2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben de ders calisacam biraz, dedim bir babakyim kim var kim yok.

Dilosum burada. dur kizimin fotolarini ekleyeyim firsat varken.

bu da popom:)

Dilosum evdeki durumlar iyi de benim durum hic iyi degil. ben ki ne hamileligimde ne sonrasi depresyona girmedim. ama inan ki su son 1 haftadir cok bunaldim. kayinvalide dislerini en pahalisindan istiyor. benim de bu kadar eksigimiz varken oraya o kadar para vermek cok canimi sikiyor.

ayrani yok icmeye tahteravalli ile gider s.cmaya misali.

annemlere gidecem insallah.e vimi ve kocami birakmayi hic istemiyorum ama evde kecileri kacirmak uzereyim.

Son düzenleme:

demetim geçmiş olsun canım annen inşallah daha iyidir canım benimmm:teselli:

kızlar sabah sabah çok korktumm ölecektimm yani çok ağladımm akşam kızım huysuzdu 11 de mama yedi huysuzluğundan uyuması saat 1 oldu bende güzelce battaniyeye sardım kollarını oynatmasın diye yoksa ağzından memesini çekiyo yüzüyle oynuyo uyuyamıyo diye neyse sardım hemen uyudu en son 11 de mama yedi ya içim dayanmadı sabah 6 da hemen kalktım mama yaptımm kızımaa o saatlerde yer zaten neyse baktım halen elleri yanında hiç bozmadan yatmış sabaha kadar ama ben battaniyesini bol bırakmıştım kollarını hareket ettirsin diyee mamayı verdim ağzına bi yandan biberonunu tutuyorum zati dedim kuzum hiç oynamamışsın yerinden şöyle kollarını gerilsin diye oynatayım dedim bu birden bastı çığlığıı sabah sabah sustur susturabilirsen ağla ağla babsındada durmadı mamyıda yeemdi olduğu gibi bıraktı kucakta gezdik sevdiği oyuncakalrını veriyorum eline yatırdım bu sefer dikkat ettim sol kolunu hç oynatmıyooo oyuncakalrını çok iyi kavrıyodu kendi alıyodu görünce hiç bi hareket yok hatta benim cep tlefonumuda verdim elinee çok seviyo yine uzatmıyo elini parmakları oynuyo ama neyse mamayıda yemedi ama ben ona zarar verdim diye ağlamaktan bittimm 1 saat sonra uykusu iyice açılınca biraz oynattı kolunu oynarken uykuya daldı yinee halen gece 11 den beri bişey yemedii uyansında bakalım kolunun durumu nasıll şuan ağlama felan yok keyfi yerinde geri uyudu ama ben çok korktumm((

canim ben de daha regl olmadim. benim arkadaslarimdan 6 ay 8 ay olmayan var. normal yani kafani takma.

canim kolu uyusmustur:) insallah birsey olmaz uzulme.

geçmiş olsun canımmmmmm , kıyamam yaa :teselli:
belki uyuşmuştur kolu diloşum , olamaz mı :uhm:
koluna bi şey olsaydı hiç hareket ettiremezdi , ağlardı oraya değdikçe sen .. uyansın , bi süre geçsin bakalım ne yapacak .. olmazsa dr.a götürürsün :teselli:

canim ben de daha regl olmadim. benim arkadaslarimdan 6 ay 8 ay olmayan var. normal yani kafani takma.

canim kolu uyusmustur:) insallah birsey olmaz uzulme.

şimdi uykudayken mama verdim biberonunu kavradı kendi uyurken çok sever tutmayı sanırım bişey yok galiba uyuşmuş ama bu korku bana yetti bi daha sarmam:)

hayırlı cumalar temmuz anneleri..............

sağolasın canım sanada hayırlı cumalarrra.s.

günaydınlarr...

dilaracım üzüldüm walla okurken ben olsam ne yapardım diye düşündüm hep.. arkadaşların dediği gibi bence de kolu uyuşmuştur önemli bişey yoktur inşallahh..

deli gızzzzzzzzz:roflol:
hiç gelmezdi aklıma vallaaa , sen hep var ol emi :roflol:

stoşum nasılsın canımmmm hurişş yine formundasın alemsin canım yaa ama geçmiş olsun güzelimmmmmmm

hoşgeldin kuşummmmm ,nerlerdesin , çık ortaya işte böyle tatlımmmmmm:1hug:
oğluşum yapsaydı tatasını daha iyi olacaktım ama yok yokk yokk :çok üzgünüm:

sibelcim , kilosuna ve boyuna maaşallah kuzunun
o bahsettiğin damlayı ve sekrol denen ilacı bilmiyorum canım .. biz de 1 kere hasta olduk 2. ayımızda , ozaman sadece anne sütü verin sık sık , saatte 1 gibi denildi , genzini yumuşatsın diye , öyle böyle 10 günde atlattık anne sütü ve serum fizyolojikle Allaha şükür
bizim de 17sinde olacak aşımız :bbo::Saruboceq:

ya kızlar gidem dedim gidemiyorum benim kuzu yarın 3 aylık olacak şu rota virüs aşısı bu ay içindemi yapılıyordu off burdada bi dr edinemedik daha kesin yapılmalımı bu aşı ha ahcılar deyin bakem

