyemiyorum..böyle giderse şişko olmam yakındır...

Kıslar meraba ben maziye bakarken niyaziyi kacırdım, alyacım uyudu ben uykudan son sayfaları zor okudum, huri senin olayınada hem uyudum hem güldüm,ucundan sıyırmıssın valla, tüm tanıdıkların ortasında kaydirigubbakcemile3 Hpinizi cok öpüyorum valla bi daha once mesaj atıcam sora okucam gecmisi zor oluyomus atıcaım mesajları bilem unuttumm Tatlı rüyalarrrr

Kısss demetttt gelmiiim oraya, toplam aldıgım kilomla carpar, veremediim kilolarımlada cilalarım valla, su uykulu halimle yeterim gari, yakarım uleynnnn bu kiloları, keserim bu göbeeeee lülülülülülü

kızlar annem rahatsızlanmış tansiyonu baya bi çıkmış
karşı apartmanda oturuyorlar
babam memlekete gitti işleri vardı
annem yalnız
korkmuş
bize geldi
ölçtüm yine yüksek ama düşmüş biraz
limon içirdim yattı çok korkuyorum canım annem
bana uyku yok bu gece
inşallah normale dönermafoldumben
iyi geceler herkese

Seni çoook iyi anlıyorum canım. Geçen sene bu zamanlarda eşim sürekli akşamları portakal suyu sıkıp duruyordu. Benim de deli gibi midem bulanıyordu. Dün portakalları dışarı çıkarmamla aynı mide bulantısı başlar gibi oldu resmen. O kokuyu aldım. Galiba ne yaparsak yapalım bir süre bu psikolojiyi atlatamayacağız. Arkadaşlar eşya konusunda öneride bulunmuşlar. Mümkünse uygulanabilir tabi. Ama maliyet ister di mi?

Geçmiş olsun tatlım. İnşallah şimdi ikiniz de mışıl mışıl uyuyorsunuzdur.

Ay ben kıyamam. Ben de değil bir gün 1 saat bile bırakmadım. Bu iş ne kadar daha devam edecek bilmiyorum. Çok zorrrr. Gerçi benim kayınvalide ne zaman İpeği kucağına alsa "anneye by by de. Biz atta gidiyoruz" gibi cümleler kuruyor. Ben de içimden daha çoook beklersin diyorum.

Geçmiş olsun canım. Dikkat et de tekrar hamile kalma. Çok riskli bir durum.

Canım geçmiş olsun. Biz de ailece grip olduk da Allah'tan kızı biraz olsun korumayı becerdik. Gerçi 1 gece geniz akıntısı oldu. Yavrum sabaha kadar uyuyamadı. Bu durumda emzirdim. Hiç ilaç vermedim. Sonra hemen toparladı. Anne sütü gerçekten çok iyi geliyor. Öksürüğü de vardı. Ama gıcık şeklindeydi. Dr. ciğerlerinden ses gelirse önemli demişti. Grip olmadan önce insanın boğazı yanar gibi olur ya. Herhalde İpek de o his yüzünden öksürmüştü. Burun tıkanıklığı için serum fizyolojik kullandım. Mümkün olduğunca az ilaç kullanmaktan yanayım. Ben küçükken çok kullanmışım acısı fena çıktı da.

Annene geçmiş olsun Demet'cim.

Demetcim cok gecmis olsun canim yaaa.
o kadar onemli ki aile. benim de babamin ayagi kirildi. canimdan can gitti. insalla canim hemen normale doner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…