- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.021
selamkızlar
nasılsınız maşallah bebekler kocaman olmuş yaa ben bayadır giremydm biraz hastaydım
hepiniz iyisinizdir inşallah
bizim paşa 15 gün önce 2 dişini çıkarttı off ne günlerde agrı ateş uykusuzluk iştahsızlıkk neler çekti yawrumm şükür şimdi iyii
uykusu yemesi düzene girdi gece bizle bir uyuyo 1 kere uyanıyo mamasını yiyip uyyo annesini rahat ettiriyorrrzemuszemus
kikoooş hafza demek herkezde oluyo bende ilk hamileliğiimde bi halım vardı çok afedersiniz bulantımöda felaketti bana leblebi ye dedişler bende bi güzel yedim oh sonrada o halının üstüne malesef senelerce leblebi ve o halı nefret ettim resmen taşınırken halıyı bıraktım kurtuldumm ... oğlumdada son ay ev taşıdığım için eski evim aklıma gelince o bütün kışı geçirdiğim oda ağlamak gekşyo içimden direk sulanıyo gözlerim tek odada bütün kışı geçirdim hem oturdum o odada hem uyudum sobannın etrafında geçti koca hamilelik bu sene orda olsam kesinlikle o odaya gitmezdim bile
bende ütülüyorum mincik mincik şeyler ütü üstünde büyük kalıyooo kaydirigubbakcemile3
yok cnm geçmez ben kırk yaş çocuğuyumm ... artı bende 20 li yaşları çoktan geride bıraktımm .. ewt zor bi hamilelik geçirdin hatırlıyorrum tam doğum zamanımızda internetim yoktu hep aklımdaydın bak hepsi geçti .. bende ikinciye çok geç karar verdim şartlar öle gerektirdi . yoksa hep istedimde ama olmadan ewel hep kardeşi yok inş. çok iyi dostları olur kuzenleri var yalnız kalmaz diye düşünüyordum kısmette varmış oldu kardeşi
kıyamam kii keşke iki üç sene sonra öle bi süpriz olsa :CüvCüv:çok mafoldumbenduygulandım şimdi yaaa
hoşgelldinnnn
geçmiş olsun canım , iyisin artık inşallahyerimseniben
bak sen paşam dişini mi çıkarttı , oy oyy oyyy , hayırlı olsun ilk incisi:asigim:
diğer incileri de çıksın bir bir , misler gibi yemekler yesin onlarla :0)
uyku düzenine de kocamn bi maaşallah
bu arada doğumdan önce kalple ilgili bir durumu vardı , iyileşti mi , geliyor musunuz yine buraya kontrole ??
geçmiş olsun canım inşallah hemen atlattırsınselamkızlar
nasılsınız maşallah bebekler kocaman olmuş yaa ben bayadır giremydm biraz hastaydım
bizim paşa 15 gün önce 2 dişini çıkarttı off ne günlerde agrı ateş uykusuzluk iştahsızlıkk neler çekti yawrumm şükür şimdi iyii
uykusu yemesi düzene girdi gece bizle bir uyuyo 1 kere uyanıyo mamasını yiyip uyyo annesini rahat ettiriyorrrzemuszemus
ay inanmıyorummmmmmmmütülüyorum cnm..
gerçi baya uğraştırıyo..
büyük kızın kıyafetleri de derken....
bide bizim büyük kız hayatta giymez kırışık kıyafeti...
ben ütü yaparken dolabındaki katlaanmış kıyaftleri bile getiriyo ütüle diye mafoldumben mafoldumben mafoldumben
maşallah senin bebek mayıs doğumlu değilmi .. arka rakaya olmuş dişler ama atlatmış darısı bizlere ..aferin paşana gece hem kendi hem seni dinlendiriyoselamkızlar
bak sen zilliye bende evdeki bütün kıyafetleri ütülüyorum ama günlükler fln öle üsten bi çok kırışık olmasın diye ama oğluş durmazsa nasıl ütülerim bilmem ev işi pek yapamıyorum o uyurken anca halen süpürge ortada uyanıkkken yapmıyorum .kendi kendine oyalansa biraz gamyoncuiremsuütülüyorum cnm..
gerçi baya uğraştırıyo..
büyük kızın kıyafetleri de derken....
