2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ee hadi sen söle ne zaman olsun? sen hafta sonları çalışıyorsun dimi

evet cnm çalışıyormm ben.. size neresi müsait nasıl olsa bana uzak kalıyo heryer :)))

İşte kızımın son halleri.

ayyyyy maşallahhhh yaaaa allah korusun sizii

Bu sabah kalktığımda yine burnu tıkalıydı. Azıcık da akar gibi oldu.
Şu gribi kazasız belasız atlatırsak çok mutlu olacağım.

geçmiş olsun cnm ıhlamur veriyormusun?

hosbulduk canım.
bebısler kocaman oldu artık masallah.
yalnız ben halen pek oturtmuyorum oglusumu bırsey olur dıye korkuyorum.

bende oturtmuyordum ama artık oturyor ana kucaından bile oturacağım diye çabası var ki sorma iki büklüm yapıyor kendini. doktora sordum destekleyerek oturtabilirsin dedi. oturunca çok mutlu oluyor.ama biz sizden büyüğüz

nihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee :lepi: :sm_cool::teytey::hooray::dance::içelim:

yerim ben bu paşayı ne şeker oğlan olmuş tam yakışıklıı maşallahhh paşayaa:asigim:

sağol diloş teyzesiiiiiii a.s.

starcımmm prensin harikaaaa.... maşallah maşallahh maşallahhhh.....

cnm sen kabızlık için rezene veriyormusun oğluşuna çok iyi geliyor. bi de mama mı kullanıyorsun ?anne sütü mü veriyorsun?

sağol canımmmm Şeniz
hayır rezene vermedim hiç , mama kullanmıyoruz ..

günaydın kızlar

stardustum hoş geldin nasıl oldu kocişin
ne zaman buuşuyoruz bak eyetkiner gidecek bulamayacaız onu bir daha

ii oldu toparladı bayaa , ama halen ağrıları var , genelde yatıyor akşamları , bütün gün oturduğu için iş yerinde :bbo:
buluşma mekan tekliflerini alalım , ona göre orta bi yerde buluşalım .. ben çiğli kipa - mavişehir egepark diyorum misal yerimseniben

aras kocamn olmuş yaw

kibeleceğim kızın nasıl güzel ayakta duruyor öle.bak şuna ya büyüdü. benim oğlan ne ayakta duruyor nede dönüyor.öle malak yatışında.maşallah maşalllah

kocaman olmuş diimi teyzesi , büyüdük yau kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun diloşşş çok üzüldüm ya ama belliki uyuşmuş korkusuda yetmiştir sana
annene geçmiş olsun demetcim nasıl oldu acaba düşürdünüzmü tansiyonu sonbaharda çoğu rahatsızlıklar nükseder malesef

amatist74 tatlım benim oğlanda dönmüyo çok mu tembel olacak acaba
benim oğluşda tembel yastık varsa başının altında yana dönüyo ama ayağına hiç basmıyo çuval gibi oturuyo velettt ..STARDUŞ oğluna maşallah çok anlamlı güzel bakıyo yakışıklın sana benziyor sanırım arkası kız gelcek......KİBELECİM kzın çok şeker badem gözlü maşallah .. ayaktada çok güzel duruyo popişinide ısırmak geldi içimden...kaydirigubbakcemile3..İPEĞİMU maşallah kızına çok güzel

stardustcu m masallah cingoz ki ne cingoz. evin susu olmus. cok yakiikli olacak. simdiden belli.

sağol kiboş teyzesi Şeniz hagget bi cingöz camgöz durumu var diimi kaydirigubbakcemile3

kızlar iki gündür kuzumun gazı var ya
biraz önce kimyon kaynatıp verdim inş biran önce geçer

canım yaaa kıyamaaammm , inşallah geçmiştir gazı kuzunun :teselli:

Küçük adammmm maşallah paşaya ne tatlı olmuş

teşekkürler çiçeks teyzesiiiiiŞeniz

İşte kızımın son halleri.

aman da ne kaaaa tatlı olmuş benim gelinim , ben onun o boncuk gözlerini yirimmmm delikafadulden

tşk ilsu teyzemisssssss Şeniz
canımmm nihaaaayet yaptık tatamısıııı ,ama bundan sonra aklımda olacak bu elma püresi yerimseniben bu arada o fitilden verdim , resmen ertesi gün geri çıkarttı , üstelik dışı kireç gibi beyazımsı kaplıydı , hani tuz kaplayıp balık pişirirler ya , bizim fitil de öyle olmuş .. o beyaz tabakayı sıyırınca altından şeffaf çıktı fitil öylece :sm_confused:

evet cnm çalışıyormm ben.. size neresi müsait nasıl olsa bana uzak kalıyo heryer :)))

olur mu canım , sen de bi yer söyle zemuszemus
kızlar yalnız eşimin beni bırakıp geri alma mesafesinde olursa daha rahat ederim , çünkü o saatlerce alışverişmerkezinde oturmak istemeyecek , dikişleri ağrıdığı için evde uzansa daha iyi olacak .. beni beklese orada daha gitmeden pazarlığını edecek şu kadar saat kalalım diye ben de mecburen kabul edicem , ama beni bırakıp evde uzanırsa bu arada aklım onda ve saatte kalmaz , rahat olurum yerimseniben
bu yüzden mümkünse bana yakın bi yerde buluşsak olur mu

bizimki de bayılıyo iki büklüm olmaya kaydirigubbakcemile3
selam..

ipeğimu,stardust ve kibele..bebişleriniz ve siz harika gozukuyosunuz masallah 41 kere..çook tatlılar çoook..

sağol karencimmmmmmmm Şeniz
ooooooooooooooooooo paşaya geçmiş olsun

sağol canımmm , nihayet atlattık sositososito

tşk canımm Şeniz
hep öyle diyorlar ama ne biliiim Allah bu yavruma ömür versin de 2. çocuğu bu hamilelikten sonra hayyyyyatta düşünmüyorum desem yeri akannehir

canimuuuu büyütmüşüm tosbaayı dimi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…