tatlım bizim dr. 3. ayında yaptı , yaptırıp yaptırmamak sana kalmış bi şey , burda hemen herkes yaptırdı diye biliyorum .. düşün taşın araştır madem içine sinmeyen bi şeyler varsa , sonra karar ver yaptırıp yaptırmaycağına .. ama netten araştırırsan kafan iyice karışır :bbo:
asker nasılmış , rahatı iyi miymiş , sahi nerede yapıyor vatani görevini turkbayragi

yaaa nasılllllmııış , severim süpriz yapmasını sırnaşık şey
bana hoş sesli bayan diyene bak , o kadar tatlı bi sesi var ki bu hatunun konuştuktan sonra boşuna dj lik yapmamış zamanında diyort insan yerimseniben

starcım elma püresi yedir canım bak geçen ben yedirdim yarım saat sonra corrt etti hemde çeyrek elma
hemide aynısı demetinde başına gelmiş

canım çok sağol , deniicem onu da yapmazsa öğlene kadar .. cam rende de mi rendelemek lazım ??
hadi ya star dustumunda arası yapmıyor galiba okuduğuma göre...acaba ek bişeyler verdiniz<de o sebeptyen mi yapmıyor dersin

hurişkom anne sütü hariç bi şey vermedim şimdiye kadar .. dün mecbur 1 çay kaşığı kadar z. yağı , o kadar :sm_confused:

geçmiş olsun tatlım anneciiine , inşallah şimdi daha iyidir a.s.

uyuduk canım çok sağollll Şeniz fitilden midir nedir bayaa kesintisiz uyudu oğluşum :sm_confused:
derslerim iyiki haftanın her gününe yayılı değil , öyle olsaydı zaten değil 6 ay temmuza kadar yaklaşık 1 sene ücretsiz izin alırdım .. reddedilmeyecek bir teklifle geldiler , biliyosun yerimseniben o yüzden gidip geliyoruz işte :sm_confused:

ben de ders calisacam biraz, dedim bir babakyim kim var kim yok.

Dilosum burada. dur kizimin fotolarini ekleyeyim firsat varken.

bu da popom:)

oy yesinler bu fıstığıııııııııııı
maşallah pek artizzzzz , hem ayakta dururum , hem tek elle tutunurum , yetmeeeeeeez bir de arkamı döner poz veririm demiş bu zilli böcükkkk :asigim: opuyorumnanaktan
KV'dene diyecek laf bulamıyorum , paran varsa yap kardeşim , kaç senedir oğlunu mu bekledin dönsün buraya da bi borç takayım ayaklarının tozuyla deyip .. üstelik şu an sen de çalışmıyorsun , bebiş var , eeeee , sizin kazancınız size , hayret bi şey .. ne kopartırsak kar diyorlar sanırım , bizimkiler de farksız , bilirim o yüzden

şimdi uykudayken mama verdim biberonunu kavradı kendi uyurken çok sever tutmayı sanırım bişey yok galiba uyuşmuş ama bu korku bana yetti bi daha sarmam:)

sağolasın canım sanada hayırlı cumalarrra.s.

ay hadi geçmiş olsun canım yaaaa .. insan müthiş panik oluyor değil mi akannehir
benimki de kalktı emdi , oynadı , altını değiştirdim , biraz arabasıyla gezdirdim koridorda , uyudu . ama 1 saati geçti maşallah hala uyuyo
ben bi gidip bakayım odaya

günaydın şekerler nasılsınız bakalım

günaydınlarr...

dilaracım üzüldüm walla okurken ben olsam ne yapardım diye düşündüm hep.. arkadaşların dediği gibi bence de kolu uyuşmuştur önemli bişey yoktur inşallahh..

size de günaydınnnnn kaydirigubbakcemile5
bizim kabızlık sorunumuz var , 6. gün bugün , inşallah bugün yapar .. tatasını en son ctesi yapmıştı meleğim :çok üzgünüm:
herşeyi denedik , bi tek sabun fitil ve elma püresi kaldı .. onları da yapayım uyanınca ..

oğluşum uyuyor ve kahvaltımı yapmışken , hazır vakit de varken , biraz resim yükleyeyim en iiisi :dance:

panduflarımıza bakııııııınnnnnn kaydirigubbakcemile3

şaşkın tosbaaaaaam o benimmmmmmm :asigim:

uyuyan fanatik sırnaşık şey

küçük kurbaa küçük kurbaaaaa

o biiiiiir küçük emo kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydınn hayırlı cumalar, umarım hepiniz iyisinizdir
Benim sesim kısıldı biraz, çıkan seste horoza benziyo kaydirigubbakcemile3 , kocişte hasta olmuş horozlaşıp duruyoruz.Özledim bide yalnız yatmaktan sıkıldım :kedi: boş boş geliyo herşey.Annemler yanımda ama...
Sanırım birazda kafa dinlemek istiyorum yoğunluktan sıkıldım,iş iş iş eve gidiyorum sürekli birileri, şikayet değil tabiiki benim için kalıyolar işimide yapıyolar sağolsunlar ama benim kendime ayırdığım vakit yok rahat değilim.Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bunaldığımı hissediyorum bazen.
Akşam oğluşu biraz dışarı çıkardık işe başladığımdan beri aynı temponun içinde olduğumu farkettim evden işe işten eve.Hava almak biraz iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…