bide bizim büyük kız hayatta giymez kırışık kıyafeti...
ben ütü yaparken dolabındaki katlaanmış kıyaftleri bile getiriyo ütüle diye mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kikoş başka odan varsa onu oturma yap mesela çocuk odasını oturma odasıyla değiştir eşyalar değiştiremiyeceğine göre birde üzerlerine örtü fln yap ben polar örtü yaptım malum bebek var biz hem misafir hem oturma odası olarak kullanıyoruz aynı odayı temiz kalması lazım daha iyi oldu hem çabuk kuruyo hem sıcak tutuyooh negüzel sen taşındın kurtuldun iştee
ama galiba biçoğumuzda ve bialkis kötü geçenlerimşizde bu sorun varmış
inşallah bunuda atlatırız
bu arada dün gece alıntılarımı aktaramadım site kilitlendi
bu konuda bana destek veren arkadaşlarım çok çok saolun
karen kibele ve blue tekrar saolun
genelde hepinizin önerisi eşyaları değiştirmek evet ama daha 2 senelikler ve eşim hayatta değiştirmez rengide enerjik bi renk zaten mor ve gül kurusu tonlarında
bakıcaz bi çaresine artıkım
maşallah senin bebek mayıs doğumlu değilmi .. arka rakaya olmuş dişler ama atlatmış darısı bizlere ..aferin paşana gece hem kendi hem seni dinlendiriyo
hayır canım temmuz doğumluyuz bizopuyorumnanaktan
aaaaa karıştırdım ben o zaman-tatlicadiarzu- erken doğan vardı bi kimdi o sen sandım ben nese erken çıkarmış dişlerimaşallah senin bebek mayıs doğumlu değilmi .. arka rakaya olmuş dişler ama atlatmış darısı bizlere ..aferin paşana gece hem kendi hem seni dinlendiriyo
hayır canım temmuz doğumluyuz bizopuyorumnanaktan
hafzaaa framda yeşil inek geldi yetiş ben aldımm üç dene uzaylı gibiii
canım ya çook geçmiş olsun anneciğine...iyiki sen yakınmışın ona hemen yanına gelivermiş...Benim annem de tansiyon hastası o korkuyu çok iyi biliyorum...Allah annelerimizi bize bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler verir...kızlar annem rahatsızlanmış tansiyonu baya bi çıkmış
karşı apartmanda oturuyorlar
babam memlekete gitti işleri vardı
annem yalnız
korkmuş
bize geldi
ölçtüm yine yüksek ama düşmüş biraz
limon içirdim yattı çok korkuyorum canım annem
bana uyku yok bu gece
inşallah normale dönermafoldumben
iyi geceler herkese
Diloşum çok geçmiş olsun..Kıyamam Eylülüme canı yanmış minik kızımızın...Bebişlerimize bişey olmasın Allah korusun onları:Saruboceq:kızlar sabah sabah çok korktumm ölecektimm yani çok ağladımm akşam kızım huysuzdu 11 de mama yedi huysuzluğundan uyuması saat 1 oldu bende güzelce battaniyeye sardım kollarını oynatmasın diye yoksa ağzından memesini çekiyo yüzüyle oynuyo uyuyamıyo diye neyse sardım hemen uyudu en son 11 de mama yedi ya içim dayanmadı sabah 6 da hemen kalktım mama yaptımm kızımaa o saatlerde yer zaten neyse baktım halen elleri yanında hiç bozmadan yatmış sabaha kadar ama ben battaniyesini bol bırakmıştım kollarını hareket ettirsin diyee mamayı verdim ağzına bi yandan biberonunu tutuyorum zati dedim kuzum hiç oynamamışsın yerinden şöyle kollarını gerilsin diye oynatayım dedim bu birden bastı çığlığıı sabah sabah sustur susturabilirsen ağla ağla babsındada durmadı mamyıda yeemdi olduğu gibi bıraktı kucakta gezdik sevdiği oyuncakalrını veriyorum eline yatırdım bu sefer dikkat ettim sol kolunu hç oynatmıyooo oyuncakalrını çok iyi kavrıyodu kendi alıyodu görünce hiç bi hareket yok hatta benim cep tlefonumuda verdim elinee çok seviyo yine uzatmıyo elini parmakları oynuyo ama neyse mamayıda yemedi ama ben ona zarar verdim diye ağlamaktan bittimm 1 saat sonra uykusu iyice açılınca biraz oynattı kolunu oynarken uykuya daldı yinee halen gece 11 den beri bişey yemedii uyansında bakalım kolunun durumu nasıll şuan ağlama felan yok keyfi yerinde geri uyudu ama ben çok korktumm((
canım sabah gidip hemen çıkmak zorunda kaldım.. iyiyim canım..görüşmek üzere...opuyorumnanaktanecetuba84+, nur_84+ günaydınn canlarımm benimm nasılsınızzzopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım....Seni çok iyi anlıyorum insan kafa dinlemek istiyor evde hep birileri olunca rahat olmuyor...Doğumdan sonra ben de aynı senin gibiydim ev dolup taştı hep yatıya misafir birine çatacaktım...neyse birini kırmadan atlattık o süreci...Herkese günaydınn hayırlı cumalar, umarım hepiniz iyisinizdir
Benim sesim kısıldı biraz, çıkan seste horoza benziyo kaydirigubbakcemile3 , kocişte hasta olmuş horozlaşıp duruyoruz.Özledim bide yalnız yatmaktan sıkıldım :kedi: boş boş geliyo herşey.Annemler yanımda ama...
