2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

herkeze slm
bizde bugün doktor kontrolündeydik
iremim biraz üşütmüştü onuda gösterdik
elifnazım 4aylık 62 cm ve 7850kg olmuş maşallah
kalça flimi tekrar çekildi temiz çıktı ama 6. ayında tekrar çekilirsek daha iyi olurmuş
doktorumuzda değişmiş ama buda güzeldi
burnumuzdaki hırıltıyı söyledim geçmediğini genzi tıkalımı diye bakalım dedi ve 2 deliğinede bşişi soktu tabi bizimki çığlık çığlığa ayyyyy felaketti
ek gıdaya önümüzdeki ay başlarsın kilosu beslenmesi çok iyi dedi
bizden haberler bukadar

selam kikoşşşş maşallah kızına kilosu boyu güzell .. hiç bi ek gıda vermiyomusun daha ben dayanamadım verdim şimdi elma armut püresi yedi gak guk yaparak kucağımda oturuyo çok memnun halinden heralde vermesem beni oturur yer kaydirigubbakcemile3

[B]slm kıslaarr....

bi saatir geçmişte boğuldum resmen yaaaa.....

iyiki bi akşam girmedik heeee....

kibele,ipeğimu,stardust bebişlerinize kocamaaannnn maşallah....

bende dün gece ütü yaptım nihayet çok birikmişti....

tam 75 parça ütüledim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

3 saat bi fiil ütü yaptım diyebilirim...

ama bugün yine 2 makina yıkadım....:gitme: :gitme: :gitme:

demetcim annnen nasıl oldu...

iyleşmiştir inş...
dilaracım sanada geçmiş olsun
arkadaşlarında dediği gibi uyuşmuştur...
benim büyük kıza da olmuştu 1 yaşındaydı...
çok kötü bi psikoloji anlıyorum seni,,,,

sorma cnm bende aynı durumdayım...
ama bana evin tamamı hamileliğimi hatırlatıyo..
dahada yeni taşınmıştık....kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

İlsu, Stardust,amatist, emel, karen, nar sağolun kıslar.

evet cnm çalışıyormm ben.. size neresi müsait nasıl olsa bana uzak kalıyo heryer :)))

ayyyyy maşallahhhh yaaaa allah korusun sizii

geçmiş olsun cnm ıhlamur veriyormusun?

Vermiyorum canım. Hiç aklıma da gelmedi doğrusu.

nihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee :lepi: :sm_cool::teytey::hooray::dance::içelim:

Oleyyyyzemuszemus

amatist74 tatlım benim oğlanda dönmüyo çok mu tembel olacak acaba

Benimki de poposunu kaldırmıyor.

canimuuuu büyütmüşüm tosbaayı dimi yerimseniben

He valla koccaaa adam olmuş. Şaka bi yana ben kilo almış gördüm.

ben 2. yi dusunuyorum hatta 4 tane olsun:) 2 kiz 2 erkek,

Ben de istiyorum. Ama 4 değil. Senin yaşın güççük galiba Kibele.

Maşallah canım kuzuna. Geçmiş olsun tekrar.

Ay ben,m de dağ gibi ütüm var. Şimdi çamaşır yıkayıp yenilerini ekledim.
Bakalım ne zaman bu işler bitecek. 5 aydır evdeyim yine yetişemiyorum yine yetişemiyorum

kikoooş hafza demek herkezde oluyo bende ilk hamileliğiimde bi halım vardı çok afedersiniz bulantımöda felaketti bana leblebi ye dedişler bende bi güzel yedim oh sonrada o halının üstüne malesef senelerce leblebi ve o halı nefret ettim resmen taşınırken halıyı bıraktım kurtuldumm ... oğlumdada son ay ev taşıdığım için eski evim aklıma gelince o bütün kışı geçirdiğim oda ağlamak gekşyo içimden direk sulanıyo gözlerim tek odada bütün kışı geçirdim hem oturdum o odada hem uyudum sobannın etrafında geçti koca hamilelik bu sene orda olsam kesinlikle o odaya gitmezdim bile

bebeğin eşyalarınıo ütülüyomusunuz birde ek gıdaya geçtik ya artık lekeler çıkmıyo nasıl arındıraaz biz onları çamaşır suyu ağır gelir daha

biraz zaman geçsin istersin arasda kardeş isteyecektir ... ikinci daha rahat geçer belki....a.s.

