- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.961
star dust maşallah kuzuna
Allah nazarlardan korusun
diloş geçmiş olsun canım
kızlar geçmişe bakamadım bi yaramazlık yoktur inş
günaydınlarr...
dilaracım üzüldüm walla okurken ben olsam ne yapardım diye düşündüm hep.. arkadaşların dediği gibi bence de kolu uyuşmuştur önemli bişey yoktur inşallahh..
Herkese günaydınn hayırlı cumalar, umarım hepiniz iyisinizdir
Benim sesim kısıldı biraz, çıkan seste horoza benziyo kaydirigubbakcemile3 , kocişte hasta olmuş horozlaşıp duruyoruz.Özledim bide yalnız yatmaktan sıkıldım :kedi: boş boş geliyo herşey.Annemler yanımda ama...
Sanırım birazda kafa dinlemek istiyorum yoğunluktan sıkıldım,iş iş iş eve gidiyorum sürekli birileri, şikayet değil tabiiki benim için kalıyolar işimide yapıyolar sağolsunlar ama benim kendime ayırdığım vakit yok rahat değilim.Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bunaldığımı hissediyorum bazen.
Akşam oğluşu biraz dışarı çıkardık işe başladığımdan beri aynı temponun içinde olduğumu farkettim evden işe işten eve.Hava almak biraz iyi geldi.
evetttt gidicemmm bak bulamazsınız beni bidaha :)))
[
tutmadı kızlar...malesef dahada feciiii....delikafadulden
ben çantamda her an heryerde regl olabilirim die ped ve kilot taşıyorum...o problem değil....
korse omuzlardan atlet gibi başlıyor idzlere kadar tuvalet ihtiyacını gidermek içinde bir bacak arasına delik açmışlar ama kullanmadım ..
kınanın başında biraz çişim vardı ama korseyi çıkarmak çok zor die gitmedim tuvalete...
önce bir roman avası oynadım millet oturdu herkes 1 kız birde ben pistte ikimiz deli gibi roman oynadık ....sonra kolbastı oynayalım nolur hadi falan dediler hemen oynamaya başladım...bu arada herkes alkış tutuyor o kız ve ben tek ikimiz varız sahnede ve mesanemde ne kadar varsa hepsini yaptım delikafadulden..millte çaktıramadım ve bütün çişimi altıma yaptım tutamadımmmmm benneyaptımki her zıplamada fış fış akannehir kolbastıya devam tabiiiii.....
sanki oynamaktan çok yorulmuş gibi...gittim içeri bölüme soyunma yerine normal kıyafetimi giydim yanımda ki yedek kilotu giydim korseyi çıkardım poşete koydum ...köy kıyafeti sırıl sıklam oldu...
ben ki hamileliğimde hapşururken bile altıma yapmamıştım kızlar..sırnaşık şeynaniknaniksengözlerimebaksanab..
tutamadım:1rolleyes: bu akşamı hiç unutmayacağım bu durumu sizden başka kimse bilmiyor eşiminde karnına ağrılar girdi gülmekten....:kedi:
Huriiiiiiiiiiiiiii sen çok yaşa emii bugün hiççç gülesim yoktu inan, Allahım neşeni hiç bozmasın hep böyle pozitif ol hayata karşı opuyorumnanaktan.Kızınıda öyle yetiştir oda annesine benzesin inş. maşallah size. Ay sabah sabah neşelendirdin ölme emi
:roflol::roflol:canım komik ama kötü bir durum yaşamışsın..normal doğum yaptın ya ondan canım...çünkü ben de normal doğum yaptım...arada hapşururken falan kaçıyor biraz ayyy sidikli olduk yaa:kedi::kedi:
hoşgeldin canım nasılsın?a.s.
