- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.981
hoşgeldin rosem
ee hadi sen söle ne zaman olsun? sen hafta sonları çalışıyorsun dimi
Bu sabah kalktığımda yine burnu tıkalıydı. Azıcık da akar gibi oldu.
Şu gribi kazasız belasız atlatırsak çok mutlu olacağım.
hosbulduk canım.
bebısler kocaman oldu artık masallah.
yalnız ben halen pek oturtmuyorum oglusumu bırsey olur dıye korkuyorum.
filiz naber karar verdin mi
yerim ben bu paşayı ne şeker oğlan olmuş tam yakışıklıı maşallahhh paşayaa:asigim:
starcımmm prensin harikaaaa.... maşallah maşallahh maşallahhhh.....
cnm sen kabızlık için rezene veriyormusun oğluşuna çok iyi geliyor. bi de mama mı kullanıyorsun ?anne sütü mü veriyorsun?
günaydın kızlar
stardustum hoş geldin nasıl oldu kocişin
ne zaman buuşuyoruz bak eyetkiner gidecek bulamayacaız onu bir daha
aras kocamn olmuş yaw
kibeleceğim kızın nasıl güzel ayakta duruyor öle.bak şuna ya büyüdü. benim oğlan ne ayakta duruyor nede dönüyor.öle malak yatışında.maşallah maşalllah
nihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee :lepi: :sm_cool::teytey::hooray::dance::içelim:
çok geçmiş olsun diloşşş çok üzüldüm ya ama belliki uyuşmuş korkusuda yetmiştir sanakızlar sabah sabah çok korktumm ölecektimm yani çok ağladımm akşam kızım huysuzdu 11 de mama yedi huysuzluğundan uyuması saat 1 oldu bende güzelce battaniyeye sardım kollarını oynatmasın diye yoksa ağzından memesini çekiyo yüzüyle oynuyo uyuyamıyo diye neyse sardım hemen uyudu en son 11 de mama yedi ya içim dayanmadı sabah 6 da hemen kalktım mama yaptımm kızımaa o saatlerde yer zaten neyse baktım halen elleri yanında hiç bozmadan yatmış sabaha kadar ama ben battaniyesini bol bırakmıştım kollarını hareket ettirsin diyee mamayı verdim ağzına bi yandan biberonunu tutuyorum zati dedim kuzum hiç oynamamışsın yerinden şöyle kollarını gerilsin diye oynatayım dedim bu birden bastı çığlığıı sabah sabah sustur susturabilirsen ağla ağla babsındada durmadı mamyıda yeemdi olduğu gibi bıraktı kucakta gezdik sevdiği oyuncakalrını veriyorum eline yatırdım bu sefer dikkat ettim sol kolunu hç oynatmıyooo oyuncakalrını çok iyi kavrıyodu kendi alıyodu görünce hiç bi hareket yok hatta benim cep tlefonumuda verdim elinee çok seviyo yine uzatmıyo elini parmakları oynuyo ama neyse mamayıda yemedi ama ben ona zarar verdim diye ağlamaktan bittimm 1 saat sonra uykusu iyice açılınca biraz oynattı kolunu oynarken uykuya daldı yinee halen gece 11 den beri bişey yemedii uyansında bakalım kolunun durumu nasıll şuan ağlama felan yok keyfi yerinde geri uyudu ama ben çok korktumm((
annene geçmiş olsun demetcim nasıl oldu acaba düşürdünüzmü tansiyonu sonbaharda çoğu rahatsızlıklar nükseder malesefkızlar annem rahatsızlanmış tansiyonu baya bi çıkmış
karşı apartmanda oturuyorlar
babam memlekete gitti işleri vardı
annem yalnız
korkmuş
bize geldi
ölçtüm yine yüksek ama düşmüş biraz
limon içirdim yattı çok korkuyorum canım annem
bana uyku yok bu gece
inşallah normale dönermafoldumben
iyi geceler herkese
benim oğluşda tembel yastık varsa başının altında yana dönüyo ama ayağına hiç basmıyo çuval gibi oturuyo velettt ..STARDUŞ oğluna maşallah çok anlamlı güzel bakıyo yakışıklın sana benziyor sanırım arkası kız gelcek......KİBELECİM kzın çok şeker badem gözlü maşallah .. ayaktada çok güzel duruyo popişinide ısırmak geldi içimden...kaydirigubbakcemile3..İPEĞİMU maşallah kızına çok güzelamatist74 tatlım benim oğlanda dönmüyo çok mu tembel olacak acaba
stardustcu m masallah cingoz ki ne cingoz. evin susu olmus. cok yakiikli olacak. simdiden belli.
kızlar iki gündür kuzumun gazı var ya
biraz önce kimyon kaynatıp verdim inş biran önce geçer
Küçük adammmm maşallah paşaya ne tatlı olmuş
starcım ve kibelecim çok şeker bunlar çok
edoş her yönden poz vermiş dötüşünü yerim onun.
star aras kakasını yapamıyormuş canım gilisrein kansut diye bir fitil var onu kullan hemen yaptırıyor ya da elma püresi ver 1-2 kasık gecen gün ben verdim 10 dak .gecti yapmadığı kakasını çıkarttı:))
evet cnm çalışıyormm ben.. size neresi müsait nasıl olsa bana uzak kalıyo heryer :)))
bende oturtmuyordum ama artık oturyor ana kucaından bile oturacağım diye çabası var ki sorma iki büklüm yapıyor kendini. doktora sordum destekleyerek oturtabilirsin dedi. oturunca çok mutlu oluyor.ama biz sizden büyüğüz
selam..
ipeğimu,stardust ve kibele..bebişleriniz ve siz harika gozukuyosunuz masallah 41 kere..çook tatlılar çoook..
ooooooooooooooooooo paşaya geçmiş olsun
benim oğluşda tembel yastık varsa başının altında yana dönüyo ama ayağına hiç basmıyo çuval gibi oturuyo velettt ..STARDUŞ oğluna maşallah çok anlamlı güzel bakıyo yakışıklın sana benziyor sanırım arkası kız gelcek......KİBELECİM kzın çok şeker badem gözlü maşallah .. ayaktada çok güzel duruyo popişinide ısırmak geldi içimden...kaydirigubbakcemile3..İPEĞİMU maşallah kızına çok güzel
Selam kızlar. Geçmişe göz attım. Kibele maşallah Eda'ya çok tatlı olmuş. Sana çok benzettim ben. Bilmem artık başkaları ne diyor.
Stardust Aras da kocaman olmuş. Kilo almış. Yanaklar dolmaya başlamış. Maşalllaaah damadıma. ben de biraz resim ekleyeceğim. Amaaaa Dilara önce sana geçmiş olsun. Aman bişey olmasın da di mi? Biz korktuğumuzla kalmaya razıyız.
biraz zaman geçsin istersin arasda kardeş isteyecektir ... ikinci daha rahat geçer belki....a.s.tşk canımm Şeniz
hep öyle diyorlar ama ne biliiim Allah bu yavruma ömür versin de 2. çocuğu bu hamilelikten sonra hayyyyyatta düşünmüyorum desem yeri akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?