- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.941
[
tutmadı kızlar...malesef dahada feciiii....delikafadulden
ben çantamda her an heryerde regl olabilirim die ped ve kilot taşıyorum...o problem değil....
korse omuzlardan atlet gibi başlıyor idzlere kadar tuvalet ihtiyacını gidermek içinde bir bacak arasına delik açmışlar ama kullanmadım ..
kınanın başında biraz çişim vardı ama korseyi çıkarmak çok zor die gitmedim tuvalete...
önce bir roman avası oynadım millet oturdu herkes 1 kız birde ben pistte ikimiz deli gibi roman oynadık ....sonra kolbastı oynayalım nolur hadi falan dediler hemen oynamaya başladım...bu arada herkes alkış tutuyor o kız ve ben tek ikimiz varız sahnede ve mesanemde ne kadar varsa hepsini yaptım delikafadulden..millte çaktıramadım ve bütün çişimi altıma yaptım tutamadımmmmm benneyaptımki her zıplamada fış fış akannehir kolbastıya devam tabiiiii.....
sanki oynamaktan çok yorulmuş gibi...gittim içeri bölüme soyunma yerine normal kıyafetimi giydim yanımda ki yedek kilotu giydim korseyi çıkardım poşete koydum ...köy kıyafeti sırıl sıklam oldu...
ben ki hamileliğimde hapşururken bile altıma yapmamıştım kızlar..sırnaşık şeynaniknaniksengözlerimebaksanab..
tutamadım:1rolleyes: bu akşamı hiç unutmayacağım bu durumu sizden başka kimse bilmiyor eşiminde karnına ağrılar girdi gülmekten....:kedi:
hurişş sen varyaa bacım delüsünn sidikli huriş deriz bizde sanaaaa sabah sabah gülmekteenn bittim ilk aklıma gelende bendim tahmin ettim altına yapacağınıı:lepi::roflol::roflol:
ben de ders calisacam biraz, dedim bir babakyim kim var kim yok.
Dilosum burada. dur kizimin fotolarini ekleyeyim firsat varken.
bu da popom:)
oyy canım benim hoş geldinn sabah sabah kızını gördüm çok mutlu oldum çok tatlı maşallahh canım benim yaa kime benziyoo bu kız böylee annesinden bi çok güzellik kapmış maşallahh kuzumaaaa:asigim:
kibelecimm nasılsın canım benim moralin nasıl evdeki durumlar iyi gitmiyo sanırım annene gitcekmisin?
kızlar annem rahatsızlanmış tansiyonu baya bi çıkmış
karşı apartmanda oturuyorlar
babam memlekete gitti işleri vardı
annem yalnız
korkmuş
bize geldi
ölçtüm yine yüksek ama düşmüş biraz
limon içirdim yattı çok korkuyorum canım annem
bana uyku yok bu gece
inşallah normale dönermafoldumben
iyi geceler herkese
nasılsınız kızlar valla anca geldik eve kayınvalidedeydikte,kociş yattı ben takıldım size.
kızlar ya,ben doğumdan sonraki 51 ve 63.günlerde lekelenme gibi adet gördüm yani daha önceki adetlerimle alakası yok ama ben onlara adet demiştim,63.gün 12 eylüldü,bugün 5 kasım bende tık yok.
benim adet düzensizliği ve pco vardı hatırlarsanız doğumdan sonra geçebilir dediler ama geçmedi galiba ya çok moralim bozuk.bide diyorum acaba o 2 lekelenme adet sayılmazmıki,süt koruyo denir ya öle bir durummu acaba,offff çok sıkıldım adet olamamaktan mafoldumben
kızlar sabah sabah çok korktumm ölecektimm yani çok ağladımm akşam kızım huysuzdu 11 de mama yedi huysuzluğundan uyuması saat 1 oldu bende güzelce battaniyeye sardım kollarını oynatmasın diye yoksa ağzından memesini çekiyo yüzüyle oynuyo uyuyamıyo diye neyse sardım hemen uyudu en son 11 de mama yedi ya içim dayanmadı sabah 6 da hemen kalktım mama yaptımm kızımaa o saatlerde yer zaten neyse baktım halen elleri yanında hiç bozmadan yatmış sabaha kadar ama ben battaniyesini bol bırakmıştım kollarını hareket ettirsin diyee mamayı verdim ağzına bi yandan biberonunu tutuyorum zati dedim kuzum hiç oynamamışsın yerinden şöyle kollarını gerilsin diye oynatayım dedim bu birden bastı çığlığıı sabah sabah sustur susturabilirsen ağla ağla babsındada durmadı mamyıda yeemdi olduğu gibi bıraktı kucakta gezdik sevdiği oyuncakalrını veriyorum eline yatırdım bu sefer dikkat ettim sol kolunu hç oynatmıyooo oyuncakalrını çok iyi kavrıyodu kendi alıyodu görünce hiç bi hareket yok hatta benim cep tlefonumuda verdim elinee çok seviyo yine uzatmıyo elini parmakları oynuyo ama neyse mamayıda yemedi ama ben ona zarar verdim diye ağlamaktan bittimm 1 saat sonra uykusu iyice açılınca biraz oynattı kolunu oynarken uykuya daldı yinee halen gece 11 den beri bişey yemedii uyansında bakalım kolunun durumu nasıll şuan ağlama felan yok keyfi yerinde geri uyudu ama ben çok korktumm((