Sanırım birazda kafa dinlemek istiyorum yoğunluktan sıkıldım,iş iş iş eve gidiyorum sürekli birileri, şikayet değil tabiiki benim için kalıyolar işimide yapıyolar sağolsunlar ama benim kendime ayırdığım vakit yok rahat değilim.Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bunaldığımı hissediyorum bazen.
Akşam oğluşu biraz dışarı çıkardık işe başladığımdan beri aynı temponun içinde olduğumu farkettim evden işe işten eve.Hava almak biraz iyi geldi.
geçmiş olsun canımm...kızlar iki gündür kuzumun gazı var ya
biraz önce kimyon kaynatıp verdim inş biran önce geçer
gözün aydın canım...valla ben rahatladımhihoyyyt...bugünden beri aklımdaydı Aras yaptı mı kakasını diye...nihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee :lepi: :sm_cool::teytey::hooray::dance::içelim:
canım iyi haberlerle gelmişsin...Elifnaza maşallh boyu klosu gayet iyi...herkeze slm
bizde bugün doktor kontrolündeydik
iremim biraz üşütmüştü onuda gösterdik
elifnazım 4aylık 62 cm ve 7850kg olmuş maşallah
kalça flimi tekrar çekildi temiz çıktı ama 6. ayında tekrar çekilirsek daha iyi olurmuş
doktorumuzda değişmiş ama buda güzeldi
burnumuzdaki hırıltıyı söyledim geçmediğini genzi tıkalımı diye bakalım dedi ve 2 deliğinede bşişi soktu tabi bizimki çığlık çığlığa ayyyyy felaketti
ek gıdaya önümüzdeki ay başlarsın kilosu beslenmesi çok iyi dedi
bizden haberler bukadar
aynen canım ben de yetişemiyorum işlere...gün geçtikçr daha artacak öyle gözüküyor...Ay ben,m de dağ gibi ütüm var. Şimdi çamaşır yıkayıp yenilerini ekledim.
Bakalım ne zaman bu işler bitecek. 5 aydır evdeyim yine yetişemiyorum yine yetişemiyorum
ben doğduğu günden buyana çorabına varıncaya kadar ütülüyorumm...bebeğin eşyalarınıo ütülüyomusunuz birde ek gıdaya geçtik ya artık lekeler çıkmıyo nasıl arındıraaz biz onları çamaşır suyu ağır gelir daha
dişiniz hayırlı olsun canımm...selamkızlar
gece burda olamaycan yaniii:sinifsinif:arkadaşlar eşimin bu gecede envanteri var ve malesef bu sefer leptopuda götürecekmiş bu gece aranıza katılamıcam hepinize bol muhabbetler
ANTENİ BİLEM VARRR .. SENDE FİLDE VAR BEN GEÇ BAŞLAMIŞIM FİLİM BİLEM YOK BENİMMM :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yolllasa naalkisalkisalkisben sana ne yolluyum delikafaduldennar sana fil yollayayım mı?
yolllasa naalkisalkisalkisben sana ne yolluyum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?