- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.921
hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan...inan ben de çatladım gülmekten ayva göbeğim hop hop hopladı valla:roflol::roflol:...yaaa bu huri var ya hiç yaşlanmaz bu neşeyle...:1hug:selammmmm gece kuşlarııııııııııopuyorumnanaktan
ayyyyyy biri beni durdursunnnnnnnn evdekiler uyanacakkkkksırnaşık şey
huriş yaptın gene yapacağını deli kızzzzzzzz:roflol::roflol:
ayyyyyy düşünüyorum gözümün önüne geliyo huriş kolbastı yaparken bi yandandadelikafadulden:roflol:
allahtannnnnnn köylü kıyafeti varmış kızzzzzzzzzz:roflol:sırnaşık şey
oyyyyy gel bi öpemmmmŞeniz:roflol:
hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan...inan ben de çatladım gülmekten ayva göbeğim hop hop hopladı valla:roflol::roflol:...yaaa bu huri var ya hiç yaşlanmaz bu neşeyle...:1hug:
canım biz rotavirüs aşısını 3. ayımızı doldurduğumuz gün olduk..özel aşı isteğe bağlı bizim doktorumuz tavsiye etti biz de yaptırdık canımm...ya kızlar gidem dedim gidemiyorum benim kuzu yarın 3 aylık olacak şu rota virüs aşısı bu ay içindemi yapılıyordu off burdada bi dr edinemedik daha kesin yapılmalımı bu aşı ha ahcılar deyin bakem
canım biz rotavirüs aşısını 3. ayımızı doldurduğumuz gün olduk..özel aşı isteğe bağlı bizim doktorumuz tavsiye etti biz de yaptırdık canımm...
hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan...inan ben de çatladım gülmekten ayva göbeğim hop hop hopladı valla:roflol::roflol:...yaaa bu huri var ya hiç yaşlanmaz bu neşeyle...:1hug:
aaaaaaaaaaa demoş kaçmışşş zuzudanda ses yok
ipek kınanın başında sakince arabasında yattı bilmiş annem kendi annem kucağına aldı tabiki bişe ydemedim sonra baktım yengem alıyor kucağına..kaydirigubbakcemile5herşeyin üstesinden geldigin gibi buolayında üstesinden gelmişsin be güzelim:lepi::sm_cool:alkisalkisalkistakılma boş ver insanız heran herşey gelebilir başımıza ne keyifli anlatmışın ama valla güldüm yaa durumuna deil güzelimanlatışınaa kuzun nasıl ayy gelinimmopuyorumnanaktan
hadi ya star dustumunda arası yapmıyor galiba okuduğuma göre...acaba ek bişeyler verdiniz<de o sebeptyen mi yapmıyor dersin CADIARZUrica ederim canım iyi olmana sevindim...ben iyiyim kzım biraz huzursuz kaka yapamadı bir kaç gündür...
allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhdelikafadulden:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
öldümmmmmmmmmmmmm karnıma ağrılar girdiiiiiiii:lepi:sırnaşık şeysırnaşık şey
kızz sen ölme emiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:sırnaşık şeysırnaşık şey
allahım girer girmez bende altıma kaçıracam gülmektennnnnnsırnaşık şeysorma ya fış fış kayıkçı oldum ...hohohoyt ama çok keyifli evde denemenizi tavsiye ederim.zıplayarak ayakta çişinizi yapmak gerçekten çok keyifli bişeymiş hohohohkaydirigubbakcemile3selammmmm gece kuşlarııııııııııopuyorumnanaktan
ayyyyyy biri beni durdursunnnnnnnn evdekiler uyanacakkkkksırnaşık şey
huriş yaptın gene yapacağını deli kızzzzzzzz:roflol::roflol:
ayyyyyy düşünüyorum gözümün önüne geliyo huriş kolbastı yaparken bi yandandadelikafadulden:roflol:
allahtannnnnnn köylü kıyafeti varmış kızzzzzzzzzz:roflol:sırnaşık şey
oyyyyy gel bi öpemmmmŞeniz:roflol:
canım ipek hastalanmıştıiyi geceler kızlar . geçmiş çok birikmş yarıda pes ettim ama kuzuların fotoları harika.
huriş sende alemsin canım ya :) neye kimsenin görmemesi iyi olmuş.
bu arada kızım pek iyi değil geniz akıntısı ve öksürük var dr sekrol verdi balgam söktürücü benzer durum da olan varmı ne kullandı ne yaptı acaba.