kızlar sabah sabah çok korktumm ölecektimm yani çok ağladımm akşam kızım huysuzdu 11 de mama yedi huysuzluğundan uyuması saat 1 oldu bende güzelce battaniyeye sardım kollarını oynatmasın diye yoksa ağzından memesini çekiyo yüzüyle oynuyo uyuyamıyo diye neyse sardım hemen uyudu en son 11 de mama yedi ya içim dayanmadı sabah 6 da hemen kalktım mama yaptımm kızımaa o saatlerde yer zaten neyse baktım halen elleri yanında hiç bozmadan yatmış sabaha kadar ama ben battaniyesini bol bırakmıştım kollarını hareket ettirsin diyee mamayı verdim ağzına bi yandan biberonunu tutuyorum zati dedim kuzum hiç oynamamışsın yerinden şöyle kollarını gerilsin diye oynatayım dedim bu birden bastı çığlığıı sabah sabah sustur susturabilirsen ağla ağla babsındada durmadı mamyıda yeemdi olduğu gibi bıraktı kucakta gezdik sevdiği oyuncakalrını veriyorum eline yatırdım bu sefer dikkat ettim sol kolunu hç oynatmıyooo oyuncakalrını çok iyi kavrıyodu kendi alıyodu görünce hiç bi hareket yok hatta benim cep tlefonumuda verdim elinee çok seviyo yine uzatmıyo elini parmakları oynuyo ama neyse mamayıda yemedi ama ben ona zarar verdim diye ağlamaktan bittimm 1 saat sonra uykusu iyice açılınca biraz oynattı kolunu oynarken uykuya daldı yinee halen gece 11 den beri bişey yemedii uyansında bakalım kolunun durumu nasıll şuan ağlama felan yok keyfi yerinde geri uyudu ama ben çok korktumm((
hayırlı cumalar temmuz anneleri..............
canim ben de daha regl olmadim. benim arkadaslarimdan 6 ay 8 ay olmayan var. normal yani kafani takma.
canim kolu uyusmustur:) insallah birsey olmaz uzulme.
geçmiş olsun canımmmmmm , kıyamam yaa :teselli:
belki uyuşmuştur kolu diloşum , olamaz mı :uhm:
koluna bi şey olsaydı hiç hareket ettiremezdi , ağlardı oraya değdikçe sen .. uyansın , bi süre geçsin bakalım ne yapacak .. olmazsa dr.a götürürsün :teselli:
hayırlı cumalar temmuz anneleri..............
tutmadı kızlar...malesef dahada feciiii....delikafadulden
ben çantamda her an heryerde regl olabilirim die ped ve kilot taşıyorum...o problem değil....
korse omuzlardan atlet gibi başlıyor idzlere kadar tuvalet ihtiyacını gidermek içinde bir bacak arasına delik açmışlar ama kullanmadım ..
kınanın başında biraz çişim vardı ama korseyi çıkarmak çok zor die gitmedim tuvalete...
önce bir roman avası oynadım millet oturdu herkes 1 kız birde ben pistte ikimiz deli gibi roman oynadık ....sonra kolbastı oynayalım nolur hadi falan dediler hemen oynamaya başladım...bu arada herkes alkış tutuyor o kız ve ben tek ikimiz varız sahnede ve mesanemde ne kadar varsa hepsini yaptım delikafadulden..millte çaktıramadım ve bütün çişimi altıma yaptım tutamadımmmmm benneyaptımki her zıplamada fış fış akannehir kolbastıya devam tabiiiii.....
sanki oynamaktan çok yorulmuş gibi...gittim içeri bölüme soyunma yerine normal kıyafetimi giydim yanımda ki yedek kilotu giydim korseyi çıkardım poşete koydum ...köy kıyafeti sırıl sıklam oldu...
ben ki hamileliğimde hapşururken bile altıma yapmamıştım kızlar..sırnaşık şeynaniknaniksengözlerimebaksanab..
tutamadım:1rolleyes: bu akşamı hiç unutmayacağım bu durumu sizden başka kimse bilmiyor eşiminde karnına ağrılar girdi gülmekten....
stoşum nasılsın canımmmm hurişş yine formundasın alemsin canım yaa ama geçmiş olsun güzelimmmmmmm
iyi geceler kızlar . geçmiş çok birikmş yarıda pes ettim ama kuzuların fotoları harika.
