- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.041
nuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr
ne işin var burda yürü çabuk eve bak saat kaç oldu yürü kırıcam bacakalrını yoksa heeeeeee
teşkler bende nasıl bulcan fili diyodum olsun sağlık olsun bişey istersen söle ben hergün komşularıma yollamaya çalışıyorum nasılsın cnm ilaydamız nasılben bişey istemem canım kaydirigubbakcemile3
narcım fili kaldırmışlar at yolladım
teşkler bende nasıl bulcan fili diyodum olsun sağlık olsun bişey istersen söle ben hergün komşularıma yollamaya çalışıyorum nasılsın cnm ilaydamız nasıl
cnm çok geçmiş olsunkızlar sabah sabah çok korktumm ölecektimm yani çok ağladımm akşam kızım huysuzdu 11 de mama yedi huysuzluğundan uyuması saat 1 oldu bende güzelce battaniyeye sardım kollarını oynatmasın diye yoksa ağzından memesini çekiyo yüzüyle oynuyo uyuyamıyo diye neyse sardım hemen uyudu en son 11 de mama yedi ya içim dayanmadı sabah 6 da hemen kalktım mama yaptımm kızımaa o saatlerde yer zaten neyse baktım halen elleri yanında hiç bozmadan yatmış sabaha kadar ama ben battaniyesini bol bırakmıştım kollarını hareket ettirsin diyee mamayı verdim ağzına bi yandan biberonunu tutuyorum zati dedim kuzum hiç oynamamışsın yerinden şöyle kollarını gerilsin diye oynatayım dedim bu birden bastı çığlığıı sabah sabah sustur susturabilirsen ağla ağla babsındada durmadı mamyıda yeemdi olduğu gibi bıraktı kucakta gezdik sevdiği oyuncakalrını veriyorum eline yatırdım bu sefer dikkat ettim sol kolunu hç oynatmıyooo oyuncakalrını çok iyi kavrıyodu kendi alıyodu görünce hiç bi hareket yok hatta benim cep tlefonumuda verdim elinee çok seviyo yine uzatmıyo elini parmakları oynuyo ama neyse mamayıda yemedi ama ben ona zarar verdim diye ağlamaktan bittimm 1 saat sonra uykusu iyice açılınca biraz oynattı kolunu oynarken uykuya daldı yinee halen gece 11 den beri bişey yemedii uyansında bakalım kolunun durumu nasıll şuan ağlama felan yok keyfi yerinde geri uyudu ama ben çok korktumm((
cnm maşallah aras çok değişmiş görmeyeli kocaman adam olmuş maşallah tekrardan
ipeğimu maşallah kızına tam ısırmalık valla tombiş tombiş
gözün aydın cnm çok sevindimnihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee :lepi: :sm_cool::teytey::hooray::dance::içelim:
maşallah kızına cnm çok güzelmiş kilosuherkeze slm
bizde bugün doktor kontrolündeydik
iremim biraz üşütmüştü onuda gösterdik
elifnazım 4aylık 62 cm ve 7850kg olmuş maşallah
kalça flimi tekrar çekildi temiz çıktı ama 6. ayında tekrar çekilirsek daha iyi olurmuş
doktorumuzda değişmiş ama buda güzeldi
burnumuzdaki hırıltıyı söyledim geçmediğini genzi tıkalımı diye bakalım dedi ve 2 deliğinede bşişi soktu tabi bizimki çığlık çığlığa ayyyyy felaketti
ek gıdaya önümüzdeki ay başlarsın kilosu beslenmesi çok iyi dedi
bizden haberler bukadar
selam kızlar..
serrayı bugun yastıga dayadım yatırdım yataga..mutfaga kadar gidip geldim ne göreyim!! bizim kız yuzustu abanmışş..çok korktum nefessiz kalmıştır diye..hemen kaldırdım ama surattaki ifadeyi görmeniz lazımdı..ben korkudan rengarenk olmusum,bizim kız nefes nefese ve guluyo, saf kızım:=)bu demek oluyo ki artık yalnız bırakmaya gelmicek bu kızı..dönmeler basladı..
kibele yasın cok buyuk değilmiş 4 cocuk istemek için..Allah gonlune gore versin tatlım:=) bende 28 yasındayım ve 1 cocuk daha istiyorum nasipse..:asigim:
canımcım sanki günün saatleri , haftanınsa günleri kısaldı gibi değil mi :)))
ne ara geçti onca hafta ay , anlamıyor insan .. dolayısıyla yetişemiyoruz herşeye .. boşver eksik kalsın bazı şeyler , sen ipektoşumla vakit geçir bol bol en kalitelisinden :asigim:
selamkızlar
nasılsınız maşallah bebekler kocaman olmuş yaa ben bayadır giremydm biraz hastaydım
hepiniz iyisinizdir inşallah
bizim paşa 15 gün önce 2 dişini çıkarttı off ne günlerde agrı ateş uykusuzluk iştahsızlıkk neler çekti yawrumm şükür şimdi iyii
uykusu yemesi düzene girdi gece bizle bir uyuyo 1 kere uyanıyo mamasını yiyip uyyo annesini rahat ettiriyorrrzemuszemus
kikoscum masallah cilegine. kilosu da boyu da cok guzel.
ipegimucum yasim 29.