salıya aşımız var hepsi üstüste mi gelecek.bu ayki dr kontrolümüzde kızım 6 kilo 64 cm geldi.dr iyi gidiyor dedi.ama ek gıda için 1 ay daha bekleyelim dedi.kan damlasınıda kiloya göre veriyrormuşuz yani ben 6 damla vericem günde.
antibiyotik largopen günde 1 kez çay kaşığı
peditus verdi balgam söktürücü burun damlası yani bildiğimzi serum fizyolojik birde öksürük şurubu ama onu çok kullanma öksürürse zorda kalırsan ver dedi..3 günde düzeldi..
amin inşallah bu neşeyle yaşlanmam ama sıkıntılar aslında daha ağar da yapacak bişey yok....bugün fazlasıyla üzüzcü bir gündü benim için.mafoldumben..hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan...inan ben de çatladım gülmekten ayva göbeğim hop hop hopladı valla:roflol::roflol:...yaaa bu huri var ya hiç yaşlanmaz bu neşeyle...:1hug:
rotavürüs şu 140 tl olan özel olan aşı değil mi. 2 doz..isteğe bağlı olan aşı?ya kızlar gidem dedim gidemiyorum benim kuzu yarın 3 aylık olacak şu rota virüs aşısı bu ay içindemi yapılıyordu off burdada bi dr edinemedik daha kesin yapılmalımı bu aşı ha ahcılar deyin bakem
canım ne güzel geçmiş günün en güzel sürprizi starcım yapmış...bugün hava çok güzeldiiiiii
sabah kalkınca (pardon öğlen diycektim ziraa 12 de uyandık kızımlakaydirigubbakcemile3)annecime kahvaltıya gittik kızımla
baktık hava sıcacıkkkk
hadi mi hadiiiiii annemle beraber çarşıya
tabi olan kocişe oldu gel bizi allll
işimiz bitti eve götürrrrr
arada yiğiti okuldan al eve bırakkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oturduğumuz odaya basit bir park yatak almak istiyordum şöyle ucuzundan kanepelerde rahat olmuyo kuzucum diye
anacım gezz dolaşşş hiç beğenmediklerim bile 150 den başlıyolülülülülülü
neyse gezmiş olduk annecimle
akşam dönerken arabada baktım telefonum çalıyor tanımadığım bi numara
açtım çokkkk hoş sesli bir bayan
demetcim sen misin
evetttttt dee siz kimsinizzzzz
ben temmuz annelerindennn
starrrrrr dustttttttttttttttttttdelikafaduldenopuyorumnanaktan
ayyy canım benim yaaa çok hoş bir süprik oldu benim için çok sevindirik oldummm:kedi:Şenizopuyorumnanaktan
ama arascım tatasını yapamıyomuş ona üzüldüm inşallah en kısa zamanda patlatır bombayı rahatlaropuyorumnanaktanŞeniz
canım ben de deneyeyim kızıma inşaallah benimki de yapar...starcım elma püresi yedir canım bak geçen ben yedirdim yarım saat sonra corrt etti hemde çeyrek elma
hemide aynısı demetinde başına gelmiş
var canım göbüş o resimde kıyafet kamufle etmiş...bir de bu ara iki haftada 2 kilo aldım...feci halde tatlı istiyor canımm...kendimi frenleyemiyorum..böyle giderse şişko olmam yakındır...hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmŞeniz
ayva göbeğini yerim senin kaydirigubbakcemile3
detttttttttttt görmedik sanki göbüşünü döferim kız seniiiiiiiiii göbeki varmış gibinlmaz: klava:
ya kızlar ben şimdi sizle bişi paylaşmak istiyorum vede sizden destek almak istiyorum
bu anlatacaklarım size saçmada gelebilir tabi
neyse anlatayım bari
şimdi geçen kış malum hamileydik
ve benim hamileliğim malesef resmen sürünerek geçti kusmaktan dermansız kaldım serumlar yedim kokulardan nefret ettim düşünün kızımın bile kokusu beni mahvediyodu ve ben ölece kış boyunca koltuğun bi köşesinde kıvrandım durdum
yani anlıcanız çok kötü bi kış geçirdim
ve ben bu kışı şuan oturduğum odada geçirdim
yaz boyuda koca salonda at koşturduk durduk
şimdi tekrar bu odaya dönmek beni çok gerdi
evin şeklini değiştirdim bişiler ekledim bişiler eksilttim ama bu iticilik gitmedi ve ben hep o kabus dolu günlere dönüyorum
normal bişimi değilsede öyleysede bi akıl verin nasıl başedebilirim
iyi geceler bayanlar
canım çok sıkılıyor ya ....