:roflol::roflol::roflol:
kızlar annem rahatsızlanmış tansiyonu baya bi çıkmış
karşı apartmanda oturuyorlar
babam memlekete gitti işleri vardı
annem yalnız
korkmuş
bize geldi
ölçtüm yine yüksek ama düşmüş biraz
limon içirdim yattı çok korkuyorum canım annem
bana uyku yok bu gece
inşallah normale dönermafoldumben
iyi geceler herkese
Geçmiş olsun demetim inşallah iyileşmiştir anneciğin, allahım herkese sağlık versin gerisi boşş
ben de ders calisacam biraz, dedim bir babakyim kim var kim yok.
Dilosum burada. dur kizimin fotolarini ekleyeyim firsat varken.
bu da popom:)
Onun o poposunu yerim bennnnnnn, ayakta durup pozda verirmiş maşallahhhçok çok çok güzel bi kız olacak Eda maşallah
kızlar sabah sabah çok korktumm ölecektimm yani çok ağladımm akşam kızım huysuzdu 11 de mama yedi huysuzluğundan uyuması saat 1 oldu bende güzelce battaniyeye sardım kollarını oynatmasın diye yoksa ağzından memesini çekiyo yüzüyle oynuyo uyuyamıyo diye neyse sardım hemen uyudu en son 11 de mama yedi ya içim dayanmadı sabah 6 da hemen kalktım mama yaptımm kızımaa o saatlerde yer zaten neyse baktım halen elleri yanında hiç bozmadan yatmış sabaha kadar ama ben battaniyesini bol bırakmıştım kollarını hareket ettirsin diyee mamayı verdim ağzına bi yandan biberonunu tutuyorum zati dedim kuzum hiç oynamamışsın yerinden şöyle kollarını gerilsin diye oynatayım dedim bu birden bastı çığlığıı sabah sabah sustur susturabilirsen ağla ağla babsındada durmadı mamyıda yeemdi olduğu gibi bıraktı kucakta gezdik sevdiği oyuncakalrını veriyorum eline yatırdım bu sefer dikkat ettim sol kolunu hç oynatmıyooo oyuncakalrını çok iyi kavrıyodu kendi alıyodu görünce hiç bi hareket yok hatta benim cep tlefonumuda verdim elinee çok seviyo yine uzatmıyo elini parmakları oynuyo ama neyse mamayıda yemedi ama ben ona zarar verdim diye ağlamaktan bittimm 1 saat sonra uykusu iyice açılınca biraz oynattı kolunu oynarken uykuya daldı yinee halen gece 11 den beri bişey yemedii uyansında bakalım kolunun durumu nasıll şuan ağlama felan yok keyfi yerinde geri uyudu ama ben çok korktumm((
Uyuşmuştur kolu annesi , bide uykudan tam açılmamışken mama verince yemiyolar sanırım.Benimki öyle yapıyor önce bi konuşucan pişpişleyecen ondan sonra mama faslı, pek keyfi canım paşa
Küçük adammmm maşallah paşaya ne tatlı olmuş
sağolun kızlarr halen uyuyo sabahın 6 da kalkınca yavrum dahada uyur sanırım..benneyaptımki.
yerim ben bu paşayı ne şeker oğlan olmuş tam yakışıklıı maşallahhh paşayaa:asigim:
geçmiş olsun canımm inşallah atlatırsınız sizede güldüm demek horozlaşıp duruyosunuz hehe oda güzell aynı dilini konuşuyonuzkaydirigubbakcemile3 insan tabiki biraz olsun yanlız kalmak kafa dinlemek herşeyden önemlisi oğlunla eşinle ayrı vakit geçirmek istiyosunn hakkın tabi sizde artık hafta sonalrını güzel değerlendirceksinizzz:1hug:
Sağol diloşum, eşim memlekette salı günü gitti pazar sabahı geliyo inş. o gittiği zaman ben böyle kanadı kırılmış kuş gibi kalıyorum yaaa onun sıkıntısı bu birazda.O benim elim ayağım olmuş onsuz hiçbişey yapamam gibi geliyo opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?