yserezcim demek 2 dis cikardi. masallah.
selam kızlar..
serrayı bugun yastıga dayadım yatırdım yataga..mutfaga kadar gidip geldim ne göreyim!! bizim kız yuzustu abanmışş..çok korktum nefessiz kalmıştır diye..hemen kaldırdım ama surattaki ifadeyi görmeniz lazımdı..ben korkudan rengarenk olmusum,bizim kız nefes nefese ve guluyo, saf kızım:=)bu demek oluyo ki artık yalnız bırakmaya gelmicek bu kızı..dönmeler basladı..
kibele yasın cok buyuk değilmiş 4 cocuk istemek için..Allah gonlune gore versin tatlım:=) bende 28 yasındayım ve 1 cocuk daha istiyorum nasipse..:asigim:
demek saf kızım hee o bi akıllı olcakki annesi valla artık ben hiç bi yerde yalnız bırakmıyorum çünkü o dönme işi anlık bi olay haraketsiz dersin dönmez erken tenbel dersin bi bakmışsın hoop dönmüş işi sağlama almak lazım afferin serraya hava alamıyacak diye korkma artık kendini kurtarırı ALLAHIN izniyleselam kızlar..
ben bişey istemem canım kaydirigubbakcemile3
narcım fili kaldırmışlar at yolladım
ya kızlar benim cadı kızım bu günlerde bi huy edindi
geceleri güzel emiyor
gündüzleri emzirene kadar akla karayı seçiyorum
istemiyor çırpınıyor bi yandan da ı-ııııııı diye bağırıyor yaaaa
şarkılarla laflarla zorla emzirmeye çalışıyorum:umursamaz:
bugün de çook huysuzdu hep kucak istedi hep mızmızlandı uyutuyorum arkamı dönmeden uyanıyo ağzı sürekli akıyo valla ne önlük yetiyo kaç kerede üst değişiyoruz
varmı böyle sorunlar yaşayanlar:gitme:
çok saol canım önerin için ama çocuk odası hem arkada hemde biraz daha küçük burası baya genişkikoş başka odan varsa onu oturma yap mesela çocuk odasını oturma odasıyla değiştir eşyalar değiştiremiyeceğine göre birde üzerlerine örtü fln yap ben polar örtü yaptım malum bebek var biz hem misafir hem oturma odası olarak kullanıyoruz aynı odayı temiz kalması lazım daha iyi oldu hem çabuk kuruyo hem sıcak tutuyo
canım ya çook geçmiş olsun anneciğine...iyiki sen yakınmışın ona hemen yanına gelivermiş...Benim annem de tansiyon hastası o korkuyu çok iyi biliyorum...Allah annelerimizi bize bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler verir...
Diloşum çok geçmiş olsun..Kıyamam Eylülüme canı yanmış minik kızımızın...Bebişlerimize bişey olmasın Allah korusun onları:Saruboceq:
canım sabah gidip hemen çıkmak zorunda kaldım.. iyiyim canım..görüşmek üzere...opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım....Seni çok iyi anlıyorum insan kafa dinlemek istiyor evde hep birileri olunca rahat olmuyor...Doğumdan sonra ben de aynı senin gibiydim ev dolup taştı hep yatıya misafir birine çatacaktım...neyse birini kırmadan atlattık o süreci...
geçmiş olsun canımm...
gözün aydın canım...valla ben rahatladımhihoyyyt...bugünden beri aklımdaydı Aras yaptı mı kakasını diye...
canım iyi haberlerle gelmişsin...Elifnaza maşallh boyu klosu gayet iyi...
aynen canım ben de yetişemiyorum işlere...gün geçtikçr daha artacak öyle gözüküyor...
ben doğduğu günden buyana çorabına varıncaya kadar ütülüyorumm...
dişiniz hayırlı olsun canımm...
gece burda olamaycan yaniii:sinifsinif:
BU ARADA KİKOLECİĞİM VERDİĞİN TAVSİYE ÜZERİNE ELMA PÜRESİ VERDİM...KIZIM YARIM SAATE KALMADAN YAPTI KAKASINI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIMMMopuyorumnanaktan
STARCIM,KİBELECİM,İPEĞİMUCUM MAŞALLAH BEBİŞLERİMİZE ÇOK TATLILAR...ALLH NAZARDAN KORUSUN
saol teyzesii dr biraz fazla buldu ek gıdaya geçirmedikikoscum masallah cilegine. kilosu da boyu da cok guzel.
ipegimucum yasim 29.
yserezcim demek 2 dis cikardi. masallah.
çok saol teyzesi hepsine maşallah vallacnm çok geçmiş olsun
cnm maşallah aras çok değişmiş görmeyeli kocaman adam olmuş maşallah tekrardan
ipeğimu maşallah kızına tam ısırmalık valla tombiş tombiş
gözün aydın cnm çok sevindim
maşallah kızına cnm çok güzelmiş kilosu
cnm geçmiş olsun gelinimiz hareketlenmiş demek ama bizim ki hala tembel dönemiyor henüz
bu arada bende ütülüyorum yiğitin eşyalarını ama lekeler hakkında fikrim yok henüz ek gıdaya geçmedik:sm_confused:
hoşbuldum şekerim ama bu gece niye azsınız:sm_confused:hoşgeldin kikoş ..amatist de burada sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?