2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

diloş geçmiş olsun canım
kızlar geçmişe bakamadım bi yaramazlık yoktur inş

günaydınlarr...

dilaracım üzüldüm walla okurken ben olsam ne yapardım diye düşündüm hep.. arkadaşların dediği gibi bence de kolu uyuşmuştur önemli bişey yoktur inşallahh..

sağolun kızlarr halen uyuyo sabahın 6 da kalkınca yavrum dahada uyur sanırım..benneyaptımki.

yerim ben bu paşayı ne şeker oğlan olmuş tam yakışıklıı maşallahhh paşayaa:asigim:

geçmiş olsun canımm inşallah atlatırsınız sizede güldüm demek horozlaşıp duruyosunuz hehe oda güzell aynı dilini konuşuyonuzkaydirigubbakcemile3 insan tabiki biraz olsun yanlız kalmak kafa dinlemek herşeyden önemlisi oğlunla eşinle ayrı vakit geçirmek istiyosunn hakkın tabi sizde artık hafta sonalrını güzel değerlendirceksinizzz:1hug:

starcımmm prensin harikaaaa.... maşallah maşallahh maşallahhhh.....

cnm sen kabızlık için rezene veriyormusun oğluşuna çok iyi geliyor. bi de mama mı kullanıyorsun ?anne sütü mü veriyorsun?

günaydın kızlar

stardustum hoş geldin nasıl oldu kocişin
ne zaman buuşuyoruz bak eyetkiner gidecek bulamayacaız onu bir daha

aras kocamn olmuş yaw

kibeleceğim kızın nasıl güzel ayakta duruyor öle.bak şuna ya büyüdü. benim oğlan ne ayakta duruyor nede dönüyor.öle malak yatışında.maşallah maşalllah

kızlar iki gündür kuzumun gazı var ya
biraz önce kimyon kaynatıp verdim inş biran önce geçer

Selam kızlar. Geçmişe göz attım. Kibele maşallah Eda'ya çok tatlı olmuş. Sana çok benzettim ben. Bilmem artık başkaları ne diyor.
Stardust Aras da kocaman olmuş. Kilo almış. Yanaklar dolmaya başlamış. Maşalllaaah damadıma. ben de biraz resim ekleyeceğim. Amaaaa Dilara önce sana geçmiş olsun. Aman bişey olmasın da di mi? Biz korktuğumuzla kalmaya razıyız.

Bu sabah kalktığımda yine burnu tıkalıydı. Azıcık da akar gibi oldu.
Şu gribi kazasız belasız atlatırsak çok mutlu olacağım.

starcım ve kibelecim çok şeker bunlar çok
edoş her yönden poz vermiş dötüşünü yerim onun.

star aras kakasını yapamıyormuş canım gilisrein kansut diye bir fitil var onu kullan hemen yaptırıyor ya da elma püresi ver 1-2 kasık gecen gün ben verdim 10 dak .gecti yapmadığı kakasını çıkarttı:))

ipekcim geçmiş olsun ipeğe tombik kızım benim çok şeker masallah

dilaracım sanirim önemli bişi yoktur uyuşma olmuş olabilir elleri hareket edemediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…