ne denediysek yok yokk yokkkk
bugün 5. gn ve hala kaka çıkışı yok oğlmda ...
bugün artık daralttı meleğimi bu durum ve çok mızmızdı , dudağını bükerek ve resmen yardım istercesine ağlıyordu , mızıklanıyordu .. içim parçalandı ... yapacak bir şey yok ..
z.yağı ve dereceyle uyardım , ı-ıhh
z.yağı içirdim , yine ı-ıhh
fitil verdim yine tık yok
uykusu geliyor , uyuyamıyor yavrum huzuruzluktan , sıkıntıdan .. şimdi yeniden daldı ve yatırdım karyolasına , inşallah bu kez uyanmaz diye dua ederek ..
siz de bezeri şeyler yaşadını mı ???
bu arada ben de bu hafta işe başlayanlardan oldum .. salı günü ,ilk gün zor geçti , sabah gecikme durumu yaşıycaktık az kalsın ama ii de oldu , yoksa dramatik bi şekilde ayrılırdım heralde oğluşumdan .. eve geldiğmdeyse ben onu öptüm öptüm , o da boynuma gömdü başını önce , bi oyana bi bu yana sürterek ağzını yüzünü , kendince öpücüklere boğdu beni :asigim:
onları daha yi şartlarda byütmek için , vars bir işimiz ve çalışma imkanımız , mecburuz çalışmaya turkbayragi
nasılsınız kızlar valla anca geldik eve kayınvalidedeydikte,kociş yattı ben takıldım size.
kızlar ya,ben doğumdan sonraki 51 ve 63.günlerde lekelenme gibi adet gördüm yani daha önceki adetlerimle alakası yok ama ben onlara adet demiştim,63.gün 12 eylüldü,bugün 5 kasım bende tık yok.
benim adet düzensizliği ve pco vardı hatırlarsanız doğumdan sonra geçebilir dediler ama geçmedi galiba ya çok moralim bozuk.bide diyorum acaba o 2 lekelenme adet sayılmazmıki,süt koruyo denir ya öle bir durummu acaba,offff çok sıkıldım adet olamamaktan mafoldumben
iyi geceler kızlar . geçmiş çok birikmş yarıda pes ettim ama kuzuların fotoları harika.
huriş sende alemsin canım ya :) neye kimsenin görmemesi iyi olmuş.
bu arada kızım pek iyi değil geniz akıntısı ve öksürük var dr sekrol verdi balgam söktürücü benzer durum da olan varmı ne kullandı ne yaptı acaba.
salıya aşımız var hepsi üstüste mi gelecek.bu ayki dr kontrolümüzde kızım 6 kilo 64 cm geldi.dr iyi gidiyor dedi.ama ek gıda için 1 ay daha bekleyelim dedi.kan damlasınıda kiloya göre veriyrormuşuz yani ben 6 damla vericem günde.
kızlar annem rahatsızlanmış tansiyonu baya bi çıkmış
karşı apartmanda oturuyorlar
babam memlekete gitti işleri vardı
annem yalnız
korkmuş
bize geldi
ölçtüm yine yüksek ama düşmüş biraz
limon içirdim yattı çok korkuyorum canım annem
bana uyku yok bu gece
inşallah normale dönermafoldumben
iyi geceler herkese
oo kurtlarını dökceksin bu akşam hadi bakalımm iyi göbecikler atta gelkaydirigubbakcemile3
sormaa yaa başıma gelenlerii kına süperdi çok oynadım hiç oturmadım..
sonlara doğru köy kıyafetyi giydim bütün kilolar kapandı kapalı köy kıyafetiii..bir kız var tutturdu roman oynayalım oynadık..
sonra kolbastı oynayalım nolur dedi ben kaptırdım tabi içimdede koldan takılı korse vardı dizden yukarı askılı tuvalkete çıkması zor yanii.düşünün bakalım ben kolbastıo oynarken nolduuuuu????
tahminleri alayım....
altına kaçırdınnnnndelikafaduldendelikafaduldennaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?