2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hoşgelldinnnn
geçmiş olsun canım , iyisin artık inşallahyerimseniben
bak sen paşam dişini mi çıkarttı , oy oyy oyyy , hayırlı olsun ilk incisi:asigim:
diğer incileri de çıksın bir bir , misler gibi yemekler yesin onlarla :0)
uyku düzenine de kocamn bi maaşallah
bu arada doğumdan önce kalple ilgili bir durumu vardı , iyileşti mi , geliyor musunuz yine buraya kontrole ??

oh negüzel sen taşındın kurtuldun iştee
ama galiba biçoğumuzda ve bialkis kötü geçenlerimşizde bu sorun varmış
inşallah bunuda atlatırız

bu arada dün gece alıntılarımı aktaramadım site kilitlendi
bu konuda bana destek veren arkadaşlarım çok çok saolun
karen kibele ve blue tekrar saolun
genelde hepinizin önerisi eşyaları değiştirmek evet ama daha 2 senelikler ve eşim hayatta değiştirmez rengide enerjik bi renk zaten mor ve gül kurusu tonlarında
bakıcaz bi çaresine artıkım

evet ya hele eldivenlerini felan ütülerken diimi :asigim:
geçti herşey geride kaldı .. işte bir çoğumuz evdeki bi eşyayla zor geçirdiği hamilelik günlerine dönüp o anları yaşıyor ve daralıyor , ben evin her yerinde yakalıyorum o izleri .. naapmalı even taşınmalı en iisi , evet -tatlicadiarzu-
ama bak ne güzel ikinci çocuğun olmuş , varsa nasibi olur belki 3. ama bu devirde çok zor çocuk büyütmek .. istek ve ihtiyaçları şimdiki olduğu gibi küçük kalmayacak ..

ewet canım geliyoruz ilk 2 ay ayda 1 kalp ekosu çekildi şimdi 3 ayda 1 çekilick çok şükür bişeyyi yokk dualarımız kabul oldu kent hastanesine gidiyoruz gene

geçmiş olsun canım inşallah hemen atlattırsın
topiğimizin ilk incilerini senin paşan patlattı demek
hayırlı olsun incileriniz canım
ay inanmıyorummmmmmmm
lafta anlatamazsın bideee
ay ben deliolurdum heralde
ama benim kızda ben ütüye geçince onunda ütü yapacağı tutuyoooo
oda yanımda küçük ütü masasında oyuncak ütüsüyle harıl harıl bişiler yapıyoalkisalkisalkis

arkadaşlar eşimin bu gecede envanteri var ve malesef bu sefer leptopuda götürecekmiş bu gece aranıza katılamıcam hepinize bol muhabbetler

maşallah senin bebek mayıs doğumlu değilmi .. arka rakaya olmuş dişler ama atlatmış darısı bizlere ..aferin paşana gece hem kendi hem seni dinlendiriyo
bak sen zilliye bende evdeki bütün kıyafetleri ütülüyorum ama günlükler fln öle üsten bi çok kırışık olmasın diye ama oğluş durmazsa nasıl ütülerim bilmem ev işi pek yapamıyorum o uyurken anca halen süpürge ortada uyanıkkken yapmıyorum .kendi kendine oyalansa biraz gamyoncuiremsu

kikoş başka odan varsa onu oturma yap mesela çocuk odasını oturma odasıyla değiştir eşyalar değiştiremiyeceğine göre birde üzerlerine örtü fln yap ben polar örtü yaptım malum bebek var biz hem misafir hem oturma odası olarak kullanıyoruz aynı odayı temiz kalması lazım daha iyi oldu hem çabuk kuruyo hem sıcak tutuyo

ineği bizim koyunların yanına koydum korktular valla
o ne öle uzaylı hakkatten kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ya çook geçmiş olsun anneciğine...iyiki sen yakınmışın ona hemen yanına gelivermiş...Benim annem de tansiyon hastası o korkuyu çok iyi biliyorum...Allah annelerimizi bize bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler verir...
Diloşum çok geçmiş olsun..Kıyamam Eylülüme canı yanmış minik kızımızın...Bebişlerimize bişey olmasın Allah korusun onları:Saruboceq:
ecetuba84+, nur_84+ günaydınn canlarımm benimm nasılsınızzzopuyorumnanaktan
canım sabah gidip hemen çıkmak zorunda kaldım.. iyiyim canım..görüşmek üzere...opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım....Seni çok iyi anlıyorum insan kafa dinlemek istiyor evde hep birileri olunca rahat olmuyor...Doğumdan sonra ben de aynı senin gibiydim ev dolup taştı hep yatıya misafir birine çatacaktım...neyse birini kırmadan atlattık o süreci...
kızlar iki gündür kuzumun gazı var ya
biraz önce kimyon kaynatıp verdim inş biran önce geçer
geçmiş olsun canımm...
nihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee :lepi: :sm_cool::teytey::hooray::dance::içelim:
gözün aydın canım...valla ben rahatladımhihoyyyt...bugünden beri aklımdaydı Aras yaptı mı kakasını diye...

canım iyi haberlerle gelmişsin...Elifnaza maşallh boyu klosu gayet iyi...
Ay ben,m de dağ gibi ütüm var. Şimdi çamaşır yıkayıp yenilerini ekledim.
Bakalım ne zaman bu işler bitecek. 5 aydır evdeyim yine yetişemiyorum yine yetişemiyorum
aynen canım ben de yetişemiyorum işlere...gün geçtikçr daha artacak öyle gözüküyor...
bebeğin eşyalarınıo ütülüyomusunuz birde ek gıdaya geçtik ya artık lekeler çıkmıyo nasıl arındıraaz biz onları çamaşır suyu ağır gelir daha
ben doğduğu günden buyana çorabına varıncaya kadar ütülüyorumm...
dişiniz hayırlı olsun canımm...
arkadaşlar eşimin bu gecede envanteri var ve malesef bu sefer leptopuda götürecekmiş bu gece aranıza katılamıcam hepinize bol muhabbetler
gece burda olamaycan yaniii:sinifsinif:

BU ARADA KİKOLECİĞİM VERDİĞİN TAVSİYE ÜZERİNE ELMA PÜRESİ VERDİM...KIZIM YARIM SAATE KALMADAN YAPTI KAKASINI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIMMMopuyorumnanaktan
STARCIM,KİBELECİM,İPEĞİMUCUM MAŞALLAH BEBİŞLERİMİZE ÇOK TATLILAR...ALLH NAZARDAN KORUSUN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…