onun dillenip kardeş isteyeceği zaman da bende iş işten geçecek kaydirigubbakcemile3
hamileliğimde çok çektim biliyosunuz , hala o günler hakkında konuşurken boğazım düğüm düğüm oluyor bazen , bir ara " ben bu çocuğu heralde kucağıma alamıycam " düşüncesi geçti durdu düşüncelerimden , yoksa kardeşi olsun isterim , kimin kimin arkasına kalacağı belli değil tabi ama ileride yalnız kalsın istemiyorum , bir kardeşi olsa iyi kötü birbirlerine destek olurlar :1rolleyes:

maaşallah elifnaza ireme de çok geçmiş olsunnnnnn :teselli:
kikoşşş spor nasıl gidiyor ayol :)))

bebeğin eşyalarınıo ütülüyomusunuz birde ek gıdaya geçtik ya artık lekeler çıkmıyo nasıl arındıraaz biz onları çamaşır suyu ağır gelir daha

ben ütülüyorum canım , yumuşacık oluyo o zaman , üstelik daha hijyenik oluyormuş :sm_confused:
ağartıcı kullanmayın diyorlar bebişlerin kıyafetlerinde , bi arkadaşım limon kolanyası döküyordu lekeli yerlerine , sonra atıyordu yıkamaya sanırım . belki sıvı kosla felan konulabilir ön yıkamasına ne biliim:uhm:

ah canım annene çok geçmiş olsun inşallah düşmüştür tansiyonu buarada sarımsakta hemen düşürüryo bilgin olsun canım
ben de ders calisacam biraz, dedim bir babakyim kim var kim yok.

Dilosum burada. dur kizimin fotolarini ekleyeyim firsat varken.

bu da popom:)

edacım maşallah sana çok şekersin

üzgünüm:

paşammmmm maşallah o yanaklar ne öleeeee mıncık mıncık mıncıklarım seni bennnn

geçmiş olsun canım eşin yarın dönücekti galiba dimi az daha sabret bakalım hadi

evetttt gidicemmm bak bulamazsınız beni bidaha :)))

bizde antalyada buluşuruz şekerim dimi amakaydirigubbakcemile5

kızlar iki gündür kuzumun gazı var ya
biraz önce kimyon kaynatıp verdim inş biran önce geçer
geçmiş olsun ilaydaya
ama kimyon niye canım ben hiç duymadıydım

İşte kızımın son halleri.

maşallahhhhhh
kız ipek bu annen seni patlatacak bu gidişleeeeee tostombalak olmuşsun yaa sennnn

nihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee :lepi: :sm_cool::teytey::hooray::dance::içelim:
:teytey::lepi:alkisalkisalkis

Ay ben,m de dağ gibi ütüm var. Şimdi çamaşır yıkayıp yenilerini ekledim.
Bakalım ne zaman bu işler bitecek. 5 aydır evdeyim yine yetişemiyorum yine yetişemiyorum

canımcım sanki günün saatleri , haftanınsa günleri kısaldı gibi değil mi :)))
ne ara geçti onca hafta ay , anlamıyor insan .. dolayısıyla yetişemiyoruz herşeye .. boşver eksik kalsın bazı şeyler , sen ipektoşumla vakit geçir bol bol en kalitelisinden :asigim:

evet tatlım , tosbaa beyimiz aldı bayaa kilo maşallah

selamkızlar
nasılsınız maşallah bebekler kocaman olmuş yaa ben bayadır giremydm biraz hastaydım
hepiniz iyisinizdir inşallah
bizim paşa 15 gün önce 2 dişini çıkarttı off ne günlerde agrı ateş uykusuzluk iştahsızlıkk neler çekti yawrumm şükür şimdi iyii
uykusu yemesi düzene girdi gece bizle bir uyuyo 1 kere uyanıyo mamasını yiyip uyyo annesini rahat ettiriyorrrzemuszemus

yaaaa yanaklarımı ısıttırmam ben :)))) zaten öpe öpe annem yanaklarımda isilik gibi bi şey yaptı fisfisfis
ohh tatadan da kurtuldummm :sm_cool:

ütülüyorum cnm..
gerçi baya uğraştırıyo..
büyük kızın kıyafetleri de derken....
bide bizim büyük kız hayatta giymez kırışık kıyafeti...
ben ütü yaparken dolabındaki katlaanmış kıyaftleri bile getiriyo ütüle diye mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ziilliye bak hele heleeee , senin işin zormuş be güselim :bbo:

[/FONT][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

slm canım
çok saolasın
aslında ben 2. ayında günde 1 mama takviyesi verdim sonra sütüm yerine gelince kestim
geçen bende çeyrek elma püresi verdim valla aradada parmağımın ucunu bişilere batırıp değdiriyorum

Son düzenleme:
bende ütülüyorum mincik mincik şeyler ütü üstünde büyük kalıyooo kaydirigubbakcemile3

kıyamam kii keşke iki üç sene sonra öle bi süpriz olsa :CüvCüv:çok mafoldumbenduygulandım şimdi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…