huriş sende alemsin canım ya :) neye kimsenin görmemesi iyi olmuş.
bu arada kızım pek iyi değil geniz akıntısı ve öksürük var dr sekrol verdi balgam söktürücü benzer durum da olan varmı ne kullandı ne yaptı acaba.
salıya aşımız var hepsi üstüste mi gelecek.bu ayki dr kontrolümüzde kızım 6 kilo 64 cm geldi.dr iyi gidiyor dedi.ama ek gıda için 1 ay daha bekleyelim dedi.kan damlasınıda kiloya göre veriyrormuşuz yani ben 6 damla vericem günde.
ya kızlar gidem dedim gidemiyorum benim kuzu yarın 3 aylık olacak şu rota virüs aşısı bu ay içindemi yapılıyordu off burdada bi dr edinemedik daha kesin yapılmalımı bu aşı ha ahcılar deyin bakem
bugün hava çok güzeldiiiiii
sabah kalkınca (pardon öğlen diycektim ziraa 12 de uyandık kızımlakaydirigubbakcemile3)annecime kahvaltıya gittik kızımla
baktık hava sıcacıkkkk
hadi mi hadiiiiii annemle beraber çarşıya
tabi olan kocişe oldu gel bizi allll
işimiz bitti eve götürrrrr
arada yiğiti okuldan al eve bırakkkkkaydirigubbakcemile3
oturduğumuz odaya basit bir park yatak almak istiyordum şöyle ucuzundan kanepelerde rahat olmuyo kuzucum diye
anacım gezz dolaşşş hiç beğenmediklerim bile 150 den başlıyolülülülülülü
neyse gezmiş olduk annecimle
akşam dönerken arabada baktım telefonum çalıyor tanımadığım bi numara
açtım çokkkk hoş sesli bir bayan
demetcim sen misin
evetttttt dee siz kimsinizzzzz
ben temmuz annelerindennn
starrrrrr dustttttttttttttttttttdelikafaduldenopuyorumnanaktan
ayyy canım benim yaaa çok hoş bir süprik oldu benim için çok sevindirik oldummm:kedi:Şenizopuyorumnanaktan
ama arascım tatasını yapamıyomuş ona üzüldüm inşallah en kısa zamanda patlatır bombayı rahatlaropuyorumnanaktanŞeniz
starcım elma püresi yedir canım bak geçen ben yedirdim yarım saat sonra corrt etti hemde çeyrek elma
hemide aynısı demetinde başına gelmiş
hadi ya star dustumunda arası yapmıyor galiba okuduğuma göre...acaba ek bişeyler verdiniz<de o sebeptyen mi yapmıyor dersin
kızlar annem rahatsızlanmış tansiyonu baya bi çıkmış
karşı apartmanda oturuyorlar
babam memlekete gitti işleri vardı
annem yalnız
korkmuş
bize geldi
ölçtüm yine yüksek ama düşmüş biraz
limon içirdim yattı çok korkuyorum canım annem
bana uyku yok bu gece
inşallah normale dönermafoldumben
iyi geceler herkese
Geçmiş olsun tatlım. İnşallah şimdi ikiniz de mışıl mışıl uyuyorsunuzdur.
Ay ben kıyamam. Ben de değil bir gün 1 saat bile bırakmadım. Bu iş ne kadar daha devam edecek bilmiyorum. Çok zorrrr. Gerçi benim kayınvalide ne zaman İpeği kucağına alsa "anneye by by de. Biz atta gidiyoruz" gibi cümleler kuruyor. Ben de içimden daha çoook beklersin diyorum.
.
ben de ders calisacam biraz, dedim bir babakyim kim var kim yok.
Dilosum burada. dur kizimin fotolarini ekleyeyim firsat varken.
bu da popom:)
Dilosum evdeki durumlar iyi de benim durum hic iyi degil. ben ki ne hamileligimde ne sonrasi depresyona girmedim. ama inan ki su son 1 haftadir cok bunaldim. kayinvalide dislerini en pahalisindan istiyor. benim de bu kadar eksigimiz varken oraya o kadar para vermek cok canimi sikiyor.
ayrani yok icmeye tahteravalli ile gider s.cmaya misali.
annemlere gidecem insallah.e vimi ve kocami birakmayi hic istemiyorum ama evde kecileri kacirmak uzereyim.
şimdi uykudayken mama verdim biberonunu kavradı kendi uyurken çok sever tutmayı sanırım bişey yok galiba uyuşmuş ama bu korku bana yetti bi daha sarmam:)
sağolasın canım sanada hayırlı cumalarrra.s.
günaydın şekerler nasılsınız bakalım
günaydınlarr...
dilaracım üzüldüm walla okurken ben olsam ne yapardım diye düşündüm hep.. arkadaşların dediği gibi bence de kolu uyuşmuştur önemli bişey yoktur inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?